Lika som bär!

Våran fina lilla  kille som börjar bli så himla stor.
Du blir mer och mer lik din syster för varje dag som går.
Vi älskar dig till månen och tillbaka!




Kvällsmys!!

Trött nybadad tjej som myser en stund i soffan innan läggdags.






GODIS!

Ellah hoppade av glädje när jag kom in med dagens post. Där i fanns nämligen ett paket till Ellah.







Tänk att man har så fina vänner i sin närhet. <3


Ny vecka!

Att man aldrig lär sig. Lyckades skryta igår om att mina barn faktiskt börjat sova ganska såbra på natten, även den minsta. Det fick jag sota för snabbt. Gick och lade mig 23:30 igår, Kidh vaknar vid 1 är jätteledsen och kunde inte somna om (brukar bara vara att ge han nappen), han fick ligga inne hos mig och där somna han till efter en timme för att sova halvdåligt med gnäll i sömnen osv... Ellah kom in till oss vid 4a och hon tyckte minnsan att dte var morgon nu. Tokiga unge!. Efter att gått tillbaka med henne till sin säng massvis av gånger somnar hon faktiskt om, klockan hade då hunnit blivit 6:15.. Skyndar mig tillbaka till sängen där jag tänker att om jag har tur så får jag iallefall sova en timme. HAHA in your dreams tänkte Kidh som vaknade och gav ifrån sig skratt och ljud som lät som, Gormorgon Mamma, dags att hoppa upp.
Som om inte den starten på veckan räckte, har på det tappat rösten.. Skoj? ÅNEJ!!
Kommunicera med Ellah utan röst går sisådär :) Hoppas den är tillbaka innan Torsdagens klädparty iallefall :)


Sorgligt!

Det var inte bara ledsamt att Ösk förlorade dagens cupmatchen, utan det var extra tråkigt då det var våran sista gång uppe på Berhn Arena tillsammans med Liza och barnen. Åhhh så mycket jag kommer sakna det här!!


Ser ni vem det är?? :)


Mercedes körde på Halloween tema.




Grattis Helena!

Berättade jag frästen att det var Maskerad tema på Helenas 25-års fest??

Under kvällen dansade jag både med en äklig gubbe, Peter pan, Amy Winehouse, Pirat och många fler. Roligt och underhållande :)




Lite fix på hotellet innan vi åker till festen.


Både jag och Kim kunde imorrse känna av gårdagens partaj. Lite slitna var vi allt :) Super rolig och lyckad kväll i goda vänners sällskap..


Pencilinet gör sussen!

Som ni säkert misstänkt så har dom flesta planerna i veckan inte blivit av. Det mesta i Tisdags, Onsdags och idag har inte blivit av. Ellah verkar iallefall mycket piggare idag och febern är som bortblåst. Så med det har vi bestämt att inte ställa in helgens planer. Imorgon åker Ellah till Mormor och Anders och Kidh till vännen Rebecka. Ellah har ringt till Anders och Mormor ett x antal gånger för att berätta att dom minnsan ska mysa och äta godis imorgon :) Som hon längtar!!
Det blir Kidhs första natt borta. Är faktiskt inte ett dugg orolig. Han är lätt att ha hand om och tryggare bebis får man leta efter :) Vilken känns skönt!! Hade det varit Ellah vid samma ålder hade jag oroat ihjäl mig, då jag visste att bara jag dög..
Ska faktiskt bli riktigt skoj att komma iväg en stund på tu man hand bara jag och Kim <3
Gå på 25-års fest och sedan lyxa till det med en natt på hotell. Precis vad vi behöver!!




Mina fina skatter. Kommer hinna sakna er både 1 och 1000 gånger!!



SKOGSMULLE!

För några dagars sedan kunde vi njuta av en varm och härlig höstdag!
Kidh ville ut och leka i löven på stört :)






Sjuk IGEN!

41 graders feber och öroninflammation igen. Den snälla doktorn skrev ut starkare pencilin eftersom den förra lyckades bara ta bort lunginflammationen.
Ellah har sovit hela dagen. Hon är varm som en kamin och dom korta stunder hon är vaken, så gråter och gråter hon.. Nu håller vi tummarna att hon snart blir frisk..


Mat och sov klockan!

Hade en mycket hungrig kille här hemma som nu intar lite lunch!



