MORS DAG!

Snart ska jag hem till Mamma för att fira henne på Mors dag.. Det är ju ett måste att fira henne.!
Hon är ju den bästa Mamman som finns på denna jord! Hon är värd så mycket mer en vad jag kan ge henne.
Men jag hoppas att mina presenter och att jag är där betyder en del :)  Till alla er där ute, uppvakta era mammor idag. Det är det bästa vi har, och det måste dom få veta!!!
Jag ska även fira Anders (mammas man) idag. Han fyller nämligen år idag.. Han ska bjuda på god jordgubbstårta :) Mums Mums säger jag bara :)

Åhh så underbart väder är det ute också..! Jag lyssnar just nu på låten Den blomstertid nu kommer. Blir att man tänker tillbaka på skoltiden och när man stog i kyrkan och sjöng på skolavslutningen... Sen hade man underbart sommarlov HELA sommaren!! Längtar tillbaka lite till man var liten. Allt var såå himla lätt då. Man hade inte speciellt stora bekymmer...Allt var så mycket lättare då..

Och för er där ute som undrar.. Nej jag har inte kännt något. Så  det tar nog ett tag innan jag åker in till förlossningen!!


BF Idag!!

Idag är dagen då våran lilla prinsessa var beräknad att födas... Men hon trivs nog bra i min mage :)
För en så länge har inget hänt :(
Men jag hoppas på att hon vill komma ut snart. Det är svårt att slappna av och kunna sova på nätterna när man vet att det kan starta när som helst.. Vill att hon ska komma innan helgen är slut. Men min bror önskar nog att hon kommer efter helgen, för den här helgen är hans helg säger han.. Haha det är ju Elitloppet, och inget kan ta den helgen ifrån honom säger han.

Snart ska jag och Kim ut och äta på resturange med Nina, Kims mamma. Hon bjuder oss för att Kim klarade Lastbilskörkortet i Måndags :) Hoppas vi kan sitta ute, det är ju sådant underbart väder!
Nu får ni ALLA hålla tummarna för att förlossningen sätter igång snart.. Okej??? hehe


P.S Ska lägga in nya bilder, men sladden till kameran är borttappad :( Måste leta rätt på den!!


2 dagar kvar till BF..

Jag hoppas och hoppas varje dag att förlossningen ska sätta igång. Nu är det bara 2 dagar kvar till bf. Men förmodligen kommer jag gå över tiden, som dom flesta andra.
Visste ni att det bara är 5 procent som får barn på sin bf??
Alla andra går över tiden.. Bara jag inte går långt över tiden.. Orkar inte mer snart :( Har sjukt ont och sover inte ett skit..
Kom igen nu Ellah. Kan du inte ta och komma ut snart??


Jordgubbar..

MM vad gott med jordgubbar.. Det är precis vad jag och Kim sitter och äter på just nu :)


Ikväll är det Hells Kitchen. Så himla bra program. Gordon är så himla underbar haha..
Jag skulle inte vilja jobba i hans kök inte...

Mysig kväll med älskling!

Jag som hade tänkt att gå ut och lägga mig i en park och sola lite. Men nu helt plötsligt har solen försvunnit och det är en massa gråa moln istället :(  Får bli att göra något annat istället.  Men jag orkar absolut inte att göra något anstängande. Ni ska se mina fötter,, aj aj säger jag bara. Dom är stora som hus,och gör sjukt ont :( Fattar inte vad mycket vädska man får i kroppen dagarna innan Bf... Får hoppas att jag inte går över tiden. Isåfall är det bara 2 dagar kvar :)

