Klippning och Sumo bebis!

Blev bara Kim som klippte sig idag. Han blev så fin så :)  
Just nu sitter jag och tittar på Den rätte för Rosing. Sista avsnittet tyvärr :(
Imorgon blir det inge jobb. För skönt! hihi. Jag ska till barnmorskan imorgon förmiddag, dom ska kolla så allt e bra och mäta min mage. Sist jag var och mätte magen så låg den lite över kurvan. Dom ska kolla imorgon så att livmodern inte har växt för fort över kurvan, då skullle jag bli skickad till specialistmödravården för att väga och mäta bebisen. :) Hoppas inte att det är en sumo bebis i magen hihi..
Nej nu är pausen slut, nu ska jag återgå till Den rätte för Rosing!

Är våren äntligen här?

Jag har nyss kommit hem ifrån jobbet. Det är så kul att jobba med barn, man får så mycket energi av dom :)
Men nu börjar jag bli riktigt trött och har fått väldigt ont i mage och rygg.  :( Men jag ska jobba några veckor till hade jag tänkt.
Är våren äntligen här tro? Var så skönt att komma ut idag och känna att det var plus grader. Jag hoppas värmen håller i sig, och att vi kanske kan få lite sol också? :)
Om någon timme kommer Kim hem, då tänkte vi gå och klippa oss. Det är verkligen ett måste.
Nej nu måste jag gosa med Engla (katten) lite. Hon ligger här i soffan och vill att jag ska gosa med henne!

Bloggar senare!!

Ussh för Söndag!

Ussh vilken blaskig söndag det är  :(
 Idag har man städat här hemma, och så har vi varit ute en sväng hos Kims mamma. Vi lämnade tillbaka bilen som vi haft denna vecka. Tack Nina för lånet :)
Ja vad ska man säga om Sverige matchen som spelades igår.? Kan börja med att säga att Majstorovic var Kung!! :)
Hade vi inte haft honom hur hade matchen slutat då tro? Isaksson var också i väldigt bra form. Kul att se.. :) Men säger bara det  Anders (Taco) Svensson har han inte gjort sitt snart? Och likaså med Henke Larsson 37 år gammal. Det syns att han inte alls orkar lika mycket som förr. Han kanske ska lägga Sverige skorna på hyllan? och ta på sig  Helsingborgs skorna istället hihi. Eller vad säger ni? Man vill ju sluta när man endå är lite på topp. Inget kul att sluta pågrund av att man inte orkar eller att man blir bänkad. Kanske inte är så kul att bli ihågkommen som den som avslutade sin kariär på bänken.
Nog snackat om Landslaget :)

Nu ska jag bara sätta mig i soffan och kolla tv, ska  sitta där hela kvällen...:) Ska upp och jobba tidigt imorgon igen. Hmm undra om det är något bra på tv ikväll? Får ta och gå in på tv.nu och kolla..

Portugal-Sverige!!

Idag lördag har jag tränat mina gymnaster, som alla andra lördagar :)
Efter träningen kom Kim och hämtade mig och vi åkte ut till mariebergs köpcentrum. Blev en sväng förbi ikea också :) Inhandlade lite som vi måste ha hemma,nu när den lille snart kommer.:) Eller snart o snart 8 veckor är det ju kvar. men bättre att köpa sakerna i tid, Vem vet jag kanske inte orkar gå o handla om några veckor. Börjar blir riktigt tungt o jobbigt att gå :(
Just nu sitter Jag och Kim hemma hos Hebbe. Maria är ute på äventyr :) Vi ska kolla fotbolls matchen. Vi får verkligen hoppas att Sverige visar framfötterna och vinner ikväll! Eller vad säger ni? Vilka tror ni vinner, sverige eller portugal?

Grattis bror 22 år!


Jag älskar dig bror!
Idag fredag fyller min älskade lillebror 22 år! Gud vad tiden går fort. Tyckte inte det var så länge sedan vi satt och lekte tillsammans i sandlådan. :)
Eftersom min bror Christoffer åker på träningsläger till Åland idag, så fick vi fira honom igår istället. Hoppas du blev nöjd över alla presenter du fick?




Igår var jag även på första träffen med föräldragruppen. Mycket bättre en vad jag trodde det skulle vara. Jag träffade en hel del trevliga människor, som jag förmodligen kommer fortsätta träffa efter det här. :)
Ikväll blir det att bara ta det lungt. Jag ska kolla på finalen i Lets dance :) Har jobbat hela veckan och behöver vila upp mig lite, och så har jag ju gymnastikträning imorgon igen.
Ha en bra helg allihopa!!

