OUTFIT!

Lade faktiskt lite pengar på mig själv här om dagen.. Köpte såå snygga byxor!



Byxor: Gina Tricot
Tröja: Me and i


Kreativ dag!

Klappar mig själv på axeln med en stor klapp efter dagens fix här hemma. Vårstädade verkligen hela huset med dammning, skura golv, rensing av kläder, samt möblerat om lite. Detta tog verkligen hela dagen!! Nöjd!! Undra hur länge det håller sig så här rent. Inte för länge kan jag gissa :)

Haft klädparty här hemma ikväll. Supermysigt som gav mig massa gott skratt! Tack Tjejer!!


Kommer ni ihåg att jag för någon vecka sedan var i fullgång med att måla om Ellahs furusäng till vitmålad?
Nu har den blivit klar och idag satte jag dit den fina texten som kom på posten igår! Är bara föööör nöjd!
Vad tycker ni??


DOPDAGEN!

Så var Söndagen här, dagen vi åkte till Göteborg för. Lilla Milli-Valentina hade dop och hon skötte sig galant i kyrkan. Trots att hon var supertrött påväg dit.
Vi bjöds sedan på den finaste doptårtan ever. Sjukt god var den också :)

Har haft turen i helgen att Filip (Johns kompis) spenderat helgen med oss. Han har varit så himla snäll och hjälpt till med barnen, speciellt på dopet. Tusen tack!! <3


Milli-Valentina!


Bästa Filip och Anna.














Fejklee kan denna brud :)

John gör sin blåsta min :)

Jag och mina fina kille.







Efter dopet begav vi oss hemmåt mot Örebro. Vi hade under dagen lyckats låna ihop två bilbarnstolar så vi åkte med Filip hem i bilen. Barnen sov i största delen och vi var hemma vid 23 tiden..

Bästa helgen på länge för både mig och barnen. Ellah sa direkt i Måndags morrse att hon ville åka tillbaka.


Lördagen i GBG!

Efter några få timmars sömn under natten, då Liza och jag var ute var hon såå snäll och tog alla barnen för en stund, så jag kunde sova en timme til, detta trots att hon själv bara sovit en kort stundl. Världens bästa vän som sagt!
Vi spenderade sedan hela dagen inne på Universium där det både lektes, kollade hajar, apor, pysslades och mycket därtill.

På kvällen var det grabbsen tur att göra staden. Vi brudar stannade hemma och drack ett glas vin och åt sååå himla goda räkor.

Under Lördagen hade det kommit en till familj hem till Alvbåges så vi var nu 7 barn och 6 vuxna under samma tak.






















Kvällsmys i flyttkaoset :)










Våran resa!

Då försöker man kika igång vardagen igen efter en otroligt härlig minisemester i Göteborg. Men hur mycket jag en vill göra, fixa och dona orkar jag ingenting. Sover middag med barnen och kommer knappt upp ur sängen på morgonen. Hoppas innerligt att dte blir bättre snart.
Tillbaka till helgen i Göteborg.Vad ska jag säga.? Det var UNDERBART.  Vill tillbaka NU NU NU.
Har alltid älskat göteborg, och efter denna helgen med mina fantastiska vänner är jag grymt sugen på att flytta dit.

Vi startade resan mot Göteborg redan på Fredag morgon. Barnen klarade av resan galant, Kidh sov den mesta delen och Ellah kollade film och lekte med en flicka i samma vagn. Jag hade dock lite svårt att komma på och av med barnen, vagnen och all packning. Men främmande människor hjälpte mig mer en gärna :)
Väl framme i Göteborg ägnade vi eftermiddagen åt bus och lek innan det var dags för barnen att hoppa i säng. Sedan gjorde jag och Liza staden osäker tillsammans med Fille, som också sov hemma hos dom. John som hade match under Lördagen var hemma och höll ett öga på alla 5 sovande barn.. 








Glada åt att äntligen träffas igen.




Alla våra 5 godingar!!


Lördagen kommer in nästa inlägg!


SVAR PÅ FRÅGA!

Istället för att det ska gå massa olika rykten som folk pratar om tycker jag du istället kan berätta vad som har hänt att det tagit slut mellan dig och Kim?

