DU ÄR VÄRDEFULL! <3

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på

Du vet väl om att du är värdefull ...

Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej

Du vet väl om att du är värdefull ...




Vad skulle mamma göra utan dig min underbara dotter?


Bilder från Mammas kamera!

Här kommer lite bilder från när vi var på kyrkogården. Eftersom jag fortfarande inte fått tillbaka min älskade kamera :( fick vi använda Mammas.


Så himla fint med alla ljusen!

Min vackra dotter somnade i vagnen så fort vi kom ut.

Tyvärr måste det ha blivit något fel när Anders skickade över bilderna. För jag hittade bara 2 bilder på datorn. Men dom får duga för stunden. Bättre en inga alls :)

Körslaget!

Ellah sover sen ett tag tillbaka. Själv kommer min kväll spenderas med chips och pepsi framför Körslaget! haha kan ni förstå körslaget??

Var jättefint på kykogården. Massor av tända ljus.
Älskar dig bästa Morfar.!

Välkommern hallowen!

Tack Pappa,Karin, Mamma, Anders och käre lillebror för en underbar kväll igår! Det var en riktigt trevlig kväll igår. Vi åt trerätters middag, drack gott och pratade en hel del.. Haha speciellt bror min som började bli lite på lyset. Han kan verkligen inte sluta prata när han väl börjat. Så där fick vi sitta och lyssna på hans helt SJUKA historier. Ojo oj säger jag bara hahah..

Idag ska jag och Ellah gå förbi Kims nya lägenhet och lämna lite grejor som han har kvar här, sen vet jag inte vad vi ska göra?.
Vi ska nog bara mysa och leka hela dagen :) Ellah är så himla rolig. Så fort man säger hej eller bara pratar med henne så skrattar hon. Hon är verkligen aldrig ledsen. Jämt glad, och bra är väl det :) Enda gången hon är ledsen är när hon ska sova på kvällen. För inte vill hon sova inte, fick hon bestämma skulle hon vara vaken jämt.. Tokfia :)
Just ja kom på att jag och Ellah ska med Mamma till kyrkogården sen och tända ljus för Morfar. Det är så himla fint i minneslunden så här på Hallowen. Det är tända ljus exakt överallt!
Saknar dig Morfar <3

Sova sova säng.

Idag skulle jag igentligen vart tränare för mina gymnaster på vårat läger. Men eftersom jag inte alls mår speciellt bra just nu, så var Sandra snäll och tog det själv. Mamma åkte dit och hjälpte till efter sitt jobb också.
Det är så att jag VILL jättegärna träna mina tjejer. Men nu några dagar har jag varken mot bra psykiskt eller fyskiskt. Och då har jag endå kämpat mig till träningen för att en tränare ska verkligen vara där jämt. Men idag orkade jag verkligen inte. :( Tur att Sandra och Mamma förstår mig och ställler upp <3
Så idag på förmiddagen har jag bara gjort allt för att må bättre. Jag har lekt med Ellah och sedan har jag sovit. Underbart! haha tror jag behövde sova in lite tid av det jag förlorade i Måndags, då jag inte sov något.
Nu mår jag genast mycket bättre både i kropp och själ :)
Nu blir det en efterlängtad dusch, sedan full fart att fixa iordning och laga mat till ikväll då min familj kommer.. Hoppas bara att min käre lillebror kommer över några timmar innan och hjälper till..
Tack alla som ställer upp för mig nu när jag går igenom en tuff tid!
Idag fick Kim sina nycklar till sin lägenhet. Han har redan börjat ett nytt liv. Medans jag står kvar och stampar i mitt/vårat gamla. Tänk vad fort allt kan förändras. TA VARA PÅ DOM NI ÄLSKAR, VISA DET VARJE DAG. mAN VET ALDRIG VAD SOM VÄNTAR RUNT HÖRNET!


ONT i huvudet..

Kom hem från lägret för nästan 2 timmar sedan.. Och sen dess har jag slängt in 3 maskiner med tvätt.
Har SÅ fruktansvärt ont i huvudet. Skulle bara vilja lägga mig i sängen coh sova HELA natten och vakna upp utvilad och pigg imorgon. Men det blir inte alltid som man hoppas på hihi.. Måste ner i tvättstugan och hämta tvätten, den kommer vara klar kl 22. Sen ska jag sova. Hoppas på att dottern har en bra natt, så Mamma får sova lite :)
Imorgon kväll kommer Mamma, Anders, Pappa och Karin hit på middag. Jag och min bror hade tänkt bjuda dom på trerätters.. I like :) Kommer nog bli en hel del jobb, men absolut värt det. Ska bli kul att få umgås med familjen! <3


Torsdag.

Nyss ätit en mycket god frukost.. Kim har precis kommit hit för att träffa Ellah. Han blir inte här så länge, för han ska snart åka och jobba.
Kl 13 idag ska jag och Ellah gå till träningshallen. Vi har gymnastikläger idag och imorgon för gymnasterna.. Så jag och Sandra (tränare) ska köra hårt med dom haha..
Ne om man skulle ta och hoppa in i duschen. Eller ett varmt bad vore skönt :)

Peppakakor..

Pepparkakor och julmust, det är precis vad jag sitter och gottar mig med :) Ska strax kolla på Oskyldigt dömd. Blir att se avsnittet på datorn eftersom jag kom hem från träningen när det nästan var slut på tvn..

Har känt mig ovanligt nere dom sista dagarna :( Saknar närhet! Vill kyssas, kramas och gosa med någon jag älskar. Och det finns ju bara EN person som jag vill göra det med, och det vet ju alla att det är Kim.
Skit vad jobbigt det är att träffa den man älskar VARJE dag utan att få kyssas, kramas o så vidare. Tungt i hjärtat :(
Bläääää Vill att allt ska vara som förut. Blir så ledsen när jag inser att det aldrig kommer bli så. Lycka känns väldigt långt borta. Men jag vet att någon dag kommer jag känna den igen.. men när??

nej nu får jag f-n sluta deppa..
Ska in och kolla på dottern som sover. Kan stå vid hennes säng och titta i evigheter. Hon är så himla fin :)
Mammas ögonsten!

Saknar kameran :)


Ska snart till träningen..

Har precis ätit middag. Det blev potatis,kokgrönsaker,fläskkottlet och sås.. Mums :) Men det är så himla tråkigt att laga mat till sig själv. Men ska man inte svälta så måste man ju :)
Nu ska jag strax gå till träningen. Ellah blir med ikväll, då hennes Pappa jobbar. Men tror hon kommer somna påvägen dit och sova hela träningen. Hon verkar jättetrött nu, så det blir nog så skulle jag tro.
Efter träningen blir det att gå hem och kolla på Oskyldig Dömd med ett glas varm glögg och några pepparkakor.  Blev aldrig att jag tog det förut, så det får bli nu ikväll istället..
Just det, måste handla frukost varor på vägen hem också.


Längtar till jul.

Vad tomt det ser ut med inlägg utan alla mina bilder.. Men jag hoppas att jag får tillbaka min kamera snart.
Ellah har precis somnat och jag kollar på Hem till gården haha kan det bli värre??
Gick och la mig ganska så sent igår, jag höll på att sortera alla Ellahs kläder. Och det tog sin tid vill jag lova.
Köpte lite plagg igår på klädpartyt, men bara kläder som var på rean.. Duktiga jag :)
Kan verkligen rekommendera att köpa kläder från Helen som hade partyt. Kläder med jättefina färger och med mycket bra kvalite. Gå in på hennes hemsida www.smatting.se
Nej nu ska jag slå in lite julklappar som handlades på Ullared och sen ska jag nog ta och värma lite glögg och ta en god pepparkaka.. Tokig i julen som jag är!! Julen är den bästa tiden på året! En tid man ska spendera med sina nära och kära! <3

Klädparty ikväll!

