Örebro festen..

Igår kväll vart jag bjuden av Mamma på en matbit uppe på stan :) Vi satt på Hellas uteservering och avnjöt en god black and white. Mums mums.
Senare på kvällen mötte vi upp Anders (mammas man), Tobbe (Anders son) och Lasse (Anders bror) och satte oss på en annan uteservering. Dom drack öl medans jag höll mig till den goda pepsin haha.
Det var mycket folk ute på stan, är väll för att det är Örebrofesten. Och enda dagen det skulle vara fint var ju som sagt igår. Vem vill sitta ute nu i detta spöregn???
Senare på kvällen kom Maria också :)

Tobbe vågade hålla i Ellah :)

Mamma och Anders..


Ja idag har man inte gjort speciellt mycket. Det har regnat hela dagen. Vi fick lite besök några timmar mitt på dagen av Kims kompis Tommy och hans flickvän, som snart blir hans fru :) Dom ville komma och hälsa på Ellah som dom inte hunnit träffa en. Dom tyckte hon var SÅ söt.. Och visst e hon det våran lilla prinsessa.. <3

Jag bad ju att folk skulle skriva en kommentar om dom vart inne på min blogg och läst. Haha tydligen vill många vara anonyma. Igår hade nästan 100 personer vart inne och läst och bara 5 har skrivit!! Vilka är ni där ute? Haha


Vilka läser??

Godmorgon Godmorgon gott folk :) Ja idag när jag vaknade trodde jag att solen skulle lysa? Men som vanligt har väderprognosen fel :( Hade velat sola och bada, men så blir det inte. Vad ska man nu hitta på?
Ellah ligger fortfarande och sover, det behöver hon. Av någon konstig anledning sov hon dåligt inatt, vilket resulterar i att jag är som en vandrande zombie idag Haha.  Men jag ville endå inte ligga kvar i sängen och sova, det skulle ju vara fint väder TRODDE jag.. Så här i eterhand skulle jag nog legat kvar och sussat brevid Ellah..

Varje dag går jag in på min blogg och kollar hur många som vart inne och läst min blogg, och jag blir lika förvånad varje gång över hur många som läser den :)
Det har gjort att jag är väldigt intresserad av vilka det är som läser bloggen. Så jag skulle gärna vilja att ni lämnade ett litet avtryck i kommentarer och skriver namn så jag vet :) Vore SÅ kul att få veta, om ni nu inte vill vara anonyma och inte vill att jag ska veta att ni läser min blogg HAHA...

Ingen tid..

Har tyvärr inte mycket tid att blogga idag. Men jag vill tacka Bedoya för poängen vi fick med oss i matchen igår. Nu kanske Sixten kan tänka om och bänka dansken  Kim Olsen och starta med någon annan en match för att se om det blir någon skillnad. Och det tror jag mycket väl att det skulle bli :)
Idag har jag och Ellah tagit ett bad i badkaret, hur underbart som hellst <3
Hoppas på bättre väder imorgon så man kan bada och sola lite!!
Älskar dig min dotter! <3

Hemma Igen..

Nu har vi kommit hem ifrån Leken. Jag och Ellah åkte ut i Onsdags kväll för att umgås lite med min släkt :) Kim kom till oss på Fredags kvällen.
Vi sov i Pappas husvagn som står på Farmors tomt.. Var hur mysigt som helst att få umgås med Pappa och släkten. Mina kusiner från sthlm var där också.. Vi har myst, kollat film, fiskat och bara umgåtts.
Här kommer några underbara bilder på våran älskade Ellah från Leken.



I knät på Morfar!!

På morgonen är Ellah som gladast :)


Ellah med min kusin Robin..


I knät på Pappa en tidig morgon.




Leken..

Idag har Kims Mamma hälsat på. Vi satte oss ute i en park i solen :) John och Tida (Kims styvsyskon) badade i plaskdammen medans vi satt i solen och pratade.. Senare på eftermiddagen kom Kims Farmor och Farfar hit för att hälsa på Ellah.. Var kul att träffa dom, man gör det så sällan..
Nu har dom precis åkt hem och nu ska jag och Ellah åka ut till Leken där vi kommer stanna några dagar.
Så det kommer nog inte bli något bloggandes på några dagar tyvärr. Bloggar så fort jag kommer hem :)