Om nu folk har så ointressanta liv att dom måste gotta sig i andras tråkigheter med att sprida rykten är det upp till dom/dig. Har inget som säger att jag måste dela det allra närmaste till alla hundra läsare som är inne här dagligen. Har delat det med mina närmsta vänner och familj som jag känner jag kan berätta allt för och som alltid kommer finnas här för mig <3 Jag och Kim vet sanningen bakom detta och det är de viktigaste..





Vi är i Himmelen!

Tjohoo mina älskade läsare! Vill bara tala om att både jag och barnen har det kanonbra här i härliga Göteborg! Återkommer imorgon med bilder och uppdatering ifrån helgen. Nu ska vi dricka lite vin, äta räkor och kolla Melodifestivalen.
Grabbsen är och gör staden osäker. Rättvist då jag och Liza gjorde den igår :)

Jobbigt att vara på resande fot.!

Somnade som en stock och sov i stort sett hela resan. Den vakna tiden flörtade han med varenda medpassegerare. Dom smällte som smör och jag tror varenda en i våran närhet bar och gosade med honom :)

lycklig tjej på tåget mot gbg!!


Envis till tusen!

Sitter och väntar på att Kidh ska somna så jag kan smyga in i hans rum och fortsätta packa. Men det verkar ta ett tag. Envis unge jag har!! Stå och hoppa i sängen är ju mycket roligare än att sova. Trots att man är jättetrött!!



HÄRLIG DAG!

Godmorgon på er! Viilken underbar dag!! Trots liiiite sömn inatt är jag på strålande humör. Ellah har hållt mig vaken i stortsett hela natten med krupp :( Inget farligt, men låter riktigt otäckt!
Hon fick iallefall vara hemma idag och vila upp sig inför morgondagens resa mot Göteborg, den kan vi ju missa :)
Idag ska vi packa och fixa inför helgens resa. Åhhh, så skönt det ska bli att komma iväg en liten stund. Liza har lovat vinmys imorgonkväll, vilket jag tycker låter som en allldeles utmärkt ide :)

Kommer nog också bli någon timme spenderat med att packa ner lite av barnens kläder samt leksaker i kartonger som ska med till Kims lägenhet..


SER FRAMEMOT HELGEN!

Inte bara Ellah som längtar tills på Fredag, även jag. Vi ska ta tåget till Göteborg där vi ska spendera hela helgen med älskade och saknade familjen Alvbåge. Ni kommer väl ihåg min vän Liza med man och barn jag brukade umgås väldigt ofta med? Dom flyttade ju till Göteborg efter jul då John fick kontrakt med Ifk Göteborg. SÅÅ saknade som är! Ellah har tjatat hur många gånger som helst om dagen när det är Fredag och när vi ska få åka. Vill till Merci och Logan Nu Nu Nu sägs det :D Ivrig till tusen!

Kommer bli en kanon helg med mys, bus, dop, Universium och massa annat! En helg som både jag och barnen behöver mer en annat just nu!!





UPPLEVT SÅ MYCKET IHOP!

Människor jag träffar brukar fråga mig hur jag mår med allt som händer i mitt liv just nu. Bra trots omständigheterna brukar jag svara. Men blev väckt av en väckarklocka då en gammal kollega sa till mig. Nej, det gör du ju inte!
Kom hem och tänkte efter, Nej jag mår ju verkligen skit! Hon hade ju rätt! Jag har förträngt allt det jobbiga för att kunna fungera för mina barn. Lagt alla mina känslor åt sidan för att inte bryta ihop totalt. Har noll energi och saker som verkligen behöver göras här hemma blir inte gjort. Tänk att det psykiska kan sätta sig så mycket på det fysiska när man mår dåligt.
Två veckor kvar så är våran familj ett minne blått. Det har varit skönt att haft Kim boende här trots att dte är slut. han har hjälpt till med barnen osv. MEN fy sjutton vad tufft det varit. Har inte velat nått annat en att slänga mig i hans armar varenda dag för att tala om hur mycket jag älskar honom! På ett sett kommer det bli skönt att få chans att börja om på nytt, men det tuffaste är ju att jag egentligen inte vill det. Jag vill ha våran familj komplett!

Så mycket känslor i min kropp att jag inte alls vet vad jag känner längre. Dåligt samvete gentemot barnen är något jag vet jag har. Känns som om jag tappar mycket av Kidhs första år pågrund av allt skit som händer runt om. Känns inte rättvist och det får mig att bli ledsen. Vill lägga energin på barnen men tankarna finns någonhelt annanstans.

