Måste ha fler kartonger!

Nu har jag packat och packat. Vill packa fler kartonger, men det går inte. Har packat slut på alla, så imorrn eller ikväll blir det att köpa nya.. Känns som jag hållt på hela dagen med att packa och endå märks det knabbt något. Ussh vad stressad man blir.. Ajja är självförvållat och jag vill ju flytta! Så bara göra det bästa av det :)
Ikväll kommer Pappa och min bror. Dom ska hjälpa mig att flytta grejor till mitt nya lägenhets förråd. Efter det är klart kommer Kim hit med flygbussen från Arlanda, och vi ska då ta och åka hem till Maria och Hebbe för att Gratta Nathalie som blev 1 år igår! Gud vad tiden går fort!! Redan 1 år!!

Nej nu ska jag försöka packa ner lite kläder i ikea kassar iallefall och slå in Julklappar till Ellah som kom idag på posten :)


MÅNDAGS MORGON MED MYCKET STRESS!

Efter helgen är man nu helt slut. Man har fått lite sömn och mycket stress och rörelse. Men den har vart kanon. Är supernöjd över ALLA mina gymnaster :) Av 35 lag kom vi på plats 5 och 11, är inte det superbra?? JO!!!
Och dom här två lagen vi tävlade med var inte toppade med dom bästa i ett lag, utan vi tränare lottade fram lagen och endå slutade det så himla bra! Är SUPER nöjd!!
Tyvärr har jag inga bilder från helgen, då Kim snodde med sig min kamera till Barcelona :) Haha tror ni han har det bra där borta? Det skulle jag tro, speciellt nu när Zlatan gjorde mål också!

Just nu sitter jag och Ellah här i vardagsrummet, känns som om vi kommer få sitta här ett tag. Vi har en gubbe här som håller på och fixar i köket men nya luckor och sånt. Är ju bra att dom gör det, men för mig spelar det ingen roll längre eftersom jag flyttar på fredag! :) YES jag flyttar och Ellah får ett EGET rum!
Nej nu hoppas jag att han snart går så jag får frukost i min hungriga mage och att jag får fortsätta packa kartonger, för det BEHÖVS!!



BROTTOM BROTTOM!

Nu har jag packat klart, badat Ellah och duschat själv. Så nu bär det av till tågstationen där vi möter upp alla mina underbara och duktiga gymnaster! Hoppas på att detta blir en toppen helg. Men mycket bra gymnastik och mys med Ellah <3
Nej nu har jag BROTTOM!
Blir inget bloggandes på hela helgen. Åer på söndag kväll! Önska oss lycka till!! :)

Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Adidas tröja från Stadium.
Adidasbyxor från Stadium.


Vart är min ork idag??

Borde städa undan här hemma och packa ett par kartonger. Men orkar verkligen inte, är helt seg idag :(
Men jag MÅSTE verkligen blocka in disken i diskmaskinen. För hur skulle det lukta om det får stå framme hela helgen?? Inget vidare!!
Ska se om jag får någon ork när Ellah somnat. Antar att det tar ett tag innan hon somnar ikväll. Vi har nämligen sovit middag tillsammans 2 gånger idag :) Senaste middagsluren vaknade vi upp kl 18 ikväll! Ibland får vi ha sådana mysdagar :)
Nej nu ska jag mysa lite till med Ellah, hon har tröttnat på sin gåstol..

Mitt lilla busfrö. Fick hon bestämma skulle hon släppa bordet och gå iväg :)

Mammas älskling! VÄRLDENS FINASTE <3

Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Body från Kappahl.
Jeans från Ullared.


Ingen data tid här inte!

Jag som brukar sitta och uppdatera flera gånger om dagen, idag har jag inte riktigt hunnit med.
Imorrse fick vi ställa klockan då vi skulle iväg och skriva kontrakt på nya lägenhet! Nu är det verkligen på riktigt. Yes flyttar om en vecka :)
Sen åkte vi hem till Anders (mammas man) för att lämna tillbaka bilen vi fått låna. Sen var han så snäll och bjöd mig på lunch :)
Efter lunchen var det tillbaka hem igen, och det var då dags för att sova middag. Både jag och Ellah somnade :)
Underbart att få sova lite middag! Fattar inte är riktigt trött idag, endå har jag fått sovit hyfsat bra inatt. Men men vissa dagar känner man sig bara HELT slut. Ajja iallefall sen vaknade vi av att min käre bror ringde på dörren och kom in i sovrummet och väkte oss. Han kom förbi med Mat. Han hade köpt med Kinamat och efterrätt som vi tryckte i oss :) Tack älskade lillebror!!
Så har dagen flyttit på= Noll tid till datorn!
Nu ska resten av kvällen spenderas med att leka med Ellah och försöka packa så mycket kartonger det går. :)

Imorgon blir det att åka till Halmstad för att tävla i gymnastik!

Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Tröja från Ellos.
Byxor från Ellos.
Strumporna har vi lekt av oss :)


EL CLASSICO OCH BADBRUD!

Haha helt sjukt! Fick precis ett samtal av en väldigt GLAD Pappa Kim. Han har vunnit en resa till Barcelona för att kolla på EL CLASSICO i fotboll nu i helgen. Han hade vart med och tävlat i Radiokanalen Rockklassiker och dom ringde nyss och sa att han var en av dom som vunnit resan.. Hallå tror ni han är glad eller? Han ÄLSKAR Barcelona och Zlatan, det här har vart hans dröm. Jag är SÅ glad för hans skull!!
Själv har jag och Ellah inte haft en sådan otrolig upplevelse nu på morgonen. Men jag fick sova riktigt länge idag, jag vaknade kl 10 då sov Ellah fortfarande. Hon vaknade inte förens halv 11 min lilla 7 sovare! Det är ju en upplevelse som inte heller händer speciellt ofta! HAHA
Så en så länge har vi inte hunnit med speciellt mycket. Ellah har hunnit bada och jag ätit frukost. SÅ mycket mer har vi inte gjort!
I eftermiddag när Kim slutar jobbet ska vi åka ut till Marieberg och upp på stan och fixa lite saker!! Antar att jag kommer ha sällskap av en väldigt glad och pratglad Kim!! Eller vad tror ni?? :)




Alltid lika kul att få bada :)

Har packat MASSOR av kartonger!

Oj oj nu har jag ont i mina stackars armar. Kom hem från Maria vid halv 3 tiden, och sen dess har jag packat. Hurtig jag är :) Det blev en hel del fulla kartonger, och bra är det :) Men det är MASSOR kvar att packa, men packar jag lite varje dag så blir det inte så jobbigt.
Nu har jag precis lagt Ellah, så nu hade jag tänkt spendera kvällen framför tvn och bara ta det lungt innan det är dags för att sova.

Bilder från Fikat hos Maria!

Ellah med alla sina kompisar i föräldragruppen!

Ellah, Millian, Alfred, Milton, Cornelia och Meja. 3 flickor och 3 pojkar. Framtida kärlekspar??


Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Body från Hm.
Tröja från Kappahl.
Byxor från Kappahl.
Strumpor från Textilkompaniet.


Hahha lilla posarn!!


Kladdkaka och flyttkartonger!!

Nu ska strax jag och Ellah hem till Maria i föräldragruppen på fika. Pratade med henne nyss, och just nu står hon och bakar kladdkaka. :) Efter fikan blir det att åka hem och packa packa och packa. Idag ska jag ägna hela dagen och kvällen åt att packa kartonger till flytten. Börjar känna mig lite små stressad. Hur ska jag hinna?