Själv håller jag på att städa, fixa och plocka. Är på riktigt städar pch fixar humör idag. Bäst att passa på :) Sen håller jag även på att möblera om i Ellahs rum, för kanske 10onde gången sedan vi flyttade hit. haha ni måste tycka jag är knäpp!!


Yogurt med honung och bär!

Härlig start på dagen. Frukost på Fröken Brogrens med mina fina grabbar.






Efter den gudomligt goda frukosten åkte vi ut till IKEA och inhandlade madrass till Ellahs nya säng. Hon kommer blir glad när hon komme hem från Dagis. Som hon har längtat efter att få sova i nya sängen.


Blåbärs pure, det enda rätta!!

Godmorgon önskar en matglad kille..




VÅRAN VECKA!

Våran vecka än så länge!

Måndag: Innedag med pyssel och film.
Tisdag: Efter Ellahs dagis ska vi ut till kumla för att umgås med två härliga brudar ifrån Ellahs föräldragrupp med barn, på kvällen blir det jobb iform av klädparty.
Onsdag: Upp tidigt för fotografering på ellahs dagis, sedan barnvagnsbio `Jägarna 2` sedan storhandling.
Torsdag: Laga mat för att ta med till kvällens knytkalas på Ellahs dagis.
Fredag: Lämna barnen hos barnvakter för att sedan åka till Karlstad på 25 års fest, där ska vi även spendera nattten på hotell.
Lördag: Hotellfrukost innan vi beger oss tillbaka till Örebro, sedan Svenska cupen match Ösk-Helsingborg med Liza på Berhn Arena.
Söndag: Gymnastiktävling hela dagen i Kartineholm.

Kan bli en bra vecka det här :)


MYSDAG EN MÅNDAG!

Grå och riktig höstig måndag. Vad kan vara skönare en än mysig hemma dag??
Förmiddagen ägnade vi åt pyssel. Ellah var en hejare på att pyssla, så det blev några julklappar till Mormor och Morfar.
Nu är det eftermiddag, Kidh sover medans Ellah och jag sitter uppkurade i soffan med en stor skål med popcorn och kollar på Lejonkungen..Livskvalite när den är som bäst :) Kim är självklart iväg på jobb! Kommer han hem innan Ikea stänger ska jag dit en snabbis för att införskaffa en madrass till Ellahs nya och stora säng. Som vi förövrigt satte ihop idag!






HELGEN!

Sorry kära läsare för dålig uppdatering i helgen.. Igår var vi hos några vänner, där det blev både middag och lördagsmys! Massa bus och spring på barnen, självklart!!

Idag Söndag har vi ätit söndagsmiddag, som vanligt hos bästa Morfarn och sedan nu ikväll har jag jobbat. Det var ett urhärligt gäng tjejer jag hade på klädpartyt. :)

Veckan som kommer är hyfsad fullbokad. Dock med en massa skoj! :D 


HELGEN!

Sorry kära läsare för dålig uppdatering i helgen.. Igår var vi hos några vänner, där det blev både middag och lördagsmys! Massa bus och spring på barnen, självklart!!

Idag Söndag har vi ätit söndagsmiddag, som vanligt hos bästa Morfarn och sedan nu ikväll har jag jobbat. Det var ett urhärligt gäng tjejer jag hade på klädpartyt. :)

Veckan som kommer är hyfsad fullbokad. Dock med en massa skoj! :D 


BÄSTA FREDAGEN MED DOTTERN!

Spännande det här med bio tyckte Ellah. Var lite orolig att hon inte skulle orka sitta still hela filmen.. Men med popcorn, läsk och några nappar gick det över förväntan..
En härlig dag med min tjej!







Ni ser vad det var för film vi såg va?? :)


HELLO FRIDAY!!

Härliga Fredag!! Kim kom hem sent igår och är förmodligen ledig hela helgen efter att ha jobbat borta i Norge hela veckan.  Vi startade denna soliga dag med sovmorgon. Eller vi och vi, jag iallefall :) Ungarna ville hoppa upp supertidigt idag och Kim var snäll och tog båda två..
Jag hoppade upp vid 10 och vi anvnjöt då frukost framför tvn allihopa! MYS!!
Strax blir det lite plock i trädgården, dra upp ruttna gamla plantor osv.
Senare i eftermiddag ska jag och ELlah ha det mysigt, bara vi.. Kim och Kidhan stannar hemma. Vi ska äta ute och sedan gå på bio! Mamma, dotter tid! <3
Ikväll väntar vi middagsgäster, det blir god mat lite vin och sedan fredagsmys i soffan!! Kan nog bli en superhärlig dag det här!!