Vet att jag kommer bli lycklig igen. Men det är just nu en klen tröst i allt det jobbiga!!



Gravid med ELlah.




På tjocken med ELlah.







Du kommer alltid vara en stor del av mitt liv. Jag älskar dig tusen gånger om!!


Mera Klädparty!

Söndagen var lika fullspäckad den!  Efter en natt med en liten Kidh som plötsligt fick feber var sömnen allt annat en bra.  Men trött eller eller pigg spelade ingen roll, iväg blev jag ju tvungen att åka ändå.
In till stan där det väntades familjegymnastik. Mormorn gjorde äran att förgylla Ellahs lilla hjärta med att komma och titta på. Oj, vad hon skulle visa vad hon kunde. Mormor se mig, se mig. Titta jag kan!
Blev sedan snabb visit uppe på stan där jag köpte med lunch till mig och Ellah, sedan vidare till nästa gymnastikträning, efter det direkt därifrån hem till mamma där jag höll i ett klädparty. Vi hade så trevligt att vi satt och snackade i flera timmar och det slutade med att Ellah slocknade i soffan :) Utråkad eller trött, det är frågan :)

Som sagt! En mycket fullspäckad helg, men med massor av skoj!!
Idag Måndag har Ellah och jag mest legat i soffan och kollat filmer hela förmiddagen och tar det lungt. Kidhan är nog fortfarande inte frisk, då han sovit sedan imorsse!!











Lördag med kläder och bad!

I know, har varit sämst på att uppdatera. Men detta beror faktiskt på en fullspäckad helg och ett sjukt barn.
But now iam back!!
Lördagen startade jag mycket tidigt med att åka ut på landet för ett Klädparty med start kl 10.00. Blev kvar där en bra stund med trevliga brudar, massa prat och en god kopp kaffe på det :)
Väl hemma igen slängde jag i barnen lunch och åkte sedan iväg för en eftermiddag i badhuset. Eftersom Kim fortfarande bor kvar här (2 veckor till) var det självklart att även han hängde på. Även om han egentligen inte hade någon större lust :D
Efter stoj och bus i vatten åkte vi hem till vännerna Mia och Johan med familj där vi avslutade kvällen med middag, efterrätt och Melodifestivalen. Var sedan en trött Mamma som begav sig hemmåt efter en hektisk dag!.












BLOCKET!

Fredag, åhhh så härligt med helg. Hade sett fram emot sovmorgon i helgen. Bäst att passa på medans Kim bor kvar i ca 2 veckor till. Men jag kom just på att jag ska upp tidigt både Lördag och Söndag. Där sprack den planen :D

Sitter och säljer av lite grejor på blocket. Ska jag nu ha råd att köpa saker som kommer försvinna när Kim flyttar, måste jag ju ha råd att köpa nytt. Bäst att sälja det som inte används och göra nytta för pengarna istället! Om jag nu får det sålt :)
Funderar på att boka ett Loppisbord en Lördag i golfhallen också?

Ha en underbar Helg älskade vänner <3


STARKAST!

Igår kunde Pippi visa upp sina krafter. Hon är verkligen starkast i hela världen!! :)











Förutom supergoda hemmagjorde små semlor gjorda av fröknar och barn blev det massor av lekar. Fröknarna hade gjort iordning olika stationer där man kunde prova på saker och ting! Uppskattat av både barn och vuxna. När kalaset slutade var det inte bara Ellah utan en hel del andra barn också, som inte ville gå hem.. Kul att dom trivs iallefall :)


HÄR KOMMER PIPPI LÅNGSTRUMP!!

Nu tar jag med mig Pippi och Tiger och åker iväg på fest! :)














MASKERAD!

Hej alla vänner. Hoppas allt är bra med er? ÄR ni ute och njuter något av snön?
Vi har inte hunnit med, men  funderar på att åka upp till någon pulkabacke på Lördag eftrmiddag efter mitt klädparty som väntas då. Tror Ellah skulle gilla det skarpt! :)

Har haft några väldigt kreativa dagar här hemma. Trots lite sömn har jag fått en hel del nytta gjort. Men idag, då är det som om tröttheten kommit ikapp än. Sov middag ihop med Kidh idag medans Ellah var på dagis. Fyy mig, jag som egentligen behöver ta tag i tvättberget.. Men ack så välbehövligt. 
 