Träningen igår kväll gick riktigt bra :) Det börjar synas att vi ska åka och tävla i helgen. Och det är bra!!
Ellah tyckte det var kul att få vara med igår. Hon får maximal uppmärksamhet av gympatjejerna, och det gillas av Ellah :)


En av gymnasterna kör styrka, och självklart ska Ellah vara med och göra det jobbigare :)

Åhh Carro hade en intressant tofs :)


Här kommer lite bilder på när Ellah försökte att krypa igår!


Upp med sjärten i vädret :)

Efter ett tag lyckas man komma upp.

Men man ramlar snabbt ner igen :)


Ellahs outfit !

Dagen outfit!

Body från Lindex.
Hängslebyxor från HM.
Strumpor från Lindex.

Pluttan börjar bli så stor!!


MM så gott det blev!

Lasangen blev en höjdare, det får jag ta att göra oftare :) Nu blir det att leka lite med Ellah innan vi måste gå iväg till träningen..
Hur ska jag hinna packa ner hela min lägenhet?? Börjar bli stressad!

Mitt lipande charmtroll!

Fotograferingen gick bra, trots lång väntan. Haha men min lilla knasboll till dotter lipar på varenda bild. Fotografen försökte göra allt för att hon inte skulle lipa, men hon lyckades inte speciellt bra :). Men hon tyckte att Ellah var otroligt charmig med tungan ute. Och det tyckte självklart jag med.. Så det fick bli lip bilder helt enkelt! :)
Påvägen hem somnade Ellah i vagnen, så nu ligger hon i hallen och sussar för fullt. Så nu hade jag tänkt passa på att laga middag. Tänkte prova på Lasange med Taco smak. Vore inte det gått?? Får bli att testa iallefall :)

Lussebulle till frukost? Ja tack!

Jag och Ellah har ganska nyss gått upp. Nu ligger hon och leker på sin lekmatta och jag äter en lussebulle :)
När jag ätit klart så blir det baddags för Ellah, och för min del också :)
Idag ska vi iväg till Öppna förskolan och ta kort. Det kommer nämligen en fotograf idag för att ta kort. Så jag tänkte passa på att ta riktiga babykort på Ellah. Får hoppas att dom blir bra! :)
Nej nu är bullen uppäten så nu ska jag bada dottern!!


Nu är man lagom trött efter en lång dag!

Uj uj vilken LÅNG dag det blev idag. Kl 8:30 imorrse åkte jag iväg till lokalen för att packa upp alla loppis grejor. Ellah fick vara kvar här hemma med Pappa Kim till kl blev 12. Sen kom både Kim och Ellah ner till lokalen. Kim var så snäll och ställde upp att vara tomte. Tack KIm! Kl 12-16 hade vi våran julmarknad/Loppis öppen och när klockan slagit 17 kom vi äntligen iväg hem. Jag gick snabbt hem i spöregn för Pappa skulle komma och hämta mig och Ellah kl 17. Ussh jag var verkligen dyngsur. Jag kunde vrida ut mina strumpor. Men när jag bytte om till nya kläder och varma sockor blev jag snabbt varm igen :)
Vi hade jättekul hemma hos Pappa. Vi åt mat, grillade masmallows och träffade tomten som kom för att hämta önskelistor från oss :)
Kul att Ellah kommer växa upp med en STOR familj och släkt som har många underbara traditioner, som man själv älskade när man var liten!
Nej nu ska jag faktiskt ta med mig Ellah och gå och lägga mig. Blir en tidig kväll för mig för en gångs skull. Är verkligen SÅ himla trött. Haha eller tidig och tidig. Halv 11 kanske inte är så tidigt att lägga sig?

Bilder från julmarknaden/Loppisen!

Ellah i knät på Tomten (Pappa Kim)


Kärlek <3

Bilder från Pappa!

Ute på altanen och grillar masmallows och väntar på tomten :)

Ellah väntar på att tomten ska komma :) Lagom intresserad haha

Nu har tomten kommit på besök! (Min Pappa)

Ellah lämnar sin önskelista!!

Nu har tomten samlat in alla önskelistor och ska bege sig hem till sina små nissar :D



Godnatt!!


En sjukt god Ko!

Blev bjuden på Oxfile hemma hos Mamma. Det var SÅ himla gott!
Nu har jag precis lagt Ellah, och själv hade jag tänkt ta ett glas Pepsi och kolla på nya Wallander filmen.
Får bli att lägga sig tidigt ikväll. Imorgon bitti ska man upp tidigt och ha Julmarknad/Loppis med gymnastikgruppen. Så har ni inget bättre för er imorgon så kom till Markbackens centrum mellan 12-16 på julmarknad. Tomten kommer komma och dela ut paket, så ta dit era barn :)


Ludvig och Ellah <3

Hemma hos Mamma och Anders på middag! Anders pappa och hans flickvän var där och Anders bror Jonas med sonen Ludvig.



Imorgon kommer det nog inte bli mycket bloggandes. Kommer vara borta hela dagen på julmarknad, sen ska jag vidare hem till Pappa på söndagsmiddag som vanligt :) Vi ska även få träffa tomten hemma hos Pappa för att lämna in våra önskelistor. Haha traditioner för Ellah ska börjas i tid!

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från HM.
Byxor från Lindex.
Strumpor från HM.


Lördag är det idag!!

Har precis kommit hem ifrån gymnastikträningen och ska nu hoppa in i duschen. Sen blir det att promenera hem till Mamma och Anders som ska bjuda på middag. :)
Haha imorrse kom Kim hit och hade köpt med sig frukost! Kors i Taket! Vad hade flygit i honom?? Sen har han och Ellah lekt hela dagen medans jag tänat.. Haha idag var dom sams. Ellah har skrattat och vart glad hela dagen. Och det känns ju bra för både mig och Kim.


Haha en liten Ängel i knät på Pappa Kim.

Två trötta i sängen :)

Pusskalas!!

Lilla Ellah saknade sin Mamma!!

Blev en lång kväll hemma hos Mamma. Det tog ett bra tag att baka marsipangrisar och marknadsnougat som vi ska ha till på Söndag. Men nu är jag äntligen hemma. Ellah också för den delen. :)
Ellah hade blivit ledsen när jag lämnade henne, och flera timmar senare hade Kim fortfarande inte fått tyst på henne. Bara sådär 10 min sen grät hon på nytt igen :(
Ussh fick SÅ ont i Mammahjärtat att jag åkte och hämtade henne. Hon tycker jättemycket om att vara med sin Pappa. Men när hon ska sova på kvällarna vill hon ha sin trygghet. Och tryggheten finns hos mig fortfarande. Haha det är ju jag som har Pattarna. Men hon kommer snart vänja sig vid att vara med Pappa själv, blir nog lättare när jag slutat amma.

Nej om jag inte ska ta och gå och lägga mig i sängen brevid min sovande lilla bebis och lukta lite? :)

Bilder från när vi badade idag!

Bollen blev en favorit!

Ludvig och Ellah.

Sötnosen <3

Ludvig och Anders busar som vanligt!

Sitter och myser hos Mamma efter badet.

Försöker ta kameran... :)

Först bad, sen lämna Ellah och nu hemma hos min Mamma.