Frukost i form av morotspure.




Behöver jag tala om att dte blev ett bad efteråt?







Mysteriet är löst!!

Dom flesta som känner oss känner till Ellahs problem med magen.. Hon är jämt stenhård i magen och lyckas bajsa 1-2 gånger på ca 2 veckor. Hon är allså jämt förstoppad! När hon väl bajsar så kommer det blod, hon har ont och gråter hysteriskt!!
I vintras tog dom blodprov för att se om Ellah led av gluten då det går i släkten på både min och Kims sida. Proverna visade inget och Bvc struntade helt enkelt i att utreda vad orsaken var..
Nu i måndags på babycafet träffade jag en mamma och vi pratade länge. Hon berättade att hon jobbade som barnläkare på barnkliniken.. Jag passade då på att berätta om Ellahs mage och bad om råd.. Hon berättade, som INGEN annan läkare gjort att ca 40-50 % som lider av gluten ger inget utslag på blodprovet. Man behöver allså gå djupare med röntgen över magen osv. Allså inget som någon erbjudit oss.
Hon rådde oss till att köra gluten fri kost till Ellah en veckas tid. På så sätt skulle vi få reda på sanningen. Lider hon av gluten allergi eller inte??
Under denna vecka har vi kört gluten fritt och har märkt STOR skillnad. Hon har bajsat varenda dag med ett leende på läpparna. Glad och stolt över att dte inte gör ont och att det går mycket lättare en förut.
Ellah är allså allergisk mot gluten.. Samtidigt som både jag och Kim är glada över att äntligen fått reda på vad allt berodde på, så skrämmer det mig.. Det är verkligen mjöl i ALLT känns det som.. Är en djungel och lära sig vad hon kan äta och inte äta..


SVAR PÅ FRÅGA!

Hur gjorde du så fina avtryck av kidhs händer och fötter? Gips?

Ja, jag började med att göra trolldeg. Kavlade sedan ut degen tjock på bordet så den täckte ramen.. Sen tryckte jag ner handen/foten i degen och hällde sedan i gips.. När allt torkat tar man bort gipset från degen, och dte blir då jättefian tavlor.. Gjorde exakt likadana till Ellah när hon var liten.. En rolig grej att kanske göra ihop med föräldragruppen? Det gjorde vi med Ellahs grupp :)



Förstod ni??


BVC BESÖK!

Besöket hos Bvc igår får mig att skratta lite. När Ellah var 4 månader var hon 62,5 cm lång och vägde 6420 kg.. Lillebror är 4 mån och är 64 cm lång och väger 7390 kg.. Våran stora guldklimp!
Märks att ersättningen vi börjat med har gjort restultat. Innan gick han bara ner på kurvan, men inte nu minnsan. Matglad är han också. Eller matglad och matglad. Själva maten (pure och gröt) gillas INTE. Det ska vara flaskan!!


Besök av Maria med barn!

Medans barnen lekte med trolldeg och målade med målarfärg, passade jag på att pyssla jag med.. Roligare att få det gjort i sällskap av en vän man kan prata med..


Kidhs händer!


Och fötterna..




Mitt i allt glömde jag bort att fotografera mera.

Ellah och Nathalie lekte och stojade så nu ser det ut som ett bombnedslag på hennes rum :) En bit in på kvällen var båda riktigt trötta och inte alls på humör. Slutade med att dom hoppade upp i soffan för att se barnprogram och mysa, innan det var dags för dom att åka hem och det var då läggdags för Ellah..


JULKLAPPAR!

Så var dom första julklapparna inslagna!!



Jag är verkligen jultokig och längtar efter att få sätta igång att pyssla, baka och pynta.. Har ni sett att butikerna börjat med julsaker? Lycklig!!


BUS väntar!

Ska NU åka och hämta hem Ellah från dagis. Om en liten stund får vi besök av Maria och hennes barn. Kan gissa att det kommer bli en eftermiddag med fullfart.. Är bra det, annars tror jag att jag somnar. Jäsp, är så trött!!


MYSDAG I HÖSTMÖRKRET!

Efter Ellahs dagis åkte vi hem till Liza för en mysig eftermiddag i höstmörkret med pyssel, film och fika.


Pysseldags.


Våra fina småttingar!




Filmmys!!

Som alltid hemma hos Fam alvbåge hade vi det supertrevligt!!