Igår hade jag och Kim en kväll för oss själva :) Vi åt mat på Pitchers uteservering, sedan gick vi ner till Behrn Arena för att kolla på fotboll....
Ja vad ska man säga om matchen? Ösk spelade ju inte sin bästa match kan man ju säga. Dom snackar inte med varandra och det blir en massa missförstånd hela tiden.. Mycket onödigt slarv av dom :( Men vi får vara nöjda med att vi fick 1 poöng iallefall, vi kunde likagärna ha förlorat matchen..
Men jag fattar inte riktigt vad Sixten tänker på när han byter ut Kim i 60 minuten och sätter in Emra??
Emra kan inte springa, kan inte jobba hem. Ja ni kan han göra något? mer en att stå på planen och vänta på bollen..?
Ussh är såå trött på honom. Nästa match måste man sätta in nån annan..
Haha så säger Emra till Na att han inte känner något stöd ifrån läktaren. Är det så konstigt när man är Ösk lataste spelare? Vi vill ha spelare som kämpar för att laget ska vinna, inte bara att man själv ska kunna putta in en tåpaj till mål.. Hatar såna divor som bara väntar på bollen.. haha han är så lat att han oftast står i offside också. Han orkar inte springa ner, haha...

Förlåt till er som tycker Emra är bra.. haha men måste ju få säga vad man tycker!!!

Haha jag bara älskar denna bild som John alvbåge tagit fram.. Visst är det snuskigt likt??

SÅ STOLT!

Åhh jag ringde precis till Kim för att höra hur det hade gått med uppkörningen av C kortet.
Han trodde tydligen aldrig att han skulle klara det, eftersom han körde upp i Skövde och allt kändes inte helt bra under uppkörningen... MEN han klarade det :) Åhh jag är så stolt och glad över att han klarade det på första försöket.
Så jag hade tänkt överraska honom med nått, men jag vet inte vad.??. Har ni något förslag?

Vi ska ju på Ösk matchen ikväll. Och vinner dom mot BP så blir den här dagen helt underbar! :) Och strålande sol har vi idag också.!! Kanske blir den bästa dagen på länge för dig Kim? :)  Då hoppas vi på att förlossningen sätter igång efter matchen också haha...



Underbar dag på stan..

Har precis kommit hem efter en låång dag på stan med mina underbara vänner Maria, Helena, Monika och Ewe.
Vi började med att ta en god lunch på en utesevering. Men plötsligt började det spö regna, så det var bara att ta med sig maten och springa in...
Efter lunchen vart det lite shopping :) Efter några timmar, var vi helt slut. Så då bestämde vi oss för en fika också :)
En underbar dag på stan med mina underbara vänner blev det allt!!

Vi för många, många år sedan i Magaluf!!! :D

Ikväll ska jag och Kim laga mat och kolla på nya Wallander filmen.. Mys Mys..



Fredagsmys och Tacos..

När Kim kom hem ifrån skolan, tog jag bilen och åkte ut till Jysk bäddlager i Lillån.
Hade presentkort där, så jag köpte lite grejor :)
Sedan åkte jag vidare ut till Mariebergs köpcentrum. Orkade bara gå in i 2 butiker. Det var så himla mycket folk och jag kände att jag inte orkade längre. Hade ju egentligen inget speciellt att köpa heller. Hade bara inget att göra haha..

Snart ska jag och Kim över till Maria och Hebbe. Vi ska laga Tacos och ha fredagsmys :)

Nu är det Fredag!!

Sitter och kollar runt lite på nätet efter förslag på hur man kan tjäna pengar till föreningen...
Våran gymnastikgrupp ska nämligen åka på träningsläger till Italien nästa år :)
Det kommer bli en upplevelse det,, haha min gymnaster längtar såå mycket till nästa år.
Vi har ganska mycket pengar i gruppkassan redan, men behöver en hel del mer. Någon som har förslag på hur vi kan tjäna bra med pengar???

Snart kommer Kim hem ifrån skolan. Han har kört lastbil nästan hela dagen idag. Han har nämligen uppkörning på Måndag. Han är så nervös, han tror inte han kommer klara det.  Han ska köra upp i Skövde också, och där har han aldrig vart förr.. Men jag tror på honom :) Skulle han nu inte klara det så har han 2 försök till :)
Jag hoppas bara inte att Ellah vill komma ut på Måndag. För Kim MÅSTE verkligen åka iväg till Skövde.. Anntingen får du komma före eller efter Måndagen lilla Ellah :)



Grillning i solen!