Ösk förlust :(

Idag har vi försökt att laga våran bil. Den pajade när vi var ute och åkte igår, helt plötsligt slutade bromsarna att fungera. Sjukt äkligt var det för mig som körde, som tur var så körde vi precis in vid en mack när dom slutade att fungera. Jag vill inte tänka på vad som skulle ha hänt oss om vi kom i en korsning eller på mototvägen och vi helt plötsligt inte skulle kunna bromsa.. Får rysningar när jag tänker på det... Det var iallefall en slang med bromsolja som hade gått sönder. Vi lagade problemet, men det har kommit in massa luft så bilen bromsar endå inte så bra. Så imorgon ska vi försöka lufta bilden på luft. Vi får hoppas att det går bra för oss :)
Ja och vad ska man säga om kvällens Ösk match vi var på? Ussh och fy fan vad dåligt dom spelade. Den ända som spelade bra var ju såklart favoriten Roni Porokara, som också stog för Ösk enda mål..
Vete tusan om inte hela laget var bakfulla eller nått. Vad tror ni??
Ellah var iallefall jätte duktig under matchen :)
Hon sov den första halvlek, vaknade i paus och ville ha mat och den sista halvlek satt hon vaken och var så nöjd.. Tur att Ellah kan göra Mamma och Pappa glada när vi är sura över att vårat älskade Ösk har förlorat!

Ellah i sin Ösk body :)

Söndag..

Dagen började med att Ellah lekte lite på sin lekmatta hon fått från Morfar och Karin medans jag och Kim kollade på tv. Sedan var det dags för Ellah att sova lite middag...
Vid 14 tiden gick vi hem till Maria och Hebbe och kollade film och åt mat :) Haha Nathalie och Ellah var så söta. Nathalie skrattade i höganssky och Ellah log..
Nu är vi hemma igen och jag och Kim ska nog kolla en film om vi får för våran lilla tjej. Hon är nämligen lite grinig just nu :( Men det går nog snart över får vi hoppas!!
Imorgon är det dags för fotboll igen :)


Ellah på sin lekmatta imorrse..

Ellah sover middag!!

Bilder på Ellah och Nathalie!

Foto för NA.

Idag har vi blivit fotograferade för Hej Baby. Den 25/7 är vi med i Na, så skriv upp det nu :)
Ellah var så trött när vi kom till forografen, hon grät och grät. Men när korten skulle tas vart hon knäpp tyst. Våran duktiga tjej, haha hon fattade att man ska vara glad på kort och inte ledsen. Så förhoppningsvis blev kortet bra.

Ikväll har jag vart hemma hos Mamma ett tag. Hon och Anders är barnvakt åt Anders brors barn på 5 och 3 år gammla. Dom ringde och tjatade på mig att jag skulle komma, för barnen ville SÅ gärna träffa Ellah.

Nu är jag hemma och vi alla 3 sitter i soffan och kollar lite tv. Tyvärr finns ju inget bra att se just nu. Hoppas något bra börjar snart!!

Våran glada lilla tjej!





Gud vad det händer saker med Ellah hela tiden. Vi hinner knappt med..  Nu 3 dagar i rad har vi fått leende ifrån henne. Så himla kul att se. Man blir alldeles varm i hjärtat!

Frisk igen :)

Haha helt sjukt. Igår låg jag nerbäddad hela dagen i nästan 40 graders feber. Och idag mår jag hur bra som helst.
Våran lilla flicka ler jätte ofta nu. :) Så himla kul att se!

Haha vårat lilla charmtroll!

Sjuk :(

Idag har jag bara legat och sovit hela dagen, bara vaknat för att ge Ellah mat. Jag har nämligen feber (igen) 39 grader också :( Jag har kännt mig död hela dagen. Ussh vad jag hatar att vara sjuk. Jag orkar ju inte ens gosa med min dotter. Hoppas hoppas att jag e frisk imorgon!!!

Yes Ösk vann! :)

Idag på dagen bjöd Pappa och Karin oss på fika vid slottet. Pappa verkar så stolt av att vara morfar. Så himla kul o se :)
Nu har vi nyss kommit hem ifrån Maria och Hebbe. Där har vi blivit bjudna på mat och kollat Ösk matchen.
Ösk vann :) Så himla underbart med 3 nya poäng... Nu närmar vi oss toppen!! Hoppas att vi kan fortsätta så här,att ta poäng på bortaplan:)
Men van f-n tänker Sixten på? Hur kan han sätta in Walker istället för Jidsjö? Jidsjö är hundra gånger bättre en den där j-vla Walker. Och så får Jidsjö inte ens sitta på bänken.. Ussh vad jag blir arg när jag tycker Sixten gör fel val. HAHA jag vill ju att han ska tänka och göra som jag vill. Men jag antar att det är fler en jag som tycker att Walker inte ska vara inne på planen...??
Nu ska jag mata lilltjejen och kolla big brother. Sedan bir det att sova. Har fått feber igen :(