Har precis kommit hem till Mamma.  Och snart ska jag och Mamma ta och baka Pizza :) Mums mums!
Lämnade Ellah precis innan jag kom hit. Så nu är snuttan hemma hos sin Pappa. Åhh saknar henne redan <3 Men det blir nog kul för henne att busa och mysa själv med Pappsen..
Att bada idag var en höjdare som vanligt. Idag var vi kvar längre en vad vi brukar eftersom Ludvig var med. Han ville bara bada mera och mera. Men så är det väll när man är 3.5 år? :) Han tyckte det var så kul att bada och skoja, och att få leka lite med Ellah såklart :) När vi hade badat klart var Ellah helt slut, så hon slocknade så fort vi kom till bilen.
Ne nu ska jag sakna jEllah och hjälpa Mamma med Pizzan!!

Bilder från badet kommer imorgon! Eftersom min sladd till kameran är hemma hos mig!


Svara i telefonen!!

Lunchen var trevlig som vanligt! Kul att träffas, var nu ett tag sen sist.
Nu är jag hemma igen och sitter nu i telefon kö till Tele2. Har nu suttit i kö i snart en halvtimme. Va f-n hur rika tror dom man är.? Åhh känner hur pengarna tickar på :( Telefon räkningen kommer bli enorm denna månad. Jag har haft en hel del viktiga samtal att ringa, och alla verkar ta lika lång tid.
Bläää för telefon kö!


Fredag med mycket skoj!

Idag sov både jag och Ellah länge. Vi vaknade av att Mammas man (Anders) ringde kl kvart i 10 och väkte oss :)
Idag händer det en del :) Först nu halv 12 ska jag och Ellah iväg och äta lunch med några Mammor i föräldragruppen sen ska vi åka med Anders och bada på Eyrabadet. Anders är barnvakt idag åt sin brorson Ludvig och dom hade tänkt bada, så då följer jag och Ellah självklart med!!
Efter badet ska Ellah åka hem till sin Pappa och sova där. OJ OJ vad nervös jag är. Min lilla Plutta ska sova borta hela natten. Men det går säkert jättebra!! Men hon kommer nog sakna mina tuttar att gosa med, men annars kommer nog allt gå bra :)
Själv ska jag vara hemma hos Mamma ikväll. Vi gymnastiktränare ska vara där hela kvällen och baka ohc fixa inför julmarknaden vi ska ha på Söndag.
Ne nu måste jag skynda mig o göra iordning mig så jag kommer i tid till lunchen :)


Slänga allt gammalt skit.!

Jag och Ellah följde med Kim idag när hans kulle handla på Willys. Man får passa på att själv handla när någon endå ska dit :) Sen åkte vi med honom hem. Jag ville kolla in var det var för saker som Kims Mamma hade handlat till Ellah. Sen vart vi kvar där ett tag. Eller ett tag. Haha blev nästan hela dagen, då Ellahs somnade och sov i flera timmar. Jag fick roa mig med Kims dator. Det gick det med :)

Knasfröken hemma hos Kim. Hon sätter sig upp såhär hela tiden. Passar tydligen inte att sitta mot ryggstödet längre.


Har precis ätit julgröt! Mums Mums.. Nu hade jag tänkt gå ner i källaren och hämta några kartonger och se vad det är för skräp jag har i dom. Nu när jag ska flytta ska jag INTE släppa på en massa onödigt skit. Så har bestämt att gå igenom allt och det jag inte använder eller inte vill ha ska jag ta med till Söndag då vi har Loppmarknad med gymnastiken.
Ne nu har Ellah tröttnat på Gåstolen, ska gosa lite med henne innan jag börjar packa <3


Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från Ullared.
Byxor från Lindex.
Strumpor från Lindex.


Trumpetaregatan här kommer jag....

Yes.. Jag fick nyss ett samtal av min hyresvärd. Direktbytet är godkänt!  Så nu är det bara att börja packa, för den 4 dec flyttar jag och Ellah in i våran nya lägenhet. Trumpetaregatan 1A precis vid en stor park och vid svartån. Toppen bra för Ellah, och så kommer hon få ett eget rum. Åh vad kul det ska bli. Kanske är dags att starta våra nya liv när vi flyttar. Komma ifrån allt som vart VÅRT och göra om allt till Mamma och Ellahs :)
All flytthjälp och städjälp uppskattas, så hojta till <3

Nej nu ska jag äta lite frukost och sen packa ett par kartonger..
Åhh vad kul!! Göra julfint i MIN nya lägenhet! Yippi.

Sova kanske vore skönt??

Om jag inte ska ta med min sega och trötta kropp in och lägga mig i sängen?. Det vore super skönt att somna nu. Men vet hur det förmodligen kommer bli. Jag lägger mig i sängen och snurrar och snurrar och kan INTE sova.. Ussh kan man inte få något mot sömnproblem? Men ett försök skadar ju inte. Vad ska jag annars göra? Sitta vid datorn och bara kolla runt? Nej då är det mer värt att vara pigg imorgon, så jag kan hoppa upp på en gång Ellah vaknar.
Nu ska jag in och pussa lite på Ellah innan jag lägger mig i min säng :) Det bästa som finns <3
Hur kan man älska en människa så mycket? Det gör verkligen ONT i kroppen för att man älskar henne så mycket.
Ni som har barn vet nog vad det är för känslor jag talar om :) Eller??
Godnatt!

En liten Anka till Ellah.

Blev en lång dag på stan. Köpte inte så mycket eftersom plånboken nästan är tom. Men det blev en gosedjurs Anka till Ellah. Kunde bara inte låta bli att köpa den, då jag visade den för Ellah och hon fick världens leende och kramade om Ankan.. Haha hon vet vilka punkter hon ska trycka på för att få sin vilja igenom.
Hon tyckte Ankan var så rolig för den pratar och sjunger. Så den lekte hon med hela eftermiddagen :)
Tog sällskap med Mamma hem från stan. Jag och Ellah följde med henne hem ett tag. Jag vart bjuden på middag, sen vart jag tvungen att åka på Gymnastikträning. Ellah fick vara kvar hemma hos Mormor och Anders. Och det var uppskattat. Hon hade fått bada och lekt en massor, och självklart fått all uppmärksamhet och det gillas alltid av Ellah :)

På Mormors jobb och hälsar på. Passar på att leka lite med nya Ankan :)

Sötaste! Mamma älskar dig!


Nya favorit leksaken??



Nu när vi kom hem så var det bara att lägga ner Ellah i sängen. Hon somnade i vagnen påväg hem.
Så nu ska jag sitta och fiffilura lite på datorn samtidigt som jag slänger ett öga på So you think you can dance.

Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Tröja från Mega.
Byxor från Mega.
Strumpor från Klädjätten.


Sovmorgon..

Jag och Ellah vaknade kl halv 10 av att Kim ringde på dörren.  Jag var helt chokad när jag såg att klockan var så mycket och att Ellah inte ens var vaken. Men underbart skönt, eftersom hon krånglar en del på nätterna nu. Det tog ett tag innan Ellah vaknade till ordentligt. Hon låg kvar i sängen ett bra tag och ville inte gå upp. Trött liten tjej jag hade imorrse.
Kim var här 1 timme. Han badade och gjorde iordning Ellah, sen vart han tvungen att åka tillbaka till sitt jobb.
Nu ska jag och Ellah strax gå upp på stan. Jag längtar så till julen, så jag ska kolla lite julklpappar och lämna in kort :) Måste ta en promenad bort till hon jag ska bya lägenhet med också. Jag har papper hon måste fylla i. Vill byta lägenhet så fort som möjligt :)


Mamma älskar dig Ellah mest av allt! Du är min ögonsten!


Arg liten fröken!

