Svårt..

Ikväll har Ellah haft väldigt svårt att somna. Antar att det har med att göra att hon sover i vårat rum inatt. Vi har hållt på att måla i hennes rum ,sådär var det omöjligt att hon kunde sova.
Men hoppas på att natten går bra. Annars kommer Mammsen vara väldigt trött imorgon :)

Natti Natti!

Gammal bild på Sessan. Bara 10 veckor gammal!


Fix, trix och mysardag!

Skulle blivit en dag i Stadparken idag. Men vädret är inte precis det bästa, känns lite osäkert. Carro och Denniz åkte istället till Lek och Buslandet. Vi hade jättegärna velat åkt med, men hade tyvärr planerat in lite små ärenden på stan i samband med Stadsparken som var tvungen att göras. Så Lek och Bus får det bli en annan dag!

När Kim kommer hem ifrån jobbet ska vi först njuta av middagen, sen blir det att försöka måla klart i Ellahs rum. NU ska det allt bli klart. Jag vill möblera, hänga tavlor och fixa fint till min Prinssesa.
Apropå Prinssesa, så måste jag in på internet och beställa en väggdekor til Ellahs rum.

Nu vaknade lilla Huliganen. Så dags för lek och bus:)



Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Skor Foppatofflor från BABYPROFFSET.
Kortbyxor från HM.
Body från KAPPAHL.
Cykelhjälm från BABYPROFFSET.


VARMT OCH UNDERBART!

Gud, så varmt och skönt det vart idag. Flera sådana dagar!!
Idag tog jag och Ellah en lång och välbehövlig sovmorgon. När jag vaknade av Ellahs prat och fniss så böjde jag mig ner för att se vad klockan var. Den stod på 11, haha helt sjukt. Men underbart!
Vi satte oss ner och tog en mysig frukost ihop. Ellah har verkligen blivit super mysig. SKa kramas och pussas HELA tiden. OCh ingen är nöjdare en jag :) Myspys!

Vi skulle egentligen tvätta 12 till17 idag. Men vem stannar inne i sånt här väder?? Bara dom dumma!! :D
 Så jag och Ellah packade väskan och satte oss på cykeln för att cykla hem till Mamma/Mormor där vi lånade trädgården.
Blev en massa bad och bus. Ellah ville helst av allt ligga i poolen hela tiden. Men Mammsen ville allt att hon skulle värma sig emellan åt..


Mammas man Anders och Ellah tog dagens första dopp!






Framåt eftermiddagen fick Ellah nöja sig med sin egna lilla pool.. Jag vågade inte bada i stora poolen:D var för kallt!



Imorgon blir det förmodligen Stadsparken med Carro och min kusin Denniz. Kvällen kommer vi spendera hemma hos Maria och Hebbe för grillning!



Vi blev överasskade :D

Nu ser våran lägenhet äntligen ut som ett hem igen. :D Har blivit städning, diskning och undanplockning här hemma hela förmiddagen. Några drag med rollern i Ellahs rum har jag också lyckats gjort! Längtar till hennes rum är klart, så jag kan möblera och fixa fint!
Var en sväng till Ikea idag och inhandlade en billig säng till Ellah. En växarsäng. Inte för att hon behöver den nu, men det var sjukt billiga priser. Cirkuspriser som dom kallde det. Idag och igår kunde man allså shoppa billigt. Växarsängen kostade 1300 kr,men vi fick den för inte ens 300 kr :D Bäst att passa på!


När Kim kom hem från jobbet idag hade han med sig en varsin liten present till både mig och Ellah :)
Tre röda rosor till mig och en jättestor till Ellah. Han är för underbar min man <3
Bara för att visa att vi är hans allt!! Love you Kim!! <3


Mina fina rosor.

Titta vilket underbart kort. Vad som stod i, håller jag för mig själv :)

Ellahs stora ros!

Tack älskade Kim, för att du finns och förgyller våra dagar!


Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Solhatt rosa från KAPPAHL.
Klänning prikig från KAPPAHL.
Byxor prikig från KAPPAHL.


Årets varmaste dag!