Om en liten stund får jag sätta på lite spackel på detta bleka ansikte och bege oss till Ellahs dagis.. Det är nämligen fest där ikväll. Maskeradfest!! :D
Kommer ha med mig Pippi och lilla Tiger som sällskap!


SOLBRÄNDA!

Det var en mycket solbränd Mamma/Mormor som vi möttes av igår. Alla bilder och filmer dom visade ifrån resan gör ju att man blir oerhört sugen på att få komma iväg till värmen. En månads resa i Asien hade ju inte varit några fel :)
Som vanligt efter dom kommer hem från sina resor så blir det som lilla julafton. Massor av presenter till sina barnbarn delades ut! Ellah var helspänd och alldeles ivrig över vad som väntades på sängen.
Mormor sade till Kidh: Ska vi gå in i sovrumet och se vad Mormor köpt till dig?
Ellah till Mormor: Köpt till Ellah med? Detta sagt med hundögon.








EFTERLÄNGTAT!

Tjohooo, idag kommer älskade Mamma/Mormor hem efter en månads resa i Asien. Så fort Ellah slutat dagis och vi fått lite ordning här hemma åker vi dit för kramkalas! <3


PRINSEN!

Var över till vårdcentralen med Kidh för att få hostmedecin utskrivet då han hostar mycket slem på nätterna. Doktorn berömde honom så oerhört mycket att jag gick där ifrån som stoltaste Mamman ever och med ett stort leende på läpparna. Vilken härlig känsla!  Min fina Prins!!


På dom här kortet ser ni jättetydligt varför vi påstår att Kidh har ett hängöga. Visst ser ni?





Nöjdare och gladare 8 månaders får man leta efter! Alla som träffar honom undrar om han aldrig gråter/gnäller. Ärligt talat nästan aldrig. Han är som skalman. Gnäller när han är hungrig eller trött. Allså max 5 min innan nått av detta sker.. Sen självklart finns det undantag, som denna vecka exempelvis. Små gnällig och inte alls speciellt nöjd. Tror kanske att första tanden kan vara på G??
Haha men ni behöver inte oroa er. Det Kidh inte gör tar syster igen. Trotsiga 2.5 åringen :)


Alla hjärtans dag!

Hade kära Svägerskan här i eftermiddags. Hon var snäll och hjälpte till med mitt lilla projekt `måla Ellahs säng`.
Sängen står just nu på tork och jag tror det blev riktigt bra. Nu ska det bara beställas hem en fin text i svart att sätta fast på sängens gavel. Kan visa slutresultat sen :)




Ellah ville såklart ockå hjälpa till. Här målar hon dockans säng i samma färg! :)




Kidhan fick snällt sitta i gåstolen brevid. Han gick lös på sängen, så annat alternativ fanns inte!

Ett välbehövligt bad fick avsluta eftermiddagen!








Uppskattade inte systers påhitt med att hälla vatten över huvudet..

Tycker inläggen kan bli lite tråkiga iböand. Just nu snurrar saker i mitt huvud så jag minns knappt vad jag sitter och skriver här. MEN är det något du saknar? Vill veta eller nått annat så säg gärna till. All kärlek till er <3


Alla <3 dag presenter!

Alla hjärtans dag idag, vilket gör att saknaden av mig och Kim tillsammans blir oerhört stor.:/ Finns så mycket känslor inom mig som jag inte vet vart jag ska lägga av någonstans. Glad, ledsen, arg, sårad, förvirrad, ja känslorna är sjukt många. Vet inte ens vad jag känner längre!!

Ellah gjorde mig iallefall glad idag när jag hämta henne ifrån Dagis. Med sig ut hade hon ett fint hjärta hon gjort alldeles själv till sin älskade Mamma.. Tack gumman <3
Själv fick hon en Cool Skinnjacka och en sjalet av sin oerhört snälla mamma :) Kidh fick ett par jeans han kan ha längre fram i vår.  Det där med att jag ska sluta köpa kläder åt mina barn, ja det går sisådär :)


Nya jackan och sjalen provades såklart direkt!




GYMNASTIK!

