Varm Dag..

Dagen började med att vi åkte ut till Mariebergs köpcentrum. Jag behövde nämligen inhandla en ny bikini, då mina gammla ej passar längre. Haha mina bröst har blivit alldeles förstora.. Tror ni jag hittade någon bikini som passade? Nej såklart inte :(  Efter Marieberg åkte vi hem till mamma någon timme för att svalka oss i poolen.. Underbart skönt var det!
Senare på eftermiddagen åkte jag och Ellah hem till mina kusiner som fyllde år, Kim stannade hemma och kollade fotboll. Han kunde inte slita sig haha...
Och kvällen spenderade vi med Maria och Hebbe. Hebbe fyllde också år idag...
Så våran dag har varit full speckad. Nu blir det snart att gå och lägga sig. Jag är SÅ himla trött. Men lilla Ellah är vaken. Så det blir att vänta ett tag till för min del..

Imorgon blir det kanske Leken :)

Lördag hos Mamma..

Igår låg vi hemma hos mor min och badade och solade hela dagen :) Eller jag solar så mycket jag kan, hihi blir mest att sitta i skuggan med Ellah.
Sen på kvällen var vi på Ösk match. Så nu har Ellah vart på sin första ösk match. haha det ni, 2 veckor gammal.. Det ska börjas i tid :)

Våran sommarflicka :)   

Sol och bad i Lången!

Kl 12 kom Kim hem ifrån skolan. Då bestämde vi oss för att åka ut till Lången för lite sol och bad..
Maria och Hebbe följde självklart med :) Men efter lite strul med att hitta kylklampar och med att hitta ut till Lången, så var vi inte framme förens vid 14 tiden.. Vi skulle vara tillbaka hemma vid 17 tiden eftersom Sverige matchen började 18.. Men några timmar fick vi ute i Lången. :)
Sverige kämpade på bra idag, men tyvärr räckte det inte :(


Imorgon går vi nog hem till Mamma och solar och badar i poolen.
Eller blir det kanske en sväng till Leken?


Fiske.

Igår kväll åkte vi ut till Gustavsvik med Maria och Hebbe för att fiska lax i deras sjö...
Vi fick upp 4 stora regnbågslax :) Blir att grilla fisken någon dag. Det kommer smaka mums mums!

                             Jag har fått fisk :)                           




Mamma och Pappa älskar dig mest av allt!

Arg och besviken..

Ne ussh nu är jag både arg och besviken. Här sitter jag fortfarande hemma och väntar på barnmorskan. Hon skulle vara här för snart 1 timme sedan. Såklart att hon glömt bort tiden när det är som finnast väder ute.
Nej nu tänker jag inte vänta längre. Mer en 1 timme borde jag väll inte vänta? Har hon glömt tiden så har hon. Jag tänker inte sita här längre. NEJ nu går jag ut :)

Vill vara ute..

Ja här sitter jag inne när det är så himla fint väder ute. Väntar nämligen på BVC sköterskan som ska komma hit kl 13 och kolla på Ellah. Blir att väga henne idag :) Får se om hon har gått upp något i vikt. Vad tror ni? Jag tror hon gått upp i vikt, våran lilla knubbis..
Men efter besöket blir det att gå ut i solen. Jag ska nog ta en sväng förbi stan och boka tid hos fotografen till att ta Hej Baby kort till Na. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas att Kim kommer hem så vi kan göra nått skoj :)
Nej nu ska jag gulla lite med min underbara dotter :)

Vackert väder!

Idag har jag, Kim, Ellah, Maria, Hebbe och Nathalie vart hemma hos Mamma. Vi har solat,badat och ätit goda jordgubbar.. Tyvärr får ju inte jag bada en :( Hade så gärna velat hoppa i poolen, det var så sjukt varmt idag.:)
Kan säga att jag vart lite avundsjuk när Kim hoppade i poolen och sa hur underbart skönt det var..
Imorgon ska jag och Kim tillbaka till mamma. Det är så skönt att kunna sitta i en trädgård och sola, så det är toppen bra att hon bara bor 1 min härifrån. :) Imorgon kväll kommer också mina kusiner för att hälsa på lilla Ellah.

Svalkar sig i värmen..                    Våran sommarflicka! :)

Just nu har vi precis ätit Tacos, och sitter och kollar på Sverige matchen. Sverige leder just nu med 3-1! Heja Sverige!

Ellah i sin fina Sverige dräkt :)

Har sommaren kommit?