Mötet gick bra. Bättre en förväntat :) Så nu till årsskiftet kommer hela våran grupp byta till en annan förening. Tråkigt att det har behövt gå så här långt. Men men inget att göra åt nu.
Efter mötet åkte vi med min Mamma hem. Där kollade jag på Desperate housewives, sen körde hon hem oss.
Jag lade lill snuttan i sängen för hon var jättetrött! Men inte ville hon sova inte. Hon vart väldigt arg på Mammsen. Haha kunde inte låta bli att ta kort på min arga lilla fröken.
Hon vet exakt vad hon ska göra för att det ska göra ont i Mamma hjärtat. Så självklart fick hon sin vilja fram. Jag lyfte upp henne och hon fick ligga på mitt bröst och gosa. Där låg hon och mös ett bra tag tills hon äntligen somnade.
Nu ska jag ta och fixa lite med korten vi tog här om dagen. Måste välja ut ett bra kort som ska användas som julkort :)


Snälla Mamma ta upp mig!

Så det här var MYCKET bättre.. <3

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

ACDC Tröja från HM.
Byxor från Ullared.
Strumpor från Ålhens.


Nöjd med försäkringen!!

Sitter med lilla monster i knät och kollar på One tree hill. Efter det är det Unga mödrar :)
Försäkringsgubben har precis åkt. Jag täknade en riktigt bra försäkring till Ellah. Klart hon ska ha det bästa!! Mammas hjärta! Nu ska jag bara prata med Kim om att han måste sätta över pengar till mig varje månad, eftersom vi ska dela på betalningen har vi sagt!
Ellahs feber verkar ha förvunnit. Hon verkar lite piggare nu :) HAha hon försöker knappa på datorn, så det tar lite tid att skriva det här inlägget.
Nej nu ska jag ta kort på Ellah så vi kan lägga ut dagens outfit, sen ska vi leka lite innan det är dags för oss att åka iväg på en Möte om Gymnastiken!

Tisdag!

Ska precis ta och städa undan lite här hemma. Kl 3 idag kommer Skandia försäkring för att prata om någon bra föräkring till Ellah. Då får jag se till att ha det snyggt här hemma :)
Kim har vart här ett tag på förmiddagen. Han och Ellah gick en promenad upp på stan. Då passade jag självklart på att få lite sömn. :)
Påväg hem från stan hade Ellah somnat, och hon sov säkert i över 1 timme här hemma i vagnen. Det är ovanligt för att vara Ellah.
Så när hon vaknade tog jag febern, och självklart hade hon feber pluttan min. Men hoppas den försvinner snart, för förra gången försvann den bara efter några timmar.
Nu leker hon för fullt på sin lekmatta, så hon är inte speciellt påverkad av febern. Tur det!!
Nej nu blir det duschen och sen lite städning för min del..

Nu är det dags för gymnastikträning!

Nu ska jag snabbt ta och packa väskan sen blir det att gå till Gymnastik träningen.
Ellah har sovit flera timmar och är nu pigg och redo för att följa med Mammsen på träning. Bra det :)
Ellah har inte fått någon feber efter sprutan hon fick idag. Peppa Peppa, hoppas hon klarar sig ifrån det den här gången.
Ne varför sitter jag här? Jag har ju brottom..
Bloggar igen ikväll :)

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från HM.
Klänning från Lindex.
Strumpbyxor från Ullared.


5 Månaders kontroll på BVC avklarat!

Nu har jag och Ellah precis kommit hem ifrån BVC besöket. Jag sitter i soffan och ska snart läsa Vi föräldrar och Ellah ligger i vagnen och sover.
Besöket gick jättebra, till och med sprutorna :) Den första sprutan brydde hon sig inte om, men när hon fick den andra sprutan som gör ondare började hon gråta. Haha men det varade en halv sekund, för så fort jag tog upp henne i famnen vart hon nöjd igen. Det är tur det! För jag HATAR att se min prinsessa gråta!
Ellah hade växt en del också. Tur det, för sist låg hon under sin kurva. Nu var hon 65 cm lång och vägde 7150.
Nu börjar hon komma ikapp dom andra barnen i föräldragruppen, för där är Ellah minstingen. Konstigt nog. eftersom hon var en bra bit större en dom andra barnen när hon föddes!
Nej nu ska jag läsa Vi föräldrar och bara vara ett tag innan Ellah vaknar!


Sällskap av lillebror!

Godmorgon. Eller godmorgon? Godmiddag är det för min del. Ellah tyckte nämligen det var dags att gå upp kl 4:30 imorrse. Så efter 2 timmars sömn var det bara att gå upp.
Nu är min bror här. Han kom hit halv 10 och behövde låna både tele och min dator för att jobba. Hans telefon hade slut på batterier och han hade tydligen glömt laddaren hemma hos en kompis.
Kul med lite sällskap på morgonen :)
Idag kl 14 blir det BVC!!

Nu ska det sovas!

Skulle inte jag lägga mig tidigt idag?? Så blev det inte som vanligt! Men ska faktiskt gå och lägga mig så fort filmen på tv är slut. Tror det är sista reklam pausen nu.
Imorgon blir det BVC för Ellah. Ska bli intressant och se hur lång hon blivit och vad hon väger nu.
 Sen ska hon också få spruta, och det är inte lika kul. Min prinsessa blir så ledsen då :( Så imorgon kväll väntas det feber!!


Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Rosa Body från HM.
Klänning från Lindex.
Matchande byxor från Lindex.
Strumpbyxor från Kappahl.


Vem Kan Slå Filip Och Fredrik??

Har precis fått dottern att somna efter lite pyssel. Hon verkade ha svårt att slappna av och somna ikväll. Men när jag lade mig brevid henne i sängen och hon fick ligga tätt intill mig så somnade hon på en gång. Och självklart med Mammas tutte i munnen. Haha jag ska ALDRIG sluta amma. Det vill nog inte Ellah heller att jag gör, skulle jag tro :)
Funderar på om jag ska lägga mig tidigt ikväll. Är så himla trött, och det vore ju skönt att vakna upp utvilad för en gångs skull.  Men som vanligt blir det väl att jag fastnar framför datorn och kommer i säng runt 1 inatt.
Söndagsmiddagen var mysig som vanligt, och maten smakade ljuvligt! Som vanligt skickar dom med mig matlåda hem så jag har till imorgon. Och ingen gillar det bättre en jag :)
NEj nu börjar Filip och Fredrik och det ska tittas på!



Söndag!

Jaha nu är det Söndag igen. Fasiken vad tiden går fort. Sitter och slöar i soffan, medans Ellah kör för fullt i sin gåstol. Tur att någon i huset är pigg :)
Idag blir det Söndagsmiddag som vanligt. I Love it so mutch :) Men innan tänkte jag försöka åka och kolla på lägenheten som jag ska byta till. Tänkte ta med mig min Mamma så hon får kolla om jag gör ett bra byte. Vilket jag själv tycker att jag verkligen gör :)
Nej nu ska jag gå och värma The och äta lite frukost.

Nu vill jag kunna julpynta. December kom!


Kan man älska så himla mycket?

Nu blir det att nanna kudden för min del. Hoppas verkligen att jag kan sova inatt. Nu när Ellah sovit bra för en gångs skull, så kan inte jag sova :( Allt bara snurrar i huvudet på mig.
Funderar på att ta över Ellah till min säng. Är så gosit att krypa ner i sängen med dottern liggandes tätt tätt intill.. Åhh vad jag älskar det där livet!! Man vill bara kram åh krama henne hela tiden. Känns som man spricker för man har så myckt kärlek till henne.
Ellah är kärlek! Ellah är Lycka! Ellah är Älska! Ellah är Min!


