Ellah en blivande konstnär!!

Kom på 2 timmar innan träningsstart att jag ville baka matbröd av jästen vi hade kvar. Så jag tjatade till mig lite hjälp av Kim, och så satte vi igång och baka för fulla muggar. Riktigt gott blev det :) Som om inte det projektet var nog, så började jag påskpyssla med Ellah, medans degen jäste. Tog fram fingerfärg och ägg och ställde framför Ellah. Hon vart alldeles ivrig, visste inte riktigt hur hon skulle bete sig. Hon stoppade fingrarna i varenda målarburk och kladdade överallt. Kan säga att det var en hel del att torka upp sen, och en dotter som verkligen behövdes badas. Men vad gör det? Vi fick 2 jättefina ägg målade av våran lilla Picasso, och det bästa av allt. Ellah hade SUPERKUL!!! :D

Måste smaka om det smakar gott :D

Så här blev Ellahs 2 fina ägg. Gjorda av Picasso Ellah!!




Onsdag!!

Pappapappa, är vad Ellah går runt och säger i stort sett hela dagarna. Kim är förstårs jättestolt och lyser så fort han hör henne :) Jag tycker däremot att mamma låter mycket bättre :) Men just nu är det tydligen Pappa som står högst upp på listan!! :D
Idag mår Ellah tack och lov MYCKET bättre. Jag har inte tagit febern, men tror den är helt borta! Hon har vart sitt glada jag igen, lite mer trött bara. Antar att det tog på krafterna att ha sådan hög feber igår..

Förutom att plocka undan lite, tilllagat middag och sovit har vi inte gjort nånting idag. Ganska skönt det också. Mys mys!!
Ikväll ska jag iväg och träna mina gymnaster, som alla andra Onsdagar!!


Vilken frihet!

Tänkte på det när jag var borta på klädpartyt nu ikväll. Vilken frihet det har blivit för mig nu när jag inte ammar längre. Som tex igår kväll när  vi var på fotboll och Ellah var hemma och sov, helt omedveten om att vi inte var hemma.. Hade det vart för några månader sen, Hade jag suttit där med ömmande bröst som läckte mjölk. Man kunde inte vara borta mer en några timmar, och man ville fort hem för att tömma ballongerna.. Nu kan jag sitta i lugn och ro, njuta av att bara vara en stund med mina vänner, med Kim, utan dom där nedrans ballongerna som läkte... SKÖNT är det.. Även om jag allt saknar att amma ibland..

Blev ett fint sommarplagg köpt till Ellah ikväll. Fanns SÅ mycket jag ville köpa. men plånboken sa STOPP :/


Klädparty!!

Ska snart lämna min lilla sjukling här hemma med Pappsen. Ikväll ska jag på klädparty med många trevliga vänner :) Synd bara att vi har en sådan dålig penga månad :/ Jag som hade velat handla lite fina sommar kläder till min sjuka Prinssesa. Det finns så sjukt fina kläder hemma hos Johanna som har Småtting! Får se om jag hittar något plagg på rea kanske? Och kanske att jag hittar något fint till min lille kusin som fyller 1 år snart??

Nu får jag allt ta och fräsha till mig lite, innan jag beger mig..

Kunde det inte vart jag som vann dom där 215 miljonerna?? ÅHHHHHH I WISH!!


Stackars liten!

Ellah har inte precis någon toppendag. Hon är hängig, gnällig och inte alls på humör. Stackars liten. 39 grader har hon just nu. Den har stigit under dagen, jag hoppas inte den stiger mer :/
Ellah har fått i sig lite smörgås, yougurt och välling under dagen. Har inte velat prova med mat, då hon bajsat två rejäla lösa lass imorrse.   Hoppas INTE på magsjuka, utan att det är tänderna!!

Ne nu ska jag strax ta och laga iordning dagens middag. Kim kommer snart hem från jobbet. Då blir det äntligen middag! Idag blir det tacos :) HAHA, vi är säkert Sveriges största Taco familj skulle jag tro. Minst 1 gång i veckan brukar vi äta Tacos av något slag.


Lilla sjuklingen!


Tisdag!!

Funderar på om jag skulle försöka påskpyssla lite med Ellah idag.  Vore skojsigt! Inte för att det går att göra speciellt mycket. Men måla (kladda) på ett ägg klarar hon allt!! Får se hur hon mår längre fram mot dagen. Just nu ligger hon och sover. Hon har vart så trött sedan hon vaknade idag. Min lilla febriga tjej :/  Antar att det kanske är någon tand på G?  Hoppas iallefall att febern försvinner snart. För idag märks det att hon är sjuk. Inte alls kul för henne!!


Finns inga ord!! Pinsamt? Katastrof? Skandal?

Finns inga ord! Finns verkligen inga ord för hur dåligt Ösk spelade ikväll. Hallå, det är en lagsport, snacka med varandra.. Åhh, är så irreterad. Eller är och är. Efter matchen gick både jag och Kim in till Ellah och stod i flera minuter och bara tittade på våran Ängel när hon sov. Man blir genast på bättre humör. För vad är en förlust i fotboll? När vi har något så fint som Ellah. INGET absolut INGET!!!! Pinsamt Ösk, riktigt pinsamt!!!

Ellah har fortfarande feber :/ Hoppas på att det går åt rätt håll, så hon inte blir sämre.. Hade tänkt ringa vårdcentralen för mig själv imorgon. Har super ont i ena örat, tror det är öroninflammation :/ Aj aj.

Nu ska jag krypa ner här i soffan under ett täcke, värma mig och kolla lite tv innan sängen kallar på mig!!
NATTI NATTI!

Våran lilla sjukling!

Här hemma har vi precis avnjutit en super god middag, som vi faktiskt gjorde tillsammans :) Kasslergratäng med ris.. Mumma!!
Snart ska jag och Kim bege oss till Berhn Aren för att kolla in Ösk-Mjällby. Heja ÖSK!
Vi väntar bara på att Mamma/Mormor ska komma förbi och se efter lilla pluttan.
Ellah har vart glad och nöjd hela dagen, precis som dom flesta andra dagar. Men har tyckt hon vart lite mer reseverad en vanligt. Och svaret på varför, fick vi för 10 min sedan. Ellah har 39 grader i feber :/ Inte kunde vi gissa att hon hade det. Vi har som sagt inte precis märkt någon skillnad. Men skönt är väl det, att hon kan vara lika glad ändå :)

Idag på babycafet var det en unge som spydde :/ Så jag hoppas INTE att Ellah är påväg att få magsjuka.. Det vore inte alls för underbart .. BLÄÄÄÄ


Ellah hejar också på ÖSK! :D



Blivande målvakt kanske??


Ikväll vinner ni ÖSK, säger Ellah. HEJA HEJA!


Måndag!

Dagens schema!

 Jag och Ellah ska iväg till babycafet.
Dammsuga, plocka och diska som alla andra dagar.
Hämta Ösk biljetterna till ikväll.
Mamma/Mormor kommer hit och ser till Ellah medans jag och Kim är på fotboll.
Tilllaga världens godaste middag :)

Så ser våran dag ut idag!!!


Vilken helg!!

Har inte blivit mycket bloggandes i helgen tyvärr. Gymnastiktävlingen har tagit full fokus. Och när jag väl kom hem på kvällarna, hade huvudvärken kommit springande. Så sängen lockade en hel del. Tidiga kvällar i säng blev det allt.    Men jädrans vad det har gått bra för oss! Är super nöjd, och världens stoltaste tränare!!
Av 4 starter fick vi 3 medaljer!! <3 <3 <3
Ellah följde med på Lördagen, och var världens snällaste och goaste lilla maskot.  Alla skulle leka och gosa med henne :) Men igår var hon kvar här hemma med Pappa Kim och lekte och stojade.


Mina underbara tjejer! Ellah är självklart med ;)

Här tar vi emot guld! :)

Alla lag i våran förening som var med och tävlade. Och vi alla fick en massa medaljer. Av 9 möjliga fick vi 7. Säger bara vilken förening som är bäst! ÖREBRO GF_KIF!!! <3






Undrar om jag håller på att bli sjuk? Känner mig seg, ont i halsen och ont i ena örat :/ Hoppas det blir bättre framåt dagen. För idag ska jag och Ellah till babycafet och umgås med mysiga mammor och barn :) Sen ikväll ska jag och min älskade Kim gå till Berhn Arena och kolla in älskade Ösk. Hoppas på en vinst ikväll! :D Vem vill komma över och kolla till min Prinsessa medans hon sover? Så vi kommer iväg på matchen?? :D

 


TÄVLING!

Blir ett snabbt och kort inlägg. Ska strax åka iväg till Katrineholm för att tävla i gymnastik hela dagen! Heja oss! :)
Ellah får följa med och vara våran lilla maskot.  Hon älskar att följa med på sådana här grejer. Total Max uppmärksamhet :D

Ne nu måste jag skynda mig. Packa ner Ellahs hörlurar får jag inte glömma.

Håll alla tummar och tår för oss idag!!!


Attans också :/

Vad Besviken jag blir!! Vi som trodde vi skulle få njuta och skratta framför kvällens Solsidan. Så är det inställt. Vad f-n då :/ Då får vi väl sätta på filmen nu istället då! Blir nya Wallander! Inte helt fel det heller :)


Fredagsmys!!!

Sitter och sneglar över lite på Lets dance, samtidigt som jag sitter här! Vi ska strax börja kolla på en film här hemma :D Godisskålen och drickan är framtagen! Nu blir det Fredagsmys <3
Har haft en underbar dag ute på Ikea med Rebecka.. Alltid lika kul och underbart att vara med den bruden :)

Nu ikväll har vi firat bror min som blir 23 år imorgon!! Grattis!!



Mamma hade gjort en Harryboy tårta :D Eftersom bror min älskar trav!



Ellah med Morfar.


Grattis lillebror <3

Lillebror med sin flickvän Madde.



Ellah har roligt med gammelfarmor <3


Stellan visar upp sin topp moderna mobil. Som en iphone säger han! :D

Bus med Mormor och gammelmoster!


Feffemannen!!


Kom på att filmen får vänta ett tag. Först måste vi ju se SOLSIDAN. BÄSTA serien!!

Äntligen Fredag!!

Åhh, att vakna upp och veta att det är Fredag, är underbart! Idag ska jag och Ellah spendera dagen ute på Ikea och Mariberg med Rebecka och lilla Charlie! :)
I Eftermiddag blir det att åka och storhandla hela familjen. Så mysigt!!ll

Ikväll ska vi fira min bror som fyller år! Grattis käre lillebror på dagen innan din födelsedag! <3

Jag är super nöjd över min tatuering jag gjorde igår kväll :D Äntligen blev den gjord. Så länge som jag velat göra den!! Det hade gått bra för min bror och hans flickvän att ha hand om Ellah medans jag och Kim var borta. Hon hade somnat så fort dom lade henne i sängen och hon hade vart glad hela kvällen. Det gillas mycket!!

