Fest ikväll!

Har precis kommit hem från gymnastikträningen. Mina gymnaster körde på jättebra idag :)
Men ussh jag mår inte alls något vidare. Har inte sovit mer en 2 timmar inatt och börjar få riktigt ont i halsen :(
Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Jag ska  jobba hela veckan ute i Mosås, så vore jobbigt om jag vore sjuk då.

Ikväll ska jag och Kim hem till Vidar på födelsedagsfest. Grattis Vidar 24 år! :)  Det blir nog riktigt trevligt, men får se hur länge jag orkar vara kvar.
Ne nu kommer snart Kim hem från sin fotbolls match så jag ska ställa mig och laga Tacos nu. Men ni får ha en trevlig Lördag kväll. Och ni som ska se melodifestivalen ikväll.? Jag är lite avensjuk hihi. Hade vart skönt med en hemma kväll framför soffan. Men jag får nog också trevligt ikväll!?


Fredag!

Ikväll har jag och Kim varit ute hos min Farmor och hennes man Stellan. Dom kom hem igår efter 6 veckors semester i Thailand. Man är ju ganska så avensjuk :) men vem vore inte det...??  Min farbror Mattias från sthlm och hans son Denniz 2,5 år var också där på besök. Var kul att träffa alla.  Mattias och Denniz har jag inte träffat sen julafton. så det var skoj att träffa dom igen. :) Och min älskade Farmor såklart! Hon är helt underbar! Ni som känner henne vet vad jag pratar om :) Eller hur? 
Vi vart bjudna på lövbiff, pommes och bearnesiesås (hur det nu stavas),, mm så gott det var.Riktig helg mat!


Här kommer lite foldhäst bilder som jag lovat!! Haha

Ser riktigt trött ut på dessa bilder, kanske för dom är tagna 24:00 på natten! :)



Vilken snygging va??? Kim kan känna sig lycklig som har en så fin flickvän! Hahahha


Sov gott alla kära där ute. Dröm inga marddrömmar om mina bilder nu. Haha


Tvättning och storhandling!

Kom nyss hem ifrån stan. Har käkat lunch med min älskade mamma :)  Det blev en god buffe nere på Kinamuren. Mums så gott det var. Tack Mamma för en härlig lunch och en promenad på stan!
Nej nu ska jag strax återgå till mina normala sysslor haha, Ska snart ner i tvättstugan och slänga in några tvättar. Fattar inte vad mycket tvätt det blir. Nu tvättar jag ungefär 1 gång i veckan, och det blir då 3-5 maskiner. Hur mycket kommer jag då inte få tvätta när Ella kommer? Jag kommer få anlita en tvätthjälp :) Någon som är sugen??
Får ta och skynda mig snart, om en halvtimme ska jag hämta Kim. Sen bär det av att storhandla. Det är verkligen något som behöver göras. Vi har typ ingenting kvar hemma. Tur att vi fick pengar idag :)

Nej nu måste jag rusa iväg... Ska försöka blogga senare, ska då försöka lägga in nya bilder på min mage. Den bara växer o växer. Så för er som är intresserade av att se en flodhäst? säger jag bara välkommen tillbaka ikväll :) haha Puss på er alla!





Fettisdagen!

Idag är det den så kallade Fettisdagen. Det är ju idag man ska trycka i sig semlor i massor och skylla på att den har ju en egen dag, så en semla måste man ju äta! :)
Men själv har jag inte ätit någon semla idag inte.! Jag är inte ett stort fan av semlor. det är bara så himla mycket grädde och en torr bulle. Ne ussh.            Men alla tycker ju olika, och det är ju tur det :) Hur skulle världen annars se ut,? Alla skulle vilja vara gift med min underbara Kim hahahah.
Det blev en lång promenad ute i det fina vädret idag istället. Jag gick till Rusta och tillbaka. Det blev att jag köpte lite smått vi behövde hem som husållspapper och kattleksak..  Det var super skönt väder ute, inte alls speciellt kallt. Men väldigt blött och blaskigt. När jag kom hem fick jag ta o byta strumpor, dom var totalt sjö blöta, haha var en svimmingpool i mina skor.

Imorgon blir det att gå upp tidigt igen för att åka ut och jobba i Mosås. Så ikväll blir det att lägga sig tidigt.

Hoppas så många som möjligt fått sig en semla idag! Ha det bra gott folk!!!