Idag måste det ha varit årets varmaste dag!
Vi har spenderat hela dagen ute. Vem gjorde inte det?
Ellah och jag tog årets första dopp i Lekensjön. Vi var dom enda som vågade. Varken Kim, Morfar, Karin eller Jossan (Karins dotter) vågade sig i. Trodde Ellah skulle tycka det var för kallt och vända när hon fick vatten på fötterna. Men ikke, tvärtom. I fullfart illades hon ner i vatten. :D
Efter att ha spenderat hela dagen i strålande sol med kortspel, bus, bad, god mat och trevligt sällskap begav vi oss in mot Örebro vid 18 tiden. Vi åkte då direkt till Mamma/Mormor för ett försenat födelsedagsfirande. Där bjöds det på super god paj! Mums!














Nu sitter jag helt utslagen i soffan och ska strax lägga mig i sängen framför en film!.


Midsommardagen!

Vi vaknade upp ute i Leken, där vi spenderat natten. Ellah sov otippat ganska bra under natten. Trots det att hon fick sova i sin vagn. Jag var klantig nog att glömma resesängen hemma i all hast!. Men det gick bra ändå :D Man kan inte komma ihåg allt!
Ellah vaknde upp vid 7, och självklart låg alla fortfarande och sov. Så vi tog en promenad ner mot sjön, jag Kim och Ellah. Sedan åt vi frukost, jag och Kim åkte sedan in mot stan för att fixa lite saker. Ellah stannade kvar ute hos Morfar och Karin. Där hade hon busat, badat och lekt för fulla muggar.
Framåt eftermiddagen kom Pappa/Morfar in till stan för att hämta upp mig. Jag hade då hunnit packa ihop lite kläder, resesäng och annat för att sova kvar yttligare en natt ute i Leken. Framåt kvällen blev det kortspel, god mat, vin och en film :D


Ellahs outfit!

Midsommar oufit!

Sandaler från HM.
Leggings vita från KAPPAHL.
Klänning Jordgubbe från LINDEX.


Midsommarafton!

Midsommarafton spenderades som sagt ute på sommarstället i Leken. Där ute var vi samlade hela tjocka släkten på pappas sida (totalt 32 personer).
Vi har sedan jag var liten haft som tradion att alltid fira midsommar ihop. Vi äter gott, har lekar, skrattar, dansar, flummar och har allmänt kul och trevligt!
Förr firande vi ofta midsommar i stockholm, där dom flesta av mina kusiner bor. Men när Farmor köpte sommarstugan ute i Leken har vi sedan dess alltid varit där. Nu har även mina kusiner med familj  och min Pappa med fru köpt stuga där ute! :D Super mysigt! Där kommer vi nog spendera mycket tid i sommar! :)

Vi hade en sjukt mysig och rolig midsommar.













Glad midsommar!

Nu ska hela familjen precis bege sig ut till Leken för midsommarfirande :D Hela tjocka släkten på Pappas/Morfars sida kommer vara där. Totalt kommer vi bli 32 personer. Kommer bli en massa god mat, lekar, och dans. Supetrevligt  helt enkelt.! Hoppas att vädret håller i sig, så vi inte får regn..

Glad midsommar alla nära och kära! <3


Ändrade planer!

När vädergudarna plötsligt ändrar väder, blir planerna om lek och grilling i parken ändrade. Vi bestämmde oss istället för att ta en tur upp på stan. Vi behöver inhandla lite från bolaget till morgondagen, en kofta till Ellah och som sagt en ny roller så jag kan fortsätta måla :D


Målare ska jag aldrig bli :D

Idag har jag och Ellah faktiskt spenderat förmiddagen inne. Jag har försökt fortsätta mitt målande i Ellahs rum. Men den där nedrans rollern jag målar med har blivit alldeles stel. Så Kim ska köpa med sig en ny hem. Får allså fortsätta målandet ikväll :D

Har blivit en hel del bus med Ellah idag. Hon har blivit SÅ himla rolig. Skrattar tills jag gråter. Gör jag något ljud eller någon rörelse försöker hon aktivt att härma.
Ellah verkar vara inne i en period där pussas och kramas är väldigt populärt. Mycket gos och mys blir det här hemma nu <3

Om ca 1 timme kommer Kim hem ifrån jobbet. Då ska vi bege oss till parken här nere för lek och grilling!


Solig dag en än gång!