Underbart väder har vi haft idag :)  Vi har spenderat några timmar hemma hos Mamma idag solandes vid poolen.
Härligt härligt! Blir samma sak imorgon om vädret håller i sig. Men har hört att vädret bara ska bli bättre och bättre. Vi får hoppas att det stämmer.
Kvällen spenderade vi i en park här i närheten. Vi grillade med Maria och Hebbe. Det blev Kött och potatissallad. Mums Mums...
Nej nu ska jag kolla lite tv med Kim och sedan sova..
Nu har Ellah sovit 3 nätter :) men vet inte hur det blir inatt? Hon ligger och sover nu och har sovit från kl halv 8. Så lagom när jag går och lägger mig kommer väl hon vakna och vara pigg..  Aja får sova imorgon förmiddag isåfall. All vaken tid med Ellah är underbar, även om det är mitt i natten!! Älskar henne såå himla mycket! Hon är våran prinsessa!


För underbar!

Nu har äntligen Ellah förstått att man ska sova på nätterna :) Nu har hon sovit 2 nätter igenom, bara vaknat för att få mat.
Får hoppas att det håller i sig, då blir jag glad :)
Idag kommer några vänner hit för att träffa Ellah. Så jag ska ta och plocka undan lite här snart..
Haha Ellah har legat och sovit hela natten och hela förmiddagen. Nu är kl halv 1 och hon har fortfarande inte vaknat.
Får nog ta och väcka henne snart. Börjar värka i mina bröst nu, så hon borde vilja ha mat snart..

Här ligger hon och sover :) Men nu vaknade hon precis. Dags för mat kanske?

Bilder från Midsommar!

Här kommer några bilder från midsommar firandet ute i Leken. Där vi var samlade hela släkten på Pappas sida.!

Här dansas det för fullt. Några av alla i släkten.

Här är det tävling på gång. Vem dricker upp snabbast? Kim vann :)

Pilkastning.. Pappa Björn vann :)

Längdhopp.. Lotta vann..

Mera tävlingar.


Skönsång! Haha

Midsommar!

Det blev en riktigt trevlig dag och kväll igår med släkten ute i Leken.
Som vanligt börjar vi dagen kl 13 med sill lunch. Sedan blir det jordgubbar med glass. Mums Mums.
Sedan blir det lekar för hela högen :) Sjukt kul är det!! Senare blir det jordgubbstårta och på kvällen grillat kött.
Min släkt är helt underbar :) En del var bra på lyset igår haha..
Jag och Kim hade först tänkt sova kvar, men eftersom Ellah inte sov något på natten och knappt något på dagen valde vi att åka hem vid 23:30 för att sova hemma.
Och tro det eller ej men Ellah sov Hela natten. Vaknade bara 2 gånger för att få mat, sen somnade hon på stört igen :) Så Mamma Therese fick sova! YES :)

Bilderna från igår lägger jag upp imorgon!

Idag Lördag har vi vart hemma hos Kims Mamma ett tag. Vi vart även bjudna på mat där ute. Skönt att slippa laga mat själv ibland :) På vägen hem stannade vi på Willys och storhandlade.
Nej nu sover Ellah så jag ska passa på och kramas lite med Kim innan jag somnar.
Puss och Hej leverpastej!

Badtjejen!

Ussh vilket väder det är ute idag.. Och likadant ska det bli imorgon :( Fy vad tråkigt!
Idag har vi mest legat inne och myst alla 3 :) Kollat lite film och så har vi ju badat Ellah.
Hon älskar att bada. Det är så himla kul att se. Så fort hon kommer ner i badbaljan är hon så nöjd :)


Nej nu ska jag och Ellah ta och åka ut till Marieberg. Måste handla lite som ska med ut till leken imorgon, där vi ska fira midsommar. Och så ska jag kolla om jag hittar något billigt jag kan köpa och ha på mig. Har inget hemma som passar riktigt :( Och inte har man några pengar heller, pågrund av den där j-vla försäkringskassan som glömde skicka in mina papper.. 

BVC

Allt gick jättebra hos Bvc idag :) Ellah hade gått upp 80 gram på 2 dagar.
Kan tänka mig att hon blir en liten tjockis så länge som jag ammar henne. Jag har ju mjölk så jag kan mätta hela Örebro, haha..
Ikväll ska jag nog kolla på nya Wallander filmen medans Kim kollar fotboll. Sedan blir det att lägga sig tidigt. Jag måste ju se till att bli frisk nu!!