Det blev en del gjort idag..Jag och Kim åkte iväg till Plantagen för att köpa en grill.
Sen åkte vi förbi mamma och Anders  och tog en god fika. Vi hade köpt med oss världens största krämbullar! :)
Efter några timmar hos Mamma åkte vi vidare hem till Hebbe och Maria. Och här sitter vi nu :)
Vi försöker sätta ihop våran ny köpta grill.. För här ska det grillas ikväll! Mums Mums :)
Kött med potatissallad blir det!! :)

VECKA 40!


BARNET.

Ca 50-52 cm och 3.5-4 kg. Barnet fyller ut hela din mage. Allt är klart. Förlossningen närmar sig, kanske har du redan fött? Förvärkarna påverkar livmoderhalsen att mjukas upp och kortas av. Ändå är det inte konstigt om du får vänta ytterligare en vecka eller två på ditt barn. Glöm inte att det är helt normalt att passera utsatt datum för förlossningen. Det allra bästa för både dig och barnet är att kroppen hinner mogna fullt ut innan de första värkarna kommer. Livmodertappen skall mjukas upp och dina bäckenfogar hinner också mjukna lite till. 92 procent av alla barn som föds i Sverige gör det mellan vecka 37 och 42. Cirka 4 procent föds före vecka 38. Även om det kan kännas hopplöst tungt att passera sitt förlossningsdatum kan det vara en tröst att veta att 90 procent av allt kvinnor som passerar vecka 40 har fött sitt barn innan vecka 42 är över. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Antagligen beror det på att nivåerna av hormonet prostaglandin ökar och påverkar tarmen att tömma sig, något som är helt ändamålsenligt inför förlossningen.


MAMMAN

När förlossningen väl startar kommer du att förbruka ungefär 500 kalorier i timmen. Det är ett maratonlopp att föda barn och det är en bra tanke att du skall förbereda dig för ett sådant. Vila mycket, ät bra och lagra kolhydrater så kommer du att orka bättre. Förbered dig väl och kom ihåg att din kropp är skapt för att föda, bara du låter den. Möt den första värken med mod, tillit och fokusera på din uppgift. Du har något stort och överväldigande att se fram emot. Att föda är en sak. Men det är först efteråt, när barnet äntligen finns hos er, som det riktigt stora äventyret börjar. Nu är ni mamma och pappa!
Lycka till!

vad ska man göra idag??

Idag är Kim ledig från skolan :) Hmm vill hitta på något idag, men vad f-n ska man hitta på??
Finns ju inte så mycket att göra då vi inte har så mycket pengar.. Någon som har förslag på vad vi kan göra? Så snälla skriv.

Imorgon går jag in i V.40 och det är då bara  1 vecka kvar till BF :).. Åhh nu kan det verkligen hända när som helst.!!..
Nej nu ska jag hoppa in i dushen.. Sen hoppas jag att vi kommer på något att göra. Man orkar ju inte sitta inne i lägenheten hela dagen. Tröttsamt!




Mariebergs köpcentrum och fix hemma :)

Vart med Nina (Kims mamma) och lilla Tida på Mariebergs köpcentrum idag :)  Det blev en trevlig förmiddag. Vi kunde gå och snacka lite skit. hihi.  Nina bjöd även på lunch, vi åt en jättegod kycklingwok....Mums mums..
Blev inte så mycket handlande för min del. Men inhandlade lite små saker jag behövde på ikea..
.
När Nina släppte av mig hemma hade kl blivit halv2. Hade tänkt att vila men så blev det inte :)
Jag började plocka undan lite saker och sen gjorde jag om i garderoben istället. hihi
Ibland kan jag bara inte sitta still, kommer på nya project att göra hela tiden. Saker som ibland kanske inte behövs göras egentligen. Ajja men så är jag :) Jag vill ha ordning på allt.!! Haha det kan man inte påstå att jag brydde mig om när jag var runt 14-15 år.. Men nu är jag extrem istället. Kim tycker jag är jobbig ibland ,när jag ska städa och fixa hela tiden.
Jag kan inte ens låta några glas stå framme för länge haha.. Ska städa och plocka undan hela tiden.
Men man vill ju ha ett städat och fint hem :) eller??
Nu är jag helt slut, och ska snart iväg och träna mina gymnaster.. Kanske skulle ha passat på att vilat lite endå..??