Tisdag!

Här vaknade ungarna tidigt som vanligt.. Nu är det oftast Kidh som vaknar först (brukar vara vid 6) och lyckas väcka Ellah en stund senare.
Kallt och fortfarande kolsvart ute så vi har tänt ljus och äter frukost framför tvn för att vakna till..




Nu är Ellah påklädd och redo för en dag tillbaka på dagis.

Totalt inne i barnprogrammet.


En kille som börjar bli trött igen.. Snart dags för lite sömn.
Om några timmar väntas det BVC besök för Kidhan!


ME&I

Bilder på kläderna kommer komma som lovat! Har INTE glömt bort det. Kommer dock dröja ett tag till då Kim är iväg på jobb i flera dagar.
Men är ni sugna på att snabbt se kläderna, så boka ett klädparty med mig istället? :)


BLÖJFRI!

Ellah blev blöjfri (på dagen)  för ca 2.5 månad sedan. Sedan dess har det varit förvånadsvärt få olyckor. Det bevisar att vi gjorde rätt val om att ta bort blöjan och att hon verkligen var redo för det.
I helgen har Ellah vaknat upp med torr nattblöja och det fick oss att bestämma att även ta bort den. Så inatt var allså första natten helt utan blöja. Kan berätta att hon klarade det galant! Inte en minsta droppe i sängen! Hon vaknade till en gång inatt och ropade på mig. Jag skulle tydligen följa med på toaletten som sällskap :) Efter kisspausen somnade hon snabbt om och kissade inte igen förens på morgonen.. Förutom att vi är stolta och väldigt överraskade föräldrar så är nog Ellah stoltast utav ALLA. Hon har pratat om det här ett flertal gånger under dagen och även informerat glada mormorn på telen :D
SÅ SÅ SÅ stor hon börjar bli nu( 2 år och 4 månader). Vart tog våran bebis Ellah vägen? Du klarar så himla mycket nu och du förvånar oss varje dag!!


 Gladast och stoltast utav alla. Våran fina!


UNDERBARA BARN!

Påväg hem mot Örebro stannade vi först till i Älvsjö där Underbara barn mässan gick av stapeln. Kim som inte ville sätta sin fot där inne (förståligt bland alla galna mammor och barn) åkte till Globen galleria för att strosa runt. Han tog ansvaret för Kidh och ELlah följde med mig..
Skickade sms till Kim när jag kom in på mässan Är just nu i himmelriket! Fick tillbaka Precis vad jag var rädd för!! HAHA

Lyckades fynda en del (kunde köpt massor om pengarna räckt till) och köpte till och med dom första julklapparna.


En varsin klädähängare till barnen.. Ni kan gissa vilken som är till vilket barn va?? :) Ord pris 599 kr styck Mitt pris 100 kr styck.


LUNDMYR hade galna mässpriser, sådär shoppade jag en del!


Strumpbyxor till Ellah.

Mössa till Ellah. Ville ha en likadan till Kidh, men hans storlek var tyvärr slut :(


Slipover till fina Kidhan.

Två-pack nappar til Kidh.


Glasspinnar i trä. Julklapp till Ellah.


Härliga bakverk i mjukismatrial. Även dett aär en julklapp till Ellah.


Förklädde till min baktokiga dotter :)

Hade kunnat stannat på mässan i flera timmar till. Men det väntades ju också en körning hem på några timmar. Förutom Panik när Ellah plötsligt sprang iväg och förvann och vakter fick ingripa för att stänga utgångarna och hjälpa til loch leta. SÅ var det trots allt en skoj dag!!
P.s Ellah hittades strax efter av en Mamma vid Namn Sofia! Tusen Tack!! Dom där 7 minuterna var dom längsta i mitt liv!!


SKVÄTTA OCH PLASKA!

Igår innan vi for hemmåt mot Örebro så plaskades och simmades det i badkaret. Ellah och Robin tog ett härligt morgonbad.




Två hajar som simmar.


KIDHAN!

Mys med gudmor!


Härlig dag med mycket skratt!

Lite kyligt i mellanåt. Men vilken härlig dag! Frisk luft som får själen att må bra!!
Vi såg både det ena och det andra. Bland Ellahs favoriter fanns björnarna och såklart aporna. Största favoriten blev Ormarna. Superspännande att klappa en stor orm. Kan berätta att hon inte ville gå där ifrån och tyckte vi skulle ta med oss ormen hem.. Mamma och Pappa sa NEJ. :) Ussh!




