Våran prinsessa sussar så söt!

Sjuk :(

Igår var jag och Kim ute på en promenad. Vi gick ett tag på stan och sedan förbi stadsparken.
Jag började känna mig dålig, jag frös och hade ont i kroppen. När vi kom hem orkade jag knappt lyfta upp Ellah. Jag hade så ont i kroppen och frös så jag tog febern. Ja och visst visade det sig att jag hade feber.
Hmm hur ska detta gå tänkte jag?. Jag har inte sovit knappt en blund på nästan en vecka och nu har jag feber. Hur ska jag kunna ta hand om Ellah om jag inte ens orkar bära henne? Och inte kan Kim hjälpa till för han MÅSTE verkligen till skolan eftersom han har uppkörningen snart.
Fick ringa mamma för att kolla om hon kunde ta Ellah över natten.. Och det kunde hon ju såklart. Så hon kom förbi och hämtade henne. Men ussh vad jag grät när Mamma gick utanför dörren med Ellah. Jag kände mig så världelös och dålig att jag lämnade henne till Mamma bara 5 dagar gammal :( Ussh vad jag saknade henne. Men vad skulle man göra? Orkar kroppen inte så gör den ju inte det :(
Ringde mamma kl 7 imorrse och sa att nu får du komma med min dotter, jag saknar henne..
Så nu ligger hon här brevid och sover :)
Jag har fortfarande feber idag och mår allmänt skit. Jag ska till Bvc idag med Ellah och tänkte då höra med barnmorskan om det ska vara såhär? jag är rädd för att det kan ha blivit någon infektion av operationen jag hade, och att det är därför jag har hög feber och ont  kroppen.
Inte nog med att man inte får sova något, nu ska man vara sjuk också :(

Trivs i Pappas famn!!


Förlossnings berättelse!

Kl 2 på natten till Torsdagen den 11 Juni skulle jag gå och lägga mig för att sova. Men först gick jag på toa, då kom det lite blod. Tänkte att det är bäst att gå och lägga sig nu och försöka sova om det nu skulle vara början till förlossingen.
Men när jag väl låg i sängen kunde jag inte sova, och vid 3 tiden gick jag på toa igen. Då kom det mer blod en sist.
Ringde då in till förlossningen för att höra om det var okej att blöda så pass mycket.
Dom på förlossingen tyckte vi skulle komma in på en gång så dom fick undersöka mig.
Gick tillbaka in till sovrummet där jag försökte väcka Kim som sov som en stock. Det var inte det lättaste kan jag säga er :) Till slut vaknade han till och vi var nere på förlossningen vid 4 tiden.
En barnmorska kom in och undersökte mig och sa att jag var öppen 3 cm, hon satte även på ett Ekg för att lyssna på bebisen och kolla om jag hade några värkar. Bebisens hjärljud lät bra och jag hade även värkar. Värkarna kom med 11 min mellanrum så det var inga värkar jag kände av en.
Vid 5 tiden fick vi åka hem igen. När vi kom hem passade vi på att äta en ordentlig gröt frukost, för man visste ju inte om vi skulle vara tillbaka om några timmar eller några dagar.
Men bara efter att vart hemma i ca 20 min satte värkarna ordentligt igång. Nu kom dom med 4 min mellanrum och började göra ordentligt ont. Kl 9 ville jag åka ner till förlossningen. När vi kom ner till förlossningen så hälsade dom oss välkommna och vi fick oss ett förlossongsrum :) En barnmorska kom in för att undersöka mig igen. Nu var jag öppen 6 cm. Hon frågade mig om jag tänkt på någon smärtlindring? Jag hade ju inte tänkt på något speciellt så jag var öppen för alla förslag. Jag fick börja med att ta varm rispåse på magen.. Men ussh det tyckte jag inte om. Jag tog rispåsen och slängde bort. Jag tyckte värkarna kändes värre med den där jävla rispåsen på magen :)
Efter att försökt med rispåsen fick jag prova akupunktur. Dom satte in 4 nålar i ryggen på mig. Hmm jag kan inte säga om jag tyckte det hjälpte eller inte. Men det blev ju inte värre iallefall :)
När kl blivit 11 var jag öppen 8 cm och nu började jag andas lustgas :) Till en början tyckte jag att det hjälpte, men sen vete tusan. :) Strax efter 1 var jag helt öppen. Jag hade (bara) en liten kant kvar. Men den kanten ville aldrig försvinna. Ussh av hela förlossningen var det just den kanten som tog längst tid.
Vid varje värk jag fick försökte barnmorska trycka undan kanten. Men det gick inte. Efter timmar av försök försvann kanten äntligen runt 16 tiden. Nu ville jag inte ha lustgas något mer. Utan nu krystade jag på utav helvete hihi.
Kl 16.55 var Ellah äntligen här hos oss! Pappa Kim började gråta och var över lycklig! :)
Kim vågade knappt klippa navelsträngen, han trodde det skulle göra ont på våran älskade dotter. Men efter ett tag tog han tag i saxen och klippte.. Haha Kim tyckte navelsträngen såg ut som en Twister glass, snurrad i olika färger.
Efter flera försök med att få ut moderkakan med doktorer klämmandes på magen och dragandes i navelsträngen vart jag tvungen att åka ner på operation :( Ussh jag ville verkligen inte. Efter att ha klarat en hel förlossning utan att spricka och hyfsat snabbt skulle jag nu bli sövd och opereras. Jag skulle nu bli tvungen att lämna mitt nyfödda barn och försvinna i några timmar. Gud vad jag grät när dom skulle köra ner mig på operation. Kim kramade om mig och sa att han skulle ta hand om våran lilla tjej så bra och att vi snart skulle vara tillsammans alla tre.
Efter 2 timmar vaknade jag upp på uppvaket. Efter ett tag körde dom mig vidare upp på BB där Kim och Ellah väntade. Dom hade vägt och mätt henne. 4340 gram och 52 cm lång var våran stora tjej :)
Efter 2 dagar på BB ville jag verkligen åka hem. Efter lite tjat från min sida fick vi åka hem. Jag hade nämligen förlorat 1,4 liter blod och det normala var att förlora upp till 1 liter. Så jag hade väldigt dåliga blodvärden och var väldigt yr i bollen. Men jag förklarade att jag förmodligen skulle må bättre av att få vara hemma där jag kan få hjälp av Kim. Så jag fick med mig järntabbleter och vart hemskickad :)
Nu är det säkert en hel del jag missat att skriva med. Men det är iallefall stortsett det mesta...