Gick och la mig tidigt igår, för jag var super trött efter resan till Ullared.  Sov riktigt bra inatt. Ellah vaknade bara inatt och ville ha mat sen somnade snabbt om igen. Tack mammas älskling :)
Idag har vi vart uppe på stan och gått i friska luften. Träffade mormor (min mamma) som bjöd på lunch. Tack Mammsen!
Nu sitter jag hemma och ska precis börja sortera allt som köptes igår. Ska bli fun fun :)
Ikväll ska jag och Ellah iväg på klädparty. Kommer nog vara en hel del kläder som jag kommer vilja köpa till Ellah. Haha men just nu är jag INTE rik om man säger så. Blir väl något, men inte mycket..
Nu vaknade Ellah upp efter middags sömnen. Så nu har jag inte tid att blogga längre..
Saknar min kamera :)

Ullared!

Har precis kommit hem från Ullared. Nu blir det sängen jag jag säga :)
Vi åkte kl 3 inatt och vi var bland dom första att gå in på Ullared. Och bra var det kan jag säga. För bara några timmar senare var det smockat med folk och man kom inte fram någonstans..
Det blev MYCKET handlat, endå känner man säg inte nöjd. Var så mycket mer jag ville ha men glömde lägga i vagnen och så hade jag inte så mycket pengar kvar :( Den här resan blev INTE billig! Men nu har jag köpt många julklappar till dottern, min bror och några fler :)

Ellah har haft en bra dag hemma med sin Pappa och sen med sin Mormor!! <3

Tack Johan, Mia och Maria för en underbar utflykt :)

Nu skriker sängen efter mig, Hoppas jag får sova inatt. Det behöver jag verkligen.
Natti Natti!!

Klantiga jag!!

Har inte blivit något bloggande idag, då jag inte vart hemma på hela dagen. I förmiddags åkte jag, Ellah och Kim ut till Pålsboda för att hälsa på hans lillasyster Ida som är på besök. Hon bor annars en bit utanför Uddevalla, men är här och hälsar på sina syskon på sitt höstlov. Sofia ( Idas syster EJ Kims syster) var snäll och bjöd på lunch :) Hon var också snäll och skänkte en MASSA kläder som hennes dotter växt ur. Nu har Ellah en helt nu garderob haha. TAck Sofia!!
Direkt efter besöket hos Sofia med familj körde Kim mig och Ellah hem till min Pappa.
Där var det den vanliga mysiga Söndagsmiddagen med Familjen :) Mycket god mat och mycket mys med barnbarnet..
Hade tänkt lägga upp en massa bilder idag och på Ellahs outfit. Men tyvärr går inte det, då jag är så klantig och glömmer kameran ute i Pålsboda. Åhh vad irretterad jag vart på mig själv!
Blir att sova direkt efter Ensam Mamma söker ikväll. För kl 3 inatt kommer tre av mina vänner och hämtar mig, vi ska åka ner till Ullared och shoppa en MASSA!  Hur trött kommer man inte vara imorrn?? Vill inte ens tänka på det.
Kim sover här inatt och är med Ellah till kl 12 imorgon förmiddag. Sen ska han till jobbet och då kommer Ellahs Mormor och tar henne :) Halv semester dag för att mysa med barnbarnet :)
Får se när man kommer hem imorgon? Men tror inte det blir för sent! Jag vill ju hinna gosa med dottern imorgon, innan hon ska sova för natten!
Nej nu börjar mitt program. :)



Middagssömn.

Har precis vaknat efter att ha sovit några timmar. Efter träningen var jag verkligen helt slut, så jag passade på att sova medans Kim var här. Men efter att jag vilat bara i 30 min vart han tvungen att åka. Då fick jag sällskap av dottern som somnade på stört. Mysigt!!
Nu sitter jag här nyvaken i soffan och ska ha myskväll :) Blir att tända ljus och se något bra på tv. Synd att man inte hade något gott hemma och äta till. Men så kan det vara! Dottern ligger fortfarande och sover. Antingen har hon somnat för natten, och det betyder att hon kommer vakna sjukt tidigt imorgon och vilja gå upp. Eller så kommer hon vakna om ett tag och vara uppe med mig till 23 kanske och sedan somna.
Får hoppas att hon kommer vakna snart, men vill inte väcka henne. Då kommer hon bara vara grinig hela kvällen. Och det vill jag INTE :)
Nej nu blir det tv.. Haha går en julfilm på tvn.. Åhh jag som längtar så till jul. Blir kanske att ta lite glögg. Visst vore det gott??

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från Kappahl.
Byxor från Lindex.


Godmorgon!

Magen skriker och det är nog dags för frukost! Ellah leker i gåstolen, men hon börjar låta lite missnöjd. Så det är bäst att jag går och tar upp henne. Tror det är dags för henne att sova lite middag? Hon vaknade halv 8 imorrse så antar att hon är trött.
Nu ligger hon här brevid och sneglar på tvn. Antar att hon kommer somna snart.
Jag skickade sms till Kim igår. Jag skrev att jag uppskattar om du kunde komma så fort som möjligt imorgon och ta Ellah. Så jag kanske för engångskull kunde få lite sovmorgon.??
Men ingen Kim här :( Så det blev ingen sovmorgon! Men han verkar ha en väldigt lång sovmorgon. Inte märks det att han också är småbarns förälder. Nepp sova så länge han vill på helgerna! Han borde få känna på ur det igentligen är!

Ne nu ska jag ta och äta frukost, så kanske jag blir på lite bättre humör :)
Sen är det dags för mig att åka till gymnastik träningen. Vad Kim och Ellah ska göra då har jag ingen aning om. Hoppas han tar med henne ut på en promenad eller nått, så hon får lite frisk luft :)


Idol med barndomsvänner!

Har precis sagt hejdå till min bror och hans kompisar. Eller hans kompisar?. Våra kompisar.! Vi är nämligen barndomskompisar. Men det är min bror som umgås mest med dom nu..
Kvällen började med att jag bjöd bror min på Tacos, sen kom Johan och Tobias hit. Vi kollade på Idol och snackade en massa, mest gammla minnen :)
Nu har dom precis gått härifrån. Dom skulle upp på Pitchers och dricka några öl.
Själv tänkte jag ta och kolla på en film som börjar och njuta av tysnaden. Dottern ligger äntligen och sover! Hon ville vara med oss uppe ikväll. Självklart fick hon det :) Någon kväll kan man få vara uppe lite längre!

Åhh en fotboll. Jag ska allt visa Pappa att jag kommer kunna spela även fast jag är en tjej. :)
Här är jag i famnen på Mammas barndomskompis Johan.. Han var snäll och lekte med mig :)


Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Tröja från Ellos.
Byxor från Ellos.


Slö morgon!

Slö morgon är vad jag och Ellah haft :) När vi vaknade imorrse låg vi kvar i sängen och myste och lekte lite.
Sen gick vi upp. Jag åt frukost och Ellah lekte i sin gåstol.. Sen la vi oss tillsammans i soffan, Ellah somnade nästan på engång och jag kollade lite tv.. Sen somnade jag med haha.. SÅÅÅ skönt!! 2 timmar senare vaknar vi upp i soffan. Ellah har då sovit hela 3 timmar? Hallå när händer det? Aldrig haha..
Nu hade jag tänkt ta och laga lite lunch.. Undra vad jag ska laga??
Min käre bror som också är Ellahs gudfar skulle komma förbi ikväll och hälsa på. Han ville leka lite med Ellah.
Får hoppas han kommer innan hon somnar för natten!!


<3 <3 <3 Bästa i livet!!

Höstväder!

Det var skönt att träna idag.. Men man har verkligen INGEN kondis kvar. För att få upp den måste jag träna oftare en vad jag gör nu.. haha man vill träna helst varje dag, men det verkar aldrig bli som man planerar.
Efter träningen åt jag lunch med Maria från föräldragruppen, sen tog vi en liten sväng på stan.