Vad ska man köpa?

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag har jobbat hela dagen och är väldigt trött.  Somnar snart här framför datorn..
Men har självklart sett Den rätte för Linda Rosing nu ikväll :) Nu vet jag vem det är som vinner. :) Kunde inte hålla mig så jag skickade sms till min älskade vän Samuel. Han är nämligen tillsammans med Bobby, Lindas bäste vän. Så Samuel var snäll att berätta vem det var. Jag har tjatat på han varje vecka :) Han orkade nog inte höra mer tjat från mig...hihi

På fredag fyller min bror 22 år. Hmm vad ska man köpa? Vi ska fira honom på torsdag eftersom han åker till Åland på träningsläger på Fredag.. Har ni något förslag på vad jag kan köpa???

Imorgon vet jag inte om jag kommer hinna blogga :( Jobbar till kl 18 och börjar träningen 18:30 och kommer inte hem förens 22 tiden. Och då måste jag sova eftersom jag börjar kl 7 ute i Mosås på tordagen.
Ja just det,, På torsdag ska jag på första träffen med föräldragruppen. :) Blir spännande!
Nej nu sparkar lilltjejen i magen så mycket, så tänkte lägga mig i sängen och mysa lite med Kim och med magen!
Sov gott!!

Jag Önskar Dig!

Jag önskar dig inte guld, mitt barn
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.

 


Söndag..

Igår kväll var jag ute och åt med mina gymnaster som ni kanske minns? Det blev en riktigt trevlig kväll, och alla tjejer verkade trivas :) Mycket skratt och prat blev det hos dom.
Lite bilder från Kinamuren.


Kim spelade ju match igår mot Yxult. Kims lag vann med 6-1..:) Bra spelat alla i Garphyttan!

Idag vaknade jag vid 9 tiden, gick upp och åt en ordentlig frukost. Framåt halv 12 tiden åkte Jag, Kim och Anders (mammas man) iväg och tittade på en bil. Bilen såg riktigt bra ut. Bättre en vad vi trodde :) Men jag och Kim valde att vänta ett tag med köpet. Vi har även ögonen på andra bilar vi ska kolla på först. Efter titten på bilen åkte vi hem till min mamma. Jag och Kim lagade mat som vi sedan bjöd Mamma och Anders på. Det blev  ris med kycklinggryta!
Efter maten vart jag och mamma tvungen att åka iväg på årsmöte med gymnastik föreningen. Som tur vad gick mötet hyfsat fort, det är såå sjukt tråkigt att sitta på såna möten.
Nu ikväll har jag och Kim bara legat i soffan o myst.  Imorgon är det jobb igen ute i mosås, så det blir en tidig morgon.
Så jag hade tänkt gå och lägga mig nu, så man är hyfsad pigg imorgon.
Sov gott allihopa!

Upptagen lördag!

Har precis ätiti frukost! Fick tyvärr göra det själv idag, då Kim redan åkt iväg för att spela match mot Yxhult. Jag hoppas att han vinner :)    Jag själv ska snart iväg till mamma. Vi ska gå tillsammans upp på gymnastikträningen idag. Det blir en lång träning för tjejerna. Det kommer nämligen en fotograf till oss idag, han ska ta en massa fina kort. Det blir kul att få lägga ut på våran hemsida sedan. www.agforebro.se/oscariaflickorna
Efter träningen ska vi tillsammans ALLA 30 gymnaster och vi tränare gå till kinamuren för att äta deras goda buffe.
Det blir nog en lååång dag och kväll med mycket tjatter ifrån tjejerna. haha som alltid.
Får se när jag kommer hem ikväll..
Vad ska alla andra göra denna underbara lördag???

Gud jag har blivit så stor. Och större ska man bli.. uj Uj säger jag bara.

Grattis Nina 40 år!

Efter jobbet mötes Kim och jag upp på bussen. Vi åkte in till stan för att handla present till Mamma Nina. 
När allt var färdighandlat gick vi hem och gjorde iordning oss. Kim gick till sin morfar för att låna bil så vi kunde komma ut till Nina, hon bor nämligen mitt ute på landet.
Det blev en trevlig kväll, men mycket folk. Det bjöds på smörgåstårta, bullar och kakor i alla former.. M gotti  :)

Kim med mamma Nina.           Kim och Ann-marie.                                                   Jag något svullen :)

Våren är här!

