Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Ljuslila strumpor från HM.
Sparkdräkt från CUBUS.


Helgen redan över.

Så är helgen redan över. Den här dagen har bara sprungit förbi. Ellah kom hem kl halv 10 imorrse. Underbart att få hem henne igen :) Det hade väll gått ganska bra för Ellah att sova borta, men hon hade vaknat flera gånger och hade svårt att somna om.. Saknat Mammas boobies kan jag gissa :)
I förmiddags låg vi i soffan och mös hela familjen.. Ellah var klängigare en vanligt. Antar att hon var rädd att vi skulle lämna henne igen. Pluttan då!!
Sen vid 1 tiden var det dags för mig att åka iväg och träna mina gymnaster. Jag slog till och med på stort och körde styrka tillsammans med dom.. Fasiken vad otränad man är.
Direkt efter träningen vart det en snabbis hemma för att hämta upp Ellah och Pussa lite på Pappa Kim. Sen åkte vi vidare hem till Pappa och Karin där det bjöds på Söndagsmiddag :D Kim orkade tyvärr inte följa med idag, han hade världens migrän. Stakarn :( Men det kommer fler söndagar!!

Ligger just nu i soffan som en potatissäck och är helt slut. Ellah hade SUPER svårt att somna ikväll. Hon var så himla trött men kunde bara inte somna.  Men äntligen efter mycket tålamod med många försök från både  mig och Kim så somnade hon äntligen. Så nu ligger hon i SIN säng och sussar så gott. Får se hur länge hon sover innan hon vaknar och vill gosa med mammas ballonger?. Antar att det blir dubbelt gos ikväll, då hon inte fick något inatt.. :D
 Ne nu börjar filmen igen.. Natt Natti!

Eftermiddagen hemma hos Morfar..


Försöker ta kameran. Som alltid :D


Undra hur natten blir?

Pratade med Pappa i telen för några timmar sedan. Allt går tydligen jättebra med Ellah och hon sussade för fullt. Så skönt! :) Hoppas att natten kommer gå lika bra. Men det borde det väl? HAHA En mamma kan aldrig sluta oroa sig. Hoppas på att äntligen få vakna pigg och utvilad imorgon bitti. Men får se hur det blir med den saken. Saknar Ellah så mycket och jag kommer förmodligen vakna flera gånger inatt och undra vart hon är. Men vi får se :)
Nej nu är jag SÅ himla trött så ska gå och nanna kudde. Kim ligger här brevid i soffan och snarkar. Det har han gjort ett bra tag nu. Tråkig karl man har :D 

Så tyst här hemma!

Det är så himla tyst här hemma. Man är ju van med liv och rörelse från Ellah hela dagarna. Snacka om ovant!
Dagen har jag och Kim spenderat i soffan med ett filmmaraton. Nu ikväll har jag blonderat håret och tagit ett LÅNGT och varmt bad. Underbart!
Ellah är fortfarande kvar hemma hos sin Morfar och Karin. Hon ska kanske spendera natten där. Beror på hur det går nu ikväll. Att ha hand om Ellah på dagen är inga beskymmer. Det är just kvällstid och nattetid hon absolut vill vara med Mammsen. Eller ska man säga med tuttarna? För det är nog dom hon vill åt :D Men ikväll valde vi att försöka. För det var ett bra tag sedan vi gjorde det. Får se om vi får ett samtal senare? DÅ är det nog våran plutta som vill komma hem till oss..
Gud vad jag saknar henne!! Tänker på henne HELA tiden. Hon är verkligen det bästa som hänt mig! Hur kunde vi 2 skapa något så vackert som Ellah? Helt otroligt! :D

Men det har vart skönt att få spendera lite ensam tid med Kim. Det uppskattades av oss båda!
Tack Karin för att du ville ha en Ellahdag idag :)

Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Blåa strumpor från HM.
Jeansleggings från KAPPAHL.
Rosa kofta från CUBUS.


Lördag utan Ellah.

Idag väntas en dag tillsammans med Kim, och bara Kim. Ellah ska vara med Karin (Pappas fru) idag. Hon skickade sms igår kväll och frågade om hon fick ha Ellah idag, efttersom Pappa ska köra upp min bror till Arlanda. Och självklart får hon den. :) Då får jag och Kim passa på att njuta av lugnet och hitta på nått mysigt. Antar att vi kommer ligga i soffan hela dagen och mysa och ha film maraton. SKönt det vore :D
Ne om jag inte skulle ta och väcka älsklingen och sen göra iordning frukost. Packa Ellahs skötväska måste göras också, för snart blir hon hämtad.. Åhh kommer sakna henne, man är inte riktigt van att vara utan henne. MEn jag överlever nog :) Det är ju bara över dagen hon är borta..


Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Rosa strumpor från någonstans i DANMARK.
Rosa byxor från någonstans i DANMARK.
Ljusrosa body från HM.
Svart bolero från KAPPAHL.

Samma grimars så fort hon får syn på kameran :D


Fredagsmys hos familjer runt om?

Idag är det Fredag, och det betyder FREDAGSMYS. Antar att det är många som har det ikväll? " Ikväll är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör" Bra låt det där :D
Vad har dagen hitills bjudit på? Jo massa MYS med Ellah imorrse, sen blev det städ och sortering bland Ellahs kläder. Hur mycket kläder har ungen egentligen? Helt sjukt. Växer fort gör hon också. Idag fick vi byta ut en storlek på bodysarna. Våran lilla tjej börjar verkligen blir stor. Någon där ute som är lite sugen på jättefina kläder som knappt blivit använda? :D
Ellah tar sig nu fram i världens fart och lär sig något nytt varje vecka. Just nu håller hon mest på att klättra upp mot soffan. Sen tar hon sig gåendes längst kanten. Oftas går det bra, men ibland glömmer hon bort att man faktiskt inte kan släppa och tro att man kan gå själv. Så det blir en del små fallolyckor, med lite gråt. Men bara Pappa eller Mamma tar upp och gosar och tröstar så är det bra igen.. Hon ska väl också lära sig någon dag :D
Men tycker det är lite skrämmande när hon ska prova på alla nya saker.. Men bara att vänja sig antar jag?

Nu tänkte vi strax ta och gå till Willys och handla lite jag och Kim. Skönt med en promenad, och så kan Ellah få sin middagssömn ute i vagnen. Bra med frisk luft!!


Som sagt Ellah klättrar mot allt här hemma. Hon har börjat envisa sig med att försöka på vardagsrummsbordet. Men inte så lätt att komma upp ståendes om man tar den nedre delen på bordet. HAHA arg blir hon när det tar stopp och hon inte kommer upp. Dumma bordet mot huvudet.


Men Ellah blir glad när hon ser att jag håller i en kamera. Lilla linslusen :D

Fullfart hela dagen!

Dagen har rullat på i fullfart. Började hemma hos Linda där vi mammor i föräldragruppen blev bjudna på fika. Barnen låg på golvet och lekte. Var kort period där alla barnen började att gnälla samtidigt, antar att det smittar av sig?
Men i det stora hela var dom mest nöjda och glada och skulle klättra på ALLT som går. HAHA tillomed på varandra.
Efter den trevliga eftermiddagen hemma hos Linda åkte jag och Ellah hem och hämtade upp Pappa Kim, så får vi iväg hem till Ellahs Farmor. Där blev det fika en engång, eftersom Anders fyllde år. Grattis!
Ellah var inte riktigt på humör hemma hos Farmor. Hon var gnällig och klängig hela tiden. Inte alls den där glada lilla tjejen hon alltid brukar vara. Stakars Mammas älskling. Hade nog en del med tänderna att göra, och den korta sömn hon fått idag. Men efter att få hoppa i ett bad när vi kom hem vart hon genast på bra humör igen. Det bästa Ellah vet är att bada :D HAHA hände en liten olycka i badet också. Rätt som det var när jag och Kim sitter på golvet och leker med Ellah som badar, så börjar hon bajsa. Haha tokfia. Tur att det bara var att spola bort det med kranen. Efter badet tog det inte speciellt lång tid innan hon somnade för natten. SÅ nu ligger Ellah och Pappa Kim och sussar så sött. Mina älsklingar! <3





Våran lilla badgroda!!