Blev ett kort från min promenad! :)



En väldigt grå måndag!

Vaknade av Kims väckarklocka imorrse :(. Kl var då 6:30 och jag tyckte så synd om Kim att han skulle behöva gå upp.
Han har kännt sig sjuk nu i ett par dagar och han hade behövt en vilo dag hemma. Men han har inte tid att vara sjuk, han går ju den där lastbilsutbildningen och varje dag är viktig säger han. 
Jag får ta hand om honom när han kommer hem istället :)
Själv så somnade jag om efter det att kim gått hemifrån. Det skönaste som finns är ju att somna om efter det att klockan ringt. Eller vad tycker ni?? :)    Jag gick upp runt 11 lat som jag är. Jag gjorde iordning mig och traskade iväg till försäkringskassan för att lämna in papper om min föräldrapenning. När jag kom in och skulle ta en nummerlapp fick jag se att det var 28 nummer framför mig (SUCK). Ajja fanns inget att göra, bara bita i det sura äpplet och sätta sig ner o vänta på min tur. Efter typ 1 1/2 timme var det äntligen min tur. Allt gick jätte bra :) och förhoppningsvis får jag mycket högre föräldrapenning en vad jag trodde!! :)
Jag vart så glad av att få dom goda beskeden att jag på vägen hem gick förbi en affär och köpta kläder :) haha men inte till mig som vanligt. Det blev kläder till Ella såklart!  :)  Känner inte för att köpa något till mig själv nu när jag är hur stor o fet som helst, (ussh). Men jag får ju ut nått alldeles underbart av det här. Min prinsessa!. Så det är värt att gå runt o se ut som en flodhäst haha. Eller svullo som min älskade Kim kallar mig..

Imorgon är jag också ledig, men sen ska jag jobba resten av veckan och 5 veckor framåt. Blir kul att få jobba lite extra, men det börjar bli sjukt jobbigt att jobba på Dagis. det tar så mycket av mina få krafter jag har kvar i kroppen!!

Ikväll ska jag iväg och träna mina gymnaster!!  Dom har haft uppehåll nu en vecka för att det har varit sportlov. Så dom är nog väldigt träningssugna idag skulle jag tro :) det blir kul att träna dom då.
Nej nu måste jag sluta. Ska börja laga mat, idag blir det ungspannkaka.. Mums!


Dop och Melodifestivalen!

Idag har vi varit på Nathalies dop. Det gick så bra så.! Haha Nathalie sov ju igenom hela cermonin och vaknade lagom när den tog slut. Helena (gudmor) som hade varit så orolig att Nathalie skulle skrika igenom hela dopet, kunde pusta ut. :)
Efter dopet fick vi god smörgåstårta och sedan princess tårta.. Mums så gott det var!

NÅGRA BILDER FRÅN DOPET!

Tack för en bra dag Maria och Hebbe!




Nu ikväll har bror min varit här med sin flickvän Madde. trevlig tjej han skaffat sig :)
Jag och kim bjöd dom på mat och vi kollade på melodifestivalen. Är nöjd att EMD gick vidare, för dom var bäst ikväll av dom som tävlade. men fattar inte hur svenska folket röstar ibland?? En del som inte gick vidare till final eller andra chansen som var mer värda en vissa andra. Ajja alla tycker ju olika. Men tycker Velvet skulle gå vidare en dom där, hmm ja vad dom nu hette, ni vet nog vilka jag menar :) haha
NÅGRA BILDER FRÅN KVÄLLEN!


Imorgon ska jag hem till mamma och fika på förmiddagen, sen får dagen avgöra vad som händer sedan. :)
Natti Natti gott folk!!!

Begravning!

Igår var jag och Kim på bergravning. Aldrig kul att gå på såna. det var Kims styvfarfar som hade gått bort. !
 

Vila i frid Sigge!
Begravningen ägde rum ute i lillån.  Jag kom o tänka på min morfar. Han var mitt allt. Den bästa morfarn man kunde ha. Han begravdes nämligen också här ute i lillån :(  Jag saknar dig morfar!!

Idag Fredag har jag och Kim vart uppe på stan. Vi åt lunch med mamma och köpte klart Nathalies dop-present.
Just nu sitter Kim och tatuerar sin (bror) Robin. Kim är så nöjd, haha han älskar att tatuera. Så är det någon som vill ha en tatuering, bara att komma hit. :)

Miami ink`s nyaste tatuerare!???  Haha :) Kim tatuerar Robin.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra,? Kanske hem till Maria och Hebbe, eller stanna hemma och mysa framför soffan. Det är ju lets dance!, haha Kim hatar det. programmet..Så blir förmodligen inte att se på det. (synd).