Idag på jobbet var vi ute hela förmiddagen med barnen.(jobbar på dagis) Bäst att passa på när det är så fint väder. Man vet ju aldrig hur länge det håller i sig.? Men helt underbart är det, man blir så mycket piggare av att vakna av solen som lyser in igenom fönstret  på mornarna:)
Just nu sitter jag i soffan och myser med Engla (katten), vi kollar på tv.  Om några timmar börjar Sveriges värsta bilförare, det är så kul att titta på. Fattar inte hur dom fått körkort igentligen haha.
Imorgon efter jobbet  ska jag och Kim ut till hans mamma Nina, hon fyller nämligen år imorgon. Hela 40 år! :)
Nina blir en ung farmor till lilla Ella :) Jag som tycker min mamma är ung, hon blir 45 iår. Det är bra då orkar dom vara barnvakt ofta hihi.

Nej nu ska jag kolla Unga mödrar...

Engla

Jobbig Tisdag!

Igår vaknade jag av klockan som ringde 6:15, Jag var sååå sjukt trött, inte konstigt kanske eftersom jag då inte sovit på 4 nätter. Bara ett fåtal timmar varje natt.
Kl 7:30 började jag jobba ute i Mosås. Efter en vädigt lång dag (jobbade 7:30 till 17:30) var jag totalt slut när jag kom hem. Så igår orkade jag tyvärr inte blogga. Kom hem runt kvart över 6 med bussen och deckade nästan direkt i soffan.
Idag Onsdag var jag ledig från jobbet (Yes jippi). Var så skönt att vila ut efter dom här nätterna utan sömn och dom låååånga arbetsdagarna. Men man kunde inte bara vila hela dagen. Det skulle tvättas och storstädas här hemma.
Jag har dammsugit och skurit golv. Inte så Kul men ett måste ibland, tyvärr :(
Just nu är jag nyss hemkommen från gymnastik träningen. Mina gymnaster var jätteduktiga idag :) Jag filmade dom, så om några dagar kommer förmodligen en film ut på bloggen. :)
Nej nu ska jag försöka sova! Börjar jobba kl 7 imorgon.
Natti Natti!

Just det,, !!Jag låg och klämde lite på min mage idag, för att få Ella att sparka. Då fick jag känna hennes fot eller hand.. Ussh vad äkligt det kändes, Det var alldeles hårt och man kunde verkligen klämma tag runt den.. Jag tyckte det var så himla obehagligt men endå spännande såklart! Kim ville också känna, men han tyckte bara det var mysigt. Åhhh vad mysigt kan hon inte komma nu min lilla tös sa han :) För go min man!

Jag i V. 29+3. Pappas lilla flicka i magen!

Glass buffe :)

När jag vaknade i söndags och tittade ut genom fönstret, såg jag den underbara solen lysa..  Jag blev då såå himla sugen på glass. Så det blev glassbuffe på Jensens bofhus för mig, Kim, Hebbe och Maria.
Helt sjukt gott var det :) Jag mumsade i mig lass efter lass haha.


Hebbes och Marias dotter Nathalie snart 4 mån gammal!

Efter en underbar och trevlig stund på resturangen gick vi hem till Maria och Hebbe. Det bjöds även  på mat senare framåt kvällen av Maria och Hebbe. Gott Gott var det.
Vi blev tvugna att gå hem vid 22 tiden, eftersom jag skulle upp tidigt o jobba. Så idag måndag är jag helt slut. Direkt efter jobbet åkte jag hem för att laga mat. Jag hann vara hemma i precis 1 timme, sedan var det gymnastikträning på schemat.

Just nu har jag precis kommit hem från träningen. Ska upp tidigt och jobba imorrn så nu ska jag slagga sönder mig!
Sov gott alla nära och kära!

Otippad första plats...

Helt chockad av första platsen i melodifestivalen.. Men allt är bätte en Caroline of Ugglas. :)  
Tror ni  La voix kan gå bra i Europa?? Möjligt att den kan göra det, en annorlunda men endå skön låt. Kanske är sånt som går hem där ute i världen? Vem trodde att Finland skulle vinna utklädda som monster? Men det gjorde dom, så vem vet.. Kanske blir Sverige iår som vinner allt, med lite skön opera sång!!!
Tycker ni det var rätt låt som vann???


Hur ska det sluta?