På senaste tiden har jag kännt mig SUPER trött. Blir man ju av att vara mamma så det är ju förståligt. Speciellt när det är tänder på G. DÅ blir det LITE sömn för en MAmma.. Eller vad säger du Sofia? Håller du med?? :)
Men tänkte försöka fixa barnvakt någon dag till Pluttan. SÅ mamma och Pappa får lite egen tid och bara få vara med varandra. Mysa framför en film och kramas i lugn och ro utan en liten huligan som ska hoppa på oss :D
Det bästa som finns är att få spendera tid med Ellah. MEN man måste få lite egen tid tillsammans som par för att ladda batterierna och bara få ro om varandra och bara visa kärlek :D Man är ju inte bara en mamma och pappa, utan vi är ju också ett par. Det får man INTE glömma bort!!
Älskar er Kim och Ellah.. Vad skulle jag göra utan er?? <3


Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Rosa body från HM.
Rosa hänglsebyxor från CUBUS.
Strumpor från ULLARED.


Torsdag!

Nu är det dags för mig och Ellah att åka till Linda som ska bjuda oss på fika.. Vi hade tänkt gå, men det får bli bilen. Sist jag gick till henne var det exakt samma väder, och det tog hur lång tid som helst att komma fram. Så det gör vi inte om. Man var helt slut när man kom fram och fötterna var genom frysna.
Tur vi har att Kim redan är hemma från jobbet så vi kan lna bilen :)
I eftermiddag ska vi hela familjen hem till Kims Mamma Nina ute på landet. Hennes man fyllde år igår, så vi ska dit och gratta gubben ;D

Ne nu börjar jag bli lite småstressad. Dags att börja ta på och göra sig redo för färden!!

Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Rosa body från KAPPAHL.
Bambi-klänning från HM.
Svarta strumpbyxor från ULLARED.


Onsdag!

Vart en promenad till förlossningen med Rebecka i förmiddags. Äntligen kom vi iväg och betällde våra journaler. Det var skönt att få komma ut och röra lite på sig. Men gud vad det snöade. Man såg ut som en liten snögubbe. Vit och rund :)
När vi var påväg hem ringde Kim, han ville komma upp på stan och bjuda mig på lunch.. Tack älskling :) Vii fick en mysig stund på Kinamuren hela familjen Wickman-Vestlin. Ellah satt och pratade med allt och alla som gick förbi. Hon har blivit så stor våran lilla tjej. Tiden går för fort..
Blev en kortis stund på hindersmässan också. När jag inte kände mina fötter, tyckte jag det var dags att bege sig hem.
Blev inte mycket köpt. Bara en barcelona tröja till Ellah. Det var tydligen ett måste att köpa den enligt Pappa KIm :)

Nu ska vi börja städa här hemma. Ikväll är det gymnastikträning för min del. Ellah och Pappa Kim får vara hemma och mysa :D

Äntligen sover lilla Loppan.

Nu har jag äntligen fått Ellah att somna. Trodde hon skulle slockna direkt efter badet, men ikväll ville hon inte sova. Trots att hon var super trött.
Att leka, prata och klättra är ju mycket roligare. HAHA men det tyckte nog inte Pappa Kim som låg brevid och försökte sova. Men efter att fått tuttat på Mammas hängtuttar och sen fått gosat lite så somnade hon snabbt :)
Nu tänkte jag spendera kvällen framför tvn. So you think you can dance blir det! Tänk om man kunde dansa som dom? Helt sjukt vad duktiga dom är!
Imorgon förmiddag blir det en promenad med Rebecka. Vi hade tänkt gå förbi förlossningen och beställa våra journaler. Blev ju inget sist vi skulle gå iväg, då jag hade sovit dåligt.   Sen på eftermiddagen måste jag verkligen städa här hemma. Disken som var en liten kulle har blivit ett stort berg. På mina listor jag gör varje dag har jag stryckt allt varje dag, just förutom städningen. Den har bara inte blivit av. Har kommit annat i vägen. Men som sagt, imorrn måste vi städa här hemma!

Natti Natti!

Ellahs outfit!

Äntligen är hon tillbaka med sin kläddesign!
KIM ELLAH JOLINE VESTLIN WICKMAN!

Vita strumpor från HM.
Jeans från ULLARED.
Vit tröja med Uggla från Danmark.


Tisdag!

Håller just nu på att laga lunch och tvätta samtidigt. Blir en del spring mellan köket och tvättstugan.. Men bra går det, tror jag :) Det börjar dofta ljuvligt i köket. Inte någon av Kims favoriter jag tilllagar. Men lagar jag maten får han antingen äta eller laga nått själv. :) Vem kan inte älska pressad potatis och lax i ugn? Åhh det bara vattnas i munnen på mig! Längtar tills det är klart..

I förmiddags var jag iväg på min massage. Åhh har bara en gång kvar nu. Vill INTE sluta gå dit, är så underbart skönt att få massage.  Det är något som varenda småbarns förälder borde ha rätt till :) Man bär och konkar och får sjukt ont i ryggen. Men tyvärr har vi ju inte det. Och att betala för det en gång i veckan kommer inte på frågan. Vilken Mamma som går på föäldrapenning har råd med det? Tror inte det finns nån, om inte mannen tjänar en förmögenhet. För det är sjukt dyrt att få massage.. Ajja slut på tjat om massage. Vem bryr sig om det egentligen?

Håller på att bjuda in lite folk till några klädpartyn jag ska ha här hemma i mitten av feb. Så är du en av dom som undrar varför jag inte har bjudit just dig? Bjud in dig själv! Jag har tyvärr svårt att hitta nummer till alla jag skulle vilja bjuda.. Så hojta till så får du mer en gärna komma!!

HAHA ne nu kan jag inte sitta här längre. ELlah klättrar på hela mig. SÅ vi får väll kolla om maten i köket är klar..

Varför aldrig nöjd?

Varför ska alla vara så hurtiga för? Är det bara jag som är super trött på morgonen och hellre ligger i sängen och leker en att gå ut och gå i det kalla vädret? Varje kväll när jag lägger mig tänker jag. Imorgon bitti SKA jag gå ut och gå, minst 1 timme. Men hur ofta blir det?? Visst händer det. Men det borde hända oftare.
Jag har fortfarande Mammakilon kvar som ska bort. Men ska jag tappa dom för min skull eller för andras skull? Visst skulle det vara skönt att få tillbaka sin kropp som man hade innan man vart gravid. Men är jag 100% motiverad till att träna och verkligen kämpa för att få det? Just nu vet jag faktiskt inte. Visst jag har slutat ätit godis varje helg och försöker tänka på vad jag stoppar i mig om dagarna. Så upp i vikt går jag inte iallefall. Jag går till och med ner, även om det inte går fort. Men just nu känner jag att det inte behöver gå fort. Kim tycker att jag är jättesnygg och sexig som jag ser ut nu. Och jag själv tycker väll inte att jag är världens fetaste, även om jag har kilon att gå ner. Så borde det inte få ta den tid det tar att få tillbaka sin kropp? Eller måste man ta slut på den lilla ork man har genom att lägga den tiden på att träna gärnet?? Nej lagom är bäst. Iallefall tills jag känner mig 100 % motiverad till att få tillbaka kroppen. Antagligen kommer jag aldrig få tillbaka den platta mage men en gång hade. Ellah har töjt ut den allt för mycket, och har lämnat spår av fin konst på magen. Bristningar lite överallt. MAmmas Picasso!!
Börja älska Mamma magar! :D

Varför sådan kroppsfixering? Varför kan man aldrig vara nöjd över hur man ser ut? Jag borde älska min runda goa kropp, mina bristningar och mina hängtuttar. För hade min kropp inte sett ut såhär, så hade inte min lilla Ellah funnits. Så tack Ellah för att du förstörde Mammas kropp! Älskar dig Loppan!!


Måndag kväll..

Haha Familjen Annorlunda är sjukt bra. Fattar inte att Familjen som bor i en 4a rummare med 9 barn vill och ska ha ett barn till. Men älskar man att föda barn så gör man ju :) Tycker däremot att familjen i Älvdalen är Så himla mysiga. Dom uppskattar varandra och älskar att göra saker ihop. Helt sjukt att dom har 10 barn, och dom barnen är mer uppfostrade en vissa som bara har 2 barn. Mysigt ser dom ut att ha :) Även om jag själv inte skulle vilja ha riktigt så många barn.. 2 eller 3 är lagom för min del.
Kvällen hemma hos Tommy och Rebecka (Ellahs gudföläldrar) var trevlig som vanligt. Dom bjöd på varm smörgåstårta.. Mm så underbart gott det var. Yammi!
Nu ligger jag i sängen med två små grisar sovandes brevid mig. En på ena sidan och en på den andra. Åhh mina älsklingar. Snarka ikapp kan dom tydligen också :) Pappa upp i dagen!!