Nu har jag precis lagt min lilla grisunge :) haha hon hade blåbär i hela ansiktet. Så det fick bli ett bad innan läggdags för hennes del. Det var uppskattat :) Hon älskar att bada!
Ne nu ska jag väll försöka få min envisa dotter att somna och sen kolla lite tv.



Här ligger jag skönt och myser i höstvädret. Tror inte Mamma har det lika skönt hihi.



Här kommer lite bilder på min lilla blåbärsgris :)








Tack Ellah för att du gör det värt att leva!


Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från Lindex.
Byxor från Lindex.
Strumpor (Bamse) från Lindex.



Posarn nummer 1 <3


Idag blir Ellah hela 19 veckor gammal!

Ellah glider runt i sin gåstol. Eller glider och glider. Hon står upp men hon kommer ingenstans. haha
Men riktigt populär är den, Ellah verkar älska den. :)
Jag själv har precis ätit frukost. Smörgås, yougurt och apelsinjuice. Mm så gott med frukost, man känner sig som en ny människa med mat i magen..
Jag och Ellah ska snart iväg på Mammagympa. Äntligen blir det lite träning för min del :)


Så j-vla söt är jag!!

Jag måste vara sveriges gladaste barn!! Eller?

Förlåt Mamma, men nu var tvn mer intressantare en du.


Ussh vad tiden går fort. Idag blir Ellah 19 veckor gammal. Kan ni fatta? Jag tyckte nyss jag var gravid. Herregud, säger väl bara klick och så är hon tonåring!!

Lyckat möte!

Nu har precis alla gympatjejer gått. Ett mycket bra möte blev det och MYCKET fika :)
Kom på att jag glömt lägga ut Ellahs outfit idag. Kommer tyvärr inget då jag glömde bort att ta kort :( Och nu ligger hon och sover.
Imorgonbitti blir det förhoppningsvis träning för min del :)
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla oskyldig dömd på datorn..Puss på er alla nära och Kära!


Barnvagns bio :)

När jag och Ellah låg i sängen och mös imorrse fick jag ett sms av Jessica i föräldragruppen. Hon undrade om vi ville följa med på bio (barnvagnsbio)? Självklart ville vi det. Bion började 40 min senare, så jag fick ganska så bråttom :) Upp snabbt från sängen, äta frukost och göra iordning mig och Ellah.
Bion var godkänd. Bröllopsfotografen hette filmen.. En del riktigt roliga stunder i filmen.
Efter bion blev det lunch på stan och sedan lite skyltshopping. Nu har vi precis kommit hem, och det är dags för mig att städa det sista och fixa tills alla kommer ikväll. Är nämligen så att alla mina gymnaster och vi tränare ska ses här hemma hos mig ikväll. Vi ska ha ett viktigt möte om hur vi vill göra med framtiden med våran grupp. Vart vi vill komma och vad våra mål är..
Just det. När vi kom hem från stan stog det en gåstol här hemma som Ellahs Farmor hade lämnat. Tack Nina, den vart populär. Hon sitter i den just nu och har jättekul :) Antar att hon är nöjd över att kunna stå själv i den.. hihi

Nej nu MÅSTE jag fixa om jag ska hinna med allt!


Skönaste bilden!

Fick en bild idag som en av mina gymnastik tjejer hade tagit i helgen.. Så himla underbar bild!


Har hållt på att möblera och fixa i sovrummet sen vi kom hem från Ikea.. Jag är fortfarande inte riktigt klar.
Men jag kommer ingen vart då Ellah vaknar varje halvtimme ungefär. Hon vaknar av att hon lyckas vända sig från mage till rygg i sömnen.  Tycker synd om henne, förstår inte riktigt hur on lyckas? Hon gör det ju inte med vilja precis..Hoppas att hon inte gör så här hela natten.. Mamma måste få sova lite.. :)

Nu har Ellah somnat om, här i min famn. Så hade tänkt lägga henne i sängen och hoppas på att hon inte vaknar igen på ett bra tag.
Natti natti

Ellah får ett rum..

Blev ingen träff med Mammorna idag.. Ingen som ringde, så antar att det inte blev nått :/
Det blev en sväng till Mariebergs köpcentrum istället med Kim. Min föredetta svärmor var snäll och bjöd på lunch :) Hon passade också på att skämma bort sitt barnbarn med en leksak.. Tack Farmor! <3
Nu på eftermiddagen har jag vart i full fart med att möblera om i sovrummet. Vet ju inte hur länge man blir kvar i den här lägenheten.? Jag tog ner min stora dubbelsäng och behöll en 90 madrass som står på golvet. Så nu finns det plats för Ellahs alla leksaker och grejor hon redan har. Nu ska jag fixa om det till ett litet mer barnrum. Så får ena hörnet vara mitt rum. haha stort rum jag får..
Men vill hellre att Ellah ska få ett riktigt barnrum med fina tavlor och mattor och sånt. Så jag kan nog ligga på min lilla madrass tills jag får en ny lägenhet. Någon som vet en 3 rummare jag kan ta över?? Så hojta!!

Snart kommer min Pappa och hans fru. Vi ska ta en sväng förbi Ikea. Ska köpa en liten bokhylla som ska vara i Ellahs nya rum.. När jag väl börjat möblera och fixa kan INGEn stoppa mig förens jag tycker det är perfekt hihi..
Nej nu kom Pappa så jag ska åka..

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från Lindex.
Strumpbyxor från HM.

Haha henns body talar för sig själv.. Mitt lilla Monster!!


Nicke Nyfiken..

Godmorgon.. Sitter just nu och kollar på Nicke nyfiken som går på tv. hihi  Ellah Gillart!!
Hon ligger på sin lekamatta och leker samtidigt som hon spanar på tvn, haha hon skrattar så fort gula mannen kommer i bild. Antar att det är den gula hatten som gör effekten :)

Hmm får se vad som görs idag? Några mammor i föräldragruppen skulle höra av sig. Dom ville hitta på något, så vi får väll se vad vi gör..
Nej nu ska jag leka lite med min roliga dotter!!

Underbar träning men ledsen dotter..

Gymnastik träningen ikväll gick super bra. Många lärde sig nya saker och alla var på gott humör. När det är såna här träningar, då man förstår varför man är tränare :) Verklligen kul träning <3
Men jag vart tvungen att åka hem tidigare. Kim ringde och han kunde inte få Ellah att somna om. Hon bara grät och grät. Så det var bara för mig att ta bilen och åka hem. När jag väl kom hem vart hon så nöjd så min lilla plutta. Vi gick in och la oss i sängen och kollade på nya Wallander filmen. Efter ca 1 timme så somnade hon tätt liggandes in till mig. MYSIGT! Mamma love it :)
Kim börjar jobba 4a inatt, så han får låna soffan att sova på.. HAha snäll jag är va?? Men vart skulle han annars sova? Och han älskar faktiskt att sova i soffan. Han har alltid sovit bättre med ljudet från tvn. Han somnade ofta där då vi var tillsammans..
 Nej nu är kl 24 och det är dags för mig att säga godnatt. Men först kommer lite bilder från idag!!

Hej och godmorgon Sverige. Jag bajsade ner mig tidigt imorrse, så jag fick sova vidare utan min pjamas.. Men det var skönt det med :) Haha jag satte Mamma i arbete. Hon fick MYCKET att tvätta.

Mamma och jag ska strax hoppa i ett varmt bad..

Älskar att bada med Mammsen <3 Haha lyckas hon dölja sina tuttar bra?

Gosar med Grodis.. Har nyss vaknat efter middagsluren..

Heej Pappa. Ta kort på mig? Mamma och jag ska till affären, vill du hänga på?

Om jag ler extra mycket. Hänger du med då Pappa??