Oj oj oj.. sitter och tittar på melodifestivalen, Hur kan Caroline of Ugglas få 10 poäng och Sarah down fainer få 12 poäng?? Tycker inte någon av dom är värda dessa poäng. Hur kommer svenska folket att rösta?? Vinner Caroline med låten Snälla, snälla? då är det något som inte står rätt till med svenska folket.. Ja bara vänta o se hur det slutar...

Min mys mat. Räkor, Baguette, ost och Pepsi :) Gottti!



Just det, idag vann äntligen Ösk :)

Lördag..

Efter min gymnastik träning åkte jag ut snabbt till net on net för att köpa en ny digitalkamera :)
Det var verkligen nånting som vi behövde hem. Man vill ju kunna ta kort när Ella kommer, och man vet ju aldrig när det blir.  :) Så nu ska jag blogga med fler bilder. (äntligen) :)
Sedan åkte jag vidare ut till Vivalla för att se Kim spela fotboll. Garphyttan mötte Små if.  Fick då chansen att inviga den nya kameran. :)Kim gjorde en jättebra match. Han fick även spela på en plats som han aldrig gjort förut, han fick spela ytterback. Men han var sjukt duktig på den posionen tyckte jag. Han fick mycket beröm av mig efter matchen, haha jag har blivit som en liten lill tränare. Ska lägga mig i allt som har med Kims lag att göra. Vissa i laget fattar jag inte ens varför dom får vara med och spela. Till och med jag som snart är höggravid skulle splea bättre haha, då är det illa.!!
Garphyttan vann med 7-2 :) Men kunde säkert vunnit med 3-4 mål till. En spelare som missade skit många frilägen. Men så är det när man inte vet vad man ska göra med bollen när man kommer själv mot målvakten, haha men man ska INTE skjuta utanför som han gjorde varje gång!  Någon får ta och lära honom att bollen ska sitta i målet. och inte utanför. (jag kanske). hahahah

Nöjd Kim efter matchen!



Bilder från dagens match!

Ikväll har Kims styvpappa Micke bjudit mig och Kim på mat, på Nobel. En god plankstek blev det för mig. mm så gott :) Tack för maten Micke.
Efter maten gick jag hem för att ha mys med mig själv här hemma, jag ska kolla melodifestivalen och ta fram lite räkor och dricka. Myspys! Kim blev kvar på Nobel och dricker lite öl.

Fredags mys!

Jag gick upp på stan för att möta Kim efter skolan. Vi tog en mysig fika på Hälls :) God varm chocklad blev det!

Efter fikat gick vi förbi Hebbe och Maria ett tag. Vi snackade lite skit som vanligt. Sen var det dags för mig o Kim att åka hem till min käre Pappa och hälsa på.
Det var mysigt att få träffa honom, har inte träffat honom på evigheter känns det som. Han tyckte att min mage hade växt enormt mycket.  Så den bliviande morfar började känna på magen :) hihi
Det blev Pizza, tv och en massa snack hos Pappa. Saknar dom stunderna med min pappa. det händer för sällan tyvärr :(
Efter vi varit hos Pappa tog vi vägen förbi Coop och inhandlade lite godis.. Mums mums.... Sen gick vi hem till Hebbe och Maria igen för att umgås. Blev ganska sent, kom hem kl 2 inatt.
En mysig fredagskväll blev det allt..!!
Idag lördag ska jag snart iväg o träna gymnastik, sen blir det nog lugnt för min del ikväll, blir hemma och kollar på melodifestivalen. Kim ska spela match sen ska han iväg med några vänner och ta några öl.

Kim på Hälls cafe!




Inget att blogga om..

Idag har jag seriöst inget att blogga om känns det som. :( Eller har ju en del, men orkar bara inte sitta vid datorn idag. Känner mig allmänt nere. Jag behöver kanske lite uppmuntran från min underbara Kim. Jag får se till så han muntrar upp mig.
Jag får ta och blogga extra mycket imorrn och i helgen.
Ha en bra torsdags kväll allihopa. Själv ska jag se sveriges värsta bilförare.! Hahah fattar inte hur dom kunde få körkort, speciellt Gurkan och han den där med klubbor jämt. Uj uj säger jag bara. Jag hoppas verkligen att dom som godkände deras körkort sitter där hemma och skäms just nu!

Jobb och träning!