 
Min tatuering jag gjorde igår!!

Nu ska här duschas och fixas sig lite, innan Rebecka kommer och hämtar oss!!

Nöjd liten fruktflicka :D

Medans jag och Kim satt och tryckte i oss Lasange till lunch. Som föresten fick toppbetyg av Kim :D Fick Ellah bitar av Banan och Kiwi. Blev riktigt populärt och hon njöt av varenda bit. Hon är så himla rolig. Hon var så stolt över sina fruktbitar, så innan hon stoppade dom i munnen tog hon upp dom och visade för mig och Kim. Sen stoppade hon dom i munnen med ett stort leende :)


Vår underbart goda lunch!


Mycket nöjd tjej!


Torsdag!

Idag ska det hinnas med en hel del. Men jag och Ellah har startat morgonen/förmiddagen i lugn och ro. Myst,lekt och tilllagat lunch. Snart ska vi bege oss hem till Mamma för att slänga in en till tvätt i maskinen. Jag han bara tvätta en maskin igår, och en maskin är inte mycket med all tvätt vi har :) Fasiken vad tvätt man får med en unge som kletar ner allt och en karl som jobbar med Lastbilar. Blir en hel del :)
Efter tvätten blir det att åka vidare ut till Kims Mamma för att fira lille John som fyller år idag!  Blir säkert en hel del gott fika där ute skulle jag tro. Oj oj, vad tårtor det blir. Vi var på Kalas igår, idag ska vi på kalas och imorgon då min bror fyller år. HAHA får nog välja bort någon av dagarna att fika på. Annars har man väl gått upp  3 kilo på bara 3 dagar skulle jag tro.

Efter vi Firat John blir det att snabbt bege sig hem och tillaga kvällens middag, då min bror kommer över och gör oss sällskap :)Skojsigt! Sen kommer han stanna kvar här hemma och se efter en sovande Ellah medans jag och Kim ska iväg och få mig tatuerad. Äntligen!! :D  Hoppas den blir bra. Lägger upp bild ikväll på hur den blev..

Nu kom Kim hem. Så nu blir det äntligen lunch dags :)


Trevlig dag!

Nyss hemkommna från en underbar dag hemma hos Familjen Alvarsson/Svensson. Ellah är så himla förtjust i deras barn Romeo och Noelia. Fast en dom är flera år äldre så kryper hon efter dom vart dom en går. Ska vara med och leka med deras leksaker och mysa. Kanske just är det som är så roligt och spännande, att dom är flera år äldre. Då får man mycket uppmärksamhet :D
Tack Mia för underbart gott fika :)



Romeos leksaker är mycket spännande!


Leker i Noelias rum.

Tittut!

Mia och Noelia fixar fika!


MM så gott det var!!

Grattis lilla gumman!


Älskade Kim <3



Nu ska jag strax släpa med mig tvätten och åka hem till mamma och låna tvättstugan :) Eftersom jag och Ellah tog sovmorgon imorrse, så glömde vi bort våran tvättid. Och tvätta det måste vi göra :)
Sen blir det att åka direkt till kvällens träning, sista inför tävlingen i helgen. Kom igen nu brudar! :)
Eftersom Mammsen ska vara borta hela kvällen, får bli en Ellah och Pappa myskväll ikväll. <3 <3

Dagens outfit!

ELLAHS OUTFIT!


Jeans från LINDEX.
Muminbody från LINDEX.
Strumpor från KLÄDJÄTTEN.


MAMMAS OUTFIT!

 
Svarta leggings från GINA TRICOT.
Svart linne från GINA TRICOT.
Stickad tröja från ULLARED.


Onsdag!!

Miraklet har hänt igen :) Ellah vaknade 7:30, hon fick då välling och somnade sedan om. Sen väkte hon mig kl 9:45. Kan ni tänka er?? Kvart i 10, helt otroligt!! Så Ellah och jag har i princip precis gått upp. :)
Ellah har redan börjat med dagens små rakartyg.  Gäller att hinna med i hennes tempo. Det går fort vill jag lova. Varför ska allt som man inte får, vara det roligaste att leka med?? Medans leksakerna ligger på golvet helt orörda. Det ska vara Mammas mobil, dator, glas och tv-dosor. I Princip ALLT somm ligger på vardagsrummsbordet ska hon leka med!! AJ AJ Ellah, det är Mammas saker. Hur ofta tror ni man får säga det här hemma?? haha

Idag när Kim kommer hem från jobbet, blir det att åka hem till Mia och Johan och deras 2 underbara barn. Vi ska umgås och leka, och tänkte samtidigt fira deras dotter Noelia som om några dagar blir 3 år. Grattis lilla snuttan!

Attans,, jag skulle ha tvättat nu på morgonen 7-12. Men vi kom upp så sent från sängen, så får bli att boka om istället! Det är ju inte helt fel det heller. Bäst att passa på när man får chansen av Ellah, att sova länge. Det är inte allt för vanligt här hemma! :D


Tisdag!!

Vet inte vad som hänt hos familjen Wickman/Vestlin nu på morgonen. Något magiskt måste det iallefall vara. Ellah väkte mig 9 imorrse. Hallå, kl 9? HElt otroligt!! Vet inte hur länge hon vart vaken? Säkert ett bra tag, för när jag kom in i hennes rum lekte hon så fint med sina gosedjur i sängen :)  Men att hon nu ska sova middag om 10 min får vi nog ta och glömma, hihi..

Solstrålen går runt här i vardagsrummet längst mölerna och pruttar så högt hon bara kan med munnen. Det spruttar dregel överallt. Får väl se det som en rengöring av möblerna :)
När Pappa Kim kommer hem från jobbet, ska vi bege oss upp på stan. Här ska inhandlas födelsedagspresent till Noelia som fyller 3 år, och så ska vi träffa Maria och Hebbe för en lunch på stan :)

Fortsättning av bilder!

Nu kommer resten av bilderna på lilla Solstrålen, som inte kom in sist!

Vi MÅSTE ha fått JORDENS gladaste unge!!

ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET ÄLSKADE DOTTER!


DAGENS OUTFIT!

MAMMAS OUTFIT!



Ljusa jeansleggings från VEROMODA.

Svart tröja från BIKBOK.

Tyvärr kommer det ingen bild på solstrålen. Fick ingen bild på hennes kläder idag.!


Måndag!!

Att få Pannkaka till middag, var inte bara en succe för Kim. Utan Ellah tryckte i sig bit efter bit. Hon hängde över sin tallrik. Såg precis ut som att hon var rädd att någon skulle ta hennes mat.Hon vaktade  och skyddade den väl :) På eftermiddagen efter Ellahs middagssömn gick vi hela familjen ut på en promenad. Vi stannade också till vid en Lekpark, så Ellah fick gunga lite.  Det var superkul tyckte Ellah. Hon skrattade och fnissade så hela Rosta kunde höra henne.. Mammas lilla solstråle!!



Nu blir det tv och mys i min ensamhet. Som vanligt ligger både Kim och Ellah och sover :) Bra det!!


Ellah är en solstråle!

Här hemma ska det snart tilllagas Pannkakor. Var självklart Kims önskermål. Men vad gör man inte för sin käraste?? :) Men kan inte börja en, vi saknade visst ägg. Så det ska Kim handla med påvägen hem från jobbet.
Sen hade vi tänkt ta en promenad ut i det fina vädret, och leta rätt på en lekpark. Tänkte att det vore kul för Ellah att komma ut och gunga lite, var ju så himla längesen hon gjorde det. Och hon har tröttnat ganska så rejält på att mestadels bara vara inne om dagarna. Hon har en uppsjö av leksaker, men jut nu är ingen speciellt intressant. Tröttnat på varenda en!!

Annars har dagen hittils vart ganska lugn. Ellah slog till med att sova 1,5 timmes förmiddagsömn förut. Sen har vi lekt och busat. Och Ellah har lyckats gjort sina små rakartyg. Fattar inte hur hon får tag på allt. Minsta lilla sten hon hittar i hallen stoppar hon snabbt i munnen. Hon måste ha super syn. Hon ser verkligen ALLT och ALLt ska in i munnen!! Gäller att ha ögon i nacken också!!

Kommer många fler bilder sen på lilla solstrålen. Batterierna på kameran dog, så jag kan inte föra över resten!!


Söndag!!

Dagens träning slutade i katastrof!! Bara att ladda om så kör vi på nytt på Onsdag!!

Karin och Pappa bjöd på en av mina favoriträtter till söndagsmiddag. Det blev Fiskgratäng! Mums Mums..
HAHA Kim däremot hatar allt som har med fisk att göra. Han hade laddat upp med några äggmackor här hemma, så han skulle vara mätt och belåten när vi kom fram.. Men efterätten tryckte han allt i sig :)
Tack för en underbar Söndagsmiddag, som alltid!!
 Nu Sover både Kim och Ellah sen länge. Då är allt som vanligt allså! :D Själv hade jag tänkt kolla en film och Söndagsmysa lite i soffan!!

Bilder från Söndagsmiddagen!


Fiskgratängen!
Min mat. Yammi!



Lek med Morfar <3



Glad skitunge <3

                                                  
                                                                                Pappa Kim<3


Söndag!!

Kl är just nu halv 12, och jag gick upp från sängen för en halvtimme sedan. UNDERBAR morgon. Legat i sängen och inte gjort nått, bara lyssnat på Kim och Ellah som lekt i vardagsrummet. Dom verkar ha haft underbart kul, jag har hört dom skratta ett x antal gånger :) 
Snart dags för mig att hoppa in i duschen och bege mig till dagens gymnastikträning. Idag ska vi köra på extra hårt, för nästa helg tävlar vi både Lördagen och Söndag!! HEja oss!! :D

Dagen kommer förmodligen avslutas hemma hos Pappa/Morfar på Söndagsmiddag! NAJS!

Nu står min lilla Prinsessa och trycker mot mitt ben. Hon är super trött, så nu ska här nattas liten bebis!

Vad är det för j-kla väder ute?? Trodde äntligen att våren var här. Trodde jag och Ellah skulle få komma ut i lekparkerna och leka lite.. Men ikke då :/

Dagens outfit!

ELLAHS OUTFIT!


Bamse body från LINDEX.
Röda byxor från LINDEX.
Röda strumpor från LINDEX. 


Grattis Farmor Nina!

Verkar som man aldrig ska säga något bra om nått som funkar. För imorrse ville inte Ellah ta sin väling och somna om, utan ville hoppa upp och leka 6:15. Hon såg super pigg ut, så det var inte ens någon ide att försöka. Så nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet. Ellah går runt möblerna och tar allt som man inte får ta, självklart!
Jag väntar på att kaffebryggaren ska bli klar, så jag kan ta en efterlängtat kopp kaffe och piggna till lite.