Även Denniz vågade sig på ormen Snoddas, som han hette!!




Just nu sitter jag med ett glas rödvin i handen, bloggar och inväntar maten som Mattias lagar.. Lyxigt att komma bort en stund :)


HELDAG PÅ SKANSEN!!

Här har det varit fullfart sedan tidigt (6) imorrse. Barnen och busat hejvilt och jag har till och med varit ute på en springrunda. Det ni, kl 8a imorrse. (Stolt).
Nu är vi alla färdigduschade och redo för en hel dag på Skansen!! Lyckliga barn!


Lite tv-spel i väntan på att vi ska åka..


En helg i huvudstaden!

Sorry för lite dålig uppdatering. Men nu är jag här igen :)
I eftermiddags for vi hela familjen till sthlm och härliga familjen Stenby (kidhs gudföräldrar). Här ska vi stanna hela helgen och bara ha det trevligt.. Ellah, Denniz och Robin har redan varit i fullgång med massa bus, och mer kommer det väl bli :)
Imorgon väntas en mysig dag på Skansen..

FREDAGSMYS I SOFFAN!





Kidh softar i knät på Denniz.. (som även är min kusin)




Fulla av bus!!


KARNEVAL PÅ DAGIS!

Igår Torsdag hade Ellahs dagis äran att gå iväg på den årliga Karnevalen. Det brukar vara karuseller, hoppborg, hästar, brandbilar och en del annat..Eftersom Ellah fortafarande går på pencilin och inte går på dagis denna veckan så skulle hon missa allt skoj.
Men snälla Mamman (jag)  tog med sig Ellah dit en sväng. Ingen feber och pigg som en troll, så det var självklart!
Åhh så skoj hon hade det. :)








Torsdag morgon kl 6.30

Morgonmys i soffan med mina fina!








RUNT OSET!

Min fina vän Liza och jag försöker att ta en promenad minst en gång i veckan. Skönt att komma ut och röra på sig samtidigt som man får en underbar pratstund :). Igår precis innan dagis ringde om Ellah var vi ute på en otroligt härlig höstpromenad..


BILDER KOMMER SOM LOVAT!

Apropå Me&I kläderna till oss vuxna.. Ska försöka fånga Kim efter hans jobb imorrn och stoppa kameran i handen på honom, medans jag gör ombytte efter ombytte :)


FILM!

Förra veckan gjorde jag en liten inteljuv med ELlah.
Här kommer den..



Fick tyvärr avslutade tidigare en bestämt, då telen ringde..

DÅLIGT SAMVETE!

Fick ett samtal ca 2 timmar innan jag skulle hämta hem Ellah från Dagis idag från hennes fröken. Hon sa att sen hon vaknade efter sin middagssömn var hon otröslig, jätteledsen och ropade efter mig..
Efter jag hämtat hem henne tyckte vi genast att det verkade bättre. Vi tog febern och eftersom den inte visade något åkte vi upp till Svampen för lunch. Ellah hade som vanligt svårt att sitta still och hon verkade må mycket bättre.
Framåt eftermiddagen när vi kommit hem började hon smått klaga på ont i örat och i ryggen. Det började bli gnälligt och hon sa ett flertal gånger att hon hade ont i örat.
Beställde en tid på jourvårdcentralen och åkte in med henne för att ta reda på att allt verkligen var okej? Kim stannade hemma med Kidhan..
Efter undersökning fick Ellah diagnosen både öron och lunginflammation.. Febern som hon inte haft någon kom som ett brev på posten fram mot kvällen och låg runt 39 grader..
Nu med Pencilin utskrivet hoppas vi att hon snabbt blir bättre! Våran starka tjej!!
 Som Mamma har man lite dåligt samvete. Varför kunde jag inte se snabbare att hon var dålig. Kanske därför hon gått i en veckas tid och sagt VA? när vi försökt prata med henne. Stackarn har säkert haft öroninflammation redan då, och haft svårt att höra oss pågrund av vätskan i örat..


Gumman somnade efter en dos alvedon i soffan.. <3


Godmorgon Tisdag!

Full koncentration på att inta frukosten!
Börjar bli riktigt bra på det här nu..





SPONTAN BESÖK!