Nu har Ellah precis somnat med en flaska välling i sin säng. Hon var helt slut efter en heldag ute i solen.
Vi har haft en super mysig dag i Parken vid Plaskis med Rebecka och lille Charlie. När vi legat där i några timmar kom våra kära karlar och joinade oss :D Älskar verkligen solen. Kan vi inte ha sommar året om??
Det ända negitiva med att det är bra väder, är att alla måsten här hemma blir lite lidande. Disken växer (diskmaskinen har gått sönder), tvättbärget växer och dammråttorna börjar leta sig fram.. Men något måste man väl ha att göra en regning dag också? haha




Kim sitter uppe på stan på en uteservering och kollar fotboll med några kompisar. Ellah sover. Vad ska jag ta och hitta på?


Solen är här för att stanna!

Nu ska jag och Ellah strax bege oss till Plaskis. Där ska vi spendera dagen tillsammans med Rebecka och hennes dotter Charlie. Vi hoppas på en bra dag med mycket sol, mys och lek!

SKa bara packa piknik korgen och sedan går vi. Hmm, vad ska man fylla den med idag? Vattenmelon, riskakor och mat till Ellah är iallefall ett måste. Men vad ska jag äta??


Filmdags!

Har nyss njutit av några rostade mackor med marmelad. MUMS säger jag bara. Var evigheter sedan jag åt det sist. Säkert 10 år utan att överdriva!
Nu ska jag iallefall krypa ner i sängen och kolla på nya Wallander filmen. Myspys..


Ellah somnade sedan till slut. Efter det att Pappa Kim fick värma en tilll flaska välling som hon så nöjt slurpade i sig. Sedan somnade hon på stört! Våran lilla tjokis <3


Mysig dag!

Idag hade vi en varm och mysig dag vid Plaskis! Vi hade packat med oss matsäck så vi skulle klara oss hela dagen. Vi lekte i parken, Ellah gungade och lekte i sandlådan. Ett bad i Plaskis vågade hon sig också på. Fast lite otäckt och kallt tyckte hon det var i början!
Vid  14:30 tiden fick vi sällskap av Pappa Kim som kom hem från jobbet! <3
En jättemysig dag helt enkelt!

Just nu ligger Ellah i sängen, och vill INTE sova. Får se hur länge hon orkar protestera!



Älskade unge!

Nu kom Kim precis hem ifrån affären. Han har vart och köpt rostbröd och apelsinmarmelad. Så nu blir det kvällsmat! Har vart sjukt sugen på dessa mackor i flera veckor. Så nu ikväll fick jag nog :) Gott Gott!


Sol och badväder!

Vi tog lite sovmorgon idag jag och Ellah :) Men nu hade vi tänkt att bege oss ut till parken och plaskdammen mitt emot oss! Vi hoppas på en underbar dag! Pappa Kim kommer och gör oss sällskap efter jobbet.
Matsäcken, badkläder och ett glatt humör är med, så nu beger vi oss :D


Här kommer bilder!

Här kommer en hel del bilder från våran Italienresa!!






















Oj vad det tog tid att fixa och lägga in alla bilder. Hoppas ni blev nöjda :D
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen på tvn i min ensamhet! SKÖNT!


1 år och 1 vecka gammal lärde sig Ellah att gå!

Älskade lilla unge! Du har blivit så stor!! Mamma älskar dig mest av allt!

Ellah har lärt sig att gå :D Våran stora tjej!


Borta bra, men hemma bäst!

Nu är vi hemma efter en underbar vecka i Italien. Vi kom hem runt halv 3 inatt, så älsklingen låg och snarkade för fullt. Men jag och Ellah väkte Kim ,så vi kunde mysa lite :)
Längtar tills han kommer hem från jobbet, så man får krama om varandra ordentligt! Fick ganska nyss ett samtal från Kim. Han ville bara berätta att han längtade tills han kom hem och att han saknade mig massor. Åhh, kan dagen börja bättre en ett sådant samtal??

Idag blir det en lunch på stan med bror och hans flickvän Madde.


Bilder från resan kommer komma senare ikväll. Har inte hunnit lagt in bilder på datorn en.
Nu när jag är hemma igen kommer bloggen uppdateras flitigt igen :)


Lördag, sista dagen!


Idag är det sista FULLA dagen. Imorgon väntas det hemgång! Känns både tråkigt och skönt att åka hem. Kommer sakna värmen, baden och alla gymnaster. Men ska bli oerhört skönt att komma hem till Kim! Saknar honom enormt! <3 Tror nog att Ellah saknar sin Pappa hon med!