Jag fick reda på i eftermiddags att jag fick jobbet jag sökte :D Så från och med nu är jag säljare för Me&I barnkläder. Dom är super snygga och färgglada. Älskar verkligen dom kläderna!! Så vill ni komma på klädparty? ELler vill ni själv hålla i klädpartyt och jag kommer dit med kläderna och visar för er och dina vänner,grannar, jobbarkompisar och familj, så hojta till Jag vill gärna boka in så många som möjligt!! Tveka inte. Jättebra kläder verkligen, och det är inget köptvång!!

Imorgon tänkte jag börja med Ellahs outfit igen.. Fick bara en kommentar. Men den kommentaren var att outfiten saknades.. Så imorgon börjar Ellah modella igen :D

NATTI NATTI!

Tack och lov för innerslang!

Vi har nyss vart och köpt en ny innerslang till hjulet på Ellahs vagn. Tur som vi har så hade dom en slang kvar hemma, så vi kunde få  ett nytt på en gång. Hade inte vart så kul att vänta dagar/veckor på ett nytt. Hur skulle man då göra? Bära runt på Ellah? Nu vart det fixat iallefall :)
Nu ska här göras pannkakor till lunch.. Yammi!!
Sen ska fler saker på min dagliga lista strykas!!

Måndag:
Köpa nytt hjul.
Posta brev.
Panta flaskorna
Handla.
Städa.
Åka hem till Tommy och Rebecka och bli bjudna på kvällmiddag.


Om jag får jobbet jag sökte får jag reda på imorrn.. HOPPAS HOPPAS :D


Ska jag fortsätta??

Förut hade jag alltid en bild på Ellah med Dagens outfit. Av någon konstig andledning har jag slutat med det.
Är det något som ni läsare där ute saknar?? Vill ni att jag ska börja med det igen? Eller slipper ni det hellre?? :D
Ni kan väll skicka iväg en kommentar om vad ni tycker?? Så jag vet om ELlah ska börja med modellandet igen :D




Måndag

Godmorgon.
Ellah har precis fått på sig dagens kläder och jag sitter i Pyjamas. Ska strax hoppa in i duschen, så jag också kan få på mig lite kläder. 
HAHA det är INTE lätt att skriva på datorn med Ellah klättrandes över datorn och ska knappa på varenda knapp. AJ AJ Ellah.. DÅ flinar hon och bllir jätteglad. Undra hur hon reagerar den dagen hon förstår innerbörden med aj aj inte Ellahs. Antagligen ledsna miner och gör allt för att Mamma ska ge med sig.. Men ikke då! :D Ska stå på mig, hur söt och underbar hon en är.. Eller?? hihi JOO det ska jag. Lönar sig i längden!

Nu kom precis Kim hem ifrån jobbet.. Han behövde inte jobba över idag tydligen. Skönt det, då kan han hjälpa mig att städa idag :) För här ska fixas och städas här hemma. Sätta upp Ellahs nya gardiner ska göras också. Sen har jag jobbinterljuv på telen kl 13 också. HOPPAS jag får jobbet. Men vet inte hur stor chansen är? Dom sökte nämligen inga säljare i Örebro. Utan hon kontaktade mig endå, för hon tyckte jag verkade intressant. Så jag får hoppas iallefall :D Skulle vara en kul grej att göra. Inget man blir rik på, men någon riktigt roligt som ger lite extra pengar.
Nu nu kurrar magen, nu ska vi äta frukost här hemma!

Punka??

Kim upptäckte nyss att det inte är någon luft i ett hjul på Ellahs vagn. HOPPAS verkligen inte att det är punka. Vad ska jag göra då? Går det att bara köpa ett däck? Hoppas isåfall att dom har ett däck som passar just min vagn. Den är ju beställd på internet.. Ajja vi får inte dra förhastade slutsatser. Kanske bara blivit pyspunka..

Ellah fick följa med mig på träningen idag. Hon hade kul och skrattade som vanligt. Blev dock väldigt trött sista kvarten. Så jag hann bara sätta ner henne i bilbarnstolen och hon somnade direkt.
Hon sitter i hallen och sover fortfarande. Kim är iväg och handlar mat från subway. Vi är lata och orkar inte laga mat idag..  Tycker egentligen inte om att spendera pengar på köpmat när man lika gärna kan laga mat själv och spara pengarna till något annat mer viktigt. Som t.e.x Thailand.. Men ibland om ingen orkar får man göra undantag :)


Kul att hoppa Trampolin :D


Nu kom Kim innanför dörren. Så nu blir det MAT :D

Söndag!

Har nyss avnjutit en frukost tillsammans med familjen. Så mysigt att vi nu alltid sitter tillsammans alla 3 och äter. Det här var en av dom sakerna jag saknade mest när Kim inte bodde här. Att kunna sitta tillsammans som en familj och äta. Uppskattar det till 100 och hoppas att Ellah också kommer göra det en dag :) Familjemys är bäst! :d
Ellah kryper runt i världens fart på golvet och tar tag i allt. Självklart är det roligast att ta sånt man inte får. När Mamma och Pappa säger Aj AJ är ju super kul!!

Kl 13 idag har jag gymnastikträning. Får se om Ellah följer med eller stannar hemma med Pappsen. TRor dock att hon skulle vilja följa med. Att få mycket uppmärksamhet är ju toppen kul :D Sen har hon vart med Pappa hela morgonen, eftersom jag fått sovmorgon.

Ne nu börjar Loppan bli lite trötter. Vore bra om hon somnade snabbt så hon är pigg och utvilad om hon ska med på träningen sen..


Ellah blivande fotomodell?

Nu har vi nyss kommit hem ifrån fotograferingen. Ellah ligger i vagnen och sover, hon blev nog helt slut av allt ståhej. Var en riktigt rolig upplevelse. Bara att få åka Limousine var lite speciellt. Tänk om man kunde bli upphämtad i en sån varje dag :) Vore inte illa!
Ellah skötte sig super bra. Hon lekte apa och skrattade hela tiden. Hon älskar ju kameran, så det här var nog en toppen dag för henne :) Massor av uppmärksamhet fick hon ju också, så det kunde väll inte bli bättre.
Men vem kan undgå att charma sig av det lilla trollet??  Inte jag iallefall! Mammas loppa!
En del av bilderna vart super bra!! Ska bli kul att förstora dom och pryda våra väggar med :)

Nu hoppas jag att fotbollsmatchen på tvn slutar snart så Kim kan börja laga mat.. Han ska laga Tacos :) Känns som om vi äter det väldigt ofta, men det är också väldigt gott!!
Ikväll blir det nog Lördagsmys i soffan. Tror inte vi har något annat planerat..

Här kommer några av bilderna vi tog idag!!















   

Haha det syns verkligen att Ellah ÄLSKAR kameran!

Familjemys med Tokfian!

Myskväll på hög nivå :) Här har vi ätit hemmagjord pizza och kollat Lets dance. Kim sover just nu här brevid i soffan. Ellah hade somnat, men har vaknat och vill INTE sova. Så hon ligger här på golvet och leker. Mammas hjärta!!
Tidigare ikväll var vi hela familjen på Berhn Arena och kollade på Ösk första träningsmatch. Tycker inte dom spelade speciellt bra, och matchen slutade 1-1. Bättre en förlust :)

Haha just nu håller Ellah på att dra ut alla våra Dvd-filmer på golvet. Blir att städa imorgon!

Roliga och bra saker som ska hända 2010!

:Åka till Thailand i Mars hela våran lilla familj. <3
:Ellah fyller 1 år! Våran stora tjej!
: Italienresa i Juni tillsammans med gymnastikgruppen, även Ellah följer med.
: Greklandresa i Juli/Augusti med familjen och släkten.
: Kim och jag firar 2 år som förlovade. (Vi räknar inte med uppehållet på 3 mån, för det finns INTE :D :)

 Kan nog bli ett bra år det här :)


Familjemys <3


Mammas och pappas TOKfia <3


Imorgon bitti blir det att gå upp och försöka välja kläder till både mig, Ellah och Kim till fotograferingen. Kommer inte bli det lättaste. Hmm vad ska vi ha på oss? Ajja får bli morgondagens problem.
Kl 12:15 blir vi upphämtade med Limo.. Inte dåligt av Ellah,  bara 7 månader och får åka i en lång vit limo och vara med på en fotografering! Ska bli riktigt kul att bli sminkad och fixat.. Hoppas korten blir bra!!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen med Ellah och gosa. Hoppas på att vi får lite sömn inatt :) Inge kul att se ut som ett boxningsoffer imoron på fotograferingen!!