Ja här sitter jag nu nästan en vecka efter med våran vackra dotter liggandes brevid.
Hur lycklig kan man bli? Hon är världens vackraste som finns!


11 Juni den bästa dagen i våra liv!!

Nu är hon äntligen här, våran lilla tjej.. 4340 gram och 52 cm lång!

Har precis kommit hem ifrån BB så jag lovar er alla att jag bloggar så fort jag orkar..
Kommer då skriva om förlossningen och allt annat. Just nu ska jag bara umgås med min älskade dotter och min älskade Kim!!

Avslutning med brännboll!

Igår kväll hade vi gymnastik avslutning med gruppen. Vi spelade brännboll (inte jag) , åt korv med bröd och en massa fika. Vi ledare fick också en massa presenter :) Haha alltid kul att få. Det blir man aldrig för gammal för.. :)
Nu har vi uppehåll under hela sommaren.. Hur ska jag klara mig? :) Men det kan nog bli skönt att få en liten paus i allt tränande. Då kan jag bara lägga all tid på min familj, som jag förhoppningsvis får snart, hihi..

Jag har blivit sjukt trött. Jag orkar knappt göra något. Idag låg jag i sängen till halv2.. Haha kan ni tänka er? Det var så skönt och bara ligga i sängen och filosofera lite..
Ikväll ska jag och Kim hem till mamma på middag, sedan blir det att åka hem och kolla Sverige matchen. Vi får verkligen hoppas att det går bättre ikväll. Föra matchen var ett skämt!!


Klaga,klaga och mer Klagande.

Det är precis vad jag ska göra nu KLAGA!! Haha. Nej men allvarligt .Hur j-vla länge ska man behöva gå övertiden??
Idag har jag gått 10 dagar övertiden.. Åhh vill inte gå mer nu.. Inte har jag några större tecken på att förlossningen är på väg att starta heller :(
Varenda dag jag går övertiden känns som en hel graviditet.. :(

Haha jag för 2 veckor sedan....


Sverige Match!!