Ikväll Spelar Ösk... Hoppas verkligen på en vinst. Men kan bli väldigt svårt, vi möter Malmö borta.
Men 1 poäng är inte omöjligt!! :) Heja Heja Ösk!!
LÅT YUNUS STANNA!!

Hjälp Yunus att få stanna kvar i Sverige och få spela vidare i Ösk.

Förhoppningsvis sista besöket hos Barnmorskan...

Var hos barnmorskan idag som ni kanske minns..? Alla mina värden såg jättebra ut :)
Jag förklarade för henne vad jag hade vart med om igår. Att jag hade haft så ont i ryggen att jag kräktes och så..
Hon kunde nästan lova att det var värkar jag hade haft... Så nu skulle hon hålla tummarna för att det snart skulle sätta igång.
Jag berättade att jag vart lite snopen av att värkarna avtog. Men hon sa att mycket kan ju hända i min kropp just nu utan att jag märker av det. Att livmodern mognar och så..Jag hoppas verkligen hon har rätt haha.

Alla ni där ute som är orolig för mig så fort jag inte hunnit svara i telen.. Lugn! Jag lovar er att jag hör av mig till er innan jag åker in till förlossningen!! :)

Nej nu ska jag kolla lite på tv och mysa med min underbara Kim...
Imorgon ska jag ut till mariebergs köpcentrum med Nina (Kims mamma).. Hoppas på en trevlig dag :)

Tillsammans är vi starka!!

Förlossnings dags???

Inatt fick jag äntligen sova.. Fy 17 vad underbart det var :) Vaknade äntligen utvilad och hyfsat pigg..
Har tvättat några maskiner idag, annars har jag inte gjort så mycket mer . Mest legat och kollat tv.
Men vad skulle man annars göra i detta regniga väder??  Men kl 18 var det iallefall dags för mig att gå på Möte med  gymnastik föreningen.
Efter 1 timmes prat fick jag helt plötsligt väldigt ont i nedre delen av ryggen. Efter ungefär 5 min klarade jag inte av att sitta kvar längre. Vart tvungen att gå ut där ifrån och in på toa där jag spydde och svättades som en gris :(
Fick ringa mamma och be henne hämta mig, eftersom jag inte skulle klara av att köra hem själv.
Hon trodde det var värkarna som satt igång.. Men nu några timmar senare, mår jag hyfsat bra.
Hmm undra vad det var för något? Jag hoppas att det är dags snart :)
Men ska till barnmorskan imorgon. Får höra med henne....
Nej nu ska jag se klart på repriserna från big brother haha...

Håll tummarna att min tös vill komma snart!! :)

Ingen John Blund till mig inte :(


Hade hoppats på att få en skön nattsömn inatt. Men ikke då :(
Har legat vaken hela natten.. Har haft sjukt ont av min j-vla foglossning.  Var påväg att bryta ihop
flera gånger inatt, pågrund av att jag var sååå himla trött och hade en fruktansvärd smärta..
Fick ringa Pappa imorrse och ställa in resan till sthlm :( Hade så gärna velat åka dit. Men vad ska man göra när man inte sovit en blund..?? 
Får se vad jag ska göra idag istället? Om jag orkar ska jag försöka ta mig ner till Bern Arena och kolla Ösk- Gais..
Kan ju bli den sista hemma matchen jag hinner se på väldigt länge..
Hoppas ni andra får en toppen bra dag i sthlm.. GRATTIS Rebecka!!


Jobbig dag.