Fredagsmys!!

Tack för att du finns Kim. Vad skulle jag göra utan dig?? :D Imorrse kom Kim hem från jobbet vid kvart över 9. Då var det bara för honom att börja leka med Ellah och låta mig ligga kvar i sängen och SOVA.
Ellah har vart vaken i stortsett hela natten igen.. Bläää.. Fattar inte hur hon orkar? Fattar inte ur jag orkar??
Tur att Kim tar henne på morgonen när han kan, så jag får någon som helst sömn. Idag blev det 3 timmars sömn. Ja bättre en inga. Men fyy hela vardagen blir förstörd. Man har inte ork till något!!
Nej nu hoppas jag att det som krånglar med Ellah ska ge sig snart, så både jag och Ellah får sova om nätterna. Pappa Kim märker inget. Sover som en gris som vanligt :D Bra är väll det, han ska ju jobba!!

Idag är det fredag!! Yes, det betyder FREDAGSMYS! :D Ikväll ska vi eventuellt gå iväg och kolla på Ösk match. Sen blir det hemmagjord Pizza till middag och massa mys i soffan.. Älskar Fredagar!  Gosa med familjen och bara vara <3

Ne nu ropar duschen på mig.. Just det, blir nog stan sen. Måste kolla kläder till fotograferingen imorrn :D

Åhh hörde vi rätt!!

Nu ikväll har Mia vart här några timmar :) Hon var så snäll och tog med lite kläder som hennes dotter vuxit ur. Jättefina kläder som Ellah ska ha i sommar.. Tack Mia!
I eftermiddags hände det något magiskt... Magiskt och magiskt? Det kändes magiskt i Mamma hjärtat iallefall <3
Ellah satt i köket och fick gröt av Kim, och plötlsligt vart hon jätterädd för något som ramlade på golvet. Hon började gråta förtvivlat och börjar leta efter mig. Hon ser mig komma mot henne. Och vet ni vad som händer? Hon ropar MAMMA!! haha både jag och Kim tittade på varandra. Hon sa verkligen Mamma!! Vi vart helt chokade. Sen vart man alldeles varm i hjärtat. Åhh min lilla tjej börjar bli så stor!!

För någon dag sedan lärde hon sig krypa också.. Gud vad det går fort nu! Händer saker HELA tiden. Man hinner inte med som förälder. Mäste det gå så snabbt?  Måste hon bli stor? Kan hon inte alltid vara våran lilla bebis?

NE nu ska här sovas!! Hopas på sömn inatt! John blund, john blund kom hem till mig!!!


Charmtroll!

Nu är jag redan på bättre humör :) Självklart fortfarande super trött, men glad.. :D
Har fått mat i magen och blivit charmad av min underbara dotter. Så nu känns dagen genast bättre.
Ellah har nog förmågan att charma en hel värld. Hon är den mest godaste lilla ungen som finns <3
Men nu har jag en trött (ja trött) liten tjej som drar mig i fötterna.. Så nu ska här nattas för middag, och hoppas hon sover längre denna gång!!

Arg och bitter Mamma!

Idag är jag en lättirriterad och MYCKET trött Mamma. Tack vare min käre bror som fick för sig att ringa hit inatt och bara var tvungen att prata med Kim. Och självklart vaknade Ellah. Sen att få henne att somna om var inte det lättaste :( Kl 5 imorrse somnade hon ÄNTLIGEN! Jag trodde då att jag iallefall skulle få några timmars sömn, men ikke. Ellah har krånglat runt, gråtit och gjort allt möjligt i sömnen. Tänderna som gör fruktansvärt ont! :(
Så idag är en mycket dålig dag :( Är Så trött att jag inte vet hur jag ska stå ut. Har ju fortfarande en dotter som ska underhållas. Så ingen vila för mig idag inte..
Nu imorrse skulle jag och Rebecka ta en promenad till förlossningen och beställa våra journaler. Men eftersom man inte fått någon sömn, fick jag ställa in det :( Man kan ju inte vara ute och gå om man inte ens får upp sina ögon??
Jag hoppas att dagen kommer fortsätta bättre. Men slutar väll självklart med att man inte får jobbet också :(
Har jobbinterljuv på telen mellan 14-15 någon gång! Håll tummarna för mig! :D
Ne nu ska jag ta min trötta kropp och göra något att äta, sen klättrar Ellah på mig. Antar hon vill leka med Mammsen.. <3
Konstigt att Ellah inte är trött? Trodde hon skulle sova hel dagen? Men NEJ såklart inte.! Varför ska mamma få sova??

Längtar tills Kim kommer hem från jobbet! Idag vart han tvungen att jobba över. SÅKLART! Kommer inte förens ikväll.
Hur länge orkar man utan sömn??
Ussh vad jag har klagat, men som sagt är en irriterad och Trött Mamma idag som bara MÅSTE få klaga!! :D

Världens godaste!

Åt nog kanske världens godaste pastasallad hemma hos Linda idag. Åhh vad gott det var. Det hade hon lyckats bra med :D
Haha vägen till Linda tog nog år och dar. Har aldrig vart så jobbigt att ta en promenad. Värsta terängen man skulle igenom. Snöhögar överallt. Man stod still på samma ställe och bara spann i backen.. Folk fick sig nog ett gott skratt när dom åkte förbi och såg mig försöka komma fram med vagnen. Fort gick det inte kan jag lova!! Men fram och hem kom jag iallefall :D
Nu ska jag strax åka iväg på terminens första gymnastikträning. Men skulle helst vilja vara hemma ikväll. Pluttan vaknade upp med feber efter middagssömnen. Så just nu är hon lite trött och gnällig. Då vill man bara vara hemma och gosa med henne. Men det får Pappa Kim göra istället. Det klarar han så bra själv :D Hon kommer nog somna ganska så fort efter sin kvällsvälling. Jobbigt för henne att få feber av tänderna i munnen. Får hoppas att denna natt blir bättre en idag. Men ikväll har jag alvedonen redo. Vill ju inte att gummsan ska ha ont :(

Hoppas att mina älsklingar får en lugn kväll. Och att dom sover när jag kommer hem.

Ni får ursäkta mina fel stavningar ibland. När man skriver sina inlägg fort, så blir det en hel del fel. När jag någon dag senare kanske läser igenom inläggen blir jag full i skratt av alla felstavningar. Men dom får ni stå ut med :D


Vad är sömn?

Sömn vad är det?? Inget som besöker mig om nätterna iallefall ;/
Så typiskt. Igår kväll lade jag mig i sängen för att sova redan vid halv 9. Jag hann ligga i sängen en kvart innan Ellah vaknade. Men tack och lov somnade hon snabbt om igen efter att ha fått tutta lite. Sen kunde jag bara inte sova, hade jordens mensvärk som inte ville gå över. När jag till slut lyckats somna in någon gång mitt i natten, så har Ellah krånglat runt i sängen. Farit upp och ner, legat och sparkat på både mig och Kim. Sen vaknade hon gråtandes flera gånger inatt. Lilla gumman. Tror det är tänderna som oroar henne. Så som ni ser, sömn är inget jag vet vad det är :D Men på något konstigt sätt klarar man sig igenom dagarna endå.. Antagligen tack vare världens bästa dotter, som får en att le och skratta. HAHA oftast!

Ne nu ska jag och Ellah ta och gå hem till Linda på Lunch. Antar att Ellah kommer somna ovaggad påvägen dit.
Ikväll är det dags för gymnastikträningen igen. Har blandande känslor för starten!!.

Natti Natti!

Ellah somnade för en kvart sen. Tror och hoppas att det är för natten :D
Kim åkte nyss till hem till en kompis en sväng, och själv ligger jag i sängen och ska titta på nya Wallander. Kan det bli bättre? :D Gosar ner mig riktigt ordentligt under täcket. Känns så mysigt med fötterna mot rena och nya sängkläder. Ne nu blir det filmmys och sedan sova.
Godnatt!


Taco kväll.