Imorgon ska vi på dop. Nathalie ska döpas :) Helena ska vara gudmor och hon är så himla nervös, stackarn. Hon ska nämligen hålla Nathalie i kyrkan framför allt folk. Och det är inte lite folk som ska komme heller!! :) Så Helena är rädd att Nathalie ska skrika hela tiden.  Men det går nog bra, var bara lugn Helena :)

Får ta och lägga upp bilder imorgon på dopet och berätta hur det var.  Så ni får komma tillbaka imorrn och kolla nya inlägg!

Trevlig helg önskar jag er där ute! :)


MÅNDAG!

Idag hade jag tid hos barnmorskan. Jag skulle dit för att lyssna på bebisens hjärljud och ta prover som blodprov ,blodtryck osv, för att se att jag och bebisen mådde bra.
 Eftersom jag var inne på sjukhuset igår så var jag inte nervös. Visste att min prinsessa mådde bra. :)
Men alltid lika underbart att få höra hennes hjärta slå. <3
Jag därimot hade väldigt lågt blodtryck. Därför jag brukar svimma ibland :(  Men lågt blodtryck är mycket bättre en högt blodtryck som gravid. Så det var ingen fara. Skulle även börja äta järntabletter, jag hade dåligt med järn. men det får ju dom flesta som är gravida. Så jag är nöjd över besöket :)  Ska dit igen om 3 veckor.. (längtar)

Ja vad har jag mer gjort idag.?  Diskat, tvättat ,laga mat och plockat lite.. Visst låter det skoj?? haha
Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp och jobba imorgon bitti!
Sov gott allihopa!

Min jätte mage i början av V.26


Orolig söndag!

I lördags kände jag inte min bebis sparka på hela dagen.  Framåt kvällen började jag bli riktigt orolig, så jag gick in på gravid.se för att råd fråga andra som redan har barn om detta är normalt.?  
Dom tyckte jag skulle ringa in till förlossningen på en gång.  Blev väldigt orolig, men tänkte att det är nog bättre imorgon. Så jag gick och la mig för att sova..  
När jag vaknade på söndagen åt jag frukost och sedan gick jag ut på en lång promenad.  Kopplade bort oron lite i det underbara vädret.!   Var jätte skönt att vara ute att gå o bara låta tankarna fara iväg.
När jag kom hem hade Kim lagat mat. Så vi satte oss ner för att äta och jag tänkte att efter jag ätit lägger jag mig på soffan ett tag och bara tar det lungt. Då brukar nämligen bebisen sparka mer en vanligt, men inte denna gång. :(

Så då tänkte jag. NEJ nu är det bäst att jag tar rådet jag fått och ringer in till förlossningen för att höra om detta är normalt. Dom på förlossningen  tyckte jag skulle komma in så fort som möjligt. Så dom fick lyssna på barnets hjärtljud och kolla foster vattnet.   Nervösa gick jag och Kim till Usö för att bli undersökta. Vi blev väl bemötta när vi kom. Jag fick lägga mig på en brits och dom började att leta efter bebisens hjärtljud.  Efter många försök hade hon fortfarande inte hittat några hjärljud och jag kände hur jag fick en stor klump i bröstet och tårarna var nära att komma. Jag kände att sköterskan vart mer och mer orolig, och hon frågade om jag blödit något. ??
Nu blev jag en och mer orolig när hon började fråga detta, och jag såg att Kim började röra på sig i stolen och började bli riktigt orolig han också. Och till slut hittade hon dom :)  Var såååå underbart att få höra hennes lilla hjärta slå. Både jag och Kim gav ut en lättnands suck!   Fick ligga i 40 min medans dom gjorde EKG på våran lilla bebis. Och allt såg så bra ut :)
Sedan skulle en annan doktor komma in för att göra ultraljud och kolla på fostervattnet. Men eftersom det var några som precis skulle ta och föda när vi var där så fick vi vänta i 2.5 timme innan hon kunde komma till oss.!
Var lite jobbigt och irreterande, men mycket värt!! :)  Allt såg jätte bra ut på ultraljudet också!      Hon frågade om jag var i V.33 för hon tyckte barnet var så utvecklat och stort. Haha nej svarade jag, Jag är ju bara i V.26..
Kanske blir att min lilla tjej kommer tidigare trots allt som många tror..
Du är längtat våran lilla prinsessa, men ett litet tag får du allt vänta på att komma till oss..
Så denna söndag var mest jobbig, sen vart den underbar när allt var så bra!
På vägen från sjukan gick vi till Maria och Hebbe för att äta Tacos :)     Så dagen slutade bra iallefall! 