Idag ska Ellah och Kim vara själva hela dagen. Vid 9 tiden åker jag bort och kommer inte hem förens halv 6 ikväll. Undra vad dom ska hitta på för bus?? Dom ska iallefall ut en sväng tll Ellahs Farmor och hälsa på. Hon fyller år idag, så det blir lite firande av henne..Hela 41 år!! Gammeltant <3    Synd att man inte kan följa med ;/


Grattis Farmor!!


Nu blir det frukost här hemma för hela familjen.. Pappa Kim har även vaknat :) Morgonmys innan Mamma måste åka!!!


Slutade som vanligt!!

Haha fredagsmyset slutade som vanligt. Efter en tuff jobb vecka med tidiga mornar, så somnade Kim nyss i soffan. Då är allt som det ska vara då! HAHA.. Så nu får jag fortsätta kvällen själv. Men o andra sidan så kan jag titta på det jag vill se. Så nu blir det Lets dance för min del :D

Här kommer några mysiga bilder från idag!









Haha, pruttar med munnen så dreglet sprutar överallt! :D




Mys och bus med Mammsen!








Får alltid höra från folk att Ellah är SÅ himla underbart söt och att hon jämt är så glad!.. Tack det värmer i hjärtat av att höra alla era komplimanger om min lilla Ellah.. <3


Sovdags för Ellah.

Snart är det dags att lägga Ellah för natten. Hon ligger just nu här brevid och dricker välling.  Hon är så underbart söt där hon ligger ner gosad i sin barbapappa och kollar tv, Man vill bara krypa ner brevid henne och gosa <3
När Ellah somnat är det dags för Fredagsmys här hemma. Sätta på en bra film, ta fram godis skålen, drickan och krypa ner i soffan brevid varandra. I love Fredagar <3




Nu är det dags att natta liten bebis här hemma :) Sen blir det Mys för Mamma och Pappa <3

Dagens outfit!

ELLAHS OUTFIT!



Röd body från HM.
Levis jeans från THAILAND.
Röda strumpor från LINDEX.


Älskade underbara Fredag!

Godmorgon härliga Fredag! :)
I några veckor har Ellah vaknat sin vanliga tid vid 6:00 tiden. Man får henne snabbt att somna om, men hon vaknar efter 20-30 och kan inte somna om. Vi har då som vanligt gått upp och lekt och Ellah har fått sin välling. Men förmiddagarna har oftast bestått av gnäll,gnäll och gnäll av en väldigt trött liten tjej. Men då tänkte jag för mig själv, att är hon så trött så kan hon inte sovit klart. Så nu dom 3 senaste dagarna när hon vaknar vid 6 på morgonen har jag gjort ordning välling till henne. En mycket glad och nöjd tjej slurpar i sig allt av sin välling och lägger sig sen tillrätta och somnar om, och vaknar inte förens mellan 7:30-8. Men hallå tröga Mamma. Jag har ju vart hungrig. Därför jag vaknat så tidigt på morgonen och vill gå upp och leka.. HAHA antar att Ellah måste ha tänkt så!! Nu är iallefall det problemet löst. :D

I eftermiddag skulle jag ha tatuerat mig. Men Emma hörde precis av sig, vi måste skjuta upp det några dagar :( Jag som hade längtat så!!

Vad ska man göra idag då? Idag är ingenting planerat en så länge. Få se vad vi hittar på :)


Du växer upp så fort!!

Trodde inte det var sant! Hände det verkligen?? Jo, det var sant. Jag drömde inte, jag hallucinerade inte. Min lilla älskling tog 3 steg helt själv ikväll.  Antar att det inte tar så många veckor tills hon stapplar runt här hemma. Känns lite ledsamt :/ Det betyder ju att Ellah börjar bli stor. Hon kommer sluta att vara bebis, och bli ett litet barn. Åhh, vart tog min lilla bebis vägen? Måste du växa upp så fort!! Gör ont i hjärtat. Dom här 9 månaderna Ellah har funnits i våra liv, har gått så himla fort. Så här snabbt har väl dagarna aldrig gått förut? Varför ska dom göra det nu för?? Snälla gud, stoppa tiden och låt mig få mysa lite till med min lilla bebis. Snart är hon en självständig tonåring som inte vill ha något med sin Mamma och göra längre :(

Ska försöka fånga på film när Ellah tar några steg :D

Älskar dig mammas lilla Loppa!! Jag är så stolt över dig!!


Äntligen blir det av!

Imorgon ska jag äntligen nålmärka kroppen med en tatuering med Ellahs namn och personnummer. Yippi! :D
Men är lite olustigt att det gör så ont.. Men bara att stå ut. Ska man bli fin får man lida pin! Och har man fött barn, så klarar man väl allt?? :) Funderar på att göra en till när jag ändå är i farten. Men det beror på hur jobbig smärtan är. Om jag gör en till, det får visa sig imorrn :)
Nu ska jag gotta ner mig i soffan och kolla lite tv. Det är jag värd efter allt slit med att packa skor ikväll :) Både stora och lilla älskling sover här hemma. Så nu blir det lugn och ensam mammamys :)

Imorgon är det FREDAGSMYS!! <3 <3 <3 <3


Ellah en liten datanisse!

Mys, mys mys, lek, lek och lek. Sådan har våran dag sett ut. Förutom handlingen imorrse på Willys så har vi bara haft en härlig innedag. Med massa lek och bus.

Nu ska jag strax ta och åka iväg och jobba med alla gymnaster. Vi ska packa skor för HM, så vi får ihop lite pengar inför våran Italienresa i sommar.
Känns jobbigt att jag inte får natta Ellah ikväll heller. Jag är en sådan Ellah gris :) Ellah klarar sig gott och väl, och är lycklig över den tid som hon och Pappsen får busa och mysa med varandra själva.. Men vet inte om Mammsen klarar sig lika bra :D

Ellah fick syn på mig sittandes med kameran. Då vart det full fart framåt :)

Hej Mammsen!


Varför ska Mammas och Pappas Telefoner, datorer och tv-kontroller vara så roliga för? Ellah har verkligen en uppsjö av leksaker, exakt överallt här hemma. Men tror ni hon leker med dom?? HAHA ne hon står och pillar och klänger fast vid datorn, varje litet tillfälle hon får. Rymmer iväg med våra mobiltelefoner så fort hon får chansen. Och man ser på henne att hon vet att hon inte får göra det. Hon liksom grimaserar hela ansiktet och ser så lycklig ut! HAHA



Så här nöjd och filurig brukar hon se ut.!!!


Vart och handlat!

Tidigt imorrse var jag och Ellah som sagt på det nyöppnade Willys ute i Marieberg och gjorde lite små kap :D
T.e.x denna underbart goda Tårta för endast 5 kr. Super bra!!

 
Sen fanns det självklart massa andra billiga och bra saker :)
Nu har Ellah nyss tryckt i sig en stor burk med mat + en burk efterätt. Men ändå ville hon ha mer, konstigt nog. Hon har gått från att inte vilja äta alls, till att vilja äta ALLT. Då menar jag verkligen allt :) Lilla Tjokis :D
 Nu har Ellah precis somnat. Funderar på att lägga mig på soffan och vila ett tag jag med. Vore väl underbart skönt?                 Mm, jag tror jag gört!!


Ellah en liten kladdfia!

Har ganska nyss kommit hem från kvällens gymnastikträning. Tjejerna körde på SÅ himla bra. Tur det, eftersom vi ska tävla hela nästa helg :) Men nu är jag helt slut och har jordens huvudvärk. Sängen lockar väldigt mycket just nu.. Men hade iallefall tänkt blogga klart :)
Kvällens middag smakade riktigt gott. Det tyckte även Ellah, hon mumsade och mumsade. Trodde aldrig hon skulle bli mätt! Men Ellah tyckte nog att det var roligast att Mamma och Pappa lätt henne få prova på att äta själv. Men gud vad vi hade att torka upp efterått. HIHI Mat exakt överallt. Hon vände ju som sagt upp och ner på tallriken ett X antal gånger.. ¨Våran lilla Kladdfia! <3
Det vart ett välbehövligt bad efterråt. Trodde inte jag skulle få upp henne där ifrån. Hon plaskade, skrattade och hade det super mysigt. Mammsen kände sig dum som vart tvungen att dra upp henne fast hon egentligen kunde sitta kvar en halvtimme till.


Sen behövdes det verkligen ett bad för Kladdfian!

Imorgon bitti, redan vid 8a tiden blir det nog att åka ut till nya WILLYS i Marieberg. En massa bra erbjudanden som bara gäller för dom första 500 som kommer. Super billigt!! :D Åk dit vetja!


Ne, nu blir det sova innan huvudet sprängs :/ Natti!


Dagens outfit!

ELLAHS OUTFIT!


Randig body från ÅHLENS.
Byxor från ULLARED.
Strumpor från TEXTILKOMPANIET.


MAMMAS OUTFIT!



Lee Jeans från JC.
Svart linne från GINA TRICOT.
Grå tröja från CUBUS.


Onsdag!!

Vi har precis kommit hem från Telenor. Min mobil har krånglat dom sista dagarna, den stängs av hela tiden. Knappt jobbigt irreterande :/ Antar att det är för att mitt lilla Monster här hemma har kastat runt med den för mycket.  AJABAJA ELLAH :D
Behöver inte gå in på närmare detaljer, en att det kommer krångla och värkar ta en himla tid innan jag ens får lämna in den på lagning. Man blir iallefall på riktigt dåligt humör :/ I dagens samhälle klarar man sig inte utan mobil. Inte jag iallefall. Det är den enda telen jag har. Jag använder den både som hemtelefon och mobil..Så blir ju lite jobbigt som sagt.. Men förr var det ju tydligen inga beskymmer att klara sig utan. Så det ska väl jag kunna göra nu också!! :)

Nu kan jag sitta här i lugn och ro framför datorn ett tag. Ellah har precis somnat. Känns som om jag har vart i gång med att fixa saker, sen tidigt imorrse. Nu blir det att bara sitta och koppla av någon halvtimme innan det är dags att börja med middagen. Skönt!! Idag blir det
Potatis, hemmagjorda köttbullar och gräddsås. MUMMA!!

Tack underbara KIM.

Kim kan allt överraska mig ibland!. Han gör fortfarande att jag få fjärilar i magen! Idag kom han hem med 3 stora röda rosor till mig :). Han sa att han ville påminna mig om att han älskar mig , och att jag aldrig får glömma bort det!.
Hela dagen var räddad,och jag var på super humör hela tiden.. Tack min älskade för att du finns!!


                                                

Dom fina rosorna!!!


Nu när Ellah sover tänkte jag och Kim kolla en film. Så dags att sluta skriva.. :D


DAGENS OUTFIT!

ELLAHS OUTFIT!

Randig body från LINDEX.
Rosa byxor från ÅHLENS.
Rosa och röda strumpor från LINDEX.