Har precis avnjutit Tacos till middag. Kan man någonsin tröttna på Tacos? Så lätt att göra, men endå så gott! :D
Kim håller just nu på att ge Ellah sitt kvälls bad. Låter som om hon har riktigt kul :)
Ikväll SKA jag lägga mig tidigt, senast 22:00. Hoppas bara jag gört också. Typiskt mig att fastna framför tvn eller datorn och komma i säng sent.
Imorgon förmiddag ska jag och Ellah hem till Linda i föräldragruppen. Hon ska bjuda oss mammor på lunch :D Alltid lika kul.. Blir en lång promenad dit, eftersom vi inte bor speciellt nära varandra. Men det är så skönt att promenera. Hoppas bara vädergudarna är på min sida imorrn :D


Åhh känner mig så lycklig! Får sådana härliga lyckorus genom kroppen. Älskar MIN familj mest av allt! Trivs som fisken i vattnet att vara Mamma! :D


Massage..

Nu ska jag strax iväg på Massage.. Det ska bli SÅ himla skönt, har sjukt ont i ryggen.
När jag är klar tänkte jag och Kim ta en lång promenad hem till Maria och Hebbe. Där går vi nog ut och åker pulka med barnen :D
Ne nu väntar duschen, sen en promenad till massagen..

Trött liten badtjej.

Nu har vi precis lagt en väldigt trött liten tjej i sängen. Hon fick bada i säkert 30 min nu ikväll. Antar att det gjorde sitt ;D
Själv tänkte jag och Kim ta och göra våra dagliga situps och sen lägga oss i sängen och kolla på tv. Jag ska kolla på familjen Annorlunda, så Kim somnar nog snabbt skulle jag tro. Inte hans favorit program precis :)

Just det, i Lördags upptäkte vi Ellahs första lilla tand. Åhh våran lilla tjej börjar bli så stor. Så imorgon får det bli att köpa henne en tandborste. Antar att det var därför hon sov så oroligt för nån vecka sedan.
Ne nu härjar Kim om att vi ska göra situps, så måste sluta...






Så roligt att bada och tvätta sig med tvättlappar. :D
Mammas lilla prinsessa!!


Inte hunnit blogga!

I lördags blev vi verkligen kvar HELA dagen och kvällen i idrottshuset. Min bror hade tur att gå vidare till kvartsfinal och den spelades inte förens 22:00. Sen gick dom även vidare till semifinal. Och den tror jag inte spelades förens vid 24 på natten.. Tyvärr åkte dom ut i semifinalen och kom 3a totalt.. Men dom spelade riktigt bra, och dom åkte ut mot Bk Forward som vann alltihopa.. Så min bror var ganska så nöjd endå. :D Och det ska han vara. Dom spelar i div 4 och Bk Forward i div 1, och endå var min brors lag nära att slå Bk forward. BRA jobbat! :D
Ellah var hur duktig som helst hela dagen.. Hon lekte och busade på läktaren, blev trött och sov middag. Sen lekte hon lite tll och sen somnade hon för natten runt 19:30.. Mammas och Pappas glada tjej!! Hade det inte gått bra med Ellah hade vi självklart åkt hem. Men som tur var så hade Ellah det lika kul som vi :D

Igår (söndag) hade vi främmande på förmiddagen av Micke och Kajsa. Dom har nyss kommit hem ifrån Thailand och hade köpt en massa paket till Ellah. Vii fikade och Ellah öppnade paket. Även Kims syster Moa och hennes kille Simon kom förbi på fika. Trevligt!!
På eftermiddagen gick vi hem till mamma och Anders där hela Anders släkt väntade. Anders son Sebban fyllde 20 år, så vi åt mat och fikade allihopa.. Hurra Hurra Sebban!!
Så som ni ser har jag haft NOLL tid att sitta vid datorn. Men nu slipper ni mig inte :D

Idag har jag legat i sängen hela förmiddagen och bara njutit. Kim slutade tidigt från jobbet, så han och Ellah har vart ute och gått och lekt här hemma.. HAHa medans Mamma låg i sängen och gjorde inget! Gud vad skönt det var!!
Nu på eftermiddagen har vi vart uppe på stan. Köpte lite saker för mitt presentkort på Gina Tricot.
Nu kurrar magen!! Ska bli mumms med mat. Idag ska det lagas Kycklingwok med couscous!
Bäst jag börjar nu på en gång. Innan jag hungrar ihjäl :D


I idrottshuset och hejar på Morbror Kiffe.


Efter all lek blir man trött och måste sova lite :)


Får paket av Micke och Kajsa.



Mamma har gjort en Gittar tårta till Sebban..

Sebban med flickvännen.


Anders lär Karl knäcka nötter med pannan.


Slutar inte alltid så bra. Haha dum som han är!

Lördag med fotboll.

Inhandlade allt det sista vi behövde (för tillfället) från ikea igår. Vi kom ihåg allt!! Bra gjort :)
Hittade också ett nalle puh tyg inne på Calletex. SÅ nu får Mormor sy gardiner till Ellah :) För själv är man inte speciellt bra på stt sy.
Kvällen igår var mysig. Vi orkade inte laga mat, så det blev en varsin kebabrulle. Mycket gott :D
Sen gottade sig Kim med en stor godis påse, och jag gjorde iordning fruktsallad med Melon, Ananas, Mango och till det Vaniljkessela.. Första gången jag åt det. Smakade riktigt bra.. Kan jag rekomendera!! :)

Just nu sitter jag i badrummet och knappar på datorn och Ellah ligger brevid här i badkaret och badar.. Hon är för rolig när hon ligger och leker och pratar med sina ankor. Efter badet blir det att göra iordning oss alla i familjen och sen åka iväg till Idrottshuset! Vi kommer nog spendera den största tiden av dagen och kvällen där. Idag spelas nämligen AIF cupen. En stor fotbollstunering som håller på exakt hela dagen och sen spelas finalen sent på kvällen. Bror min ska vara med så självklart åker vi dit och hejar! Heja Kiffe HEJA!!
Får se till att packa med mycket leksaker till Ellah och inte glömma hörlurarna.
Ellah brukar tycka det är så kul att följa med på sådana här saker. Här har hon en ju en full läktare med folk att charma.. Hon brukar vara igång och prata och skratta med allt och alla. Antar att hon blivit van att följa med på mycket.. Bra är ju det!! :D

Nej nu ska jag leka lite med bebis i badet innan jag tar upp henne för påklädning..
Kom till Idrottshuset idag och kolla fotboll! För kul!!!

Fredag och 2 lediga dagar med familjen :)

Förmiddagen har spenderats med att tvätta några maskiner , färga håret och badat med Ellah.
Nyss kom Kim hem ifrån jobbet, så vi ska nu ta och åka ut till Ikea och inhandla lite saker vi glömde sist vi var där. Den här gången får vi se till att inte glömma något..

Har letat överallt efter Nalle puh tyg, så jag kan sy gardiner till Ellahs rum. Men hittar ingenstans :( Någon som vet vart det finns??

Idag är det fredag. Och det betyder familjemys (fredagsmys).. Äta något gott och mysa framför tvn. Yoohoo!

Rulla rulla liten bulla.

I eftermiddags var vi som sagt hemma hos Kims mamma. Vi blev kvar där ett antal timmar. Trevligt!! :D
Vi blev också bjudna på mat. Smakade underbart! Skönt att slippa laga mat när man kom hem. Istället började vi baka. Vi gjorde 2 satser av bullar och chokladmuffins med glasyr.  Hela familjen hjälptes åt i köket.. Haha Ellah satt i sin stol och stoppade fingrarna i bulldegen varje gång vi kavlade ut den.
Det gjorde vi bra alla 3. Till och med Kim orkade vara med under hela bakningen. Blivit en riktig hemmapappa som han säger.. Jag älskart!! Ellah också för den delen :)

Mina älsklingar ligger och sover, själv tänkte jag leta rätt på nått på datorn och titta på. Sen blir det sova. Är trött efter dagen..


Kim bakar på sitt sätt. Drömmer om något större?? :D

Ellah kollar så mamma och pappa gör rätt.

Dom smakade MUMS!

Några av alla bullar.. Välkommen hit på bullkalas!


Älskar den här väggen inne i sovrummet. Det blev SÅ fint med texten!

Frukosten lagad och klar!