1 år som förlovade :)

Idag har Kim och jag vart förlovade 1 år. Jag minns det som igår. Vi var nere i Smygehuk, det var strålande sol och vi gick längst havet. Kim bad mig att sätta mig på en parkbänk. Jag minns att jag undrade varför han ville att jag skulle sätta mig här. Men det fick jag snart reda på :) Kim tog tag i min hand och gick ner på knä och frågade om jag ville förlova mig med honom. Självklart ville jag det :) Undebara ringar hade han köpt också. Tur att jag sa JA för vad hade han gjort med ringarna annars? Haha...
Jag älskar dig Kim helt sjukt mycket! Jag hoppas vi får MÅNGA MÅNGA år tilsammans!!!!!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bio med älskling!

Ikväll har jag och Kim vart på bio :) Vi såg Baksmällan. Haha bästa filmen. Ni som inte sett den gå och se den så fort ni kan.. Haha garvade ihjäl mig hela tiden!
Mamma passade Ellah medans vi var på bio. Jag och Kim firar nämligen 1 år som förlovade och vi ville då göra något bara vi 2. :)
Nu är kl 1 på natten och våran älskade tös sover inte. Eller hon sover men vaknar lika snabbt igen. Så jag tänkte lägga mig i sängen med henne och hoppas att hon somnar bättre när jag ligger och sover brevid.
Sov gott! :)

Roligaste filmen!!!

Lördag morgon!

Godmorgon allihopa :) Ellah jag och Kim har precis gått upp ur sängen. Underbart o ligga o mysa länge på morgonen :)
Gud vad det händer saker med Ellah hela tiden nu. Hon utvecklas så snabbt att vi inte hinner med.
Våran lilla tjej börjar redan bli stor :)

Puss på dig älskade dotter!

Våran duktiga lilla tjej!

Vi har nyss kommit hem ifrån BVC där vi var på kontroll. Ellah väger nu 5 kg och växt från 52 cm till 54,5 cm lång. Våran tjej börjar bli stor :) Hon är jätteduktig att ligga på magen och lyfta upp sitt huvud. Bvc sköterskan sa att barn brukar kunna göra det 6-7 veckor gammal. Men Ellah är bara 4 veckor gammal och klarar det redan :) Våran duktiga lilla tjej! Du gör Mamma och Pappa stolta!


Filmtajm!!!

Ussh vilket väder det är ute idag.. Finns inte mycket att göra idag, så vi tänkte ligga inne hela dagen och mysa med filmer :) Vi har sovit dåligt inatt också så det kan bli riktigt skönt o bara slappa idag.
Nu satt Kim på filmen, så bäst att jag slutar att blogga..  Jag hoppas vädret blir bättre snart!


Kärlek till sitt barn!

Så kom du då till oss du älskade barn
och grep våra hjärtan med kraft.

Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
du fångar all ömhet omkring.

Små fötter och fingrar, din hud och din doft,
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.

När skuggorna hotar ditt solsken,
är vi din tryggade borg.

Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara.

Grått väder.

Nu ska vi snart iväg och skriva på papper om faderskap. Är man inte gift i dagens samhälle måste man skriva på papper för att ha gemensam vårdnad. Skriver vi inte på papprerna så räknas inte Kim som Pappa till sitt eget barn, men är man gift så är man automatiskt pappa till sitt barn. Hmm skumt det där..
Polisen ringde nyss, dom har hittat min plånbok :)
Nej nu måste jag ta på Ellah kläder sedan ska vi gå...

Bästa i mitt liv!

Allsvenske debut..

Idag vaknade vi upp ute i Leken. Vädret började soligt och bra men efter några timmar blev det regn :(
Pappa och Karin bjöd på lunch ute i Leken sedan vart vi tvugna att åka hem, vi hade nämligen tvätttid att ta hand om.
Kl 18 ikväll var det dags för oss att gå och heja på vårat undebara Ösk. Självklart var Ellah med :) Hon gjorde allsvenske debut ikväll. Ellah var jätteduktig. Nöjd,glad och sovandes hela matchen igenom..
Ösk-Aik 1-1. Hmm är inte riktigt nöjd med det slut resultatet. Ösk spelade jättebra första halvlek, sen vette sjutton vad dom gjorde den andra? Men 1 poäng fick vi iallefall, och det är ju bättre en inga poäng :)

Ellah på Ösk matchen!

Födelsedagsfest!

Som sagt igår kväll var vi på Ewes 23 års fest! Super trevligt var det :) Hon bjöd på jättegod mat och champange. Jag fick såklart alkofri champange :) Efter festen åkte jag och Kim ut till Leken där vi sov för natten!