Kom precis hem ifrån jobbet. Var kul att få jobba lite :) Men guuud vad trött jag är nu, och snart ska jag iväg och träna gymnasterna till kl halv 10.. haha tycker lite synd om mig själv... Vill bara vara hemma och kolla tv ikväll känner jag. Men icke sa nicke.
Som tur är ska jag bara jobba en dag denna vecka.
Nästa vecka och veckan där på ska jag jobba varje dag. Dom är sjukt långa också.. hmm hur ska det gå? är inte riktigt van att jobba heltid. Och nu är jag så himla stor och trött att jag nästan inte orkar göra nånting. Sen har man gymnastiken på kvällarna också. Får se om jag kanske får lämna över träningen till någon annan någon dag nästa vecka. Så att jag får lite vila också :) det är viktigt nu när man är gravid!
Nej nu ska jag snart äta kyckling wok. Kim står för maten idag (kors i taket) haha.
Fanns inte så mycket att blogga om just nu. Puss o hej allihopa.

Blev ikea istället för promenad.

Igår regnade det när jag och Kim gick upp. Tråkigt tråkigt, vi skulle ju gå på en lång promenad till Siba. Hmm vad ska man nu göra då? Man vill ju inte ut och gå i detta skit väder.! Eftersom vi hade lite vi behövde handla hem, så ringde jag min käre Mor och frågade om vi kunde låna bilen ett tag. Och det kunde vi såklart :) Så vi tog en sväng ut till Maribergsköpcentrum. Sprang in på lågprismagasinet för att köpa shampoo, balsam och tandkräm. Sedan drog vi vidare till Ikea för att köpa galgar. Blev lite ljus köpt där också.     Efter marieberg åkte vi och lämnade tillbaka bilen, sen drog Kim hem till Hebbe. Själv fick jag ett ryck i att göra ordning här hemma i garderoben. Det slutade med att jag möblerade om hela sovrummet och den stora klädkammaren :) haha. Jobbigt var det, tog sjukt många timmar. Trodde jag hållt på i kanske 2 timmar när jag slutade, men det visade sig att jag möblerat och fixat i över 4 timmar. Tänk var tiden går fort när man gått in för något :)

Idag Måndag...Kim är i skolan och jag kom nyss hem ifrån barnmorskan. Ellas hjärljud lätt jättebra och hon växer som hon ska :) Så då kan jag vara lugn i några dagar iallefall hihi... Efter beöket hos barnmorskan tog jag en promenad hem på ca 1 timme.Det är så skönt att vara ute och gå i den friska luften, synd bara att man är så latt att man gör det så sällan.
Ska nog lägga mig i soffan ett tag och läsa Vi föräldrar som jag precis fått hem på posten.


Nyfikna Engla!

Fotboll och Film.

Efter min gymnastik träning blev det att jag och Kim åkte ut till karslund för att se Kims fotbolls lag Garpyttan möta Latorp i en träningsmatch. Tyvärr kunde inte Kim vara med, han har ont i sitt knä sen förra träningen (klenis) haha.
Det var iskallt, men en bra spelad match av garphyttan. Dom imponerade stort på mig. Jag har tyckt dom vart sämst förut, men nu kanske det håller på att hända grejor i laget.? Dom har nämligen fått en ny tränare. Och det tackar vi ju för. Eller hur Kim?? :) Matchen slutade tyvärr 4-2 till Latorp, men garphyttan kunde lika gärna vunnit. Dom missade för många frilägen och en missad straff. :( Ja då slutar det ofta i en förlust.! (Tyvärr)
Efter matchen drog vi hem till Hebbe och Maria. Blev en massa prat, spel och film tittande. Trevligt trevligt.
Nej nu ska jag och Kim gå och sova. Vi ska upp hyfsat tidigt imorgon för att gå på en lång promenad till siba.. Blir skönt att få gå ut och gå nu när jag är frisk igen :)
Godnatt på er gott folk!

Skit Ösk förlorade också idag, :( 2-1 till  hammarby. Dåligt !! Men det var väll för att Ronni Porokara ej var med?? Den fina anksjärten haha!

Kläder :)

Igår eftermiddag kom Kims mamma förbi. Hon hade med sig sjukt mycket kläder som hon köpt till lilla Ella.
Tack så mycket Nina!! :)     Så hela kvällen satt jag och sorterade kläder, samtidigt som jag tittade på lets dance.
Morgan är för skön, han borde vinna hela lets dance tycker jag. :) eller vad tycker ni ? Han säger sådana roliga skämt hela tiden och grym på att dansa är han också. Vem kunde tro det?