Nu är har jag fått mössan på också så nu är jag redo och klar. Kom nu pappa. Lägg ifrån dig kameran och följ med. Jag vet att jag är söt. Men du får ta mer kort sen. Nu vill jag till affären. Har hört att dom har god blåbärspure där!!



Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Body från Kappahl.
Snickarbyxor från HM.
Strumpor från Ellos.



Sovmorgon och varmt bad med dottern <3

Jag fick lite sovmorgon idag endå.. Jag och Ellah vaknade vid 8a imorrse, sen somnade vi om vid kvart över 9 och sov till halv 11. SÅ det tackar jag min underbara dotter för. Haha.
Undra vad vi ska ta och göra idag? Kanske ska vi till sångstunden på öppnaförskolan, det beror på när Kim slutar jobbet. Han ska komma hit och vara med Ellah. Men han ska ju vara är hela kvällen och ha Ellah när jag är och tränar. Så jag och Ellah går kanske iväg en sväng endå..
Jag och Ellah ligger fortfarande inte påklädda, så Ellahs outfit kommer lite senare :) Vi är slöa idag! Men vi ska nog ta en varmt bad nu. Det vore jätteskönt :)  Bad mys med dottern <3

Min otroligt duktiga tjej!

Kom hem vid 19:15. Det blev en väldigt LÅNG dag som jag trodde. Tur att jag fick sova ganska så mycket inatt så jag orkade med :) Tävlingen idag gick bra. Vi fick ett silver :)
Ellah har vart jätteduktig idag med. Hon är verkligen glad hela tiden min plutta. Tur är väl det :) Ellah fick spenderar några timmar utanför hallen idag med sin Pappa.. Det tyckte hon nog om, även om hon verkar stor trivas i Gymnastikhallen. :)  Är så himla stolt över henne.!!
Sitter just nu och kollar på en film på tv3. Verkar ganska så bra :)
Blev inte så långt inlägg, är SÅ himla trött efter den här långa helgen..
Synd att man inte kan få sovmorgon imorgon.. Hade vart FÖR underbart!!

Bilder från gårdagen!!

Hejar på tjejerna.

Jag och Mormor.. <3

3 generationer i gymnastik. Jag, Mamma och Mormor.

Hej Mamma, jag sitter på Mormors arm och kollar coola volter. Sånt får du lära mig att göra sen.. hihi

Sötast i stan <3 Det tyckte tidningen också som ville ta kort på mig.
Får se om jag kommer vara med imorgon?? Vore kul! Jag vill ju bli kändis!
hihi

Lagbild med mamma och hennes gymnaster.


Bilder från idag!


William tog min napp..

Jag försökte ta tillbaka den, men det gick inget vidare :)

Ibland behöver jag sova lite middag. Man blir så trött av allt ståhej.
Jag och älsklings kaninen sussar så gott.

Här har jag somnat för natten. Nu ska vi snart ta och gå hem.

Nej nu fortsätter filmen.. :)





Sova? Yes

Har precis ätit frukost och nu ska jag och Ellah ta och gå iväg till Conventum. Ska först jobba och fixa sen på eftermiddagen ska jag tävla med mina gymnaster. :)
Ellahs pappa kommer och hämtar henne på Conventum sen, han vill spendera lite tid med henne <3
Får se hur dags han måste åka hem. Men några timmar får dom nog spendera ihop :)

Vet ni? Inatt har jag faktiskt fått sova ganska så mycket. Ellah har bara krånglat och gråtit en gång inatt... Haha vet inte om hon somnade om snabbt sen eller om det var jag som gjorde det. Jag var verkligen helt slut.. vaknade när hon pep efter mat. Men sen när jag väl började amma henne så somnade jag nog.. haha kunde inte hålla mig vaken inatt!!
Nej nu måste jag ta med min käre dotter och gå..

En LÅNG dag!!

Nu har jag nyss kommit hem från en väldigt LÅNG dag på Conventum! Ellah somnade på vägen hem.. Hihi hon var väll alldeles slut av allt som hänt idag! Jag är SÅ himla stolt över min dotter, hon har inte vart ledsen nånting idag.. Haha pigg och glad och charmar varenda en som kommer förbi.. En fotograf från NA tog kort på Ellah. Så imorgon kanske hon blir med i tidingen. En lite kändis :)
Det gick bra för oss på tävlingen idag.. Vi fick ett Brons! :)  Nej nu ska jag kolla lite tv innan jag ska sova. Är helt slut i både kropp och själ. Imorgon blir det upp med tuppen igen för att spendera yttligare en dag på Conventum.
Kim kunde nog ta Ellah några timmar imorrn. Då slipper Ellah vara i hallen hela tiden.. Få spendera lite tid med Pappsen :)
Kort från idag kommer imorgon. Glömde kameran i mammas jackficka ...

Ellahs outfit !

Dagens outfit!!

Hörlurar från Babyproffset.
Body från HM men trycket gjort privat.
Byxor från Kappahl.

Glada tjejen :) Trycket på bodyn är våran förening. AGF Örebro!

Tröttare en tröttast!

Sitter här trött i soffan och kollar på barnprogram.. Antar att det är så här mina mornar kommer se ut i många år framöver.. :)Ellah ligger pigg och glad och leker med sitt babygym..
Känns som om jag inte sovit en blund inatt.. Jag har haft svårt att sova, tankarna har snurrat runt i huvudet och sen har Ellah vart vaken en del..
Det är en grej som är jobbit med att vara ensamstående. Jag får ALDRIG någon sömn. Det är jämt jag som får ta nätterna och dom tidiga mornarna. Aldrig någon som kan ta henne ett tag på mornarna så man får sova vidare ett par timmar.. Nepp bara att hoppa upp fast man inte sovit mer en ett par timmar. Visst självklart förstod jag att det inte blir mycket sömn med ett barn i huset.. Men jag visste ju inte att jag skulle bli lämnad själv med allt.. Någon sovmorgon skulle faktiskt vara skönt att få :) Så man orkar med allt..
Hur länge ska man orka utan någon sömn??
Nej nu ska jag ta och äta frukost sen göra iordning mig och dotter för att sedan dra upp till Conventum. Där kommer vi tillbringa HELA dagen. Kom dit vet jag och kolla in när vi tävlar :) 50 kr inträde.

En pigg och glad tjej leker med babygymmet. Inte alls lika trött som sin Mamma. :)

Man orkar igenom dagarna tack vare det här underbara leendet. Vem orkar inte med då? Även om man aldrig får någon sömn :)
Mamma älskar dig Ellah!!

Vill ha tillbaka min familj!

Varför ska alla vara så j-vla lyckliga för?? Önskar att jag också hade en fulländad familj att komma hem till. Ligga och gosa alla 3 tillsammans i sängen. Laga mat och äta ihop..
Nu sitter man här helt själv istället.. Jag som drömt om att jag Kim och Ellah ligger och myser på morgorna i sängen, och bara älskar varandra så där sjukt myckt att man bara vill kramas och kyssas hela tiden.. Varför kunde det inte bli så?
Ussh fy f-n vad jag vill ha tillbaka våran famlj! Jag vill ha den HEL igen.. Jag och Ellah saknar att ha dig här hemma KIm!!!
När ska jag börja inse att min dröm aldrig kommer slå in?? Vill inte inse. DEt gör för ont!!

Kebab och idol..

Har precis kommit hem ifrån stan. Jag har vart på Conventum och fixat inför gymnastik tävlingen som är hela helgen! Jag vart tvungen att gå dit direkt efter lunchen med Pappa.. Tack Pappa för mat och underbart sällskap :) Och till Bror min som också var med..
Var en hel del att göra iordning på Conventum inför imorgon, men med hjälp av gymnaster och tränare klarade vi av det.. :)
Sitter just nu och äter en Kebab tallrik. Hade inte tid att laga mat nu ikväll så fick bli snabb mat på vägen hem från stan... Senare ikväll blir det Idol och myspys med ljus. Sen blir det att lägga sig tidigt. För imorgon kommer jag vara borta HELA dagen. Ellah kommer vara med hela helgen. Så jag får se till att inte glömma hennes hörlurar.
nej nu ska jag äta vidare och lyssna på Ellah som snarkar :)

Ellahs outfit !