I eftermiddags fick vi spontan besök av gammelmorfar (Kims Morfar) som hade vägarna förbi..
Han hade med sig en liten present till Ellah i form av några fina armband. Ellah var snabb att hoppa upp i knät och ge honom en stor kram.. Någon större smycke och smink fantast en Ellah är svår att hitta. Herregud bara 2 år gammal. Kan gissa att hon komer bli en riktigt fjortis som tonåring.. HJÄLP!!!




MYSIG KVÄLL!

Varför inte mysa till det med middag och gäster en måndagskväll?? Japp det var precis vad vi gjorde!!




Efter maten blev det lite häng i soffan innan alla for hem..






MÅNDAG!

Nu blir det tvätt och städdag!! Ikväll kommer Pappa/Morfar och Karin på kvällsmiddag, även min bror och Madde kommer förmodligen :)


Hörs senare!!


Vinterjacka!

Kom ju på att jag glömt visa den fina jackan jag fick av min underbara sambo!





Kommer bli supersnyggt med min svarta halsduk och mössa!!


Slapp och härlig söndag!

Den här morgonen gick vi otippat upp allihopa samtidigt. Jag eller Kim brukar annars ligga kvar i sängen och ta igen lite sömn (oftast jag). Men inte imorrse, vilket var mysigt för en gångsskull. Vi lyxade till det med ett tända ljus, sätta på Ronja Rövardotter, mysa under filtar medans vi intog en god frukost!! Ibland måste man få lyxa till det lite i höstmörkret! :)
Tog sen fram mot eftermiddagen med mig barnen in till gymnastikhallen en stund för att hälsa på mina goa gymnaster samt tränarkollegor..
Ellah fasnade tycke för Ellen som är både gymnast och tränare. Dom sprang runt, hoppade, gjorde kullebyttor och man kunde höra Ellah fnissa lång väg.
Strax innan vi skulle åka hem fick hon syn på två tränare som satte sig för att äta Mcdonalds. Mamma, Ellah ha! Självklart lyckades hon tjata sig fram en middag på MC. Men måste erkänna att jag inte var så svårflörtad, då jag inte alls var sugen på att ställa mig i köket.. Kanske ska tacka henne?? :D








I Happy mealen var det till Ellahs stora glädje en Pippibok! Superbra med böker tycker även Mamman :)


BARNKALAS!

Vilket 2 års-kalas vi varit på idag.. Charlie fyllde 2 år och det bjöds på både ponnyridning, ansiktsmålning, fiskdamm och en massa gott fika som Mamma Rebecka bakat.


Födelsedagsbarnet!


Fina Rebecka med Kidhan i famnen.
















Hästen som Rebecka lånat av Farmor Nina. (Kims Mamma)


Jag och min fina lillkille.











Tack fina Becka för ett superroligt kalas!! Ellah somnade ovaggad ikväll :)


Ussh!!

Kidh fick idag smaka på gröt för första gången. Till en börjar såg det ut som han skulle kunna tycka om det. Men efter några skedar bröt han ut i ett gapskrik. Rena rama protesten!! Ingen hit tyckte han :)








FREDAGSMYS!

Ikväll har vi Fredagsmys med min bror och hans flickvän Madde. Vi äter Tacos, snacks och kollar Idol.. Vi har alla våran favorit. Vem åker ikväll tro?? Jag tror Emil Elton eller Denise får åka hem..






SAKNADEN KOMMER VARA STOR!

Ja, då var det inte längre en hemlighet att min fina vän Liza med familj ska flytta. Kommer aldrig glömma dagen då hon berättade det, jag grät i bilen hela vägen hem. Våra barn trivs så fruktansvärt bra ihop och ELlah lyser så fort hon vet att vi ska ses.. 
Liza ligger mig riktigt varmt om hjärtat, och samtidigt som jag är jätteglad för deras skull att John fått ett bra kontrakt med Ifk Göteborg, så kan jag inte låta bli att vara ledsen. Vi försöker att ses en gång i veckan och jag känner att jag kan anförtro mig med vad som helst till Liza.. Dom ger mina barn så mycket kärlek och ELlah pratar dagligen om både Liza och John.
Hur ska vi, speciellt jag och Ellah klara oss utan våran veckordagliga träffar!! Kan inte låta bli att gråta en skvätt.
Älskar er Familjen Alvbåge!!!




Trött=Grinig!