Ellahs outfit !

Dagens outfit!
Bättre sent en aldrig. Här kommer dagens outfit!

Body från HM.
Skjorta från HM.
Strumpbyxor från MEGA.
Byxor från HM.


Lördagsmyser med Ellah <3

Har precis avnjutit en god Pizza samtidigt som jag kollar på körslaget. Var otroligt gott med mat i magen efter att bara ha hunnit äta frukost idag!
Direkt efter träningen idag åkte jag hem till Kim för att hämta våran underbara dotter. Han var snäll och körde oss hem. Här hemma var Pappa och Karin och väntade. Vi åkte ut till Leken för att titta på deras nyköpta sommarstuga och för att hälsa på Farmor och Stellan :)
Så nu har jag vart hemma i ett par timmar. Har lördagsmys med Ellah :) Men hon börjar bli trött, så ska gå in och lägga henne i sin säng nu. Kommer nog bli en del protester till en början. Fick hon bestämma skulle hon vara vaken dygnet runt. För man kan ju missa något, och det vore ju katastrof! Haha


Hemma hos Gammelfarmor skrattar man alltid åt roliga Stellan (plastgammelfarfar).

Lördagsmyser på mitt älskade fårskinnsfäll.

Mamma lördagsmyser med Pizza och tända ljus :)

Bästa <3

Vad är det där för en sötnos jag ser?

Men va! Hallå är det mig själv jag ser?

Haha mamma vet du? Det var mig själv jag såg :)

Nu sover stumpan. Lade in henne i sängen medans jag la in bilderna. Vart 1 minuts protest, sen gick jag in och stoppade in nappen igen och då somnade hon på en gång :)


Påväg att bli sjuk??

Ussh har ont i huvudet och i halsen. Säg inte att jag är påväg att bli sjuk?? Tänk om dte är grisfluensan som är på G?? Får verkligen hoppas att jag mår så här för att jag inte fått så mycket sömn inatt. Jag har varken tid eller vill vara sjuk :(
Bara att bita ihop för strax ska jag gå iväg till gymnastikhallen och träna mina gymnaster. Vi kör inför en tävling så måste försöka vara där så mycket som möjligt nu!!

Kvällen igår va mysig. Var kul att få umgås lite med sina vänner :)
Nej nu börjar Ellah låta lite missnöjd. Antar att hon är lite tuttesugen? Bara att slänga fram mjölktankarna. Haha.



Nu är det Fredagsmys!

Har precis hämtat upp all tvätt. Och nu ska jag och Ellah åke hem till Mia. Där ska vi mysa och umgås med Mia, Monika och Maria plus barn.. Mys pys.. Så gick det med min tråkiga kväll. Haha nu blev den plötsligt kul. Tänk vad snabbt allt kan ändras??
ÄLSKAR DIG ELLAH!

SÅ himla rastlös! Vad ska man göra??

Pappa ringde förut. Det blir inte att åka ut till Farmor ikväll.. Hmm tråkigt. Vad ska man nu ta och göra??
Sitter här i soffan med lite huvudvärk och är otroligt rastlös. Ellah har precis vaknat och är nu pigg och fit for fight igen. :) Hon leker med sitt babygym just nu. Haha eller leker och leker. Hon flyttar på det fram och tillbaka, lyfter upp det i luften. Är så man blir lite små rädd när hon trixar så med gymmet. Kan hon inte bara vara nöjd med att pilla på leksakerna som hänger ner?? haha måste flytta och lyfta. Mammas älskling!!

Ussh vad mörkt det är ute. Känns som kl är 24 på natten!! Ge mig lite ljus!

Ikea har fått en ny pandabjörn!

Har precis kommit hem. Blev en ganska så lång dag, men endå kände jag mig inte riktigt klar. Vi vart tvungen att åka hem lite tidigare en vad vi hade tänkt för dom ringde från Kims jobb och ville att han skulle komma in och jobba ett till pass. Min bror var snäll och bjöd på lunch. Tack så mycket :)
Blev lite ljus inhandlat sen vart det mest mat, blöjor och sådana måsten. Ibland önskar jag att man hade det riktigt gott ställt så man kunde handla utan att jämt behöva titta på prislappen. Men antar att det är många som har det problemet? :/

NYHET Ikeas nya söta pandabjörn!

Jag med Morbror (Gudfar) Kiffe på Ikea.

Sitter i Morbrors knä inne på Pacos och kollar in Pappa som leker med mig :)


Ikväll blir det väl Idol antar jag. Om inte min Pappa ringer och säger att han ska ut till Farmor, för då hänger jag och Ellah självklart med ut dit :)

Ellahs outfit !

Dagens outfit!
My little ROCK STAR!

Body från Kappahl.
Byxor från Kappahl.
Strumpor från Lindex.


Morgon mys ska det alltid vara!

Sitter och dricker en varm kopp the. Självklart är det ljus tända också. :) Ellah ligger och leker med sin lekmatta, låter som hon har en livlig diskution med en leksak. Haha låter för rolig!
Ska strax hoppa in i duschen, sen springa ner och slänga in några maskiner tvätt. Sen bär det av mot Marieberg köpcentrum och Ikea med min bror och Ellahs Pappa Kim. Najs najs!!

Om allt går som det ska med bytet så har jag snart en ny lägenhet att fira jul i! :D

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Adidaströja
från Stadium.
Adidasbyxor
från Stadium.

Syns att Ellah är nyvaken på kortet. Trött liten tjej.
Men det behövdes bara ett kort till så var posarn i form igen :)


Film på Ellah!

http://www.youtube.com/watch?v=53M2ZofTi4Q
Tryck på länken och ni får se en film på Ellah när hon försöker krypa. HAha går inte speciellt bra.Hon har förstått det där med rumpan, men inte att armarna måste med också. Men gud vad hon kämpar. En envis och bestämd liten tjej :)

Julkort med krypbebis.

Prinsessan ligger fortfarande och sover. Hon vaknade en stund och var lite ledsen, då tog jag med henne ut i soffan och lade henne på sitt fårskinn. Haha då somnade hon snabbt om igen.  Så här brevid ligger nu min lilla gris och snarkar :)


Prinsessan med sitt underbara Barbapappa täcke.

Mamma ringde nyss, hon tyckte jag kunde komma dit ikväll så vi kunde ta kort på Ellah. Vi har nämligen pratat om att ta julkort på Ellah med hennes systemkamera. Blir dom bra så har jag tänkt skicka ut dom till familj och vänner som ett julkort :)
Kom på att det är Torsdag idag, och det betyder att Ellah blir yttligare en vecka äldre. Herregud vad tiden går fort. Idag blir Ellah 22 veckor gammal. Var jag inte nyss gravid?? Min lilla tjej börjar bli så stor. Idag försökte hon till och med krypa. Hallå krypa?? Du vart 5 månader igår, du får allt vänta några månader till innan du ska krypa.. Mamma vill ha sin (lilla) bebis kvar ett tag till :)

Tacos alltid lika gott!

Har precis ätit Tacos.. Så enkelt att göra men endå så gott.  :) Kim har vart här hela förmiddagen och lekt med Ellah.Han var också snäll och körde mig till affären så jag kunde handla lite. Och som tack så fick han en bullpåse och Tacos.  Men nu har han åkt hem till sig igen.
Ellah ligger just nu och sover middag. Hon är fortfarande inte helt frisk. Men som tur är har hon klarat sig ifrån febern :)
Ussh vad jag fryser, endå har jag tända ljus överallt. Hoppas att jag inte är påväg att bli sjuk.
Vad ska man ta och hitta på idag då? Några förslag? Har städat, diskat och gjort alla dagliga sysslor, så behöver inte spendera tid på det.