MAMMAS OUTFIT!



Svarta leggings från GINA TRICOT.

Svart linne från GINATRICOT.

Grå munktröja från LAGER 157.


Underbar dag!

Vi har haft en trevlig och rolig dag hemma hos Familjen Alvarsson/Svensson. Tack för en underbar eftermiddag och för det goda fikat såklart! Hade ni gjort rikitigt bra :) Deras 2 barn Romeo och Noelia är verkligen hel goa. Dom var så snälla och mysiga mot Ellah hela eftermiddagen. Delade med sig av sina leksaker, och skulle leka och kramas med henne. Sötnosarna!


Ellah och Noelia!


Ellah och Romeo.

Noelia, Ellah och Romeo leker.


KRAMKALAS!!


GOA UNGAR :D



Hade snart tänkt laga iordning middagen. Ikväll blir det Indisk mat. Tikka masala med ris och Naan bröd!. MUMS!
Ellah provsmakade nyss mina Frallor jag bakade imorrse. Hon berättade att dom var mycket goda. En självklart 10a gav hon. Vilken underbart snäll dotter jag har :D



SMAKAR MAMMAS GODA FRALLOR!



Nu ska här lagas middag!!


Bakat hela morgonen!

Här hemma har jag och Ellah bakat matbröd på morgonen. Det vart frallor. Det vart mycket uppskattat av Kim som nyss kom hem från jobbet. Han tryckte i sig 5 stycken på mindre en 5 minuter :)
Nu blir det en snabb dusch. Sen beger sig hela familjen hem till Mia, johan och deras 2 underbara barn och umgås lite.. Super kul!! :)



Här är några av frallorna.. Smakade faktiskt riktigt gott!!



Lovley day!!


Haft en underbar dag! Ellah och jag har vart iväg på babysång där vi umgicks med massa andra föräldrar och barn. Ellah röjer loss som vanligt, och är inte speciellt blyg. :) Rebecka och lilla Charlie gjorde oss sällskap idag!! Det var mycket trevligt!!
Vi har även vart och storhandlat idag. Och då menar jag verkligen storhandlat. Shit vad mycket mat och blöjor vi köpte. Helt otroligt! Känns som om man handlar det super ofta, men ändå tar det slut så fort.. Du får sluta äta och skita så mycket unge!!! :D

Yes, ikväll hade Ösk Allsvensk premiär, och vann med 2-0. Kunde inte bli en bättre avslutning på kvällen!!
Nu blir det kolla Familjen Annorlunda på datorn, sen blir det Nanna kudden!! Natti!!

                                                              Bilder från idag!!

                                            

                                              
                                   När Ellah inte får som hon vill, brukar hon grimasera hela ansiktet och låsas vara jätteledsen, för att försöka få sin vilja fram... SÖTNÖTEN!

                                                         



Nyvaken och trött liten Ellah sitter och mornar sig hos Pappsen!

                                                               
                         


Avslutar inlägget med några ego bilder :) NATTI!
                                                        


Dagens outfit!

ELLAHS OUTFIT!


Rosa body från HM.
Jeansklänning från HM.
Svarta strumpbyxor från ULLARED.

MAMMAS OUTFIT!


Jeansleggings från BIKBOK.
Vitt linne från GINA TRICOT.
Randig tröja från LAGER 157.


Vårat underbarn :D HAHA

Ellah vilket underbarn!. Igår lärde hon sig ìnte bara säga ``Pappa`` utan också ``Pappa är bäst``. HAHA iallefall så lät det så i Kims öron! Hon har börjat säga DADA, DADA hela tiden. Från ingenstans, så kom det helt plötsligt igår kväll. Och nu säger hon det hela tiden. Så himla kul att höra.
Som om inte det var nog så lärde hon sig vinka idag också. Super kul! Vinkar man till henne och säger hejdå, så skrattar hon och vinkar tillbaka. Sötnosen!!

Har precis haft en liten trött och gnällig bebis brevid mig.. Men fick lägga henne för att sova lite, skulle inte gå att hålla henne vaken till kvart i 10.


Hittade lite bilder på kameran från igår. Ellah och Kim måste busat medans jag låg och sov :)









Mammas Prinsessa!!!

Dum som jag är!

Jag i ett nötskal. Varför sitter jag kvar här framför datorn för?? Tiden går så fort när man sitter och kollar runt och fixar saker på datorn. Men nu är det verkligen dags att lägga sig för att sova. Hur ska jag annars orka med morgondagen?? Vet inte vad som flygit i Ellah ikväll. Hon somnade kl 19 men har sedan dess vaknat 3 gånger. Det är lätt att få henne somna om, bara lägga henne ner igen.. Men ändå så är det inte likt henne att vakna så ofta. Hon gjorde det förr men inte nu på några veckor.. Kanske blir en sådan natt allså :/

Bäst att sova!!NATTI!


Dagens outfit!

Ellahs outfit!

Lila body från HM.
Jeansleggings från KAPPAHL.
Lila strumpor från HM.

MAMMANS OUTFIT!

 
Svarta mysbyxor från CUBUS.
Svart mysjacka från CUBUS.
Träningslinne från JC med tryck från STROZZI.
Svarta strumpor från HM.


Söndag!!

Är seg och trött och orkar inte riktigt blogga just nu.! Så får bli ett kort och snabbt inlägg.
Dagen började med en underbar sovmorgon och slutade med Söndagsmiddag hemma hos Pappa/Morfar, där även farmor och Stellan (farmors man) var :) Så kul att få träffa dom! <3
En helt okej dag med mycket att stå i. Först Föräldramöte med alla gymnastikföräldrar, sedan träning, sedan södagsmiddag och nu hemma..  Fullt upp hela dagen.. Men det är så dagarna ska vara! :)

Imorgon är det Måndag och vad händer då?  Ska iallefall till vårdcentralen och ta cellprov (ussh), handla skulle behövas. Som blöjor, tvättlappar matburkar och en massa annat. Så storhandling känns som ett måste. Får se om vi går till babysången också. Vore kul, men den är just när Ellah sover sin middag :/ Hmm får se hur vi gör med den saken!

Sitter just nu och har jätteont i ryggen. Då kom jag på att Mamma ringde i Fredags och berättade att hon hade köpt 3 massagetider till mig. Har man världens bästa Mamma så har man :) Så imorrn ska här ringas och bokas massagetid!!


FILM PÅ ELLAH!

Här kommer en film på Ellah från igår.. Mammsen fånade sig och det var bara FÖR kul tyckte Ellah..

Man smälter att se dig skratta så mycket älskade lilla dotter! Mamma ÄLSKAR dig!!

http://www.youtube.com/watch?v=xteUnn6qRdM

Haft en riktigt baksjuk man här hemma idag!!

Denna dag har inte precis blivit som planerad, TYVÄRR! Allt pågrund av en allt för bakfull man här hemma. Men jag har inte tyckt ett dugg synd om honom när han legat här i soffan och jämrat sig över hur dåligt han mot. HAHA Man mår som man förtjänar! :D

Nu ska här kollas melodifestivalen!!  Kim skulle hållt mig sällskap, men han mår så dåligt så han ligger här brevid i soffan och sover. Tror han sovit sen halv 6 eller nått. Bra, då är han iallefall utvilad till imorrn bitti då Ellah vaknar tidigt och vill hoppa upp och leka. Då ska Mammsen ligga kvar i sängen och mysa/sova till kl 11.. Låter riktigt underbart i mina öron just nu :)


Mammas lilla nakenfis!

Kvällsbadet. Höjdpunkten på dagen :)

Gott med Anka.



Mammas tjockis!! <3


Ellahs 2 små tänder!



Nu har Melodifestivalen börjat.. Nu ska här poppas popcorn, hällas upp ett glas iskall Pepsi och lägga sig under täcket och kolla Melodifestivalen.. Mysfaktor på hög nivå!! :)

Mannen ute på äventyr!

Hade som sagt min bror här på middag ikväll. Super kul! Vi Fredagsmös i soffan, drack Pepsi och åt smågodis. Men det slutade med att jag nu sitter här själv och myser. Bror drog med sig Kim ut på stan för att dricka några öl. Kul för honom! Jag klarar mig ju själv. Och det är inte speciellt ofta han får för sig att gå ut, så jag är bara glad :) Då får jag det lugnt och skönt här hemma, och kanske kan somna utan Kim snarkandes i örat! HAHA

Funderar faktiskt på att lägga mig redan nu. Är super trött. Det finns ändå inget bra att se på tvn. SÄMST!!

Här kommer lite bilder från ikväll, då hela familjen umgicks i köket. Där Mammsen stod och gjorde middag! :)









KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK <3



Glad skitunge :)



Godnatt Godnatt.! Nu ska jag lägga mig och sova, och hoppas på att mannen inte kommer hem allt för berusad inatt :)

Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Rosa body från HM.
Klänning med hjärtan från LINDEX.
Röda strumpbyxor från LINDEX.
Blöja från PAMPERS.


Älskar Fredagar!!

Hade en underbar lång dag på stan idag med Rebecka. Vart som vanligt saker köpt till Ellah. Kan man nånsin låta bli?? SKulle inte tro det!! :D Hade jag vart rik, gud vad saker jag skulle handlat till henne. Kanske är bra att man inte är någon hög inkomstagare? hihi

Nu ska jag precis börja tilllaga kvällens middag. Tänkte samtidigt ta ett glas röttvin som jag kan gå och smutta på undertiden. Gott! :) Älskar Fredagar!! <3
Snart får vi besök av min bror. Han ska fredagsmysa här med oss ikväll. Så vi har inhandlat dricka och godis han kan gotta sig med.. :) Eller han och han. Kim kommer nog ta sin del av kakan skulle jag tro! hihi



Vårmössa från HM för 29:90 kr.

Skor till i sommar/höst från INTERSPORT 500 kr NU 150 kr.

Stjorta till i sommar från HM för 79:90 kr.

2 fina sommar shorts från HM för 29:90 kr styck.

Laga mat var det ja :) Hejdå!!! Trevlig Fredag!!

Äntligen!

Det gick fort att få henne att somna denna gång. Gick bara in och lade henne ner (Hon stod upp) och satte på speldosan.. Så nu sover hon som en liten Ängel!!! YIPPI!!


Fredag med underbar sol!

Idag blir det att umgås med Rebecka och lilla Charlie. Vi ska ta en tur på stan, det är ju så fint väder! :D
Ellah är trött och grinig men somnar inte :/ Hoppas för hennes skull att hon somnar snart, så hon orkar med dagen! Jobbigt för både henne och Mammsen om hon ska vara trött och grinig..
Ikväll kommer min bror över hit och gör oss sällskap i fredagsmyset. Super kul! Får tilllaga någon god mat och bjuda på...

Ne nu ska jag försöka få dottern att somna.
Hörs sen!!

Hurtiga JAG!