Idag har jag haft det en jobbig dag :( Inte sovit en blund inatt, fick dra mig iväg till träningen..
När jag kom hem vart jag tvungen att laga mat, var sjukt hungrig. Sen såg jag att det behövdes städas lite här hemma, så då började jag med det.. Ussh och nu har jag såå sjukt ont i hela kroppen.:( Fötterna är som på en dinosarie och händerna som på en gorilla.. Aj aj inte kul kan jag lova. Magen spricker snart och huvudvärken är inte att tala om :(
Oj vad jag har klagat nu. Haha.  ..... Över till lite roligare saker.
Imorgon bär det av till sthlm. Min kusin Rebecka tar konfermation. Grattis!!!
Så inatt hoppas jag på en skööön sömn. Annars kan morgon dagen bli jobbig iställer för underbar...
Sov gott allihopa!!   Ska klaga mindre i mitt nästa inlägg :)


Så här känner jag mig just nu!! Visst e det likt mig?? Hahaha


Arg och bitter, precis som jag kännt mig idag!!!


Skinande bil och sol!

Bilen blev glänsande ren igår.. Så duktiga vi var..! :) Inte många som står och tvättar bilen både i och utvändigt när man ska föda om några dagar. haha.. Var lite svårt att komma åt överallt, magen var ivägen mer en bara en gång :)

Idag skiner solen. Och jag funderar på att gå ut på en promenad.
När Kim kommer hem, ska jag ta bilen och åka o handla mat på Willys. Vi har en hel del som behöver handlas hem har jag sett i frysen och kylen :)
Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och sola lite innan promenaden. Om jag nu orkar ta den haha..

Marias dotter Nathalie. Så fin är denna bild!!

Äntligen köpt bil! :)

Igår köpte vi äntligen bil :) Det blev en ford mondeo kombi -97... Den är självklart lite rostig (det är ju en ford) men den är bra och köra och den duger till oss.! :) Ny besiktad och skattat, så bara tuta och köra.!!

Igår på gymnastik träningen så fick jag mina första värkar :) Var lite besviken över att det inte hände något mer sen.
Ville ju vakna upp på natten med massor av värkar, haha.. Men vet ju att sådant kan ta väldigt lång tid, ibland flera veckor innan det verkligen händer nått.
När Kim fick höra om mina värkar så sa han, Yes nu vet man att det iallefall börjar närma sig. Nu har man henne snart här hos oss :). Han längtar såå mycket nu, och jag med för den delen :)


Nej nu ska jag och Kim åka hem till mamma för att tvätta bilen, både i och utvändigt! Den ska bli glänsande ren!!

VI LÄNGTAR SÅ EFTER DIG VÅRAN LILLA ELLAH!

Vi längtar så mycket efter dig våran lilla dotter. Dagen då du föds kommer vara den bästa dagen i våra liv!
Pappa Kim tjatar hela tiden om att han vill du ska komma :) Och Mamma också såklart!
Våran älskade dotter, när hade du tänkt komma till oss?? Vi längtar så enormt mycket..
Om du inte tänkt komma tidigare hoppas vi att dom här 2 veckorna går fort.
Vi älskar dig redan så himla mycket, hur mycket kommer vi inte älska dig när du kommer?
Hur mycket kan man igentligen älska någon? Det får vi se :)


Barnmorskan och GODA jordgubbar!

Igår var jag på kontroll hos min barnmorska.
Magen låg på gränsen till att växa över kurvan, men gjorde det inte.
Eftersom den inte låg över kurvan så gör dom inget just nu!
Men min barnmorska ringde till specialistmödravården och rådfrågade dom. 
Dom sa att om magen fortsätter att växa flera cm, så var det viktigt att jag inte skulle gå över tiden.
Men mina 40 veckor kunde jag allt gå. (Suck)  Haha blir att dricka sönder mig på hallon the så jag INTE går mina 40 veckor!!  Vill att hon ska komma NU.. Men hon verkar vara lik mig :) Vilja stanna inne i magen så LÄNGE det bara går..
Jag hade även fått äggvita i urinen, men mitt blodtryck var bra så det är nog ingen fara :)
Men försäkerhetsskull  fick jag en tid om några dagar för att komma tillbaka och ta blodtryck och äggvita så jag inte är påväg att få havandeskapsförgifting..

När Kim slutade skolan gick vi till Ekershallen för att köpa jordgubbar.
Var faktiskt förvånad över att dom redan börjat sälja jordgubbar. Men lycklig! :)
Det var belgiska jordgubbar och dom smakade smaskens, mmm vad goda dom var.
Dom var så goda att vi vart tvugna att gå och köpa mer idag! Hahha


Hallonblads tee..