Genom förskyld.

Nu har Ellah äntligen precis somnat. Stackars mammas lilla älskling är så täppt i näsan att hon knappt kan andas :( Blir att köpa närspray imorgon. Blir en till orolig natt för min del. Man är verkligen livrädd att något ska hända henne nu när hon har svårt att andas. :(
Imorgon bitti blir det en promenad för att kolla på lägenheten. Dom tyckte mycket om min iallefall, så det bordar ju gått.. Hoppas Hoppas nu att deras är bra, så vi kan ta och göra ett byte. Då kommer Ellah få ett alldeles eget rum :) Och det gillar jag!!

Nej nu ska jag ta och äta något, är jättehungrig (som vanligt). Sedan ska jag kolla klart på So you think you can dance och sen blir det Livet i fagervik som Pappa fått mig att titta på. :)
Godnatt!

Lägenhetsbyte kanske

Nu har jag precis ätit, så är mätt och belåten. Sitter här i soffan och väntar på några som ska komma och kolla på min lägenhet. Förhoppningsvis tycker dom om min och jag deras, då blir det ett byte :) Deras lägenhet ligger på Trumpetaregatan och har utsikt mot svartån.. Nej nu får jag inte hoppas för mycket. Vi vet ju hur det brukar sluta då..
Nej nu tror jag dom kommer, bäst att sluta!!

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från Lindex.
Byxor från Textilkompaniet.
Strumpor från Ellos.


Min lilla sjukling :(

Visste att det var något som spökade hos Ellah. Och visst hade jag rätt. Inatt har hon haft jättesvårt att andas. Ussh var så himla hemskt att lyssna på. Hon är genom förkyld. Men nu på dagen verkar det vara mycket bättre :)
Idag har jag fått en LÅNG sovmorgon, det var välbehövligt efter att legat vaken och orat sig hela natten.. Kim kom hit direkt efter sitt jobb för att träffa Ellah. Då sa han att jag endå kunde passa på att sova. Och det var exakt vad jag gjorde :)  Haha gick inte upp förens kvart över 12.. Åhh för skönt var det :) Lyx morgon för mig!!
Haha Ellah ligger och komunicerar med sitt babygym, undra vad hon säger?? Låter för roligt. Hon pratar verkligen hela tiden nu mera.

Idag är ingen vanlig dag för det är Ellahs 5 månaders dag HURRA HURRA HURRRA! :)

Badflickan..

Mamma och Anders har precis gått hem. Underbart med lite sällskap på kvällarna. :)
Ellah tyckte också det var kul, då får man leka lite med Mormor.
Innan Mamma och Anders kom ikväll passade jag på att bada Ellah. Så kul att se att hon verkligen älskar att bada :)




Ellah blev trött av att leka med Mormor, så hon somnade på en gång jag lade henne i sängen.
Får hoppas hon sover riktigt länge inatt utan att vakna 6 gånger och vilja ha mat. Hon fick gröt ganska så sent, så får hoppas på en bra natt :)

Min lilla flicka <3

Haha,  Ellah var trött minnsan. Jag tog upp henne i famnen och gosade lite med henne, och 2 minuter senare somnade hon! Mammas älskling!


Slappar dag minnsan!!

Nu är man mätt och belåten. Har tänt ljus i hela lägenheten och lyssnar på julmusik. Kan det bli bättre? haha
Ellah ligger här brevid mig i soffan och leker med mina tofflor. Att ett par tofflor kan vara så himla roligt?
Trött man var idag. Jag och Ellah har bara vart hemma, vi har inte ens gått utanför dörren.
Ajja men intalar mig att man måste få ha sådana dagar ibland.. eller? :)
Ne nu tror jag Ellah börjar bli lite trött, hon gnugar i sina små ögon. Så jag ska ta och gosa lite med henne. <3

Snart kommer Mamma och Anders på fika :)

Matlagning sen fika.

Jag och Ellah har precis vaknat efter 2 timmars middags sömn! Underbart!!
Nu är det dags att laga ordning lite middag. Det blir hemmagjord Klyftpotatis, kycklingspätt och grönsaker. Jammi!
Ikväll kommer mamma och Anders över på en fika. Jag har tänkt bjuda på glögg, pekkarkakor och bullar med saffran i. Blir nog att tända lite ljus också. Mysfaktor 10 :)

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från HM.
Klänning från Kappahl.
Strumpbyxor från Ullared.


Kände ÄKTA kärlek!!

Godmorgon gott folk. Ligger i soffan och myser med dottern <3
Vi väntar på att det ska komma hit en köksgubbe som ska visa olika prover på kökshandtag. Som ni vet har jag blivit lovad ett nytt kök. I love it!!

Har aldrig kännt så mycket kärlek som jag kände igår kväll. Ellah vaknade och ville ligga i sängen och busa med mig. Hon var den mest roligaste och tokigaste lilla unge. Jag skrattade så jag grät. Helt otroligt hur mycket glädje ett litet barn kan skapa. Jag älskar dig Ellah över ALLT annat! Du gör mig SÅ lycklig!

Ellahs outfit !

Nu när kameran är tillbaka kan jag börja med Ellahs outfit igen :)

Dagens outfit!

Body från Kappahl.
Byxor från Lindex.


Lång dag på stan, och nu Ullared!!

Vart kvar på stan ett BRA tag idag. Min älskade kompis Samuel smsade o frågade om vi kunde ses. Och självklart ville man det. Var super kul att få träffa Samuel. Blir alldeles för sällan nu när han bor i sthlm.
När jag kom hem från stan fick jag ett ryck med att sortera Ellahs kläder. Så nu är det gjort :)
Nu ikväll skulle jag igentligen åkt iväg på gymnastik träning. Men blir inget för Ellah verkar må lite dåligt. :( Hon har inte velat äta så mycket och har vart lite halv gnällig. Vet inte om hon börjar bli sjuk eller om det är tänder som spökar kanske?? Och då känns det väldigt orettvist att släpa med henne på min träning. Så då stannar jag hemma och gosar med Ellah istället! Det är ju självklart!! <3
Haha sitter just nu och tittar på Ullared. För bra program säger jag bara.. Haha vilka knepiga personer det finns i sverige..

Bilder från Farsdag hemma hos Kim.


Här kommer lite goa bilder från nu ikväll.

Det är så himla roligt när Mamma tar fram Kameran.

Jag älskar att APA mig haha.



Mamma är sååå himla rolig!!

Min tröja talar för sig själv. I love Mummy :)


Hej Mammsen :)

Så fort Mamma tar fram kameran så blir jag glad :)


Fattar inte vilken glad unge jag fått. Hon är helt UNDERBAR!!


Nu blir det Stan..

Nu blir det en sväng på stan. Har lite ärenden att fixa och så MÅSTE jag köpa ett par jeans. Har verkligen inga jag kan ha. Antingen är dom för stora eller så är dom för små :(
Hittade kameran så det blir bilder när jag kommer hem ifrån stan. :)

Grattis Kim och Pappa på Farsdag!