Jädrans vad hurtig jag var ikväll! Satte på Mp3 och stoppade hörlurarna i öronen och begav mig ut på promenad. Hade två hantlar i varsin hand, tänkte slå 2 flugor i en smäll och få hela kroppen tränad.. Jäddhänget ska bort!!
HAHA tur att dte var mörkt när jag var ute och promenarade. Hade skämts ihjäl om jag hade träffat nån. Man ser nog för rolig ut där man går i rask takt med hantlar dragandes upp och ner. Ja säger då det :)

Känner att det blir en tidig kväll i säng för mig. Har ont i huvudet, mår illa och är alldeles yr :/ Blir inte bättre av att jag sitter här framför datorn heller..

Natti Natti!

Har fått kommentarer om att Dagens outfit saknas här på bloggen. Så ska höra med modellen om hon har lust att börja jobba igen? :) Förhoppningsvis är vi tillbaka redan imorrn!!

Underbar dag!

Tack och lov var Ellah på MYCKET bättre humör när hon vaknade upp från middagsömnen. Nu har hon vart sitt vanliga jag under hela dagen. Och det gillas mycket av Mamma och Pappa :D
Vi hade en underbar dag på Marieberg med Ellahs Farmor. Vi vart både bjudna på lunch och fika. Det ni! :D HAHA så ikväll när Ellah somnat ska Mamma bege sig ut på en promenad med raska steg. Här ska kalorier brännas :D
Ellah fick också lite fina kläder av sin Farmor. Tack Nina.. För allt!!


Här är kläderna som Ellah fick idag av farmor Nina!

Bamse body.

Bamse tröja.

Matchande bamse byxor till.

Och så fina sockiplast :D



Bästa <3

Heja Barcelona!!



Nu ska här badas och Nattas en liten huligan!!


Missnöjd liten tös!

Sedan Ellah vaknade imorrse har det vart mest gnäll, gnäll och gnäll. Hon skulle vara uppe i mammas famn i stortset hela tiden, och var inte direkt nöjd med nått :/ Hon såg helt färdig ut. Konstigt, för hon vaknade halv 8a idag. Annars brukar hon vakna 6:30 nästan varje dag och vilja komma upp och leka.
Fick iallefall lägga henne lite tidigare för att sova middag. Hon var så trött :/ Nu hoppas jag bara på att hon kommer vara på bättre humör när hon vaknar. För det här är verkligen inte likt henne.
Idag ska vi spendera tid och umgås med Ellahs farmor :) Tror att vi tar oss en sväng ut till Maribergs köpcentrum också. Hon hade lite ärenden där, så varför inte följa med? :)
Ne, nu ska jag passa på att hoppa in i duschen medans Mammas Monster sover
Morgontrött Ellah får välling.



 

Såhär har Ellah sett ut stortsett hela morgonen. Gnäll och gnäll. Var nog bra för henne att lägga sig lite tidigare. Nu hoppas vi på att en pigg och glad tjej vaknar sen :)


Ingen nöjd tjej :/ 


Grattis älskade dotter!

Idag är det Torsdagen den 11 Mars, och det betyder att det är exakt 9 månader sen jag låg och krystade ut världens finaste Prinsessa! Grattis älskade dotter på din 9 månaders dag <3

Vad tiden har gått fort, och vad hon har utvecklats våran lilla tjej!

Den 11 Juni. Alldeles nyfödd. Bara några få timmar gammal.

1 mån gammal och lärt sig lyfta ordentlig på huvudet.

2 mån gammal, och skrattar :)

3 mån gammal, och vägrar ligga ner i vagnen. Halvsitta ska det vara!!

4 mån gammal och sitter helt själv. Dock som en liten apa :)

5 mån gammal och älskar att springa runt i gåstolen.
6 mån gammal och försöker att krypa.

7 mån gammal och börjar bli en liten tuffing. Ska stå mot allt!

8 mån gammal. Nu duger det inte med att stå still längre. Utan tar sig runt möbler med en jädrans fart.

8.5 mån gammal och står mer och mer helt själv.


Vad kommer hända under din 9 onde månad?? Får vi vänta och se med spänning. Kanske kommer dit första riktiga ord? Du kanske lär dig att klappa händerna?
Jag älskar att se dig utvecklas älskade dotter!! Skulle inte vilja vara en dag utan dig!! DU gör mig så Lycklig!!!

Aj aj mina fötter!

Den långa promenaden med snabba intensiva steg, slutade i sakta haltande :/ Skorna jag hade på mig skavde och skavde och jag fick blåsor på tårna. AJ AJ.  När vi äntligen kom hem, slängde jag bokstavligt talat av mig skorna.. SKÖNT!!!
Nu ska jag äta kvällsmat och göra mig redo för gymnastikträningen. Jag lämnar Ellah här hemma nybadad och mysig i pyjamas.. Åhh hon är så mysig i pjymas. Finns det nått mysigare än en nybadad bebis i pjymas?? Skulle inte tro det.. Jag som vill gosa :/ Men det får Kim göra istället. Hon ska ju ändå sova om 1 timme..

Ne nu är maten klar.. HUNGRIG!!

Trevlig förmiddag!

Förmiddagen med Sandrah här var trevlig.. Pratade en massa minnen, och allt möjligt från förlossningar till våra barn. Trevlans!!
Pajen fick 100% godkänt från Kim. Han sa att det var den godaste pajen han ätit. Han är inte den som berömmer över mat och fika i vanliga fall, så det måste ju vara ett toppbetyg? :D

Nu ska vi strax ta och väcka Ellah. Sen blir det långpromenad på 1 timme för hela familjen.. Skönt att få komma ut och röra lite på sig när man vart inne hela dagen.. Sen har man ju tryckt i sig en pajbit också. Ajdå ajdå. :D
Men har gymnastikträning ikväll, så får väll köra lite styrka med gymnasterna. Så kalorierna från pajen försvinner.. F-n jag hatar att vara så nojig. Att hela tiden må dåligt över något man äter.. Bläää. Men går väl över så smånigom!!!


Kim med Sandrahs dotter Alicia!







Försöker ta Mammas kamera :)


Vart en Paj istället! :D

Det blev en Blåbär/Hallon paj bakat istället för kladdkaka. Det var Kim som bestämde över telefonen :)

Pajen!! Det är en liten bit tagen, som ni ser :) Vart tvungen att provsmaka så den är ätbar och kan bjudas på.

MM, ser SÅ gott ut! Tänk med vaniljsås på också. JAmmi!!


Just nu ligger Ellah och sover sin förmiddagslur. Somnar jämt nu utan protester. Kan inte bli bättre!! MAmma kan inte bli lyckligare! :) Allt blir så mycket bättre och lättare med ett barn som man bara kan lägga ner i sängen, säga godnatt till och som somnar av sig själv. Förr fick man hålla på och vyssa, bära runt och prova på alla möjliga försök. Det tog inte bara tid utan en massa ork och kraft också..
Det märks att både Ellah och jag är piggare och orkar med en massa saker..
Som idag tex. Vi har hunnit bakat,lekt, bäddat sängarna, plockat undan alla leksaker, diskat, dammsugit och Ellah hunnit sova och jag bloggat och kollat tv.. Man hinner och orkar göra mycket med bra sömn på natten :)

Ne nu ska jag duscha och fixa till mig själv. Vid 12 kommer Sandrah hit och umgås. Sen i eftermiddag blir det en långpromenad. Får se om jag får med mig Kim eller om jag och Ellah går själva idag!!

Hörs sen :)

Tidig kaka bakas!

Sitter och dricker dagens räddning KAFFE och äter en bars. Pluttan sitter på ett tjockt täcke här brevid och dricker välling och kollar barnkanalen..  Ellah har för tredje natten irad klämt till med att sova hela natten. Och Mammsen bara älskart!! :) Även om man är trött när man vaknar, så är det inget mot var det kunde vara förut.

Snart tänkte jag och Ellah ta och baka en kaka av nått slag. Vem kunde gissa att jag skulle stå och baka en kaka kl halv 8a på morgonen för några år sen? Jag är väl den mest morgontrötta människan som finns.!!!
Hmm, vad ska vi ta och baka? EN kladdkaka kanske!?
Idag kommer min brors ex, sen flera år tillbaka hit och umgås. HAHA låter kanske lite skumt med att mitt brors ex kommer hit och hälsar på? Men ska bli kul att träffa henne :) Speciellt nu när hon fått en liten dotter också. Måste ju få se på underverket! :D Klämma och känna lite!!


Ellah kl 7 imorrse dricker sin välling och kollar barnprogram.

Morgontrött tjej.

Efter vällingen fick hon ligga på sin Barbapappa på golvet och kolla barnprogram.
Här låg hon och mös till för 5 min sedan.. Nu härjar hon runt och leker i vanlig ordning :) Allt är som det ska vara! :)





Natti Natti!

Nu hade jag för en gångs skull tänkt att gå och lägga mig i vanlig, hyfsad tid! Men först tänkte jag slänga in lite bilder på Prinsessan, som tagits idag!






Kärlek <3



Älskar dig så himla mycket min underbara och sjukt vackra dotter! När jag tittar på dig så smällter hela jag. Det finns INGEN finare en du.. DU är mitt allt!! Mammas Prinssesa!

Sov gott kära Familj och alla underbara vänner!!



Myskväll med mannen <3

Kom ganska nyss hem från Mamma/Mormor. Ellah fick sin välling och slocknade sen på 2 röda :)
Gud vad skönt det var att få basta. Helt underbart!! Jag och Kim satt där i värmen och pratade om allt mellan himmel och jord. Skönt att vi får några minuter ifred och kunna mysa lite ibland :)
Medans vi bastade var Ellah uppe och blev badad av Mormor.. Kul att få leka lite med mormor :)
Nu ikväll ska jag/vi kolla lite på tv.. Kim ska väl sova snart antar jag. Så blir väl att jag sitter här själv snart. Men jag ska erkäna att det faktiskt är lite skönt att få avsluta kvällen i min ensamhet: Kolla lite på datorn samtidigt som man har ena ögat på tvn. I Lugn och Ro!! :D

Här kommer lite bilder på Ellah igår när hon badade!






Världens vackraste barn!!

Bilder från nu ikväll hemma hos Mamma/mormor!

Nybadad i Mormors famn.


Sugen på Mormors äpple.

Mmm får smaka..

Tagit Mormors äpple..




Ellah blev jättearg när hon fick lägga ifrån sig äpplet för att ta på sig pjymasen.



Mormor var snäll och gav tillbaka äpplet. Då vart hon nöjd igen!

Bestämd liten dam!!!

Mammas och Anders
RELAX!

Dammhörnan.

Här simmar det också fiskar..

Soldelen.



Här inne är den underbara sköna bastun :)

Nej, nu är det tv dags. Nu har jag suttit framför den här dumburken tillräckligt länge.. För en stund iallefall :D

Kladdkaka och promenad..