När älsklingen kom hem från jobbet idag vid halv 10 så överaskade han mig med att laga iordning omelett frukost :) Inte varje dag man blir bortskämd, så bara att njuta :D
Nu ska vi ta och åka till korthuset och hämta ut några bilder vi beställt. Är riktigt nyfiken på hur dom blev.
Sen ska vi vidare till ÖoB där vi tänkte shoppa loss i barnmatsburkar. Dom säljer ALLA Nestle matburkar, både stora och små för bara 5 kr. Så alla ni som har barn. ÅK DIT och inhandla en MASSA brukar. Det tjänar ni på! Det är väldigt långt utgångsdatum, så man kan ju köpa sig ett gäng :)

Efter våran lilla shoppingtur blir det att åka ut till Kims mamma Nina och hälsa på!!.
Ne nu vart Kim klar med rakningen, så nu går bilen :D

Lång och trevlig dag!

Det blev en lång, rolig och trevlig dag med alla Mammor och barn :) Vi ska ses någon dag nästa vecka också!
Nu ikväll satte jag på mig MP3 och tog med mig Ellah ut på en lång promenad. Var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig. Läste att det bästa sättet att tappa Mammakilon var tydligen att promenara snabbt. Så ska faktiskt försöka göra det så gått som varje dag :) FÖRSÖKA sa jag, jag kan ej lova hihih.
Men jag SKA försöka motivera mig själv till det. Jag gör även situps på kvällarna. Kim peppar och hjälper mig. Det känns faktiskt bra när han gör det. På något konstigt sätt orkar man mycket mer när han står brevid och hejar på :D

Snart börjar So you think yo can dance. Det är väll det enda bra på tv ikväll. Kim och Ellah sover sött, som vanligt vid den här tiden på kvällen :)

Imorgon blir det nog en sväng på stan för mig och Ellah. Ska hämta ut foton på korthuset, och kanske kolla om jag hittar något fint att köpa på Gina Tricot. Har ju presentkort där som ska spenderas :) Inte ofta jag köper något till mig själv. Hör till ovanligheten :D Men har man presentkort så har man :)
Sen imorgon eftermiddag kommer nog Mia hit och umgås..
Får se när Kim slutar jobbet imorgon. Idag trodde han att han skulle sluta vid 9 imorrse, men kom hem kl halv 4. Men det är ju i och för sig tidigare en andra dagar den här veckan.:)
Godnatt!


Godmorgon världen, här kommer jag!

Godmorgon. Sitter i soffan och försöker att känna mig pigg. Verkar helt omöjligt :) Men Ellah hon är pigg och glad som vanligt på morgonen. Pratar på som aldrig förr. Pratar och Pratar? Ja, gapar och vrålar. Det är väll hennes sätt att prata??  Om grannarna sov, så lär dom vara vakna nu :)
Ska ta och göra iordning lite frukost, magen börjar kurra. Sen blir det en dusch för mig och ett bad för Ellah.
Vid 12 kommer några mammor och barn hit från föräldragruppen. Barnen ska få leka och vi vuxna ska äta lunch och umgås lite :D
Snart kommer nog Pappa Kim hem ifrån jobbet. Hoppas att han inte behöver jobba över idag.. Han börjar känna sig sjuk, så vore bra med lite vila för honom!!

Här kommer lite ögongodis!!


Morgonmyser framför bolibompa!






Kvällsmyser i sängen :)

Sen somnade dom snabbt, och Mamma fick kolla film själv.

Underbar mysdag!

Har precis lagt Ellah, och själv ligger jag i sängen och ska kolla på Unga mödrar. Kim är inget vidare sällskap, han somnade så fort han lade huvudet på kudden. Men jag förstår honom. Han började kl 4 imorrse och kom hem 7 ikväll. Stackarn!! Men inkomst blir det :)
Idag har jag och Ellah haft en helt underbar dag. Vi har Myst, lekt och gosat om vartannat. SÅ MYSIG DAG!! Tack Ellah tack för att du är en helt fantastiskt dotter. Du får mig att skratta så tårarna sprutar om dagarna :) Du är en riktigt rolig och knasig liten tös!! Klättrar och drar i allt. Ska gosa och mysa <3

Nej nu börjar mitt tv-program så måste sluta.
Imorgon kommer några av mammorna med barn från föräldragruppen :) Vi ska äta lunch och snacka, och så får barnen leka lite :)

Här är lite underbara bilder som Farmor Nina tog på Ellah igår!



Världens gladaste och tokigaste lilla skitunge <3

Blir så bra bilder med systemkamera! VILL HA!!

Trevlig gårdag!!

Igår var Ellahs Farmor Nina här på fika. Även Faster Moa var med :) Trevligt att dom kom och grattade lilla mig :D Tack för presenterna! Får ta och åka hem till dom och spendera en dag där. Vi träffas alldeles för sällan tycker jag. MÅSTE bli ändring på!
Sen fram mot kvällen överaskade Kims Morfar oss genom att komma på besök. Han hade köpt med sig en fin blomma och några trisslotter. Han hade tydligen köpt rätt lott. För jag vann på den. Dock bara 50 kr. Men bättre en 0 kr, Och för dom 50 kr får jag 2 nya lotter. Och vem vet vad som döljer sig där?? Miljonbeloppet kanske?
Kim och jag hade bestämt att vi skulle tända ljus och äta något gott igår kväll, och bara mysa! Inte varje dag man fyller år sig! Men Kim kom hem så sent från jobbet, så någon lyxmiddag hann vi inte göra iordning. Men tända ljus och mysa lite hann vi allt :) Det blev en tidig kväll i säng för hela familjen igår. Så idag är jag en pigg Mamma och Ellah en mycket pigg liten huligan! Just nu röjer hon låss i sin gåstol. Drar tag i allt hon inte får göra.. Det är det roligaste tycker Ellah :D

Idag tror jag faktiskt att vi inte ska göra ett sk-t.. Visst vore det skönt? Bara leka och gosa hela dagen, utan att behöva göra en massa måsten? JO så får dagen bli.. Men boka tvätttid och laga middag kan jag inte smita undan iallefall.!

Just det! Igår eftermiddag fick jag ett samtal som gjorde mig väldigt glad. Jag har tydligen blivit utvald att få bli fotograferad av en riktig fotograf. En makeup artist ska sminka iordning mig och jag kommer bli upphämtad med Limosuin :D Jag får även ta med mig 3 vänner på köpet! KUL KUL!!! HELT GRATTIS!!!

Ingen vanlig dag!!!

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag HURRA HURRA HURRA! Det är även Ellahs 7 månaders dag. Grattis gumman :D Mamma älskar dig! Men ussh, tiden går verkligen för fort!  Min lilla bebis är ingen bebis längre :(

Har nyss kommit hem ifrån en helt underbar massage.. Det var välbehövligt!!
Idag kommer Ellahs farmor Nina hit på fika och förmodligen min vän Maria också. Annars tror jag inte att det kommer några fler. Dom flesta kom ju igår :)
Ne nu har jag en mycket trött dotter brevid mig. Så nu blir det gos och sen somnar hon nog. :)

En mysig dag!!

Nu är det tyst och lungt här hemma. Både dottern och karln ligger och sussar för fullt. Så nu har jag egen ensam tid framför tvn och datorn :) Det är så tyst och lugnt. Det gillas! :D
Dagen har vart mycket trevlig. Tack så mycket för presenterna och trevligt sällskap! Tyvärr gick inte min brors fotbolls final lika bra. Eller bra och bra. Jag tycker dom var sjukt duktiga. Speciellt bror min :) Efter 1-1 i matchen avslutades det med straffar, där dom tyvärr vart besegrade utav Sköllersta som nu vann för sitt fjärde år irad.
Men bra jobbat endå Ervalla!!

Imorgon kommer mamma över på sin lunch och ska passa Ellah en halvtimme. Jag ska nämligen på Massage imorgon. Hur underbart kommer inte det bli :D Fick ju presentkort på 4 massagetider av Kim i Julklapp. Så imorgon ska jag på den första tiden.. Sedan har jag 3 tillfällen kvar. YES!

Ne nu ska jag fortsätta mysa vidare i lugnet!

Just det. Jag fyller år imorgon :) HAHA hade helt glömt bort det, fast en det vart folk här idag och firat mig. Åhh vad jag saknar när man var liten. Då var ens födelsedag den bästa dagen på året. Man kunde knappt somna kvällen innan och det pirrade i kroppen hela födelsedagen. Nu förtiden glömmer man ju till och med bort den :( Eller är det så att man inte vill minnas att man blir äldre och äldre?? Imorgon blir man 24 år. Helt sjukt. När vart jag 20 år? Jag känner mig fortfarande som 15!!


Först kom Mamma, Anders, Pappa, Karin och Jossan (plastsyster) hit på middag!