Är så himla proppmätt efter all mat och fika man fått idag. Men gott har det varit :)
Har precis kollat på Ensam mamma söker. Det slutade lite som jag ville, men hade velat att Madde valde Martin. Har nu försökt flera gånger att gå in på tv3 play för att kolla ett avsnitt om vad Mammorna gör nu. Men jag har inte kommit in på sidan, haha är väl överbelastat. MÅNGA som är intresserade av hur mammorna har det nu haha.
Jag fick tillbaka min kamera idag. ÄNTLIGEN!! Tog lite kort hemma hos Kim, när Ellah och Kim myste med varandra. Men klantig som jag är måste jag ha glömt kameran hemma hos Kim, för jag hittar den inte :(
Imorgon blir det att träffa kompis Samuel <3

Jag har väldens bästa dotter!!

Farsdag!

Vaknade av att Ellah väkte mig kl 8a imorrse. Vi låg kvar och myste i sängen i 30 min sedan gick vi upp. Karin hade precis vaknat. Hon ville gärna ta Ellah så kunde jag för en gångs skull få lite sovmorgon. Och vem tackar nej till det erbjudandet?? Inte jag iallefall hihi :) Så idag har jag fått sovmorgon. Gick upp kvart i 11 eller nått.
Nu är jag iordning gjord och Ellah också, så nu ska vi ta och åka hem till Pappa Kim och Gratta han på Farsdag.:)
Sedan blir det att åka tillbaka hit och fira min Pappa och få den GODA söndagsmiddagen!!
Nej nu måste jag och Ellah åka.. Bye


Myspys hemma hos Morfar (Pappa)

Ellah hade en bra förmiddag hemma hos sin Pappa. Hon hade vart så nöjd och glad hela dagen, till o med sovit middag (kors i taket).
Efter att Ellah kom hem idag så kom pappas fru och hennes dotter och hämtade upp mig och Ellah.
Så nu sitter jag här hemma hos Pappa. Här har vi varit hela eftermiddagen och kvällen och här ska vi vara tills imorrn :) Mysigt att sova över hos Morfar (pappa) och leka lite :)
Imorgon är det farsdag och söndagsmiddag väntar som vanligt. Men innan middagen tänkte jag och Ellah åka hem till Pappa Kim och lämna ett farsdag paket!
Nej nu ska jag ner och kolla på film med Pappa, Karin och Jossan. Ellah sover sedan några timmar tillbaka.


Barnledig några timmar.

Godmorgon.. Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen.:)  Ellah är ute i vardagsrummet och leker med Pappa Kim som precis kom hit. Idag ska Ellah spendera lite tid med sin Pappa. Så min dag ska spendera  med städning och ihop skruvning av möbler. Kanske inte precis det man drömmer om när man är barnfri. Men när ska man annars hinna göra det?
Nej nu kurrar magen. Dags för frukost!!

Film på snuttan!

Ellah vaknade till nu halv 12 på natten. Hon var så himla glad och ville leka lite med Mammsen. Så då lät jag henne vara vaken en kvart. För vem kunde säga nej till den här glada lilla tjejen :)
Inte så bra kvalite men endå :)
Haha hur kan ett ljud vara såå himla kul att man skrattar varje gång Mamma säger det!!

http://www.youtube.com/user/therese86#p/a/u/0/r4NpM8CLg5g

Äntligen lite bilder :)

Nu har jag snart inte haft min kamera på 2 veckor. Under dom här 2 veckorna har Mamma vart snäll och lånat ut en av sina kameror. Tyvärr har jag inte kunnat lagt upp någon av dom bilderna då jag inte hade någon sladd som passade. Men nu har jag hittat en sladd. Så se och njut av min underbara GLADA dotter :)
Äntligen lite bilder!!!



Bråka med mig och jag låser in dig :) haha lilla konstapeln!

Nu kommer massa kärlek till dig min dotter!



Jag älskar dig SÅ himla mycket Ellah. Du gör det värt att leva! Vad skulle mamma göra utan dig min underbara dotter? Du är det BÄSTA som någonsin hänt mig, och det ska jag påminna dig om VARJE dag i mitt liv!


Man blir alldeles varm i hjärtat när du skrattar och ler!


Super duktiga jag :)

Bullarna blev super goda! :) Nu är det dags att väcka Ellah för nu ska vi åka till Kusin Sandra. Anders (mammas man) kommer strax och hämtar oss.
Ikväll kommer min älskade kompis Samuel till Örebro. Måste tajma in en dag som vi ska umgås. :)

Kunde inte hämta kameran idag, dom var inte hemma :(
Synd, annars kunde ni fått en bild på mina super fina och goda bullar haha.

Bullar bullar bullar

Nu har jag och Ellah precis ätit lite mat. För mig blev det ris med lövbiffgryta och för Ellah blev det Potatis och morotspure. Till efterätt fick hon mangopure som är lite av en favorit :)
Nu väntar vi på att bulldegen ska jäsa klart så jag kan börja knodda och baka lite härliga bullar. Som ni förstår blev det inget bak igår kväll så det blev idag istället :)
Efter baket ska kvällen spenderas hos kusin som ska bjuda på middag, eftersom hon fyller år.

Nej nu är degen klar...


Barnmorskan bättre sent en aldrig!

Om bara några minuter är det dags att gå till barnmorskan på efterkontroll. Haha jag vet efterkontroll ska man helst göra 8 veckor efter förlossningen. Men bättre sent en aldrig :)
Sen ska jag förhoppningsvis hämta min älskade kamera som jag har saknat SÅ mycket!!
Ikväll ska jag och Ellah hem till min kusin som fyller 20 år idag! Grattis Sandra!

Nej nu måste jag rusa iväg!!

Sämsta slutet.

Har precis sett klart på sista Johan Falk filmen. SÄMSTA slutet. Sådär kan det inte sluta. Jag grät floder. Fy vad orettvist! Ska inte berätta mer, för en del har kanske inte hunnit sett filmen. Och då ska inte jag komma här och förstöra :)
Ne nu blir det makaroner och köttbullar. Hade tänkt göra värsta grytan, har till och med tinat kött. Men det får bli imorrn istället. Orka laga värsta middagen nu.. Nee och sen är jag sjukt sugen på makaroner också :)
Varför ska det vara så mörkt ute?? Är bläcksvart här i rummet, känns som klockan är 23 eller något. Får tända lite ljus och mysa. Men då hade det vart gott med ett par lussekatter. Om jag endå inte ska ta och baka.



Ikea och lussebullar kanske?

Har precis kommit hem ifrån ikea. Var där och köpte en ny tv-bänk eftersom jag sålde min till Kim.
Kim var med oss ut dit. Han ville hjälpa mig med att bära och köra grejorna. Han var tacksam för att jag hjälpt honom en del, så han ville göra en god gärning tillbaka. Det är bara tacka och ta emot :)
Nu hade jag tänkt lägga mig i soffan och kolla på den sista Johan Falk filmen. Bäst att passa på medans dottern sover middag.
Jag längtar så till julen. Undra om man kanska ska sätta på julmusik och baka lussebullar ikväll? Ja varför inte :) Galen i julen som jag är!

Nej nu måste jag hämta hem min kamera.. Vill ta kort på Ellah. Det händer saker med henne hela tiden, och det vill man inte missa!

Tränings dax!

Snart är det dags att åka iväg på gymnastikträningen. Har verkligen ingen lust idag, eftersom jag mår som jag gör. Men som ledare har man ansvar. Och jag hoppade över träningen i måndags, då fick mamma ta min plats istället. Känns inte rätt att strunta i den idag igen.
Och ikväll efter träningen ska vi ha föräldramöte, så då känns det som om jag måste vara där. Sitta och vara jättetrevlig mot folk just nu är kanske inte min starka sida. Men får försöka glömma allting för någon timme och göra mitt bästa.