På promenad i den härliga solen!


Jag på förlossningen!


Alla hjärtans dag!

Igår var det alla hjärtans dag! Men tro inte att jag fick nått fint av Kim inte :) Han har inga pengar och tänkte överraska mig någon dag när jag minst anar något! Får se när det blir? Längtar gör jag iallefall :)
Så jag och Kim spenderade kvällen hemma hos Hebbe istället. Maria skulle nämligen jobba hela kvällen och natten på cherrys, så Hebbe skulle bli hemma själv med Nathalie. Då ringde han dit oss som sällskap :)
Vi kollade på melodifestivalen och filmen Patrik 1,5. Den filmen är för bra :) Ni som inte sett den, Gör det!!

Mysigt Kim!      Nathalie myser med pappa.      Nathalie kollar på melodifestivalen! :)


Nej nu ska jag ut o gå i det fina vädret. Tänkte passa på att handla dop present till Nathalie medans jag är ute på promenad. :)

Imorgon ska jag iväg och lyssna på bebisens hjärtljud :) Det ska bli så underbart att få höra hennes lilla hjärta slå inuti min mage.. :)

                              Mammas och Pappas älskling!!

Fredagsmys!

Igår ringde dom från bussgods och berättade att min vagn som jag beställt har kommit.
Så direkt efter jobbet kom Kim och hämtade mig och vi skyndade oss för att hämta vagnen. Vi hade nämligen bara en kvart på oss innan dom stängde.
Kan bara säga att jag är SÅ nöjd över vagnen. Trodde ärligt talat inte att den skulle vara så snygg och i så bra kvalite.
Vart glatt överraskad!! Fick även med en babysitter i present från dom.:)
 Så behöver ni bra vagn eller nått för barn gå in på www.billigabarnvagnar.se!!! Dom är jätte bra..

Ikväll har vi haft fredagsmys hemma hos Maria och Hebbe,vi har ätit mat och kollat film..:)
Ska försöka ta och lägga upp lite nya bilder på bloggen i helgen.. Men har blivit så glömsk, att jag glömmer ta med mig kameran och ta kort. Lite svårt då när man inte har några bilder att lägga upp.:)

Imorgon är det alla hjärtans dag! :) Undra vad min älskling har hittat på då?
Det vart snabbt bloggandes ikväll, ska gå och lägga mig nu. Är så trött, Sov gott och dröm sött!


Min Älskade lilla Engla! Mysigaste katten som finns! Hon ligger just nu i mitt knä och spinner :)



Jobb!!

Imorse vaknade jag av att Anna från Mosjö dagis ringde mig. Efter en natt utan någon sömn så var jag helt slut när jag lyfte på luren.!!
Hon undrade om jag kunde komma ut och jobba,? Och snäll som jag är så åker jag ut  :)
Det var kul att få jobba ute i Mosås :) Är ju nämligen så att jag själv har gått där när jag var liten. Och då var Anna min fröken. :)    Idag hade jag henne som jobbar kompis. Ovant men kul :)
Jag ska även dit och jobba imorgon och några dagar nästa vecka. Blir kul att jobba lite nu när jag bara går hemma och blir fetare. Hihi!

Imorgon efter jobbet ska jag och Kim hem till Ewe och Viktor och säga hejdå till Viktor. Han flyttar nämligen till Usa i helgen och blir borta minst 1 år. Han ska plugga och bli pilot! Kul för honom, men vi kommer sakna dig Viktor! :)


Nej nu måste jag sova, ska snart upp och inatt MÅSTE jag få lite sömn!
Sov Gottt!!



ÖSK-FAN!