Ellah blev trött av att vara på fest! :)

Plånbok borta :(

Det blev en sväng på stan för mig och Kim igår. Jag framkallade en massa kort som jag nu ska sätta in i album :)
Tro det eller ej men på kvällen åkte vi faktiskt ut till travet. Vi hade inget att göra så vi tog bilen ut. Vi hälsade på Pappa som jobbade, Carro som också jobbade och Åsa min faster satt hos oss och spelade. När Åsa vann på sina hästar vart jag också sugen på att spela. Jag gick till barnvagnen för att hämta min plånbok, men den var borta :( Kim kom då på att han måste ha lagt den på biltaket innan vi åkte.. Vaa skämtar han tänkte jag? Men nej det gjorde han inte :( Så nu är det polisanmält och korten är spärrade.. Typiskt att det händer just när man har lite pengar på kortet haha. Och så kostar det pengar att göra nytt körkort också. ussh vad allt vart jobbigt! Så kvällen igår slutade inte så bra, tyvärr..

Idag lördag ska jag fixa lite här hemma och sedan sätta in korten i albumen. Vi hade först tänkt åka ut till Leken. Men så blir det inte tyvärr. För jag och Kim ska vara borta kl 6 på fest hemma hos Ewe som fyller år. Och det blir lite tajt om tid kom vi på. Kankse blir att vi åker ut imorgon istället!

Igår badade Ellah. Hon älskar att plaska i sin balja :)

3 veckor igår..

Igår vart pluttan 3 veckor gammal. Ussh vad tiden går fort. Snart kommer hon väll hemkörandes på en moppe och inte kommer hem i tid.. Ussh längtar inte till den tiden haha. Kim ska sitta hemma med ett baseboll trä säger han. Haha.
Idag är det Fredag och vädret är sämre. Hmm vad ska man ta och göra idag?

Dom bästa i mitt liv! :)

Hoppas, Hoppas Hoppas.

Ja här sitter jag nu i våran helt otroligt varma lägenhet.  Jag väntar på att Kim ska komma hem ifrån uppkörningen för CE körkortet. Jag hoppas verkligen att han klarar det. Men det kommer bli tufft. Han har nämligen knappt fått kört något ute i trafiken med lastbilen. Hmm skumma lärare han måste haft. Dom har knappt haft tid till att vara ute och köra med dom som ska köra upp. Och nu har hela skolan stängt. Så skulle han missa körkortet idag så måste han åka till Hallstahammar för att övningsköra och sedan köra upp.. Jag hoppas verkligen han klarar det idag så han slipper att åka ut dit. Jag håller tummarna för dig älskling!
Hmm vad ska man göra idag sen då? Är molnigt ute, men endå så sjukt varmt. Blir kanske att gå hem till Mamma och slänga sig i poolen..

Härlig dag på Gustavsvik.

Igår spenderade vi dagen på G-vik med Maria och Hebbe. Gud så skönt det är att kunna ligga i solen ett litet tag o bara ta det lungt. Lilla Ellah låg brevid i skuggan och sov någon timme. Fattar inte vilken pigg unge vi har? Igår vaknade hon halv 9 på morgonen och sov bara 2 timmar på dagen för att sedan somna vid 11 på kvällen.. Hon är ju inte ens 3 veckor gammal en..
Min käre bror träffade vi också, han var där med en kompis och badade. Han skulle klämma och känna på Ellah som vanligt :)
Vid halv 5 tiden åkte jag och Kim hem, för kl halv 6 skulle Bvc sköterskan komma.
Bvc sköterskan tyckte att Ellah blivit så stor och det ser ut som om det var ett nöjt litet barn vi hade.. Och visst har vi det :)
Ellah hade nu gått upp från 4280 till 4770 gramm :) Hon växer så det knackar.. haha.

Leken

I Måndags åkte vi äntligen ut till Farmors hus i Leken. Där ute var nästan hela min släkt :) Vi badade, solade och hade trevligt.
Kim tog även hem sina fiske grejor som var där ute, han skulle fiska på kvällen med några kompisar.
Men någon fisk det fick han inte. :(
Medans Kim fiskade kom min bror Kiffe hit. Vi gick sedan hem till Mamma där vi vart bjudna på grillat, och spelade kubb :) En underbar kväll blev det. Man ses för sällan nu när man är vuxen. Kiffe har alltid något att göra och det är då svårt att träffas allihopa.. Men kul att det äntligen blev av..

Nu får jag hoppas att min Pappa har semester snart så man får spendera lite tid med honom. Så att Ellah får vara med sin Morfar också :)


RSS 2.0