Jag vet att någon dag kommer jag känna lycka och kärlek igen. Men fram tills den dagen kommer, så är det jobbigt. Det kan man inte förneka.!
Vi hade ett liv ihop! Vi skapade ett liv ihop.! Ska jag nu bara glömma allt vi hade ihop? Allt vi skapade ihop? Kärleken jag kände? DET FUNKAR INTE SÅ! Låt mig få sörja så jag kan må bra igen!

Ni där ute som har någon att dela vardagen med. Tala om ofta att ni älskar och uppskattar varandra. Man behöver höra det. Även om man vart tillsammans 1 år eller  35 år. Sluta aldrig säga JAG ÄLSKAR DIG!

Vill vara kär och galen!

Det är bra konstigt. När man själv är olyckligt kär ser man folk som är så himla lyckliga ihop. Vart man en tittar. Om det så är på tv, stan eller bara i affären. Varför ska alla vara så förbannat lyckliga för? Jag vill också känna den där pirriga och lyckliga känslan. Att det inte spelar någon roll om man bor i världens minsta lilla etta eller om man bor i ett stort slott. Bara man får vara med den man älskar. Få kramas, kyssas och känna sig SÅ himla lycklig! Attans vad jag saknar den tiden.!! <3


Fan vad jag blir ledsen och irreterad!

Började med att skriva ett jättelångt blogg inlägg. Men tog precis bort det. Kändes som om jag aldrig blev klar och fick ut allt som jag ville ha sagt.
Säger bara att denna morgon/förmiddagen har inte vart speciellt bra. Har inte sovit ett skit i natt och har haft en del diskutioner med Kim, men tyvärr verkar han inte förstå :( Vill inte gå in på fakta just nu. Orkar inte.
Oftast brukar han förstå vad jag menar efter 1 dag eller så, när han fått smälta allt som man pratat om. Men då har han tyvärr redan hunnit såra mig genom att säga vissa saker eller få mig frustrerad genom att jag ser att han inte förstår alls vad jag menar. Han har väldigt svårt att sätta sig in i min situation tyvärr. Bara han just nu. Väldigt ego tycker jag själv. Men det är ju bara vad jag tycker.
Nej vill inte kasta skit på Kim. Han är en underbar människa som jag älskar över allt annat (tyvärr).
Men känns som om han behöver några år på sig att mogna. Just nu känns han inte vuxen överhuvudtaget. :(

Älskar dig Ellah! Du är Mammas lilla ögonsten!


Johan Falk är här igen.

Efter fikat hos Jessica åkte jag vidare för att hämta upp min Mamma från jobbet. Vi hade bestämt att spendera kvällen ute på Mariebergs köpcentrum :) Men blev inte riktigt som vi tänkt oss. Anders (mammas man) ringde och behövde ha bilen. Så det var bara för oss att åka hem. Tur att vi hann vara där ett litet tag iallefall :)
Nu har jag precis lagt en VÄLDIGT trött liten tjej. Hon somnade på stört!!
Själv ska jag ska spendera kvällen framför datorn. Jag håller på att ladda hem dom 2 nya Johan Falk filmerna. Får hoppas att nedladdningen går fort.
Imorgon bitti blir det förmodligen Barnvagnsbio för mig och Ellah. Beror på hur min natt har varit. Förhoppningsvis bra :)

Blev bra väder endå :)

Vädret blev riktigt bra endå. Det var jätteskönt att promenera och få prata av sig lite! 
Nu har vi vart hemma en halvtimme, och jag har hunnit gett Ellah gröt och päron pure. Det var smaskens tyckte Ellah. :)
Själv ska jag precis ta och slänga i mig lite lunch innan det är dags för oss att dra vidare. Nästa stopp blir hemma hos Jessica i föräldragruppen.
Hon har bjudit alla oss mammor i föräldragruppen på fika. I like it!!
Nu är lunchen klar.. :)

Mörk morgon.

Ellah ligger på golvet och kollar upp på tvn. Det är Pippi Långstrump som går på Bolibompa kanalen. Själv sitter jag här i soffan och är HELT slut. Kanske har sovit max 3 timmar inatt. Men idag kan jag inte ligga kvar i sängen och halv sova vidare. Ska strax äta frukost och sen bege mig ut på morgon promenad med Rebecka.. Men ussh vilket tråkigt väder det är ute, vad tur att man har bra promenad sällskap :)
Nej nu får det bli frukost så man kanske vaknar till.

Borde sova..

Inte speciellt trött, men borde lägga mig i sängen snart. Imorgon bitti ska jag ut på lång promenad med Rebecka. Hon fick en liten dotter för bara någon vecka sedan. Så vi ska ut och röra på vårat mamma fett haha.
Efter promenaden blir det att gå hem en stund, sen kl 13 ska jag och Ellah bort igen. Vi är hembjudna till Jessica i föräldragruppen på fika. Antar att det blir alla vi 6 mammor med barn som kommer vara där. Alltid lika trevligt :)
Kvällen kommer spenderas med min underbara Mamma. <3

Flydde bort.

Flydde från städningen idag. Jag åkte iväg på babysång med Ellah isället. Det är MYCKET roligare.Sen drog vi vidare hem till Maria, Hebbe och Nathalie och hälsade på.. :) Najs najs..
Påvägen hem åkte vi förbi Öob och köpte lite måsten.  Nu sitter jag här hemma och ska börja städa. Ussh vad tråkigt :( Ellah sover sen kl 19. Hon somnade utan protester idag med. :) Lyckliga jag!!
Nej nu ska här börjas städas!!

MÅNDAG MORGON!

Nu är det dags för ett mysigt bad tillsammans med Ellah <3
Den här morgonen har jag vart super trött, men det börjar kännas bättre. Tur är väl det!
Vad ska man ta och hitta på här hemma? Städa är ett måste, men man vill göra något annat också. Något lite trevligare :) Blir kanske att jag och Ellah går iväg på babysång.
Ne börjar med ett bad och så får vi se vad som väntar oss den här dagen.

Nu har min kamera iallefall kommit till Örebro :) Så måste hämta den i veckan, så jag kan börja ta kort igen!


Söndag!

Jag sitter här och gör en snabb uppdatering. Ellah ligger brevid mig här på golvet och leker. Hon vänder sig från mage till rygg väldigt lätt. Det har hon gjort i flera veckor nu. Men nu jobbar hon på att komma från rygg till mage, och hon har faktiskt lyckats 2 gånger idag :) Mammas duktiga tjej!
Vi har precis kommit hem ifrån Pappa och Karin, där det bjöds på den härliga söndagsmiddagen.
Nu ikväll hade jag tänkt kolla på One tree hill och Ensam mamma söker.    
Men tyvärr går inte det :( Jag satte på tvn och det var flera kanaler som fattades. Ringde tele 2 och tydligen har dom kanalerna blivit avbeställda. Men hallå hur ska jag nu kunna se mina program.?? Tyvärr kan jag inte det ikväll :( Det kommer komma en ny box med nytt tv kort nu i veckan. Tur det!!
Ne nu ska jag leka lite med Ellah innan det är dags för henne att sova..


Gud vad tiden går fort. Den bara springer iväg. Nu är Ellah snart 21 veckor gammal.
Här på kortet är hon bara 1 dag gammal. Min lilla tjej!

RSS 2.0