Har precis kommit hem från en långpromenad med mina älsklingar. Är så kall och blöt om fötterna, så vi bestämde oss för att åka hem till Mamma ikväll och låna deras relax. Vi ska Basta och mysa jag och hjärtat, så får Ellah leka på övervåningen med Mormor ett tag. Blir väl att vi drar dit snart antar jag. För vi måste vara hemma till halv 7, så Ellah hinner få sin välling innan hon ska sova för natten..
Förmiddagen hos Maria var super bra. (Som alltid) Hon hade gjort en jättegod kladdkaka, som vi njöt av! Ellah och Cornelia lekte och busade. Men blev lite små slag på varandra. Fick trösta ibland. :) Men för det mesta gick det bra!
Är väll nu dom börjar tjuvnypas , dra varandra i håret och ta varandras leksaker skulle jag tro..

Ellah har börjat stå mer och mer själv. Ibland vågar hon och ibland fegar hon :) Lillsnuttan stod själv förut flera gånger. Och efter Sjunde gången ungefär så ramlar hon framåt. Inte hinner hon ta emot sig heller :/. Så nu har Ellah fått en fläskläpp. Hahah hon ser för söt ut!! Tycker själv att hon är lite för våghalsig. Tycker hon kan lugna ner sig några hekton. Varför ska hon ha så bråttom med allt?? Ta det lungt och chilla istället :D












Ne nu ska vi åka till Mamma/Mormor och basta oss varma! :D

Tisdag!!

Har kommit på att det vi förbrukar mest här hemma, som vi också däremot behöver köpa nytt varje vecka är hushållspapper. Det går åt sjukt mycket här hemma under veckorna.  Vi använder det till stortsett allt. I mesta dels används det till att torka upp spill från Ellah och till hennes lilla mun och händer efter matdags! Blir en hel del :D

Kom på imorrse när jag började dammsuga upp efter Ellahs frukost (som låg på golvet) att kl bara var 7:20. Fick fort stänga av dammsugaren. HAHA tror inte jag blivit populär hos grannarna när dammsugaren flyger på varje morgon.. Men det känns som när man gått här hemma och vart vaken ett tag, borde hela världen ha hunnit vakna. Men så är det ju inte.. Stackars grannar! Var dom inte vakna, så är dom det nu :D
Idag ska jag och Ellah hem till Maria (föräldragruppen) på förmiddagen och umgås. Tror det skulle vara några fler mammor och barn där från föräldagruppen.. Är så kul att se Ellah när vi umgås med andra barn. Hon tycker det är SÅ kul, och man ser hur lycklig hon är.. Mammas lilla tös :)

Här kommer några bilder som togs igår när vi väkte upp Ellah från middagssömnen.



Tröttis, vill bara sova vidare.

Gnugga sig i ögonen och börjar piggna till.


Nu är vi pigga och glada igen.. Tog ca 1 min <3

Bilder!

Nu har Huliganen fått sitt kvällsbad och väntar nu på att få gå och sova. Hon sitter här brevid i Pappsen knä och är super trött. Men hon får allt hålla sig vaken i 30 min till. Vill inte riskera hennes nattsömn. nu när det går så bra :D
Var en underbar promenad förut. Gud vad vi lekte med Kameran. Antar att det tar ett tag innan man lär sig hur den fungerar på riktigt. Ska läsa igenom papprerna sen om dom olika funktionerna, så jag lär mig.

Det blev en del bra bilder iallefall!


















Nu ligger Prinssesan och sover så sött. Tog mig ju nästan 30 min att lägga in alla bilder, så vi hann lägga henne under tiden..
Nu blir det en film och mys med älskling!!




Köpt oss en kamera :)

Blev inget bad på Gustavsvik idag. Kim kom hem lite senare från jobbet, så vi skulle inte hinna mellan alla Ellahs rutintider. Men bada det ska vi allt, så vi får ta en annan dag i veckan istället.
Vi har istället vart och handlat på Willys och El Giganten där vi införskaffade oss en Systemkamera. Vi har velat ha en SÅ länge :D Och nu köpte vi äntligen en!! Eftersom resan till thailand inte blev av, så hade vi lite pengar sparade som vi skulle ha till fickpengar där nere. Nu blev det en kamera för dom pengarna istället :D Inte Helt fel det!  Jag älskar verkligen att fotografera.
När Ellah vaknar ska vi hela familjen ut och gå på en promenad i det fina vädret. Vi kommer ha med oss kameran i högsta hugg, och ta lite vackra bilder!! YIPPI!!


Älskade Prinssesan!


Kim slutade snabbt med sin lilla diet. Nu gottar han sig med den här godispåsen istället! HAHA

I can see you!

Bad på Gustavsvik kanske??

Här är jag och Ellah uppe med tuppen i vanlig ordning. Eller Kim också för den delen, stackarn börjar ju jobba kl 4 på morgonen. Själv tycker jag att 4a fortfarande är mitt i natten..
Här ska ätas frukost och lekas i fulla muggar. Ellah är piggelin som vanligt vid den här tiden. Mellan 6.30 och 7 vaknar hon nu varje morgon. Och det är helt okej. Inte för tidigt och inte försent :D
Får se när älsklingen kommer hem från jobbet om det blir att åka och bada eller inte. Vill inte förstöra Ellahs mat och sovrutiner allt för mycket. Så mellan 11:15 och 14 är det nog bäst att åka. Och om älskling kommit hem då, vet man ju aldrig. Men annars får det ta och bli babysång istället :D För nått skoj måste vi hitta på. Både jag och Ellah tycker om att hitta på saker om dagarna. Att bara vara hemma i hemma miljön blir långtråkigt!

Ne, nu är det frukost dags för Pluttan..
Hörs sen :D

Söndag!!

Sitter och knappar på datorn samtidigt som jag sneglar över på Mastermind som går på tvn. Lite små läskigt att kolla på sådana filmer helt själv. Därför sitter jag lite här samtidigt :D

Jag funderar på att åka till Gustavsvik imorgon och bada med Ellah. Vore super kul! Hon älskar ju att bada :D Där finns det även små rutshekanor vi kan åka i. Men vi får vänta tills Kim slutar jobbet isåfall. Vill inte vara där själv med henne. Känns bättre om vi är två som kan hjälpas åt. Som sagt, hon är ju en liten vilde våran lilla tjej :)
Någon/några som känner för att följa med oss?? Så hör av er!

Vi var iväg på Söndagsmiddag hemma hos Pappa/Morfar nu i eftermiddag/kväll. Så himla god mat var det :) Tack Karin, det satte sig fint i våra magar!! Körde hem bror och hans flickvän på vägen hem.. Trevlig tjej han skaffat sig. Hon står i plus hos mig och Kim :) Och det är inte helt fel! HAHA

På Torsdag är det exakt 9 månader sen som våran solstråle föddes! Kan inte fatta att det redan gått så lång tid.  Vi kanske borde börja tänka på syskon snart?? HIHIHI :D

Våran lilla groda. Bara 4 dagar gammal!!!


Söndag!!

Har precis klivit upp från sängen. Underbar morgon och underbar natt. Ellah klämde till med att sova HELA natten utan att vakna en enda gång :) När hon vaknade 7 imorrse var det  Kim som gick upp och tog henne. Själv låg jag kvar i sängen tills nu... Hur underbart  är inte det?? :D
Nu ska jag bara vänta på att jag får väcka min lilla flicka från sin middagssömn. Mamma vill gosa och leka lite, innan jag måste åka iväg och träna gymnastik. Undra vad Kim och Ellah ska hitta på idag?? Antar att det blir en massa innelek med mys och bus. Kanske att dom till och med går iväg på en promenad. :)

Får se om det blir Söndagsmiddag hos Pappa/Morfar i eftermiddag. Antar att det är, men har inte hört nått ifrån honom. Får ringa honom sen. För vem vill missa världens godaste Söndagsmiddag?? Inte vi iallefall :)

Yes, nu har klockan blivit halv 11 och då är det dags för mig att väcka min lilla Prinsessa!
Nu blir det massa gos och lek <3

Bildregn!

Här kommer en massa bilder från gårdagen!! (FREDAG)


Bus med dottern. Att låsas bittas är FÖR roligt!!




<3

Mammas mage är gosig och mysig.. Känns så mjuk :D

TOKER!

Mamma säger att jag ser ut som en BULLE!!

Trötta mammsen håller på att fixa iordning sig för en tur upp på stan.

Mina favoriter!

<3

Världens finaste, underbaraste och bästaste dotter!! Älskar dig SÅ himla mycket! Mammas lilla Prinsessa!


KIM ELLAH JOLINE VESTLIN WICKMAN! VÄRLDENS VACKRASTE BARN!



Längtar till att få ligga i sängen imorrn och kunna sova till kl 12 om jag så vill. Åhh vad jag älskar Helgmornar, då Kim oftast tar Ellah.. :)


Vad skulle jag göra utan min underbara Kim och min underbara dotter? Ni är mitt liv, mitt allt! Älskar er överallt annat! Ni är dom finaste människorna på denna jord!! Det är bara ni som kan få mig att känna så här. Nu gör mig hel!!
Älskar att vara MAMMA. Den bästa känslan som finns. Slår ALLT med hästlängder!!


Lördagsmys!!

Familjen Wickman/Vestlin spenderade förmiddagen på Berhn Arena, där vi tittade på vårat älskade Ösk fotboll!! Lyckligt nog vann dom matchen med 2-0. men om dom spelade bra? Det vette tusan. Spelar dom så här nu när allsvenskan drar igång, kommer dom INTE komma långt.. Kämpa på Nu!!!

Vi tog även en lång promenad ute i det soliga och härliga vädret..
Lovley :D
Eftermiddagen spenderade vi inne, med mys och lek!! <3
Nu ikväll har jag och Kim tagit oss ett glas rött vin, ätit popcorn och kollat på en film. Det slutade med att Kim åt upp det mesta av popcornen för att sedan somna i soffan. HAHA vilket Lördagsmys! Älskar dig
KIM VESTLIN!
Nu sitter jag här kollar runt lite på datorn och sappar lite på tvn och fortsätter lördagsmyset i min ensamhet. Min stora Älskling ligger precis här brevid och låter som en dammsugare eller nått. Att man kan snarka så mycket. Låter inte riktigt klokt :) Och min lilla älskling ligger och sover sött i sitt rum.

Här kommer lite bilder från idag!!





Ellah älskar redan att titta på ÖSK :)



Mammas Prinsessa <3



Gott med ett glas vin på Lördagskvällen!! Mums


Lördag!!

Ellah och jag har nyss ätit frukost. Nu väntar vi på att Pappa Kim ska komma hem, borde bli snart :)
Ser att jag måste dra fram dammsugaren. Ellahs fukost ligger i stortsett på golvet. Smörgås bitar överallt :) Kladdfia!