Andra veckan för Ellah i barngymnastiken och hon älskart.  Jag tycker hon lyckas hänga på riktigt bra trots att dom andra barnen är nästan 2 år äldre. Dock vill hon inte alltid göra som Fröken (jag) säger utan tar ibland egna insiativ till saker. Som att rulla eller åla på magen på den lutande mattan där det ska göras kullerbyttor. :D Men, att ha roligt är det viktigaste för att behålla intresset. Och, för det mesta gör hon ju som det är meningen ska göras!! Stoltaste Mamman som får äran att vara Gymnastikledare till min fina dotter!










Imorrse när Ellah och jag höll på att göra iordning oss för gymnastiken frågade hon sin pappa om han skulle med och titta på när hon gjorde gymnastik.. Han svarade Nej, jag och lillebror stannar här hemma. Men efter att Ellah tittat lite på sin pappa med små hundögon och sa. Pappa, jag vill visa dig och bebis att jag kan!!
Ja, då kunde inte ens Pappan mot stå. :) Så iväg åkte vi allihopa med en lycklig tös!



Prat om barndomsminnen!

Förutom ett klädparty idag har vi haft besök av min barndomsvän Martina och hennes blivande man Daniel.
Jippi, jag ska gå på Bröllop :)

Kidhan har varit hängig i några dagar och om han somnar såhär? Ja, då är han inte helt frisk vill jag lova.


Ikväll somnade Kim tidigt på soffan så Ellah och jag hade Lördagsmys helt själva framför Melodifestivalen med chips och dipp. Myspys med underbara dottern!


Titta vad jag kan, Mamma!!

Sicken crazy unge jag har :)
Såg Kidh dra sig upp längst bordet och ställa sig där. Vilket inte är ovanligt, det händer sisådär 50 gånger per dag numera.
Men sen fick Mammsen en lättare chock då han släpper händerna ifrån bordet och står helt själv! Sinnes!
En lång stund stod han där helt oventades om att han egentligen hade släppt taget :)



KIDHAN BLIR FÖRÖVRIGT 8 MÅNADER IMORGON! GRATTIS!


SVAR PÅ FRÅGA!

Jätte fin tapet:-) var finns den att köpa?

Den finns på Rusta :) Så skynda dit och köp!!


UT MED DET GAMLA IN MED DET NYA!

Har varit mycket dålig energi här hemma efter allt som har hänt.
Nu längtar jag nästan tills vi kan starta om på nytt, lite svårt medans Kim och jag fortfarande bor under samma tak. Svårt att försöka gå vidare, få känslorna att svalna.. För tro mig, vill inget helldre en att hoppa upp i Kims famn varenda dag, varenda jäkla dag och tala om hur mycket jag älskar honom. Men pågrund av omständigheterna så går det inte, eller jag vill inte :(
Så nu försöker jag tänka positivt, massa ny energi. Vilket restulterar i att jag som vanligt vill göra om här hemma :)
Kidh har ju fått tagit över vårat gamla sovrum, där det nu är en ganska mörk fondvägg. Där vill jag sätta en ny fondvägg, dela av rummet i två delar. Ena delen ska vara  Kidhs sovdel och den andra till en lekhörna med ett stort runt bord. Hyllor med pussel, pennor, spel osv där barnen kan leka och umgås tillsammans. Ellahs rum är för litet för alla leksaker, och dom leker ändå tillsammans hela tiden. Trots det att Kidh fortfarande är ganska liten fortfarande. Dom hänger lixom ihop. Dit Ellah går, dit kryper Kidh :)

Denna fondtapet hade jag tänkt mig i lekrummet.



Sen en matta i samma gröna färg..
Tror det kan bli superfint. Vad tror ni??


FULLFART FRAMÅT FÖR BUSTROLLET!

En ny grind till våran trapp bör införskaffas snarast.. Idag var Kidh påväg upp i den och det med ett stort busigt leende. Lilla bustrollet tar sig numera upp längst varenda möbel och står stolt och balenserar. Han vågar mer och mer för varje dag och numera släpper han ena handen, tittar busigt på en och fnissar högljutt.






Jobbiga dagar!