Ja igår var det Sveriges nationaldag och Sverige match spelades på Råsunda.. Lagerbäck du funderar inte på att avgå snart??
Katastrof tränare har vi i Svenska landslaget.. Ni som såg matchen förstår ju vad jag menar och jag behöver inte gå in på detalj :)
Idag är det Söndag och vad ska man göra då?? Är så dåligt väder ute att det finns inte mycket att göra.
Blir väl att sitta inne o kolla på tv då..  Kim är just nu iväg och hämtar sin syster i Askersund. Får se om han har lust att hitta på något sen..?
Inatt har jag haft en massa molande mensvärk, kan bara hoppas på att det är på G snart. Har faktiskt redan gått 9 dagar över tiden. Och jag vill verkligen inte gå mer nu :(

Världens bäste björn!! :)

HAHA GAMMLA BILDER.

Hittade precis en del gammla bilder på datorn jag bara måste lägga upp :)
Se och njut av mitt liv...!!



Bilder ifrån Magaluf-05. Jag,Maria,Monika,Sara,Ewe och Helena! Galen resa kan jag bara säga :)

Haha hur man har varit :) Kul det hade vi iallefall! Bara ung en gång i livet!


Lite sliten efter MÅNGA utekvällar!!


Bilder ifrån kryssning-07. Det var Jag, min bror Kiffe, Feffe, Monika och Helena!
Gud vad kul vi hade :)



Feffe har skoj!!!        Vi 3 :)           Galna jag!! haha



Jag och min älskade vän Monika!!


Hård träning :)

Efter att Ellah är född blir det hård träning :)  Vet att det inte går på en piss kvart att få tillbaka sin kropp. Men till nästa sommar ska jag vara i topp trim. Haha för det är ju något jag inte kommer vara denna sommar. Jag kommer vara strandens bukhängssvin :)




Men nästa sommar ska jag se ut så här igen!! :)

Stora bebisen!!

Haha säger då det.. Kom nyss hem ifrån sjukhuset. Var där för att väga bebisen, och kanske bli igångsatt inom dom närmsta dagarna. Men icke då. Barnet var NORMAL stort tyckte dom.. Va ett barn som redan väger 4100 gramm är det normalt nu förtiden? Dom tyckte jag kunde vara lugn och vänta på att kroppen själv skulle sätta igång förlossningen. Jag frågade, men om jag går 1 vecka till över tiden. Hur mycket kommer barnet då väga?? Ja det kommer säkert väga runt 4500. Men var bara lugn, barnet är stort för att det mår bra.. Haha lugn. Det är inte du som ska skita ut en stor klump till unge..   Nu förtiden verkar inte folk lyssna på en.. Jag lovar att jag kommer gå maxtiden över tiden och endå få bli igångsatt. Då har barnet lagt på sig en massa fet helt i onödan..
Nästa fredag fick jag en ny tid. Sedan skulle jag få komma ner varje dag i 3-4 dagar och har inget hänt då, så skulle jag bli igångsatt.. Då är det 16 juni, haha och du skulle komma 29 maj!! Men jag hoppas att jag verkligen inte behöver gå så länge och vänta.. Bara att hålla tummarna för att du vill komma snart! :)


Marknadsafton!!

Det blev en sväng på Marknadsafton idag trots allt.. Jag köpte lite kläder till mig själv :)
Kim klippte sig idag. Men frisören måste vart full, för jag fick klippa klart han när han kom hem haha.. Det var jättekort på huvudet och bak i nacken var det långt. Haha som hockey frilla. Så jag fick ta fram rakapparaten o klippa kortare i nacken..
Imorgon bitti kl 8a ska jag ju till Specialist mödravården på undersökning. Får se vad dom säger. Är livmodern mogen eller om jag öppnat mig lite hoppas jag verkligen att dom sätter igång mig. Men men vi får se. Sådan tur har jag väll inte..
Nej nu ska jag kolla klart på Big brother, sedan ska jag försöka sova några timmar innan jag ska upp..
God natt!!

Kims tatuering!

Jag åkte aldrig med Kim när han skulle tatuera sig idag. Jag var hemma och lagade mat istället :)
Den blev jättefin!! :)

Vad tycker ni om den underbara tatueringen?? :)

Sova,Sova,Sova!!


Sova det är precis det jag fått göra inatt..:) Gud så underbart.!! Hade inte orkat mycket mer.. 5 nätter utan ens 1 timmes sömn. Det tär på en det... Men nu har jag samlat lite krafter igen. Haha så börjas det väl om igen, en massa nätter utan sömn..  Får hoppas på det bästa! :)
Ja här sitter jag i soffan och kollar tv. Finns inte mycket för mig att göra nu. Man orkar inget, men vill endå göra en massa..  Känns som om man bara sitter hemma och väntar på att förlossingen ska starta.. Men jag ska kanske med Kim ut till Vretstorp idag om jag orkar.. Han ska tatuera sig.. hihi han ska tatuera in Ösk märket :) Det ni!!