Vad händer en solig dag som denna?? Blir väl iallefall en promenad. Vem vill inte komma ut i det här underbara vädret?? Hade kanske tänkt åka och bada med Ellah. Men får se om det hinns med idag. Kanske blir att vi går till Berhn Arena och kollar På Ösk Match istället :D Vem vill inte se det? Och Kim tjatar och tjatar :)

HAHA Ellah är som en liten hund just nu. Går runt med sin strumpa i munnen. Tar jag ut den blir hon skit förbannad och stoppar snabbt tillbaka den igen. Smakar den så gott?? hihi
Hon är bra tokig min lilla Prinsessa!


Knasfian!!



Vi saknar dig Pappa Kim. Nu får du ta och komma hem och mysa med oss!! <3


Min lilla tjejkväll fortsätter!

Har passat på nu när Kim inte är hemma och titta på sånt som han inte är speciellt intresserad av att se. Sånt som jag vill titta på, men ofta inte kan/får. :) Hitills har jag spenderat kvällen framför Lets Dance och Solsidan. Solsidan är för bra allså. Skrattar så jag viker mig!! HAHAA. Men det är faktiskt ett program som Kim också fastnat för. Kul att vi på Fredagar iallefall kan se på nått tillsammans :D
Nu hade jag tänkt fortsätta min kväll med fler tjejfilmer, eller gayfilmer som Kim säger :)

Nu blir det
Hoppas att den är sevärd!!!

Kanske skulle poppa Popcorn till filmen?? Vore Gott!!!

Resan bokad och betalt! YES!

Min bror informerade mig om idag att resan till Grekland är bokad och betald! Åhh, vad jag längtar!!!






Det är här på Kreta i Chania vi ska bo. Ser SÅ underbart ut!!
Det skulle inte vara något fel med sol och värme nu. Man är alldeles för trött på snön och kylan :/
Vill åka NU!!!! :D

Fredagsmys!

Ellah somnade även ovaggad ikväll. Så himla underbart!!
Jahopp vad ska man ta och hitta på ikväll då? Kim är hemma hos en kompis och kommer inte hem förens tidigt imorgon bitti. Tror nog jag ska krypa ner under ett täcke här i soffan, tända ljus och kolla massa filmer. Fredagsmysa för mig själv.. Kan vara skönt det också ibland :)

Nu ikväll var vi hemma hos min bror i någon timme och hälsade på. Han ringde och ville vi skulle komma dit. Han hade saknat sitt hjärta (Ellah) alldeles för mycket, och var bara tvungen att träffa henne. Och vi hade endå inget speciellt för oss. Han är en riktigt stolt Morbror och gudfar till henne, och det är så kul att se!

Hade tänkt lägga upp lite bilder från idag. Men blir tyvärr inte så, då Kim har fått med sig kameran :/

Tack Maria, Hebbe och Nathalie för en trevlig lunch på stan!!

Nu börjar strax Lets dance. Måste hinna tända ljus och hämta Pepsi..
Tjingeling!!

Stackars liten :/

Har vart riktig pysslig och fixig nu på morgonen. Har gjort saker som inte syns, men behövdes göras. Som att säkra lägenheten med att sätta fast sladdar och lite sånt :) Lill grisen ligger just nu och sover lite middag. Dags att väcka henne om 10 min, då har hon sovit sina 45 min.

Ellah har haft en riktigt bra natt. Det gillas av mamma! :) Hon somnade kl 19 helt ovaggad igår och vaknade första gången vid 6 imorrse. Somnade om och vaknade vid kvart i 7. Då tyckte jag SÅ synd om min lilla tjej. Jag hörde hur hon stånkade och stönade från hennes rum. Sen hör jag hur hon gråter och är jätteledsen. Jag går direkt in i hennes rum. Där står min lilla tjej, illröd i ansikten och tårarna rinnandes. Lilla tjejen försökte att bajsa ;/ Det är nackdelen med att jag har slutat amma. Hon har fått världens problem med att göra en så ``enkel`` sak som att bajsa. Det får bli att trycka i henne katrinplommon hela dagen!!
 När hon äntligen fått ur sig det, så bytte vi blöja och så sov hon 20 min till.

Ellah är fixad,påklädd och klar sen halv 8a imorrse. Bara lata jag som fortfarande sitter i pjymas och myser :) Men hade faktiskt tänkt att hoppa in i duschen nu.. Kl halv 2 ska vi vara hela familjen på Kinamuren och äta lunch med min vän Maria och hennes familj <3

Duscha var det.. HEJ SVEJS!!


Torsdagsmys!

Nu har jag haft lite Torsdagsmys för mig själv :) Filmen var hyfsad bra. Men står fortfarande fast vid att den första filmen (Män som hatar kvinnor) är klart bäst!!
Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen brevid Kim och sova. Sova och sova? Beror på hur mycket Kim snarkar inatt. HAHA är det inte Ellah som håller mig vaken så är det Kim med sina snarkningar och rörelse. Han ligger aldrig still, och plötsligt kan han slå till mig i sömnen.. Man blir tokig!! HAHA

Kim gav mig faktsikt massage förut. Det trodde jag inte. Han protestera inte nått utan gjorde det bara :) Tack Älskling!!!


Sova var det ja!!! GODNATT!


Kvälls promenad.

Ganska nyss kom familjen Wickman/Vestlin hem ifrån en promenad. Kändes tungt och jobbigt att behöva gå till Willys och tillbaka för att handla. Men är bilen inne på laging så hade vi inte direkt något val. Vi behövde ju faktiskt ha varorna till imorrn bitti. Men när vi väl kom ut och började gå. Attans vad underbart skönt det var :) Inte alls speciellt kallt. Var skönt att få komma ut när man vart inne hela dagen.
Väl hemma igen var det bara att ge en mycket trött Ellah sin välling och sen lägga henne. HAHA pluttan var helt slut och somnade på ca 1 sekund.

Imorgon är det Fredag, och alla vet ju vad det betyder? Fredagsmys! Men imorrn får jag och Ellah fredagsmysa för oss själva. Kim kommer vara borta HELA kvällen :/

Nej nu ska jag börja kolla på den tredje filmen av `` Män som hatar kvinnor`` för den är sjukt lång. Får se om jag orkar se hela, eller om jag ser klart den imorrn..!




Leker med Anders (Låsas morfar).


Ellah visar stolt upp sina nya fina skor :D

Monstret <3

Familjen på promenad <3






Trevlig förmiddag!

Nu har precis mina kära vänner gått här ifrån. Vart en riktigt trevlig förmiddag, med mycket prat och barnalekande. Tack kära Rebecka för morotskakan. Kim smakade precis, och nu vill han trycka i sig allt ihop helt själv.. Bra betyg allså! :D
Men det får han inte. Tänkte bjuda över Mamma och Anders som är hemma idag på lite fika.  Så dom får smaka på Rebeckas goda kaka..

Ellah sover nu middag. Hon ska egentligen inte sova middag förens vid 15. Men hon var helt slut, och det gick inte att hålla henne vaken.. Vi provade allt, men dom små ögon var alldeles för tunga. Får hoppas att det nu inte blir problem med nattsömnen..
NE nu ska jag fråga Kim om han kan massera mig lite. Men antar att svaret kommer bli. VA, ne måste jag? Jag kom ju nyss hem ifrån jobbet..hihi men vi får se. Kanske han överraskar mig??

Typiskt att jag glömde ta kort när barnen lekte idag :/


Torsdag och Tacoslunch!

Sitter i soffan iförd morgonrock och försöker vakna till lite. Ellah verkar vara morgonpigg, hon leker redan på för fullt. Leker och leker? Kommer hit och bråkar med Mamma och drar och tar allt som man INTE får. :) Busunge!!
Nu ska hon strax få frukost, sen ska bara jag göra iordning mig. Ellah är redan påklädd och klar. Sen börjar vi fixa här hemma. Vi ska gå en snabbis till affären och köpa det som saknas till lunchen jag tänkte bjuda på. Sen ser jag att det är ganska mycket att plocka undan här hemma. Sen ska Ellah hinna sova 1 timmes middag och sen vid 12 kommer mitt härliga lunchsällskap! :D Linda med sonen Milian, Maria och dottern Cornelia och Rebecka med lilla bebis Charlie.. :) Maria kommer nog komma redan runt 11 och hjälpa till lite skulle jag tro. Hon kunde bara stanna till strax efter 1 så hon ville komma hit lite innan så hon hinner vara här nått :) Och det är väl alltid trevligt!!

Ne nu måste vi börja sätta igång här hemma om vi ska hinna allt!!
Hörs senare!

Man blir så ARG!!!

Har ganska nyss kommit hem från kvällens gymnastikträning. Det gick super bra och alla mina gymnaster var så himla duktiga och kreaktiva idag.. Sådana här träningar vill man ha fler av :) Det gör det värt all tid och allt man lägger ner på dom. :)
När jag kom innan för dörren var det alldeles lungt och tyst här hemma. Både Kim och Ellah sov sedan länge. Underbart att det gått så bra. Kim var lite orolig över att han inte skulle få henne att somna, eller om han skulle göra rätt med tanke på Kuren vi håller på med. Men allt verkar ju ha gått bra! :D
Tänkte själv lägga mig snart. Är verkligen super trött, kan knappt hålla ögonen öppna. Jobbigt!
Imorgon bitti blir det fullrulle på direkten. Här ska gå och handlas, plocka undan, och lagas lunch till gästerna.
Hoppas jag hinner allt bara. Kim skulle ha tagit upp den nytvättade tvätten och hänga upp och lägga in i lådor. Men tydligen måste han somnat ifrån det :D Så det får jag försöka hinna göra imorrn också.. Super kvinnan klarar allt!! hihi

Vart så himla ARG och livrädd idag när vi gick upp på stan. Vi står och ska gå över vägen och väntar på att det ska bli grönt. När det äntligen blir grön gubbe börjar vi gå. Vad tror ni händer när vi kom halvvägs? En j-vla idiot kommer i fullfart och kör mot tvär rött, 2 cm från att träffa barnvagnen. JAg vart OXTOKIG, och livrädd. Hjärtat bultade så hårt att det kändes som om det skulle hoppa ut från kroppen. TÄNK om han hade kört på Ellah. Fy vad arg jag blir bara jag tänker på det.. Sådana idioter ska inte ha körtkort!! När idioten kom ut i korsningen höll han på att krocka med dom andra bilarna som faktiskt hade grönt. Han fick slänga sig på bromsen, och vänta på att alla hade kört så han själv kunde åka vidare!!! Ussh vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt både Ellah och oss... Vi hade Änglavakt. (Tack Morfar och tack Gittan) Antar att det var ni som räddade oss där uppe ifrån himlen??


Nej , nu ska jag lugna ner mig och sen försöka sova. Har ju faktiskt en hel del att hinna med..
NATTI!!

Nu är det promenad dags!