Just nu sitter vi några styckna i "baren" och spelar Yatzy. Vädret är inget vidare idag, tyvärr. Senare i eftermiddag väntas träningspass nummer 2 för dagen. Det vill säga veckans sista!

Undra om Ellah går inom några veckor? Idag har hon släppt taget om min hand flera gånger och gått själv säkert 5 steg! Stora tjejen :)









Fler bilder kommer senare :)

 

 


Fler bilder!!

Här kommer nu fler bilder! :D


Galen i att bada :D


klappar händerna :)

Precis kommit in till Rimini stad. En väldigt trött liten tjej!

Rimini!





Fler bilder kommer senare!!

Saknar dig Kim!!!

 


Underbara Italien!

Startade dagen med frukost. Finns inte speciellt mycket att välja på här, men det duger :D

Sedan avklarade vi ett 2,5 timmes träningspass. Mina gymnaster körde sjukt bra. (Stolt tränare) Vi slutade träningen 10:30 och sedan dess har jag och Ellah vart vid poolen. Lekt myst och badat :D

Ellah verkar super trivas här nere. Precis som jag! Hennes sovrutiner verkar äntligen komma på plats här nere. Var lite små jobbigt dom 2 första nätterna, då hon inte fattade varför vi sov i samma rum :) Men nu så!!


Lika stora!


Ibland behövs det en liten vilopaus!

 
Ellah och Mormor står vid poolen och kollar över i träningshallen, när vi tränar!

Uppvärming!

Försöker smita iväg till poolen :)

 

 

Nu väntas det lunch. Så fler bilder kommer in senare!!

 

 


Bilder från RESAN och DAG 1!

Här kommer äntligen lite bilder från resan! Nu har vi äntligen fått igång internet på Mammas/Mormors datorn!!

I bussen påväg till SKAVSTA!

 
Planet ska precis till att starta. (spännande)

Precis landat i Italien!


 
Har precis fått på sig soldräkten och ska strax premiär bada i poolen! 










Förhoppningsvis om allt går som jag vill så kommer det fler bilder ikväll.


Underbart vàder!

Idag har vi bara haft ett tràningspass. Sà det har blivit mycket sol och bad :D
Vi har spenderat den mesta av tiden nere vid stranden. Dàr tog àven Ellah ett premiàr dopp i havet!!
Bàde Ellah och jag njuter av vàrmen och bad fòr fulla muggar.
Ska strax springa upp pà rummet fòr att ta en uppfriskande dusch. (hàr àr det òver 30 grader).
Sedan ska vi àta kvàllens middag och sen beger vi oss in mot (stan) fòr att gà pà en marknad..

Saknar dig Kim!! <3


Snart far vi!

Inom 2 timmar sitter vi på bussen som tar oss till Skavsta flygplats. Där flyger vi vidare till Italien, rätttare sagt Rimini. I över 1 vecka kommer vi vara borta :D Förutom träning hoppas vi på massvis av bad och sol! :D
Jag kommer ha med mig en dator, så förhoppningsvis kommer det ett inlägg varje dag :)
Får se hur den långa resan kommer gå med Ellah. Förhoppningsvis bra!
2 timmar bussresa, sedan 2-3 timmars fylgresa, sedan 5-6 timmars buss resa innan vi äntligen är framme på hotellet. Håll tummarna :)



Ellah har nu på förmiddagen invigt sina nya badleksaker!!




Nu far vi mot varmare bredgrader!! :D


1 års-kalas!

Hade en stressig eftermiddag för att få allting gjort tills det att kalaset började. Tack och lov han jag precis klart i tid. Detta tack vare min underbara vän Samuel som dök upp en timme innan kalaset och hjälpte till. Tack Samuel!!
Kalaset var lyckat!. Alla hade nog en trevlig stund, och fikat jag hade bakat var mycket gott fick jag höra :)
Ellah hade inte sovit något på dagen och jag var rädd för att det skulle bli mycket gnäll. Men lilla Stumpan klarade sig igenom kalaset galant :D
Tack all familj, släkt och vänner för att ni kom och dela denna dag med oss. Det betyder mycket! Tack för ALLA presenter och uppvaktning!
Ellah kan inte bli lyckligare åt att se hur många som bryr sig om henne. Tack ALLA!!






