Dagens outfit!

Tröja från Mega.
Byxor från Åhlens.
Strumpor från Ellos.


Lunch med pappa.

Har precis ätit frukost och nu sitter jag i soffan och myser med dottern min :)
Min pappa ringde igår kväll och ville bjuda mig på lunch idag. I like ! 
Så idag kl 13 ska jag möta pappa uppe på stan. Tror vi skulle äta på Pitchers. Men vi får väll se vart det blir.
Nej nu ska jag fixa iordning mig och Ellah. Får se vad dagens outfit blir..
Hörs sen..

Min älskade dotter!



Min älskade dotter! Du är det bästa som någonsin hänt Mamma.. Du är så otroligt vacker!
Hur kan man skapa något så underbart?


Fram med mysdressen och raggsockorna!

Ellah har precis somnat efter ett varmt bad :) Hade själv tänkt ta ett varmt bad eller en dusch. Sen blir det mysdress och raggsockor framför tvn... Mys Pys..
Hört att det ska snöa inatt. Får se imorgon bitti om rykterna är sanna :)
Hoppas man får sova något inatt för prinsessan..

Ellahs outfit !

Det här var dagens outfit!

Frank Dandy tröja från Lager 157.
Byxor Rock Star från Kappahl.

Varför sover hon inte??

Förstår inte vad Ellah hållt på med 2 nätter irad nu.. Hon sover som en prinsessa från kl 18 till 24 ungefär.. Sen vaknar hon hela tiden och gråter.. Hon är verkligen jätteledsen, det går inte att trösta henne.. Det tar kanske 1 timme innan hon somnar om igen. Och sen vaknar hon efter en halvtimme och det är samma visa igen..
När jag gick upp imorrse kunde jag knabbt öppna ögonen. :( Så självklart vart det ingen mammagympa idag heller.. Åhh känner Ellah på sig att jag verkligen vill träna att hon ligger vaken hela nätterna för att jävlas med mig?? haha man kan tro det!!
När jag gick upp imorrse kollade jag lite tv och åt frukost. Ellah lekte på lekmattan.. När det var dags för Ellah att sova lite middag passade jag själv på att få lite sömn. Så nu är man en ny människa. fortfarade super trött, men orkar iallefall hålla ögonen öppna haha..
Ska ta en promenad i det soliga vädret.. Lite motion ska man väll få idag!!

Igår kväll innan min träning provade vi med en ny fruktpure efter gröten.. Det blev blåbär och det var nya favoriten kan jag lova! Haha så underbar var hon. Fick hon inte en ny sked på en gång så vart hon tokig..

Pappa och jag kollar på Johan Falk.

MM gott med blåbärs pure..

Pappa matar mig..

Arg på Pappa för han inte ger mig mer blåbärs pure..


Nej nu ska jag göra iordning lite lunch och sen be ge mig ut i friska luften..


Onsdag..

Åhh idag är jag såå trött. Vet inte riktigt vad min lilla dotter hållt på med inatt? Hon vaknade flera gånger och grät och var jättelsedsen:( Vet inte om det är för att hon drömmer eller om hon fortfarande inte känner sig helt frisk efter febern..
Hade ingen större lust att gå upp imorrse. Men upp måste man ju.. Jag lade Ellah på en lekmatta så jag kunde börja städa. Det blev storstädning :) Tur att Kim kom efter hans jobb, så han kunde passa Ellah medans jag gick runt dragandes på dammsugaren i största hugg! Haha
Han precis städa klart tills fastighetesskötaren kom. Tur det :)  Badrummet skulle inte renoveras, vilket jag själv tycker att det faktiskt inte behöver göras. Så mig gjorde det inget.. Jag skulle där emot få nya köksluckor. Jag skulle få välja luckor och vilka handtag jag ville ha :) Yes!! Det vart jag super nöjd med.. Synd bara att det inte är en 3a jag bor i så jag kunde bo kvar här..
Har precis ätit lunch. Det blev Spaggetti och köttfärssås.  Snart ska jag åka och storhandla. Eftersom jag inte har någon bil längre så följer Kim med mig :)
Efter handlingen blir det nog hem snabbt slänga in varorna i kylen och sedan byta om för att åka till träningen..
Ellah blir hemma här med Pappa Kim som ska sova här (på soffan).

Nej nu ska vi väll ta och åka..

Mys med tända ljus!

Har precis kommit ut från en underbar varm dusch.. Ellah sover sen kl 18 som vanligt. Medans hon sov passade jag på att städa undan lite här hemma och sortera lite kläder. Vart inte riktigt klar så för göra resten imorgon innan fastighetsskötaren kommer.
Nu sitter jag här i soffan iklädd morgonrock och varma tofflor och har tända ljus :) Har mys pys för mig själv.. Är så frusen av mig, och då är det skönt med tända ljus och tofflor :)
Ska precis ta och äta lite kvällsmat och sedan blir det Desperate housewives på tv och sedan sista Johan falk filmen på datorn..
Nej nu ska jag mysa vidare i min ensamhet!!

Ellah är helt feberfri nu :D Hoppas att det håller i sig.. Peppa Peppa ta i trä :)

Bvc och sjukhus besök!

Idag kl 10 hade vi tid hos Bvc. Vi mätte och vägde Ellah. Hon väger nu 6490 och är 62.5 cm lång.
Hon hade inte gått upp så mycket i vikt som dom trodde, hon ligger nu under kurvan. Så vi har fått en tid för att väga henne igen och se så hon inte fortsätter under kurvan.
Ellah har fortfarande feber, 38.5 har hon. :(  Bvc sköterskan tyckte vi skulle åka ner till sjukhuset eftersom hon haft hög feber i tre dagar och har inga andra symtom som snorig eller hostig. Så vi fick en tid på sjukhuset. Vi blev kvar där ett bra tag. Dom tog blodprov och satte på någon konstig påse mellan bena på Ellah som hon skulle kissa i.. Men efter 1 timme hade hon fortfarande inte kissat något, så dom skulle sticka in en nål i urinröret och ta ett kissprov.. Ussh stackars liten tänkte jag och Kim (som hade slutat jobbet och kunde följa med).
Men precis innan sköterskan skulle sticka ïn nålen kom doktorn in med provsvaret från blodprovet och sa att det inte var någon bakterie i kroppen. Det var nu onödigt att ta ett urinprov. Yes skönt tänkte vi :) Då slipper hon den plågan iallefall..
Vi blev hemskickade med vetan om att skulle hon fortfarande ha feber om ett par dagar skulle vi bli tvugna att komma tillbaka.. Förhoppningsvis behövs det inte...
Nu är vi hemma och Ellah sover middag. Själv har jag precis ätit lunch.. Mm var så hungrig..
När Ellah vaknat ska vi och min bror gå hem till Mamma och prata lite och få en fika..
Sen blir det hem och Städa.. ussh vad tråkigt. Men det är ett måste idag eftersom min fastighetsskötare ska komma hit imorgon. Han ska kolla om badrummet och köket ska renoveras.. Jag hade ringt om att jag ville få det gjort! Så vi får hoppas :) Vill helst inte bo kvar. Men tror det bli lättare att eventuellt byta lägenheten om det är nytt och så känns det bättre om jag nu blir kvar här ett tag..

Här kommer lite bilder från i fredags och lördags..


Mmm Gott med gröt och mango pure..

Blir lagom kladdigt :)

Åhh vad jag är söt och kladdig <3

Försöker ta kameran..

Mm gott med mango pure på händerna.. Smaskens!