Idag lördag ska jag iväg och träna mina gymnaster vid halv 1 till halv 4. Sen vet jag inte vad som händer.? Funderar på att ringa min bror, var länge sen jag träffade honom. Han kanske har lust att komma förbi ett tag ikväll :)   Är det melodifestivalen ikväll?


Helt sjukt mycket kläder! :)


Fortfarande dålig :(

Fortfarande väldigt seg och jätte ont i halsen :(  Åhh det är så tråkigt att bara ligga här hemma, men inte precis att man orkar göra något.  Jag måste verkligen  tvätta och dammsuga här hemma. Men ska försöka orka dammsuga ikväll när Kim är på fotbollsträning. Får se hur det går :)   Helt sjukt. Vaknade av Kim imorrse kl kvart i 11, var då helt slut. Men efter en stund gick jag äntligen upp. Kl halv 1 åkte Kim till skolan och jag satte mig framför tvn. Kl halv 2 somnade jag igen och vaknade kvart över 3. :(  Den här dagen har jag verkligen sovit bort. Men min kropp behöver väl det antar jag.
Ska till barnmorskan igen på måndag. Antar att min blodtryck blivit lägre, eftersom jag är såå trött och yr i huvudet hela tiden.
Men men får se vad hon säger.. Ska bli kul o få höra Ellas hjärtljud igen :)
Nej nu ska jag röra på mitt feta arsle hihi o försöka orka göra nått..
Vill vara pigg!!!!

Familjen!

Har precis insett att Jag, Kim och lilla Ella kommer bli en familj! :) Hur underbart är inte det??
Det kommer nog bli en del svåra stunder, men dom kommer vi klara av tillsammans! Mycket skratt och glädje, men också gråt och sorg. Eller vad säger ni som har man och barn, eller hustru o barn?
Kim du gör mig så himla lycklig, tack för att du finns i mitt liv!

Tillsammans är vi starka!

Pappas lilla tjej i magen tro??   :)

Måndag och sjuk :(

Jag har känt mig lite små sjuk i några dagar nu. Allmänt seg och ont i halsen.  Jag hade hoppas på att vakna idag och må mycket bättre. Men inte då, mår värre en vanligt. Jätteont i halsen, ont i kroppen och jätteseg. :(   Fick ringa och sjukskriva mig från jobbet. Synd att man blir sjuk när man ska jobba lite. Men jag vill inte riskera något nu när jag är gravid. Hade jag inte varit gravid hade jag släppat iväg mig till jobbet hur dåligt jag en skulle må. Men nu är det inte värt det. Vill få en frisk liten tjej till världen :)
Ska jobba igen på onsdag, och jag hoppas att jag hunnit blivit bättre tills dess.
Idag blir det att bara ligga framför tvn och kurera mig...   Ussh för att vara sjuk!

Bilder!

                                                               Här kommer lite bilder från Vidars 24 års fest!  



                                                                  
                                                                         Vidar 24 år!



Maximillian o Zebbe.                Kim o Jag.              Hebbe, Kim o Jag.                   Hebbe o Jag.  

       
Tobbe med lilla Dollar.         Tobbe, Matte, Robban o Kotten.      Kim, Rickie o Nutte.        Monika o Maria.


Maximillian o Monika.          Maria med Dollar.                     Kim o Carro.                              Jag.


                                                                                             Kim har fått i sig lite mycket :).  

haha så här såg Kim ut när vi kom hem :)   Kan lova er att han mådde inte bra på söndagen!
   

Godmorgon alla trötta.!

Nyss vaknat efter en god natt sömn :)
Som sagt igår var vi hemma hos Vidar på fest. Det var riktigt trevligt. :) Kim fick nog i sig en och en annan öl för mycket. haha Han mår inte så Jättebra idag inte. Och jag bara skrattar åt han och tycker att han faktiskt får skylla sig själv. Som man bäddar får man ligga, eller hur brukar man säga?? haha.
Jag kommer att lägga upp bilder på festen senare idag.....:)

Idag blir det bara att ta det lungt framför soffan!. Kim är baksjuk och jag börjar bli sjuk :( Ont i halsen och allmänt dålig. Måste bli frisk till imorgon. Ska jobba hela veckan och MÅSTE vara frisk annars kommer jag aldrig orka..
Vi ska laga någon god mat och inhandla lördagsgodiset  idag istället :)
Nej nu ska jag kolla lite på vasaloppet... Jag går in och bloggar senare i eftermiddag eller ikväll och lägger in bilderna.

Ha en mysig söndag allihopa!

RSS 2.0