Imorgon är det marknadsafton.. Vill så gärna gå på det, men får se om jag orkar!!.
Jag och mina gymnastik tjejer skulle igentligen haft uppvisning på marknadsafton, men eftersom det var så många av gymnasterna som inte kunde vara med, fick vi ställa in det...

Barnmorske besök för SISTA gången!

Var hos barnmorskan i förmiddags. Och jag vet att jag skulle blogga direkt efter.. Haha men den planeringen försvann. Jag fick nämligen låna Mammas och Anders bil till barnmorskan. Och sedan skulle jag lämna tillbaka den hem till dom.. Och där somnade jag.. Haha kan ni tänka er?? Jag har fått sovit ett tag. Åhh är så lycklig!! Därför jag inte bloggar förens nu..

Det gick bra hos barnmorskan. Mina värden ser bra ut och Ellahs hjärtljud tickar på :)
Jag berättade att jag inte sover ett skit och att mina händer är bortdomnade jämt nu.. Jag frågade snällt om hon inte kunde ringa specialist mödravården och be dom sätta igång mig.. Jag förklarade att jag knappt står ut längre. Att jag mest var rädd för att jag inte skulle orka den dagen Ellah bestämmer sig för att komma och att jag är rädd att hon ska vara så himla stor. Haha hon har ju sin mamma och pappa att brås på. Vi var båda väldigt stora..
Hon gjorde mig besviken och sa att dom ofta inte vill sätta igång en förlossning om inte livmodern är mogen. Förlossningen kunde tydligen bli extra långdragen och kunde ta upp till flera dagar.. Och det vill vi ju inte.
Men eftersom hon vet hur orolig jag är och att Magen faktiskt ligger över kurvan nu ca 40, så ringde hon till förlossningen och berättade om mig.. Min barnmorska var så snäll och tjatade till sig en tid till mig haha.
Så på fredag kl 8 ska jag dit för kontroll. Dom skulle göra gyn undersökning och kolla om livmodern var mogen. Då hoppas jag att dom sätter igång mig!! :) Dom skulle nog även väga och mäta bebisen för att se hur stor hon verkligen är..
Men vi har ett litet bekymmer om dom vill sätta igång mig redan på fredag.. HHAHA hur ska Kim göra då? Det är ju Sverige- Danmark på lördagen och kanske har jag inte hunnit föda.. haha det är hans största bekymmer just nu..
Självklart vill jag också se matchen. Men är mer bekymmrad över hur J-vla ont jag kommer ha!!!!
Men jag lugnade ner honom med att det faktiskt finns tv på rummet.. :)
Och skulle förlossningen hålla på när det är fotboll, så är det nog inte fotbollen han vill se. Han vill ju se sin underbara dotter komma till världen.. <3



Hittade sladden! :)



Jag hittade precis sladden till kameran :)
Så här kommer lite bilder från igår och idag!!

Kim har tagit årets första dopp....


Grattis Anders på födelsdagen. Och Mamma på morsdag.


Bilder från Idag MÅNDAG!


Underbart väder, utan sömn!

Som vanligt har jag inte sovit inatt heller, max 2 timmar :( Fjärde natten irad nu..
Ussh jag är helt slut, vet inte vart jag ska ta vägen längre.. Men imorgon förmiddag ska jag till barnmorskan.
Jag hoppas verkligen att hon ringer till förlossningen och kräver att jag ska bli igångsatt. Hur mycket orkar man utan sömn? Inte mycket antar jag. Och jag måste ju ha krafter till att föda fram mitt barn.... Vi får se vad som sägs imorgon! Hoppas på det bästa! :)
Idag slutade Kim tidigare ifrån skolan. Så när han kom hem åkte vi till Mamma. Där har vi legat hela dagen vid poolen och bara tagit det lungt :) Haha medans Kim ligger i solen och steker så ligger jag i skuggan och svettas som en gris!
Önskade att jag kunde lägga upp lite bilder från idag och igår när vi var hemma hos Mamma på kalas. Men som ni kanske minns är sladden till kameran borta :( Och jag har fortfarande inte lyckats hitta den.. Hmm vart fasen kan den vara?

Ska försöka blogga direkt efter jag vart hos barnmorskan imorgon, så ni får veta vad hon sa..

RSS 2.0