Sen kom Moster med Familj hit på fika :)

Ellah älskar när det kommer hit folk.. Min lilla Loppa! Mamma älskar dig!



MM vad gott med strumpor. :D


Så här mysigt såg det ut igår när mina två älsklingar somnade i soffan <3



Älskar er mina hjärtan!! <3


Firande och fotboll!

Fick en riktigt lång sovmorgon idag. Jag gick upp vid halv 12. Underbart!!
Nu ska jag ta och förbereda maten och dammsuga i Ellahs rum,för om en timme ska jag till Idrottshuset och kolla på min bror som spelar semifinal i fotboll. Direkt efter matchen följer familjen med hit och blir bjudna på mat :) Senare i eftermiddag kommer några släktingar hit på fika också.. Stackars Kim som vill vara med idag, han måste åka upp till Arlanda för att hämta sin styvpappa och hans fru som anländer från Thailand.
Ajja, Nu måste jag skynda mig att fixa iordning mig själv också. Passa på nu när Ellah sover middag :)

Äntligen klar med allt!!

Nu är jag ÄNTLIGEN klar här hemma. Har bakat, städat, målat och tapetserat vintrinskåpet. Jag har hållt på exakt hela dagen från det jag gick upp imorrse. Ja förutom pauserna med att mata och natta Ellah. Är en väldigt trött Mamma just nu. Min lilla Loppa har precis somnat i Pappa Kims knä här brevid. Men hon vaknar hela tiden och gråter, sen somnar hon snabbt om igen.. Åhh förstår inte varför det är så här? Snart i en veckas tid. Precis som om hon är rädd för att sova. Hon håller på så här på nätterna också. Någon som vet vad det kan vara? Något med åldern?
Man har iallefall vart en trött Mamma denna vecka. Men det är så skönt att Kim bor här igen. Han har försökt tagit Ellah på morgonen dom dagarna han slutat tidigt på jobbet, så jag har fått sovmorgon.. Tack Baby <3
På helgerna har vi kommit överens om att få sovmorgon varannan dag. Kims dag var idag så min är imorgon. :) YES, ska bli så underbart. Så fort Ellah vaknar imorgon och vill gå upp och leka, så puttar jag bara på Kim så går han upp!! :)

Nej nu ska jag försöka lägga min lilla sovande bebis i sängen utan att hon vaknar. (blir inte lätt)
Sen kanske jag ska kolla en film? Har ju faktiskt sovmorgon imorgon!! :D 

Innedag med städ och bak.

Idag kommer dagen spenderas inne. Är verkligen iskallt ute. Brrr..
Morgonen har spenderats med att måla om mitt vitrinskåp. Det gick ganska bra att måla, fast en man hade en jättetrött dotter. Efter att man underhållt henne med lite majskrokar, så blev hon för trött så fick gå och lägga lilla Loppan. Men jag hann iallefall måla klart :) Nu väntar jag på att det ska torka, så får jag se om det behöver målas igen.
Nu medans Ellah sover tänkte jag ta och plocka undan det sista av julsakerna. Är på lite städhumör idag, så får se vart det här slutar :) Kim har precis storstädad köket så det behövs iallefall inte göras.
Bakas ska det göras idag också. Jag fyller år på Måndag, men främmande kommer imorrn och firar mig. Då vill jag ha bakat klart så jag slipper det imorgon. För imorgon spelar min bror semifinal i Dm i fotboll, och självklart ska vi åka dit och kolla :) Heja heja!!

Nu ska jag ta och städa, bästa att passa på när man faktiskt är sugen!!

Ellah vaken och glad.

Ellah vaknade för snart 2 timmar sen. Hon är hur pigg som helst och vill INTE sova. Så nu sitter vi här alla 3 i soffan och kollar tv och busar. Vi fick iallefall början av kvällen för oss själva innan Ellah vaknade. Vi hann äta Tacos och kolla på Lets Dance.  Så det gör inget att hon vill göra oss sällskap nu, bara MYSIGT :)
Hoppas på att hon kommer sova längre imorgon eftersom hon är vaken nu, men det vet man ju aldrig :)

Ne nu pillar Ellah på datorn, så måste sluta..
Sov gott!!!

Bildregn!!


Här kommer några bilder på Prinssesan från veckan som gått!






Jag och Mormor kollar på Morbror Kiffe som spelar DM i fotboll!









Världens finaste Prinsessa!!!


Kär och Galen <3

Farmor och Stellan åkte ganska nyss härifrån. Dom åker till Thailand i helgen, så dom var här och grattade mig idag istället :) Tack så mycket för blommorna och presenterna!!
Just nu håller Kim på att natta Ellah. Hon har sovit dåligt idag så hon är super trött. Hoppas att hon somnar för natten, så Pappa och Mamma kan ha en mys kväll :) HAHA kim ger tummen upp, så antar att hon somnat. Väntar tills hon sover lite djupare innan jag lägger ner henne i sängen. Annars vaknar hon och börjar gråta, och så får man börja om igen..

Var stressad och skulle baka förut. HAHA rekommenderar inte att baka när man är stressad. Jag läste helt fel på receptet. Det skulle vara 1 dl och jag läste 1 l.. Tror ni det blev rinnande muffinssmet? Japp, så det var bara att hälla ut den och börja med en ny.

Om 1 timme börjar Lets dance. Äntligen. Kim hatar verkligen att titta på sånt skit program, som han säger. Men jag tycker det är underhållande och ganska kul. Jag kanske är den ända? HAHA

Som ni ser så har jag umgåtts en hel del med Kim. Vi har inte velat sagt något för en vi var 100% säkra på att vi fått det att funka och att vi ville vara tillsammans. Nu har vi snart vart tillsammans i 2 månader och både jag och Kim mår jättebra :) Vi alla tre är jättelyckliga! Dom där månaderna när jag levde ensam var dom jobbigaste och tuffaste månaderna i mitt liv. Men så här i efter hand är dom värda det. För utan dom månaderna skulle vårat förhållande ALDRIG vara så här bra. Vi båda två vet vad vi kan förlora, och det vill INGEN av oss. Vi vill hålla ihop förevigt! Nu vet vi båda två vad vi förlorade och hur mycket vi verkligen älskar varandra. Vi tar vara på dagarna och visar uppskattning. Tar oss tid till varandra och inte små tjafsar om små saker.. ÅHH just nu mår jag såå bra. Ellah fick det liv hon förkännade. Att vakna upp brevid båda sina föräldrar och morgonmysa i sängen. <3
Älskar Ellah och Kim SÅ himla mycket! Tack för att ni finns!

Mysa i sängen.

Har precis lagt Ellah. Funderar starkt på att göra henne sällskap . Det var så varm och mysigt i sängen. Här i vardagsrummet sitter jag bara trött och fryser endå.. Hmm? JAPP lägger mig i sängen och kollar en film som börjar nu på 3an.. Mys Mys!
Tänkte lägga in några bilder på Ellah. Men får ta och göra det imorrn istället. Vill inte missa för mycket av filmen :)
Natti Natti!

Gymmat och sovit.

Idag är jag tack och lov frisk. :) Förmiddagen har spenderats på gymmet, HAHA  jag har aldrig någonsin svättats så mycket. Jag flåsade som en gammal 90 åring med rulator.  MEN förhoppningsvis så blir det bättre med tiden jag spenderar på gymmet.
Efter träningen åkte jag hem och lagade lunch. Blev Pasta, köttfärssås och pizzasallad.. Mm var jättegott! Har nog aldrig fått till det så där bra förut.
Efter lunchen var både jag och Ellah super trötta så vi gick och lade oss för att sova :)
Nu är vi precis nyvakna. Hmm vad ska vi ta och hitta på.? Kim ligger i soffan och tycker vi var tråkiga som sov. Han vill göra något. Men vad? Det skulle behöva diskas och plockas här hemma. Men antar att det inte är det han menar, med att hitta på något. HAHA




Mammsen är sjuk :(

Idag vart ingenting som planerat. Hade sett fram emot att vakna upp imorrse, och åka iväg till gymmet. Bara få vara för sig själv ett tag. Sen på kvällen var det planerat att Rebecka, Eric och deras lilla Charlie skulle komma hit. Tror ni det blev så? Nej för imorrse när Ellah väkte mig kände jag mig inte alls bra. Jätteont i huvudet, kroppen och var hur seg som helst. Så nästan hela dagen har jag spenderat liggandes. Har försökt att roa Ellah, men inte så lätt när man mår dåligt.. Men Ellah har vart så go hela dagen. Lekt med sina leksaker brevid mig i sängen, sovit middag tillsammans med mig och så lekt lite igen :)
Nu är det kväll och jag mår tack och lov mycket bättre. Hoppas att det håller i sig :)
Ikväll ska jag bara ligga i pyjamas och kolla på film tillsammans med Kim :) Ellah har precis somnat. Antar att det är för natten?