Att få plaska runt i badkaret är bara såå himla kul :)

Åhh så kul att göra vågor..


Haha Ellahs nya stil.. Så här har hon börjat sitta/ligga.

Ser inte så skönt ut. Men Ellah tycker om det :)


En annan dag, men med samma sköna ställning. Haha

Är kul att snart kunna ta sig ut ur babysittern...

Nu blir det promenad hem till mamma..

Filmtajm!

Har precis kommit hem från gymnastikträningen.. Nu har jag gjort iordning mig och lagt mig i sängen brevid Ellah :) Hon vaknade förut och var ledsen. Kim fick ge henne en alvedon och efter ett tag somnade hon igen... Så Nu sussar hon så gott här brevid i sin säng.. :) Jag ska nog inte sova riktigt en. Jag hade tänkt kolla på en till Johan falk film.. Hoppas den här är lika bra som dom två andra jag sett.
Nej nu blir det filmtajm..Men blir inte att lägga sig för sent, imorgon ska jag och Ellah vara på Bvc kl 10.
Hoppas hoppas hon är frisk då min lilla prinsessa! Hatar att se henne sjuk :(


Ellah fortfarande sjuk..

Lördags kvällen på Ladies night va super trevligt!! Andreas Johnson vilken pudding haha..
Var några i 50 års åldern som drack alldeles för mycket och blev utslängda. Haha dom blev väll alldeles till sig över grabbarna på scenen.. 
Vi mammor hade tänkt gå ut efter Ladies night. Men vi alla var såå himla trötta att vi kunde somna bara vi satte oss ner, så det blev inget med det... Jobbigt att vara småbarns mamma, hihi.. Det får väl blir utgång för oss någon annan gång.
Igår blev Ellah 4 månader.. Stor hon börjar bli.. Ussh vad tiden går snabbt.
Ellah vaknade med 40 graders igår :( Lilla snuttan var trött och lite grining hela dagen. Vi satt i soffan och myste i stort sett hela dagen. Pappa Kim var här också. Jag ville inte vara själv med henne när hon var så sjuk..
Idag mår Ellah lite bättre, men har fortfarande hög feber. Så idag har jag och Ellah legat i sängen nästan hela dagen.. Myst, lekt och sovit.
Nu sover hon för natten. Hon somnade redan halv 6 idag.. Jobbigt att vara sjuk antar jag..
Själv ska jag snart iväg och träna gymnastik.. Ska smita hem tidigare från träningen. Kim är här och har hand om Ellah och han måste sova tidigt eftersom han börjar kl 4 inatt. Och Ellah sover så oroligt nu när hon är sjuk,så jag åker tidigare för att ta hand om min plutta, så kim får sova också. Är ju bra om han inte somnar framför ratten på jobbet :)

Nej nu måste jag skynda mig och byta om till träningskläder.. Imorgon ska jag och Ellah på 4 månaders kontroll på Bvc. Får hoppas att hon är bättre då..

Ska försöka lägga in lite bilder om jag får tid ikväll.. När Ellah kladdar med maten och när hon badar :)


Min lilla sjukling :(

Blir bloggande senare om hur rolig och bra kvällen igår var..
Har inte någon tid till övers idag innan Ellah somnar för natten..Min lillaprinsessa har nästan 40 graders feber :(
Så jag ska gosa HELA dagen med henne :)

Nattens lilla prinsessa!

Idag är jag SJUKT trött.  Vet inte riktigt vad Ellah har hållt på med inatt. Hon somnade som vanligt kl 18 igår, sen vaknade hon vid 22:30 tiden. Då ammade jag henne medans jag kollade på Wallander. Då låg hon vaken med mig i kanske 40 min. Vi myste och pratade. Så fort jag lade ner henne i sin säng så somnade hon. Men vid 2 tiden inatt vaknade hon. Hon var lite ledsen så jag tog över henne till min säng och sen ville hon bara leka o prata. Jag som precis hade somnat ville inte leka och försökte få henne att somna igen.. Men det ville inte Ellah. Och efter MÅNGA timmar vart hon till slut övertrött och grät och grät och kunde inte somna.. Så till slut kl 9 imorrse somnade hon igen och vaknde vid 11.. Men hallå? Tror ni jag är helt död nu eller?? Det kan jag lova er att jag är..
Hur ska jag orka iväg och träna gymnasterna strax och hur ska jag lyckas hålla mig vaken till ikväll när vi ska ut?? Jag som verkligen hade sett fram emot den här kvällen.. Nu vill jag bara vara hemma och sova :(
Hoppas att jag kommer känna mig lite piggare sen.. För att känna så här är världelöst :(


Ne nu måste jag göra klart mig för att sedan ta med Ellah och gå till träningen...

Myskväll med Idol och Wallander..

Fikan på stan var underbar. Kul att träffas :) Mår ganska så bra idag!. Inte alls så nere som jag kännt mig dom sista dagarna. Det är ett stort + .. :)
Kim kom hit idag efter jobbet och gosade med Ellah. Är glad att han verkligen vill träffa henne varje dag. Även om det inte funkade mellan oss ska ju inte våran dotter bli lidandes för det..
Har precis laggt Ellah. Hon somnade på bara några minuter.. Så nu har jag hela kvällen för mig själv. Ska kolla idol, Wallander och äta en påse fredags godis.. :)
Imorgon blir det först gymnastikträning sen hem och duscha och snygga till sig, sen blir det ut med mammorna i föräldragruppen. Resturangbesök med god mat och några glas vin, sen vidare och titta på Ladies Night. Skoj Skoj!


Fika på stan idag!

Lunchen igår var hur trevlig som helst. Äntligen kunde alla mammor från gruppen vara med.. Det var ett tag sen sist :) Blev en lång promenad med bror min igår eftermiddag också. Synd att det började regna bara.. Mina skor var fyllda med vatten. Upptäkte att det läkte in från sulorna :( Hmm så ska skor INTE göra!!

Sitter just nu och kollar på Ellah som leker i sitt babygym. Hur kan man älska någon så mycket??
Vi ska snart ta och göra iordning oss sen blir det stan och träffa min bror, min farbror, hans fru och 2 barn :)
Dom bor i sthlm så det är bäst att ses när dom är i Öret och hälsar på..
Ne nu ska jag ta upp min dotter som tröttnat på gymmet.. Sen blir det nog ett bad för oss :)
Kommer bilder sen från igår när Ellah äter gröt och mango pure.. Hon börjar verkligen älska mat nu.. Hihiså kul att se..
Vad ska man göra ikväll då??

Planerna ändras snabbt..

Som sagt mina planer ändras fort.. Fick precis ett sms från Maria i föräldragruppen som jag brukar träna med. Hon skulle inte hinna till träningen idag.. Och jag hatar att gå dit själv :( Så tyvärr blir det ingen mammagympa idag endå :(
Men Mamma fettet ska bort, så jag tar med Ellah på en Lååång promenad ute i det soliga vädret istället.
Ska göra lite situps innan jag går.. Det är ett måste haha..
Nej nu ska jag börja, och sedan gå. Får jag hoppas att mina planer inte ändras mer idag :)


Mammagympa med Gröna grodan!!

Har precis fått i mig lite frukost. Te var ett måste, då jag känner mig så frusen på morgonen. Känner mig inte helt friskt. :( Jag fryserhar ont i halsen och allmänt seg.. Men det blir Mamma gympa endå.. Jag VILL verkligen inte missa fler pass. Så snart ska jag ta med Ellah och gå till Friskis och svettis..
Efter gympan blir det lunch på Gröna Grodan med några mammor i föräldragruppen :) Måste fråga vad dom tänkt ha på sig på lördag när vi ska på Ladies night.. Jag har verkligen panik.. Vad ska man ha på sig om inget passar längre?? Antingen är kläderna för stora eller för små. Och inte vill man slösa pengar på nytt när det (förhoppningsvis) kommer vara för stort inom några månader..
Nej nu ska jag packa väskan och ta på mig träningkläderna..

