Vad ska man göra??

Igår var jag iväg och simmade med mor min :)  Det var sjukt mycket folk, så vi simmade i 30 min sen satte vi oss i bastun. Guuud så skönt det var att basta, kunde suttit där hela dagen.
På kvällen gick Kim och jag hem till Maria och Hebbe, Vi åt mat och kollade filmer, Och som vanligt hade jag en massa mun diarre, hihi .....Men varför ska man hem till folk om man bara sitter tyst???






Idag ville jag INTE gå upp när klockan ringde, har sovit så dåligt inatt, Ella har legat uppe vid mina revben, så jag knappt kunnat andas, Jag lät som en 90 åring inatt när jag försökte andas.!HAHA
Så jag låg kvar lite extra i sängen, men fick då slänge i mig frukosten och skynda mig till träningen..
Idag jobbade mina gymnaster på jätte bra :)
Lagom när träningen tog slut kom Kim förbi och hämtade mig,,, Han tjatade till sig att vi skulle äta på pizza planeten, och självklart lyckas han med sitt underbara leende att få sin vilja igenom :)    Sen traskade vi hem i denna iskalla kyla, stannade och köpte det sista av marknadsgodiset på hindersmässan, dom hade fullt upp med att slå igen alla stånden.. Synd att dom inte hunnit stänga godis ståndet jag handlade vid,, ussh fy satan vad det smakade äkligt! Så nu sitter jag här hemma och är besviken på att jag ej får äta nårr gott godis :(


Så vad ska alla göra ikväll då? Själv ska jag dammsuga snart, sen vet jag inte vad man ska göra. Blir nog att kankse gå hem till Maria och Hebbe, eller så går Kim och jag o bowlar med några!

Trevlig helg!!!






Hindersmässan och träning!

Tjohoo allihopa!

Idag har jag och Kim vart på hindersmässan med Hebbe och Maria.
Som vanligt hittar man inte ett skit förutom marknadsgodis mmm så gotti :) men självklart måste man gå år efter år!
Ska strax iväg och träna mina underbara gymnaster, hoppas att denna träning blir bättre en sist. Ni förstår mina underbara gymnaster som är i åldern 13-18 har blivit väldigt uppkäftiga och inte riktigt tänker på att man ska visa respekt för äldre.. Men jag vet ju själv hur jag var i den åldern, tänkte bara på killar och orkade inte låta trevlig mot äldre även om man respekterade dom! Så dom får väll hållas ett tag till! :) hihi Sen sätter jag ner näven! haha rädda dom (ej) kommer bli då!!

Imorgon blir det nog att vi drar hem till Vidar och Emma och hälsar på! Blir nog mysigt!
Hej hopp allihopa, orkar inte vara såå social idag!!


Kysss          

Älskar min baby, Han var såå söt när han somnade i soffan igår! Eller hur? :)

Lördag!!

Var såå seg idag när jag vaknade, vaknade av klockan som ringde vid 11. Jag skulle annars kunnat sova HELA dagen!
Jag åt frukost och gick sedan iväg för att träna mina underbara och duktiga gymnaster. Det är såå kul att hålla på med gymnastik. Speciellt när som blivit så duktiga som dom är.!
Efter en lång och intensiv träning knallade jag hem i skitväder. Mina skor var som 2 simbassänger, var så kallt och äkligt!! :(
Ussh var så arg, jag frös och var vrålhungrig.!!
När jag äntligen kom hem fick Kim mig snabbt att må bra igen :)     Han hade lagat mat och han värmde mina iskalla små fötter!! Tack Baby för att du finns! Jag älskar dig!!! 


Kvällen spenderades hemma hos Maria, Hebbe och lilla Nathalie, alltid lika trevligt!
Kim, Linkan och Hebbea drack en massa öl och spelade kort, vi tjejer Helena, Maria, Monika och Dijana satt och snacka en massa skit i soffan!
Som Kim och Hebbe brukar säga vi har mun diarre hihi.. Dom tycker vi e sjukt jobbiga när vi snackar så mycket! Försöker förklara att när tjejer ses så blir det mycket diarre :)





                                                                                           Nathalie!                Älskar dig Baby :)
Kim o Linkan!                      Helena o Dijana!



Bye Bye


FREDAG!!!

Dagen började med att jag vart väckt av min underbara sambo Kim.  Det är underbart att vakna av hans armar runt om mig.. Jag bara njuter då :)
Sedan åt vi frukost och gick upp på stan, Kim orkade inte gå så länge så jag fortsatte att shoppa för mig själv.
Men tycker mer om att shoppa själv en att ha med andra, jag får mer köpt då :)
Det vart ett par byxor till mig, vart bara tvungen att ha ett par nya.
Har ju blivit så tjock om magen att jag inte kan ha några byxor längre.. hihihi
Sedan vart det såklart lite kläder till lilla Ella!! Hon är inte ens född men e redan väldigt bortskämd :)


På Kvällen vart det myspys på Kina muren, Jag,Kim,Maria;Hebbe och Linkan Hebbes kompis från blekinge.
MM Så gott det var, Kim var mest intresserad av ölen haha men jag svullade i mig mat o godis för fullt. Får skylla på att ungen var sååå hungrig haha.


På vägen hem pratade hebbe en massa strunt som vanligt! Alltid svårt att hålla sig för skratt när man e med han o Maria. Hebbe e sjuk! :)

Så dagen o kvällen vart lyckad! Hoppas eran var lika lyckad!!



Just Nu!

Tjohoo Allihopa!

Nu har jag skaffat mig en blogg för att få dagarna att gå :)
Jag är ju som sagt mellan 2 jobb nu, eller vad brukar man säga hihi.      Men det e faktiskt skönt att inte behöva jobba när man e på tjocken, man orkar inte lika mycket då heller.. Sen e det ju skönt att älskling också e hemma på dagarna. Han väntar på svar om han ska få gå en lastbilsutbildning eller inte. Får han inte gå ska han börja jobba direkt säger han. Det blir ju skönt med mer pengar hem, men tråkigt att inte ha hans sällskap hemma om dagarna :(

 Idag har jag mest suttut framför datorn och skaffat mig en blogg och en facebook.
Ja jag vet facebook alla har haft det i typ 10 år och jag skaffar idag :) Bättre sent en aldrig haha!!
Men nu väntar jag mest på att Kim ska komma hem efter sen Thaiboxnings träning så ska vi nog gå över och umgås med Maria,Hebbe och deras lilla Nathalie.   Blir väl att kolla en film och snacka lite skit :)!!!

För dom som inte vet så är det en liten flicka vi väntar :) Kim säger att det är en Ella som ligger där inne, så vi får väll se om han har rätt :) Är just nu i V. 22 och jag blir bara större och större om magen för varje dag som går. Undra igentligen hur stor jag kommer vara när jag ska föda,, haha vill inte ens tänka på det!!


Puss o Hej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0