Den här fina tavlan fick jag i present av Mamma/mormor. Den har en gymnast till mig målat. Jättefint målat Erika Axman :D Tack så mycket <3


Nu blir det att gå och lägga sig för att sova. Är helt slut efter dagen. Imorgon åker jag och Ellah till Italien :D


Kalas!!

Är i fullgång här hemma med att baka det sista till eftermiddagens KALAS. När jag är klar här hemma och Ellah fått sovit sin middag, går vi hem till Mamma/Mormor och börjar fixa och trixa inför Kalaset. Eftersom vi blir en hel del, har vi fått lånat Mammas/Mormors hus, så vi alla får plats :D Lite litet med över 30 personer i en trea!!
Jag hoppas att den här dagen blir lyckad och att min lilla Prinsessa får en toppen dag. Något annat kan jag inte begära :D Bara min dotter är nöjd är jag nöjd!

GRATTIS ELLLAH PÅ DIN 1 ÅRS-DAG!!




Grattis älskade unge!!

Tänk vad fort ett helt år kan gå. Kändes som igår jag låg där och försökte krysta ut en bebis. Det visade sig vara en helt perfekt och välskapt. liten unge. Våran Prinsessa!!

Grattis KIM ELLAH JOLINE VESTLIN WICKMAN på din födelsedag!


Bästa dagen i mitt liv!!!


Kan själv!!

Ellah äter numera nästan alltid själv. Oftast är hon jätteduktig och äter med sin lilla sked eller gaffel. Men vid vissa tillfällen när hungern är olidlig, då går det snabbast med händerna :D


Filmtajm!

Tyvärr hamnade videon på sned. Det får ni leva med :)
Ellah älskar när vi frågar henne vart näsan är någonstans? Mycket riktigt vet hon exakt vart den är :D


Arg!

Inte alltid att vi tycker lika jag och Ellah. Idag ville jag att hon skulle sova, för att hon var supertrött. Men Ellah höll inte riktigt med mig idag. Det blev ett illvrål och tårarna sprutade. Men efter ca 1 min förstod hon att Mamma faktiskt hade rätt. Sen tog det 2 sek och så sov hon som en stock!!


Visst kan man inte låta bli att tycka lite synd om henne? För det är ju SÅ fruktansvärt att behöva sova :D


Älskade unge!!



Mammas ALLT, Mammas Prinsessa. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!


Inte mycket kvar.....

Nu är jag klar med det mesta i köket. Ska bara baka mer chokladbollar, men det gör jag imorgon bitti. För just nu är jag helt slut, och behöver en stund för mig själv i soffan :)
Imorgon är den stora dagen här. Våran lilla Prinsessa blir 1 år.. Helt sjukt vad tiden går fort :/









Ellah är för underbar. Just nu om dagarna låter hon Rrrrrr. Hon stoppar upp tungan i gommen och vibbrerar med den, så hon får fram ett långt och högt RRRRRRRRR..


Baka eller sola??

Är i full gång med att storstäda och baka. Tog just nu en kort liten paus för att få något i magen och för att bada Ellah. Hon var super kladdig efter sin lunch, så det fick bli ett bad :) Nu ligger hon och sover middag. Kanske bäst att jag fortsätter med allt som ska hinnas?

Åhh, det är fint väder. Undra om vi ska smita ut ett tag när Ellah vaknar? Leka i parken, och sola. Då får jag isåfall stå och baka halva naten. Men det kanske det är värt? :D


Mammas skrattfia!!



Alltid lika kul att busa med Ellah. Hennes skratt smittar verkligen av sig :)  Här är en film för ungefär 1 månad sedan!

Baka, baka liten kaka!!

Ellah somnade ikväll vid 19 som vanligt. Men vaknade strax innan 20, och nu är hon ledsen, gnällig och vill inte alls sova :/ Hon har fått lite mammagos och fått suttit med vid tvn ett tag. Men lade henne igen för en liten stund sedan. Får se om hon somnar........

Idag har jag och Ellah vart och inhandlat det sista till hennes kalas, samt födelsedagspresenterna :)
Hoppas nu att jag inte glömt köpa något!!


Imorgon blir det en bakdag. En massa tårtor ska göras, samt en massa annat. Spännande :)

Bara 1 dag kvar nu till lilla Pluttan fyller år, och bara 2 dagar kvar tills vi åker till Italien!! :D


Elefanten är populär!


Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Strumpor nalle från LINDEX.
Body Bamse från LINDEX.
Byxor Bamse från LINDEX.



Nedräkning!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills Ellah fyller 1 år. Vart har det här året tagit vägen??
Ellah utvecklas och lär sig nya saker varje dag. Man hinner inte med. Ska livet gå så här fort? Kommer ihåg dagen jag fick reda på att jag var gravid som om det var igår..
Hur många bilder man en tar, så glömmer man bort tiden som vart. Jag sitter och tittar på bilder från när Ellah var 6 månader. Blir lite ledsen när man kommer på att man faktiskt inte minns den tiden.. Det måste ju betyda att jag inte kommer minnas den här tiden om några månader? Ussh, ska det vara såhär.. Stoppa tiden, så jag hinner gosa med min lilla bebis innan hon blir alldeles för stor!


Vi fick platsen!

Ellah och jag har spenderat morgonen med att packa inför Italien resan. Väskan får max väga 15 kg. Kommer bli ett STORT beskymmer, med allt jag försöker packa i. Man kan inte precis lita på att det kommer vara sol och strålande värme i en vecka. Det kan lika gärna vara kallt och regn = mycket olika kläder med till Ellah. Jag ska nog se till att det går :)

Just nu hade jag tänkt slänga ihop en massa chokladbollar. Passa på medans Ellah sover middag :)


Just det glömde nästan bort att berätta. Dom ringde från Karslunds förskola imorrse för att tala om att vi kom in på den avdelningen vi sökt till.. Dom trodde först inte att vi skulle ha någon chans till det, då folk från hela Örebro söker till just den avdelning. (Dom har utevistelse). Men vi fick en plats :) SÅ nu är hela familjen jätteglada!!


Många Bollar!

Idag har det hunnits med både det ena och det andra. En massa måsten som b.l.a BVC, Bankärende och liknande. Har kännts bra att vädret inte vart super härligt, då jag inte haft tillfälle att spendera så mycket tid ute.
1 års kontrollen på Bvc gick bra. Förutom lite ledsna miner under sprutttagningen. Men efter mammagos och en napp i munnen och en i handen, gick det snabbt över :) Vikt: 9,4 Kilo LÄNGD: 73 cm lång.

Just nu ligger både Ellah och Kim och sover för natten. Men min kväll inte är slut en på länge!. Håller just nu på att baka bullar. Ska försöka få  något mer bakat nu under kvällen. Känns som om jag har lite väl många bollar i luften just nu!. Lite väl mycket jag VILL göra och hinna innan veckan är slut. Är mycket att ta igen efter att legat sjuk en vecka :/
 Mycket bakande, fixande och trixandes inför Ellahs stora födelsedag på fredag. Sedan ska det också packas och handlas inför våran resa till Italien som går av stapeln nu på Lördag. Sedan ska jag också försöka hinna måla om i Ellahs rum, städa, sortera och liknande. Ibland tror jag att jag är gjord av stål och har en massa armar. Men ikke!!!



Ellah har upptäckt att det faktiskt finns små hål i näsan man kan stoppa in ett finger i. Frågar man henne vart är näsan? Så är hon minnsan där, med ett finger i näsan :D


STADSPARKEN!

Idag har vi haft en underbar dag i Stadsparken tillsammans med Maria och Nathalie. Våra karlar var iväg och fiskade, så vi hade lite ensam tid mammor och döttrar :) Var en hel mysig dag med massa sol och bad. Ellah tog förövrigt sitt premiär dopp idag! Vart populärt ;)












Imorgon står en hel del på schemat. Bla BVC för 1 års kontroll :)


COKTAILPARTY!!

Nu har vi nyss kommit hem från ett underbart coktailparty hemma hos Mamma och hennes man Anders.
Anders fyllde 50 år här om dagen, och det firades idag.. Super trevligt har det vart :D Dom flesta är nog fortfarande kvar, minglar och festar. Men eftersom jag var en av dom få som körde nyktert, och med en dotter som låg och sov i vagnen, var det skönt att få komma hem. Så nu ligger jag och älsklingen och myser framför tvn, och här vid datorn vill säga :) Men snart väntar sängen. Känner mig trött. (gäsp)






Fredagsmys!