Just ja, tvätttid 15-22 idag.. Kul kul!!!


Ellah lilla datanissen..

Såklart att Ellah skulle vakna när man ställt sig i duschen. Det var bara att skynda sig klart och sedan leka med lill tjejen :)
Vi busade ett tag i soffan, sen kom Ellahs pappa Kim på besök.. Han ska vara här hela kvällen och ta hand om Ellah eftersom jag ska till träningen. Hon har förmodligen somnat redan innan jag går. Det är bra, då hinner hon aldrig veta att jag är borta... Och det gillas av Mamma eftersom jag inte gillar att vara ifrån dig nu när du blivit SÅ mammig på kvällarna.. Bara Mamma som gäller vid läggdags.!

Kim och jag hittade en liten knöl i Ellahs bakhuvud. :( Snacka om att man blir orolig. Är säkert helt normalt, men man kan endå inte låta bli att tänka det värsta. Tur är att vi ska till Bvc på Tisdag.. Får fråga då vad det kan vara.


Efter sovstunden var det dags för bus igen :)





Åhh Mammas fot var väldigt intressant..

Mmm och god var den också.. Haha tur att jag precis kom ut från duschen. Hade nog annars inte smakat så gott?


Ellah ska vara med Mamma och kolla runt lite på nätet.. <3

Nej funderar på om jag kanske ska möblera om lite i sovrummet. Undrar om jag kommer hinna det innan träningen?


Imorgon bitti SKA det bli Mamma gympa.. Sedan blir det lunch med Mammorna i föräldragruppen på Gröna Grodan..

Blev ingen lunch med min bror idag. Då han vaknade kl 16.. Hur kan man sova så länge? Förklaringen var väl kanske att han inte somnade förens kl 6 imorrse.. JA tänkt när man själv valde när man skulle sova och vara vaken. Nu bestämmer tösen min när jag ska vara vaken. Då är det bara att passa på och få så mycket sömn som möjligt när hon sover!!!


Bilder från veckan..

Här kommer lite kort som jag tagit i veckan..


Haha Ellah har börjat att lipa hela tiden.. Hon har väll kommit på att hon har en tunga :)
Hon ser för rolig ut när hon gör det hela tiden..



Bus med Mamma..



Myser i soffan..


Myser med Mammsen. <3


Duktiga Tjejen som försöker stå själv..


På Söndag blir Ellah 4 månader gammal.. Min lilla tjej börjar bli stor. Hon har verkligen börjat tagit för sig mer och mer. Min lilla tös har verkligen en STOR personlighet!!
<3 Mamma älskar dig pluttan!

Trevlig kväll igår..

Jag och Ellah vaknade kl 7 imorrse. Vi låg och lekte ett tag i sängen och gick upp vid 9 tiden.. Nu har Ellah precis somnat för att sova lite middag.. Jag ska plocka undan efter igår kväll när Mamma, Sofia och Sandra var här. Jättetrevlig kväll blev det.. Jag bjöd på Tikkimisala, ris, nannbröd och sedan blev det kaffe after eight och mums mums.. :) Vilken snäll själ jag är hahah..!!
Idag skulle kanske min bror bjuda mig på lunch uppe på stan.. Berodde på när han skulle vakna, för han var tydligen ledig idag.. Han har även lovat att köpa ett par tjocka vantar till sin lilla guddotter :) Jag och Ellah tackar!
Bilder från igår kväll kommer upp senare. Kameran är borta :( Vart kan den vara??
Ikväll är det träning igen. HOPPAS verkligen att gymnasterna sköter sig bättre idag!!
Undra om jag ska hoppa in i duschen nu när Ellah endå sover??


Jobbig träning med underbara gymnaster!

Har nyss ätit risgrynsgröt.. Åhh det får mig att längta efter julen.!!!
Ellah börjar sova bättre och bättre på nätterna. Inatt vaknade hon vid 24 och 4 och ville ha mat, sen vaknade hon kl 7 och ville gå upp.. Så vi lekte lite, men efter en timme blev Ellah trött igen och somnade runt kvart över 8 och sov till kvart i 10.. I love it!!
Igår kväll på träningen, gick det väll sådär.. Har några gymnaster som kämpar på sjukt bra.Tummen upp för dom! Sen har man några som har en SÅ dålig attityd mot oss tränare. Och det tycker jag INTE om!! Visar ungdomar ingen respekt för vuxna längre?? Tråkigt tycker jag.. Hoppas att dom skärper till sig. Annars får dom inte vara med och tävla nästa helg.. haha intressant för er att läsa som inte bryr sig ett skit om Gymnastik!!
Nej nu ska jag fixa lite här hemma, sedan ta en promenad till affären och sen laga mat till tjejerna(tränarna) som kommer ikväll :) Fun fun..

Min kompis fyller år idag,
Grattis Johan på födelsedagen!

Godmorgon världen!!

Jag har nyss drukit en varm kopp the. Det var välbehövligt. Jag är såå himla frusen. Borde kanske sätta på värmen i lägenheten?? Haha
Sitter i soffan och fixar lite saker på datorn, Ellah ligger brevid och leker med en liten leksaks sköldpadda :)
Ska snart ta och börja plocka undan lite. Får besök imorgon av Mamma, Sofia och Sandra (dom andra tränarna). Vi ska prata lite om framtiden, vart vi vill komma med gruppen och så. Sen tänkte jag bjuda dom på middag också.. Visst e jag snäll?? HAhai
I eftermiddag ska jag och Ellah iväg på sångstund på öppnaförskolan.. Det är en sång vi brukar sjunga som Ellah älskar.. Hoppas vi sjunger den idag med :)
Ikväll när jag ska iväg och träna mina gymnaster kommer Kim hit och är med Ellah. Hoppas han hinner hit innan hon somnar för kvällen. Så han hinner leka lite med henne också..
Nu börjar Ellah gnälla lite. Är det uppmärksamhet hon vill ha? Hungrig eller trött kanske?? haha det lär vi se när jag tar upp henne.. Min lilla Prinsessa!



Morgonmys med Mamma <3


Haha uppmärksamhet hon ville ha.. SÅKLART!!
Varför ska Mamma få sitta en snabbis vid datorn för? När jag finns här?? Haha ser ut som hon tänker så!


Ösk suger just nu....

Blev inte att jag träffade Samuel idag :( Han vart tvungen att åka hem en dag tidigare till Sthlm. Dom skulle byta hans fönster tidigt imorgon bitti..
Planerna vart ändrade.Så imorrse efter att jag och Ellah vaknat, gjorde jag iordning Ellah och sen hoppade jag in i en underbar varm dusch :)
Sen tog vi en mycket kall promenad hem till Mamma.. Där var hon i stor gång med att både laga mat och baka. Vilken fruga Anders har , haha.. Fattar inte att hon orkade laga både mat och baka, då hon var sjuk och knappt hade någon röst kvar..  Stackars Mammsen <3
Super god var maten. Jag hade tjatat mig till Rotmos :) Vaa rotmos tänker nog dom flesta?? Men åhh så gott det är :)
Efter maten kom Ellahs Pappa Kim och hämtade oss. Hans Mamma hade flera biljetter till Ösk matchen. Och snäll som han är bjöd han med mig och våran lilla huligan till dotter.. Tack Kim!!
Tyvärr var det den sämsta matchen jag sett på länge.. Vad håller ni på med Ösk? NU har ni förlorat med 3-0 i dom 2 sista matcherna.. Är ni rädda för att ligga i toppen eller? Fortsätter ni så här så kommer vi absolut inte komma i någon topp 5 som ni vill :( Är mest besviken på min Favorit Roni Porokara. Vad har du gjort på planen dom sista matcherna?? Nu får du komma igen och visa framfötterna, visa varför du är bäst :)
Iallefall så åkte vi tidigare hem ifrån matchen.. Kim blev vansinnig när Malmö gjorde 0-2 målet. Han reste sig och började gå. Det var bara att springa efter. haha
Det bästa på matchen var att man fick en stor påse Kanelbullar när man gick hem tyckte Kim.. Snällt av dom på Kanelbullens dag :)

Oj vilket långt inlägg det blir ser jag.. Ni behöver inte fortsätta läsa om ni inte orkar :)
Efter matchen åkte jag hem till Mamma igen.. Hon skulle klippa mig. det behövdes kan jag tala om.. Ussh vilket äkligt slitit hår jag hade.. Nu är det bättre :) Tack Mammsen!