Dom sista två nätterna har varit riktigt omtumlande.
Strax efter 17:00 i Söndags började Ellah kräkas och så höll det på hela natten och dagen därpå. Hon kräktes upp till 2-3 gånger i timmen.
Ringde in under måndag eftermiddag till 1177 och dom sade att det inte var någon tvekan om att vi skulle åka in till Akuten. Ellah hade då inte kissat på ett dygn och kräks stup i kvarten.
In på akuten, där det som vanligt tar år och dar. Tillslut blev vi iallefall iväg skickade till Avd 26 på Barnkliniken då Ellah var uttorkad och dom misstänkte inte maginfluensa. Där blev hon inlagd och där har jag och min tös spenderat hela natten.
Måste skryta över min underbara Ellah som har varit SÅÅ duktig med allt som hört sjukhusvistelsen till.
Nu är vi hemma över natten, men dock bara på permission. Ska tillbaka imorgon, så får vi se om dom vill skriva ut Ellah eller inte..


Taget hemma precis innan vi åkte in.


Akuten.


Somnat på akuten.







Nu får vi hålla tummarna för att dte fortsätter gå framåt och att hon blir utskriven imorgon!
Mammas starka hjältinna <3


Varmt avlut på helgen!

Det har gått väldigt mycket sjukdomar runt omkring bland våra vänner och bekanta. Det fick mig att tänka att mina barn har klarat sig riktigt bra mot sjukdomar iår. Att man ALDRIG lär sig att man inte ska tänka så. För självklart fick Ellah hög feber nu i eftermiddags och har pågrund av den kräks flera gånger. På det har Kidh fått feber, dock inte mycket och Kim är helt deckad av sin feber.!! Kul avslutning på helgen! Hopppas nu jag inte blir smittat och att alla friskar på sig snabbast möjligast :)

Innan febern slog till på ELlah var vi imorrse iväg på årets första gymnastikträning. Ni ska bara veta hur skoj hon tyckte det var och hur bedårande söt hon var i sin lilla ballerinadräkt! <3
Nästa gång bara mååååste jag ta med mig kameran :)


Mitt sjuka hjärtegulll!!


Hoppas ni haft en underbar helg mina fina <3


FREDAGAR ÄR ONYTTIGDAGEN!

Fredagsmiddagen! Inte fy skam! Entrocote, potatisgratäng, sallad och sås. Skönt med Fredagar, det är dagen då jag får äta allt. Ingen speciell diet då inte!!




TRÖTT!

Älskade Skrutta!
Totalt slut efter dagen!!



Älskar dig till månen och tillbaka och hundra var till!


STRIKE!

Kim och jag överraskade Ellah i eftermiddags med att bowla. Det var hennes första gång och det blev mycket populärt! :D
Kan också erkänna att hon slog både mig och Kim..






Finaste Linnet som Ellah själv dekorerat :)


Lillebror satt nöjt och tittade på oss!

En mycket trött tös somnade i soffan efter sitt fredagsgodis.. Totalt slut efter lek och bus hos Charlie plus bowling på det!!


HÄRLIGT MED HELG!

Välkommen älskade FREDAG. Hade en ganska dålig dag igårm kände mig nere och inte alls på topp. Känner mig mycket gladare idag :) Antar att det kommer gå upp och ner ett bra tag!

Jag har en del ärenden som ska göras idag. Jag och barnen ska strax åka iväg på första. Men först njuter vi av att dte är Fredag med gott Go fika!!



Ellah sitter och petar ut alla kräm men lämnar kvar själva bullen! :)







ONT I BRÖSTET!

Denna lilla och kloka Trollungen rörde sin Mamma till tårar påväg hem från Dagis.
Ellah: Mamma, jag älskar när Pappa bor hos oss!
Vad ska man svara på nått sånt? :(



Intagit softarstilen såhär efter Dagis.


Pappan rakade sig. Såklart Ellah också ville :)

Älskar dig till månen och tillbaka min älskade flicka <3

Hur mycket förstår egentligen en snart 3 åring av detta?


Ni är för fina!

Ni läsare är helt underbara. alla fina kommentarer ni gett mig efter separationen med Kim. Ett stort <3 till er!!

Här hemma har Kidh och jag precis fått i oss lite lunch. Det bästa som finns enligt Kidh :)
Om en liten stund är det dags att hämta hem bästa storasyster som leker på Dagis. Sen ska det tvättas och donas här hemma. Tvättberget bara växer och växer!


RSS 2.0