Nu är det inte många dagar tills jag fyller 24 år! Shit vad tiden går fort. Man blir mörkrädd! Visste inte ens att jag var 23 år.

Inte haft någon tid!

Har inte haft någon tid till att blogga idag. Ellahs natt har vart mycket bättre. Det tackar vi för :) Hon krånglade som sagt en del igår kväll, vaknade flera gånger och grät. Men från kl 22:30 sov hon och bara vaknade några gånger på natten och ville tutta, sen somnade hon snabbt om igen utan en massa gråt! :D
Dagen har spenderats ute i Mariebergsköpcentrum, behövde byta en del saker. Sen fortsatte dagen hemma hos Maria och Hebbe där det bjöds på lunch. :) Kom hem vid 18 tiden och sen dess har man haft fullt upp. Badat och matat Ellah, lagat mat, plockat undan och nattat Ellah.
NU har jag första lediga stunden på dagen. Hade tänkt kolla på någon film, men tror faktiskt inte jag orkar det. Kanske blir en tidig kväll i säng.?
Imorgon blir det att åka till gymmet och träna lite. Ska faktiskt bli himla skönt att få träna och ta hand om sig själv igen :) Ellah får vara kvar här hemma med Pappsen. Åhh ska basta också. Gud vad skönt det kommer bli!! ;D


Kvällsbadet!

Haha lite av kvällsmaten kvar i näsan.


Älskar att bada och leka med sina Ankor!

En till vaken natt??

Fick ett ryck i att möblera om i vardagsrummet nu ikväll. Kan jag aldrig vara nöjd över hur det är? Alltid ska jag få ett ryck i att möblera om i rummen..  Blir ganska så jobbigt! HAHA jaa jag får ju skylla mig själv. Kim tycker jag är dum i huvudet.. :)

Antar att det kommer bli en till vaken natt :( Lade Ellah vid 21 och nu under 1 timme har hon vaknat 5 gånger.
Vart precis 6e gången hon vaknade. Fick ta en paus i blogginlägget och gå för att få henne att somna igen. Det tog ungefär en halvtimme. Men nu sover hon!! Hur länge??
Förstår inte vad som sker med henne.? Hon vaknar och skriker och skriker. Jag försöker ge henne nappen, men hon gör allt för att inte ta den. Konstigt nog vill hon ha nappen endå, för när man väl får in nappen i munnen så tar hon den. Hmm jobbigt både för mig och Ellah.. Hoppas hoppas verkligen att det slutar snart.
Imorgon får det iallefall bli att sänka ner Ellahs säng. När hon vaknade förut och började skrika hittar jag henne ståendes i sängen och håller i sängkanten. Bara tur att hon inte lutade sig fram, då hade hon ramlat ur.. Snacka om att det går fort. Hallå när lyckades hon från liggandes på magen dra sig upp till stående? Helt sjukt vad hon lär sig saker hela tiden. Mamma hinner inte med!!!

Ne nu ska jag avsluta inlägget med lite goa bilder på huliganen från ikväll!

Ellah älskar verkligen att hänga upp och ner!





TRÖTT Mamma.

Inatt var jag en väldigt trött och irriterad Mamma. Ellah har krånglat exakt HELA natten. Hon somnar och vaknar efter en kvart, gråter och man får knappt tyst på henne. Sen somnar hon om, och samma visa igen.. Hon brukar aldrig göra såhär. Vet inte varför hon inte kunde komma till ro. Kanske påväg att bli sjuk? Tänder påväg? Eller drömmer en massa? Hmm vem vet!! Önskar hon kunde tala om vad det är för fel! Mammas Prinsessa!

Just nu är Ellah hos Mormor och leker och gosar. Hon ska vara där i 2 timmar, så jag kan fixa det som ska fixas här hemma. Har inte kommit så långt med det som ska göras. Ellah har blivit så Mammig och vill vara uppe i famnen och gosa och leka mest hela tiden. Då är det lite svårt att komma någon vart här hemma.
Så nu ska jag sätta fart och göra klart här hemma, så jg kan åka och hämta Ellah sen. HAHA antar att hon skulle vilja vara hos Mormor hela kvällen, där blir hon riktigt bortskämd. Får gosa och leka HELA tiden, utan att Mormor måste göra massa tråkiga saker som städa och diska. :)


Nej nu ska här fixas!!

Imorgon MQs stora rea!!

Blev en del köpt ute på Ikea idag. Men självklart kom man på fler saker man behöver just när man kommer innanför dörren. Typiskt! Vart dock inga strumpor köpta till Ellah. Var sjukt mycket folk inne på Mariebergsköpcentrum att vi inte ens ville gå in. Strumporna får vänta. Vi ska endå upp imorgon på stan då rean på MQ börjar. Får ta och köpa strumpor då.
Vi var inne på Babyproffset och beställde en vagn till Ellah. En som är smidigare, mindre och lättare att köra. Perfekt att ha med sig till Thailand och till sommrarna. Det är till och med Solskyddsfaktor 50 i suffletten på vagnen! JÄTTEBRA!! Det är inte så att vi kommer sluta använda den vi har nu, utan den vi köpt ska vi ha på sommrarna eller när vi reser bort som resevagn.

Nu är det redan kväll och Ellah sover sen länge. Hon somnade redan vid 19. Ovanligt. Så jag hoppas hon sover hela natten och inte vaknar om nån timme och är pigg. Själv sitter jag och kollar lite vid datorn och Kim kollar på sitt favorit lag Barcelona på tvn.
Tänkte ta och plocka lite till med sakerna jag köpte på Ikea. Sen lägga mig i sängen och kolla på en film. MYSkväll!


Blir ett långt inlägg!

Igår: Jag hade en super härlig dag igår :) Började med att jag fick en lååång sovmorgon. Kim sov här natten till igår, och han var pigg (konstigt nog) så han gick upp och tog Ellah.. Det tackar man för!! Love it!
Sen tog vi en sväng förbi Maria och Hebbe och blev bjudna på fika, sen hem för att tvätta.
På kvällen kom Maria och Hebbe hit och vi kollade film, beställde hem mat och gjorde ett stort fruktfat.. Var en slapp och mysig dag bara. Helt underbart! Mådde toppen igår..

Ellah fick prova Vattenmelon. Det älskade hon :)




Nyårsafton: Min och Ellahs Nyårsafton ute i Leken med familj och släkt var trevlig och mysig.. Vi var ute hela dagen och tävlade. Vi körde ett vinter OS. Vi var indelade i 3 lag, och vi tävlade mot varandra. Om jag inte minns fel kom mitt lag på en andra plats. :)
Sen in i värmen och laga mat. Blev supergod trerättersmiddag. Var nog den godaste middagen jag ätit!! Mitt lag lagade varmrätten, och självklart var det den som smakade bäst :D
Kvällen forsatte med musik,prat och fyrverkerier. Kom hem vid 3 tiden. Så det var uppskattat med sovmorgon dagen efter :)

Försöker läsa vad som ska göras till middag :)


Min kusin Denniz. Fått i sig lite för mycket socker??? haha

Prinsessan är finklädd på Nyår <3

Åhh vilka fina lackskor jag har tycker Ellah :D

Gosar med Mammas kusin Robin.

Pusskalas!

 



Idag:  Sitter och värmer mig under ett täcke. Dum som jag är har jag stängt av elementet i vardagsrummet. Klantigt!! Ellah ligger och sover. Hon sover igen tiden hon missade då hon var vaken ett tag inatt. Hon är så himla vacker när hon sover. Som en liten ängel <3
När hon vaknar ska vi nog ta och åka ut till Marieberg med Kim. Skulle behöva inhandla strumpor till Ellah. HAha det enda hon nog inte fick så mycket av i julklapp. Sen spendera presentkortet jag fick på Ikea. Skulle behöva lite lampor till hallen. Just nu hänger det bara glödlampor i Taket. Ser inte så vakert ut, men det funkar för stunden.
Nu vaknade prinsessan. Så vi ska gå ner och hämta tvätten från igår och sen åka iväg.


RSS 2.0