Nu har Ellah sovit middag och ätit lunch. Idag blev lax med potatis. Det gick ner, men inte alls lika populärt som något med tomat i. Under tiden hon sov passade jag på att få lite gjort här hemma. Alltid bra att pasa på när hon sussar :)
Nu ska vi strax ta en promenad upp på stan i det soliga vårvädret.!! Ska framkalla korten som vi tog hos fotografen för länge sen. Ska bli kul att få pryda väggarna med dom sen. :D
Ne nu ska jag sminka mig, sen beger vi oss ut!!


Tittut!



Ellah är just nu inte riktigt helt nöjd. Gnäll,gnäll och gnäll så fort nått inte går som hon tänkt. Antar att det har med att göra att hon bara sov 35 min och inte sin timme.. Och inte får hon sova förens vid 15 igen.. Hmm hur ska detta gå?? Och ut i vagnen ska vi också, är ju bara det en sövande effekt. AJDÅ!! Vi får gör allt för att hon INTE somnar!

Bokat och klart!!

Nu är dom närmsta dagarna planerade och klara.
Imorgon Torsdag kommer två vänner med barn hit på Lunch. Tänkte slänga ihop nått enkelt som Tacos eller nått liknande. Trevligt!
Fredag ska jag och Kim upp på stan för att träffa min kompis Maria. Det blir en lunch på Kinamuern. Ska bli så kul att träffa henne. Det var alldeles för länge sedan. Antar att vi båda haft mycket annat att stå i? :)

Ska försöka boka in en tatto tid också innan veckan är slut. Ska höra med min kompis Emma som är super duktig på att tatuera om hon har nån tid över :) SKa tatuera in Ellahs namn och personnummer, få se om det blir någon mer? ÄR just nu så sugen på att pryda min kropp. :D


Godmorgon hälsning från oss!

Godmorgon!! Här har vi nu tänkt ta och äta lite frukost, både jag och Ellah. För mig blir det en kopp kaffe och en Allevo bars. För Ellahs del blir det en god leverpastejsmörgås och 1 yougurt.

Nattet har vart sådär. För bra för att klaga men ändå för dålig för att vara nöjd :) Ellah har vaknat färre gånger en hon brukar och är ganska snabb på att somna om.  Så det är super skönt. Det är det att hon fortfarande vaknar. Men det kommer, det kommer. Måste ha tålamod, allt kan ju inte hända på en gång :)

Ne nu kurrar våra magar.. Nu blir det Frukost!!


Godmorgon från oss i soffan :D


<3

Ellah har som vanligt hunnit röja en hel del på morgonen. Att dra ut dvd-filmerna är ju bara SÅ kul!! Mamma och Pappa älskar att städa upp efter mig :D


STOLT över dig älskade dotter!

Klockan är 22:40 och Ellah har vaknat. Jag var nyss inne hos henne och sa ``Natti natti, sov så gott``. Hon lade sig tillrätta, men vart ledsen när jag gick därifrån. Nu hör jag henne gnälla lite (gråter inte), så får se om jag behöver gå in och lägga henne tillrätta (hon ställer sig upp) eller om hon somnar snart..
Såg på Desperete Housewives ikväll, och gud vad jag bölade. HAHA gråter för det mesta sen Ellah föddes. Har blivit super känslig. Men är väl mycket för att jag lever mig in i allt också. Bra att programmet börjat igen. Har saknat det lite :) Det är det enda programmet som jag verkligen följer!

Tror minnsan att Ellah har somnat :). Gick bara utanför hennes dörr 2 gånger och upprepade ``Natti natti, sov så gott``. Hon börjar lära sig :D Våran duktiga tjej. Vad dom små förstår egentligen. Helt otroligt!! Hoppas att hon inte vaknar fler gånger inatt. Men det vore nog för mycket att hoppas på. Är ju endå bara tredje natten av kuren. Men hoppas kan vi allt. Både Ellah och jag <3

Nu hade jag tänkt kolla lite små saker på datorn. Sen blir det sängen och hoppas på lite sömn.
Natti!

Tisdag!!

Att Natta Ellah gick jättebra ikväll också. Vi pussar henne säger godnatt och går ut därifrån och hon somnar inom 5 minuter utan ett enda litet gnäll :D Våran lilla flicka <3
Så underbart att det vart sol ute idag. Man blir pigg och glad och känslorna bara sprudlar. Nu hoppas jag våren är påväg, så vi kan leka i lekparken. Ellah saknar nog att gunga skulle jag tro.
Mellan tvättarna hann jag med en promenad med Rebecka ute i det underbara vädret. Det var svårt att komma fram på vissa ställen, det var ju inte precis plogat. Så vi fick oss ett ordentligt träningspass. Bra är ju det :D

Nu ska vi gotta ner oss i soffan och kolla lite tv. Sen är det väl snart dags för Kim att gå och lägga sig. Stackarn börjar jobba 3:30 inatt. Tycker synd om honom.. Får skämma bort honom med en god middag imorrn. Tror det blir nått med fläskfile iallefall. Någon som har något förslag?? Idag åt vi en supergod kasslergryta med Bulgur och grönsaker.. JAMMI!!!





Dagens lunch.

Dagens middag.




Kvällsmys en stund innan nattning.

Spännande bok tro??



Mina underbara älsklingar!!

Vad har morgondagen att bjuda på?? Hmm en promenad med Rebecka kanske?? Träning på kvällen vet jag iallefall. Sen får vi se imorrn om vi hittar på nått spec eller fixar klart här hemma med grinden och andra små måsten..

Tack och lov för dig Anna.!

Tack och lov för Anna Wahlgren som kom på kuren ``sova hela natten``.  Vet att det är många som tycker jättebra om hennes metoder och många gör det inte. Men här hemma älskar vi den allihopa. :D Vi får ju sömn på nätterna.OCh vem vill inte ha det?? :D Efter bara 2 nätters kurning känner jag stor skillnad. Nu ska jag kanske inte ropa YIPPI förens om några veckor. Kanske bara haft tur inatt?? Men det känns som om det är påväg åt rätt håll.
Någon mer som har problem med att sitt barn vaknar ofta på natten? Gå då in på www.annawahlgren.com SUPER bra! Vad hade vi gjort utan henne? hihihi
Ellah somnade kl 19 igår efter en dag med strikta rutiner, vaknade inte förens halv 5. Gjorde då som man ska göra i kuren och hon somnade om inom 20 min. Sen sov hon till 8a imorrse då vi båda två hoppade upp ur våra sängar med glada och pigga miner :D Som om inte det var nog så skiner solen ute också. Hur underbart är inte det?? Får bli en promenad för mig och Ellah sen efter hon sovit sin förmiddagstur.

Funderar på att slänga upp en tävling här på bloggen. Blir att fundera lite yttligare p det, så får vi se :)

Måndagens middag.

Dagens middag här hemma blev Tacos för Mamma och Pappa. Så underbart gott :D Gjorde iordning lite extra så Kim kan äta det till lunch imorrn också.
För Ellah blev det Spagetti och köttfärssås! Favorit maten just nu. MMm, Mmm låter hon varje gång hon får skeden in i munnen :)

Vad ska jag tilllaga imorrn tro? Tror nog att jag gör iordning en kasslergryta. Det var länge sen vi åt det här hemma.
Nu när jag bara äter mat en gång om dagen, får man se till att laga till något riktigt gott så man får njuta :)
När jag nu har slutat amma, så kan jag äntligen börja banta bort Mamma kilona på riktigt. Var svårt för mig att banta (äta lite) då man inte får det när man ammar. Att träna på gym eller nått är inget jag har tid eller ork till just nu. Kanske när Ellah blir äldre. Så jag kör på med Allevo bars istället. Har funkat jättebra hitills. Jag har gått ner 2 kg på 1 vecka. Nu har jag (bara) 7 kilo kvar så väger jag som innan Ellah kom till oss :) Sakta men säkert!!!



LÅNG dag när man är trött!


Ellah fick sitt kvällsbad vid 18, sen släkte vi ner och dämpade ljuden som lätt. Sen busade vi ett tag i soffan innan det var dags för att sova. Kl 19 gick både jag och Kim med Ellah till hennes rum och lade henne i sängen och sa, godnatt och gick ut därifrån. Hon somnade på två sekunder utan ett ljud.. Me like :)

Kims Morfar var snäll och lånade ut sin bil till oss idag. Det blev att vi tog en sväng ut till marieberg och inhandlade lite saker vi behövde. Bland annat blev grinden köpt som ska sättas upp intill köket. Vart även 2 fina lampskärmar köpt inne på Ikea som ska lysa upp vårat vardagsrum :) Storhandling på nya Willys vart det också. Så nu är skafferiet och kylskåpet fyllt igen!!
Påvägen hem åkte vi in på Stadium där Kim skulle köpa nya träningsbyxor. Dom han har nu är det håll i lite överallt :D Där hittade vi även ett par super FINA Reebok skor som vi inte kunde låta bli att köpa till Ellah. Se vad mycket nytt man kan köpa för sakerna man sålde på Loppisen. BRA!!

Nu ska jag strax kolla på tv. Ikväll blir det ``Familjen Annorlunda`` som alla andra Måndagar. 
Imorgon
är det Tisdag, och det ska vi fira med att tvätta hela dagen. HAHA skoj!!


Ellah höll på att leka, och plötsligt ser jag henne utan byxor. HAHA hur lyckades hon?



Prinssesan <3

Mamma och dotter borstar tänderna :)




Ellahs nya och fina skor!!


Ellah provar sina nya skor. Kollar även in sötnosen i spegeln :D

Stora tjejen!!!




Ge inte upp!!

Här har det druckits massor med kaffe hela morgonen. Inatt har man inte fått många timmars sömn. Här hemma har det börjats med en kur som heter ``Sova hela natten`` och en så länge är det en hel del jobb. Varken jag eller Ellah är inte riktigt vana eller insatta i hur det ska gå till. Men vi jobbar på det tillsammans :) Och förhoppningsvis kommer det bli bättre med sömn för oss båda framöver. Dom varnade innan man började med den är kuren att den första veckan får man räkna med LITE sömn. Men man får inte ge upp.. Bara jobba på!! :D

Ellah ligger just nu och sover igen lite förlorad tid. Skulle vara väldigt skönt att sova ett tag, men man hinner nog lagom somna så vaknar Ellah. Så känns inte som någon större ide.. Får bli kaffe istället :)

Får se om det blir någon babysång idag. Känns inte som en höjdare att dra fram barnvagnen i det här vädret. Får nog bli att ställa in, tråkigt nog.. Får se om vi kanske får låna en bil (våran är på lagning) och åka iväg oh köpa grinden som ska sitta i köket iallefall. Ha en mysig inner fixar dag!!!


Morgonkaffet redo för att drickas..

MYCKET trött Mamma.. Bjuder på den här bilden :)

Frukost mackan överallt.

Lite piggare en Mammsen :)

RSS 2.0