Kim och jag har gått igenom en ganska jobbig period. Vi har totalt glömt bort varandra bland alla tvätthögar, vakna nätter, matlagning, jobb, lek med barnen osv att vi inte tagit vara på varandra som par..
Igår överraskade han mig med en nyköpt vinterjacka till mig. Det var ett sett för honom att visa att han älskar mig och bad om ursäkt för att vi glömt bort varandra lite grann.
Blev så otroligt glad att jag gått med ett leende hela dagen idag trots att jag är supertrött.  Det är nämligen när jag är trött som tjurtanten kan komma fram i mig :)


DAGISBACILLER!

Hämtade hem en febrig liten tjej ifrån Dagis. Varm som en kamin men pigg som bara den.. Hon har tjatat hela eftermiddagen på mig att vi ska gå ut till Parken. Försökte förklara att med 40 graders feber är det bra om man ligger i soffan och kollar film istället.. Det gick sisådär. Parken verkade helt enkelt locka lite mer.. Men när jag tillslut tog fram en isglass och satte på favoritfilmen blev hon nöjd :)



Köpte en ny pjymas åt Ellah idag. När hon såg den ville hon såklart ha på sig den på en gång. Prinsessor is the shit just nu!! Jag är dock inte speciellt förtjust. Men kan sträcka mig till pjymas och dagisskor haha.


Våran kille.

Våran fina kille, våran lillebror!
Snart är det dags att börja med gröt och smakportioner. Längtar efter att få se hans reaktion. Minns att Ellah ratade all slags mat, förutom blåbärspure tills hon blev runt sådär 8 månader..








PLAYDATE!

Spenderade denna eftermiddag hemma hos Rebecka och Charlie för middag och lite häng :)




Bus med lillebror samt lite dans :)


Snickeboa.

Ellah har varit i rackartagen igen!! Medans jag matade Kidh imorrse såg hon tillfället att göra yttligare ett hyss!
Denna gång föll intresset åter på badrummet. Dock ej sminkväskan, utan denna gång låg toalettrullen och vattnet i fokus!






MÅNDAG IDAG!

Nu är vi inne i Oktober månad, och det syns verkligen ute att det är höst! Älskar färgerna, men hatar det gråa och kalla vädret.. Börjar längta lite till jul :) Jultokig som jag är!!
Efter morgonens äventyr på Öppna förskolan blev det en promenad till affären.






Lunchdags i vagnen.


Krupp!

Båda barnen somnade utan bök vid 19. Skönt, nu har jag en kväll med film att se fram emot. :)
Ellah har haft krupp 3 nätter irad. Vet att det inte är något farligt, men fy så otäckt det låter!
Hon hostar och är rosslig även på dagtid, men varken snorig eller feber. Konstigt!!
En natt utan andningsvårigheter, tack!


VECKANS SISTA DAG!

Ussh, har varit sådär jobbigt trött hela dagen. Konstigt eftersom jag fick sovmorgon imorrse. Ska se till att dra mig själv till sängen tidigt ikväll. Kim har åkt iväg på jobb och kommer inte hem förens om några dagar.
Ellah har kommit in i någon målarbubbla och vill pensla som hon säger, flera gånger om dagen. Lill Picasso!








FINA HÖSTVÄDRET!

Är inte den första att säga det. MEN vilket underbart väder vi haft idag. Rena rama sommaren!





















Förutom en härlig solig dag med pyysel, och lite städning här hemma har vi sent i eftermiddag varit iväg på lite kalas. Kims systers Pappa fyllde år!!


DAGS FÖR PYSSEL!

Härlig Lördag! Låg i sängen till strax innan 12 idag. Ja vet tolv, helt otroligt!! Kim och barnen åt frukost framför en film och jag försökte slömra lite på övervåningen till rytmerna av deras skratt..
Nu sover båda kidsen lite middag och jag ska passa på att slänga in en till tvätt i maskinen. I eftermiddag blir det pyssel. Lovade nämligen Ellah igår att idag skulle vi gå ut i skogen och plocka hem lite höstlöv för att pyssla. Och hon har påmint mig sedan jag vaknade, att idag skulle vi minnsan pyssla :)
Solen lyser och jag känner mig sådär höstlycklig!!


Monika 25 år!

Hade en fantastisk fredagskväll med några härliga tjejkompisar hemma hos Monika. Vi åt middag drack lite vin och hade det allmänt mysigt!
Komiskt nog kom jag på när vi skulle åka hem sådär halv 2 på natten att jag glömt fotografera :/







Några gamla goa bilder på mig och Monika!! Förr hängde vi jämt!


RSS 2.0