Våran Ösk huligan :)

Vi <3


Myser i Mormors stora fotölj.



Lyckas alltid ta ut nappen ur munnen. Destå svårare att få tillbaka den.:)


Vill sova!!

Borde egentligen ligga i sängen och sova vid det här laget.. Men tyvärr är det någon idiot till Granne som har fest, och det är ett j-vla liv... Så får gissa att jag kommer vara lagom trött imorrn vid 7 när Ellah vill gå upp. Sen kommer hon ju vakna ett antal gånger innan och vilja ha mat.. Jag får vara glad om jag får några timmars sömn.
Ne nu ska jag dricka upp mitt glas coca cola och sen gå och borsta mina tänder. Sen blir det väll sängen och försöka sig på att somna..

Bus bilder..

Här kommer lite underbara lek och bus bilder från i Fredags...


Haha hur många bilder som helst. Man kan inte sluta ta kort på henne. Hon är så himla underbart söt.



Här kommer några bilder på Ellah när hon sitter i soffan brevid Pappa Kim och kollar tv. Hon är så duktig på att sitta själv!

Duktiga tjejen <3

Här kommer lite fler bilder från dagen, när Ellah hoppar i sin hoppgunga.




Gud vad Ellah låter när hon sover.. Sitter i soffan och lyssnar på henne. Låter som hon pratar i sömnen.. Undrar vad hon drömmer om??

Internet pajala..

Sitter och myser framför tvn med en påse lördagsgodis :) Ellah sover sen kl 19, så det är lite ensamt..
Har inte kunnat blogga sen igår morrse, då internet ej har fungerat.. Men nu är jag här igen, haha
Igår kväll hade vi tjejer myskväll hemma hos Mia.. Super trevligt var det :)
Ellah hade sovit hela kvällen, så Kim kunde ligga framför tvn i lung och ro..
Idag har jag tränat mina gymnaster. Vi håller på och tränar till en tävling som är om 2 veckor.. Dom kämpar på riktigt bra, och det börjar se bra ut nu :) Vi ska ju ta en medalj!
Haha gav Ellah lite gröt ikväll igen. Hon är för söt när hon äter. Hon gör roliga miner och skrattar om vartannat.. Jag måste ha fått världens gladaste tjej.. Hon ler och skrattar nästan hela dagarna. Enda gången hon kan vara lite gnällig är om hon är trött eller hungrig.. Och det brukar vara gnäll i max 3 minuter.
Som idag har hon till och med haft lite feber min stumpa, och endå är hon glad hela tiden <3

Här kommer lite bilder från ikväll när Ellah äter gröt!



Min Prinsessa <3

Imorgon kommer nog min älskade kompis Samuel hit och hälsar på.. Ska bli så himla kul att träffa honom. Blir så sällan nu när han bor i stockholm.. Saknar dig Samuel!!
Det blir ingen söndagsmiddag hemma hos Pappa och Karin imorgon, då dom är bortresta.. Men då är min Mamma så snäll och bjuder mig på Söndagsmiddag istället.. Har man inte underbara föräldrar? Dom bästa!! <3
Blir kanske att gå och titta på Ösk imorrn också. Det vore en höjdare :)

Fredagsmys :)

Inatt har Ellah sovit jättebra.. Nästan hela natten i sin egen säng. Min duktiga tjej :)
Just nu sitter jag och kollar lite tv.. Haha Hem till Gården är det på tv.. Ska snart hoppa in i duschen, plocka undan lite här hemma och sen laga mat..
I eftermiddag ska jag lämna bort min katt.. Jag hoppas det kommer gå bra!!
Ikväll har Kim lovat (efter lite tjat) att han ska ta hand om Ellah så jag kan ha en tjejkväll hemma hos en kompis utan att behöva ta med Ellah.. Vi tjejer ska kolla lite film och snacka :)
Kim får en väldigt skön kväll han med, då Ellah redan kommer sova när jag åker och förhopppningsvis fortfarande sover när jag kommer hem.. Så varför ska han då sitta hemma hos sig helt själv? När han faktiskt som jag gör VARJE kväll ta hand om sin dotter?
Nej nu börjar det låta som Ellah inte är så nöjd med att ligga i babygymmet, så jag ska väl gå och ta upp henne och leka lite med henne :) <3

Myser med Mamma..

En film på mig och Ellah mysandes i sängen en dag för 2-3 veckor sedan.. Det bästa som finns är att gosa och leka med Ellah :) <3 Man blir så lycklig!!
http://www.youtube.com/watch?v=c9bDIW3wCW8

Fotbollsfan :)

http://www.youtube.com/watch?v=6GjNsgPTW78
Haha här är en film på Ellah när hon kollar på när sverige spelar fotboll! Hon är redan ett litet fotbollsfan :)
Här är hon nästan 14 veckor gammal!!

Bjudit på mat, snäll som jag är.. :)

För ca 5 min sedan gick Mamma och Anders hem.. Jag har vart snäll och bjudit dom på middag :) Är så himla tråkigt att laga mat till sig själv. Så tänkte vara lite snäll så dom slapp laga mat hemma ikväll.
Pappa och Karin kom förbi en stund ikväll också.. Dom hade vart ute och köpt en jättefin åkpåse till Ellah.. Tack världens bästa Morfar <3
Imorrse skulle jag iväg på Mammagympa.. Men tyvärr blev det ingen gympa för mig idag..
Ellah har nämligen vart vaken stor del av natten. Så jag orkade inte ta mig upp från sängen när kl ringde vid kvart i 9. Ellah hade precis då somnat och jag tänkte att det var bäst att passa på att jag själv fick lite sömn.. 2 timmars sömn blev det iallefall :) Bättre en inget!
I förmiddags låg jag och Ellah bara i soffan, vi mös och kollade lite tv..
Vid 13 tiden kom Pappa Kim och hälsade på.. Han var även snäll och körde mig till Willys så jag kunde storhandla.. Tur att Kim var skyldig mig pengar, så jag kunde storhandla denna månad.. Haha men nu är pengarna slut igen...
Imorgon ska min lilla älskade katt Engla flytta här ifrån.. Hon kan tyvärr inte bo kvar här, då jag aldrig har tid för henne längre.. Tycker så synd om henne och hon är värd ett hem där någon verkligen har tid med henne och där hon kan få springa lite ute också :) Får verkligen hoppas att hon sköter sig så hon får bo kvar hos Lisbeth..
Ikväll tror jag det blir Idol..
Hmm vad ska man göra imorgon? Förutom att lämna Engla..


I den här Babysittern brukar Ellah ligga i.. Men nu har hon tydligen blivit så stark att hon lyckats sätta sig upp i den och är på väg ut ur den.. Blir nog att spänna fast henne i den här babysittern också fortsättningen.. Hon har en annan mer sittandes som hon alltid sitter fast i såklart!
men den här babysittern är mer liggandes, så i den har hon legat och myst i tidigare, Innan hon kom på den här iden vill säga.. Haha Busfrö!


Haha hon blev så nöjd när hon lyckades sätta sig upp och hänga sig över kanten..

Idag blir min lilla tös 16 veckor gammal.. Gud vad tiden går fort!!


RSS 2.0