Är fortfarande sjuk, men idag har jag lyckats orka med två studentfirande. Blev dock inte kvar länge på något ställe. Åkte först till Kims syster Moa. Där vart det paketöppning, smörgåstårta, gräddtårta och Grattande!
Ellah var på toppen humör (som vanligt) och skulle charma hela tiden :)
Åkte sedan vidare hem till Mamma/Mormor och Anders, där Anders son Sebatian firade sin student. Blev bjuden på grillat och en massa olika tårtor som Mamma hade bakat ihop. Ellah kröp runt på gräset och klättrade upp i nästan varenda famn. Inte blyg den ungen inte :)
Orkade knappt med 1 timme på varje ställe. Så nu sitter jag här hemma i soffan och ska fredagsmysa med älsklingen. Pluttan somnade med en vällingflaska i famnen vid 19:15 tiden i sängen. Trött efter en hektisk kväll!!




Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Tights rosa från HM.
Sandaler rosa från HM.
Klänning Medaljong från ME&I.
Skarf medaljong från ME&I.


Fruktstund!



En hälsning..


Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Shorts jeans från LINDEX.
Klänning jeans från LINDEX.
Keps rutig från HM.
Sandaler Foppa från BABYPROFFSET.


Ellahs önskelista!

Här kommer lite tips på vad man kan köpa till Ellah i 1 års present!

Pyjamser storlek 80/86.
Pussel.
Cd- skivor.
Leksaker.
Presentkort på tex Sia, där man kan köpa fina saker till barnrummet.
Små barnmöbler.
Barnpool.
Badring (man kan sitta i)
Böker.
Docka.
Liten fotölj.



Hur ska allt hinnas?

HATAR verkligen att ligga hemma och vara sjuk. Har inte alls tid för det heller. Idag var det egentligen planerat att gå upp på marknadsafton. Imorgon tar både min styvbror och Kims syster studenten, missar det också :/ Som om inte det vore nog är det MASSOR att göra här hemma, städa, tvätta osv. Sen ska allt hinnas fixas till Ellahs födelsedag som är nästa vecka.. Får panik, hur ska jag hinna allt? VILL inte vara sjuk :/


Mina älsklingar!


<3 <3 <3 <3


Lek i Stadsparken!

Här kommer några få bilder från i Måndags, då vi var i Stadsparken för avslutning av Babycafet!




Fina sommarflickan!!


Ellahs outfit!

Gårdagens outfit!


Heldräkt ej sikke lej från SMÅTTING.


Blääää

Har inte haft någon ork till att blogga. Har 40 graders feber och en hals som är helt igen svullen. Fick igår Antibiotika utskrivet, så jag hoppas jag är frisk inom några dagar. Igår var bror min och hans flickvän Madde barnvakt åt Ellah så jag fick vila. Och idag är Ellah tillsammans med Farmor Nina..Tack så mycket!!




När bilden togs igår var jag så sjuk att jag knappt visste vad jag hette. Bjuder på den här :)


Mamma Therese är sjuk :/

Vilken dag!! Vaknade imorrse av Risbergska skolans elever som härjade utan för fönstret. Idag var den årliga KRAMPEN, för dom som vet vad det är :)
Jag och Ellah tog på oss och gjorde iordning oss lite snabbt och packade med frukost i en väska, sen begav vi oss ut för att bege oss till Rosa gärde. Där vi kollade på Krampen. Vi hade ändå inget annat för oss. !
Solen strålade, och vi hade en riktigt mysig stund där vi stod och kollade på alla tävlingar.
Efter ett par timmar knallade vi iallefall hem för att få lite middgas sömn, både jag och Ellah. Jag började må Skit dåligt rent utsagt.
Hela eftermiddagen och kvällen har jag fått gått på alvedon, för att ens orka göra nått. Mest legat och latat mig i solen, samtidigt som jag försökt underhålla huligan Ellah :D
Hoppas att jag mår bättre imorgon. Vill kunna vara ute och njuta av vädret, och sedan ska här målas om i Ellahs rum. HAHA det gick väldigt lätt att övertala Kim. EFtersom att det är jag som kommer göra allt jobb behövde han bara ta fram kortet och betala :D Bra överenskommelse!!!



Tyvärr inga bilder idag :/ Eftersom jag vart dålig, har jag inte hämtat Kameran..


RSS 2.0