Sen jag och Kim träffades har jag blivit ett stort ösk fan. Jag försöker gå på alla hemmamatcher och tittar på bortamatcherna på tvn. Jag har blivit helt insatt och kan varenda spelare och vilken position dom har.
Jag kan snart mer en Kim :) Det trodde ni aldrig! Haha ..
Nu försöker han även få våran ofödda dotter att bli ett stort ösk fan, precis som sin pappa, och sin mamma såklart!
Min Pappa och bror hjälper så klart till att få henne till en ösk supporter :)  Dom har köpt nappar, nappflaska och en haklapp till henne. Och Kim har fixat en tröja med allas ösk spelares autografer. Och då får ju inte jag vara sämre :) jag köpte den finaste tröjan till henne. Den är special beställd från nätet, och det kommer bara vara våran dotter som har en sådan tröja.:) Och självklart vart Roni Porokaras namn med på tröjan, min favorit spelare :) Han har en så fin anksjärt! :)



Vad tycker ni om grejorna??   

                                                                        Framsidan!                    Baksidan!





Beställt barnvagn!

Har precis lyckat beställt en barnvagn som jag och Kim hittade på nätet.
Den ser jätte fin och bra ut. Jag hoppas bara den är lika bra som den ser ut, annars måste man krångla med att skicka tillbaka den och grejer. Men den är nog jätte bra :)    Jag tycker att den var hyfsad billig för alla grejer som ingår. Det ingår liggdel för dom nyfödda, sittdel till när dom blir äldre och en bilbarnstol som man även kan sätta på vagnen. :)
5000 kr går den på. Som tur är har jag och Kim väldigt snälla föräldrar så dom betalar vagnen åt oss :)  Tack för det Mamma, Pappa och Nina! 

Några bilder på vagnen!
                      Vad tycker ni om vagnen????

Älskade Mamma! :)

Igår söndag bjöd mamma mig på relaxen.. Det var mysigt att få komma iväg en stund själv med henne.
Ensam stund mor och dotter! Bästa tiden! :)
Den tiden lär jag uppskatta när jag snart får min lilla dotter. Då får vi fixa mormor, mor och dotter tid vi 3 :)  Det orkar nog min mamma med,, hon e ju inte så gammal. blir 45 år lagom till min lilla prinsessa kommer till världen.!   

Längtar så mycket tills min dotter kommer till världen!           Mamma längtar efter dig lilla Ella-Joline! :) 
                               

                                                    MIN LILLA FLICKA!!





 
                    MIN ÄLSKADE MAMMA!




Älskar dig Mamma! Du är den bästa mor ett barn kan ha! Om jag blir hälften så bra mamma som dig så är jag nöjd!
Tack för att du förgyller mina dagar!  Tack för att du finns du är bäst!

Fest för Kim!

I veckan har kim kämpat hårt med att komma in på lastbils utbildningen han sååå gärna ville komma in på.
Han har gått i en klass med 17 andra under en veckas tid, där han fick göra prov,plugga matte och massa annat.
Han har jobbat stenhårt och visat framfötterna för läraren i klassen, och det lönade sig. I torsdag fick han reda på att han var en av dom 7 som kom in på utbildningen.
Är så stolt över honom, över 50% kom inte in, men han gjorde det :)
Så jag ville överraska honom med en fest på fredagen. :=)
Så under hela torsdagen satt jag och försökte få tag på alla kims vänner, för att bjuda dom till festen.
Det vart en hel del som kom och Kim vart super glad! Det var tur det efter allt jobb jag lade ner för honom! :)
Festen var väldigt lyckad alla var glada och hade kul.  Det får vi snart ta o göra om! :)






                                                                                        Jag älskar dig Kim! 

Monika, Helan och Marias lilla Nathalie!KimpaaMonika. Emma,Vidarfolket!Kim, Tommy. KiffeHelena, TobbeJag


Godnatt allihopa!      Nu ska jag lägga mig med min jätte mage och försöka sova!! :) Kommer se ut som en sumo innan jag ska föda! Ussh o fy haha! En bergsgorilla har flyttat in i Örebro! Akta er!!! :)

Ungspannkaka!!

Idag har jag städat och diskat här hemma.
Sen har jag vart en underbar hemma fru och lagat ungspannkaka till Kim! Det stod på bordet nylaggat när han kom hem.
Han vart hur glad som helst, jag lyckades muntra upp honom. Han hade haft en för jävlig dag på utbildningen.. Sen gick han och köpte chips och dip till sig, så då blev han jätte glad hahha.

Orkar inte skriva mycket idag!
Ska ta och lägga ut lite nya bilder snart, får ta o blir dom närmsta dagarna!

Puss o Hej!

RSS 2.0