Nu har jag inhandlat hallonblads tee. Det ska tydligen hjälpa till att sätta igång förlossningen..
Hoppas hoppas att det gör det :) Har redan druckit 2 koppar på bara några timmar.
Kanske ska ta en till snart?? haha 
Inte säkert att detta fungerar på mig, men på Sandra en kompis fungerade det faktiskt konstigt nog. Hon drack 3 koppar tee och på natten satte värkarna igång.. Vissa har bra tur :)
Jag har även snackat med folk på gravid.se om hallonblads tee och det har fungerat för jättemånga. Det trodde jag faktiskt inte. Trodde mer det var något som folk hittade på och andra trodde på det. Men nu är det ju faktiskt bevisat att det har en effekt :) Får verkligen hoppas den har det på mig med.. Sitter hemma och väntar nu haha.. Får nog sitta hela veckan utan att det hänt nått.. Men hoppas kan man ju :)

Imorgon förmiddag ska jag till min barnmorska. Har magen växt över kurvan även denna gång, så skulle hon skicka mig till specialistmödravården för att väga och mäta bebisen. Är hon väldigt stor redan nu så skulle dom kanske sätta igång mig. Får hoppas på det om inte teet hjälper!! :)

Nu har första bristningen/bristningarna kommit på magen!   Och fler kommer det bli!! Ussh då :(

Bara några få veckor kvar!!

Nu är det inte alls lång tid kvar tills våran prinsessa är här :)
Mindre en 3 veckor är det kvar, så nu kan det hända när som helst.!
Åhh vad jag längtar :) Men inte efter själva förlossningen såklart.. Ussh och fyy vad ONT det kommer göra. Tror inte man fattar hur ont det gör förens man ligger där själv...:(
Men man får tänka posetivt, får ju ut något alldeles underbart av den jobbiga smärtan.!!


                                      Jag 3 veckor innan BF!

2008 var mitt år!

  • Vi flyttade ihop
  • Var och reste i Asien 2 gånger..
  • Tog körkort.
  • Vi förlovade oss.
  • Fick reda på att vi väntar barn.  
  • Ansökan om att starta egen förskola  gick igenom.                                                                                                                            

Hmm undra om det var nått mer som hände? Säg till om ni kommer på :)


Så 2008 var nog mitt tur år! :) 
Jag hoppas att 2009 fortsätter lika bra.!!! 
 




Färgat håret..

Haha idag har jag försökt att göra slingor på mig själv.. Ingen bra ide :)
Jag tog på mig slingmössan och började dra ut slingor. Efter 3 timmar var jag fortfarande inte klar.! (Suck)
När jag änligen är klar med alla slingor, börjar jag lägga i färgen. När jag kommit över halva håret upptäcker jag att färgen inte räcker. HAHA jag får smått panik.!! Men kunde ju inget göra.. 
Så nu har jag precis duschat ut färgen i håret. Får nog be Maria färga håret på mig inom dom närmsta dagarna.:)
På vissa ställen är jag blond och andra ställen mörkhårig. Hmm så kan det gå när man försöker vara flitig och göra något själv. Har ju tyvärr inte råd att gå till frissan :( Så kan det vara i tuffa tider..

                                           Haha snygg jag är!



Nej nu ska jag och Kim gå hem till Maria och Hebbe (ovanligt), vi ska fika och kolla på hockey matchen!
Heja Sverige!!!


Vill bara att hon ska komma..

Ja igår tvättade jag hela dagen verkligen.. Hur mycket tvätt som helst hade vi..!
Sen var jag och Kim på Usö på en informationsträff om vad som händer när man kommer in på förlossningen.
Sedan var det dags för gymnastikträning för min del.. Kim gick hem och kollade Matchen mellan Gefle- Ösk. Ja vad ska man säga. ? Var nog lika bra att jag missade denna match. Jag hade blivit SÅÅÅ arg, dom spelade som ett div5 lag. :(
Kom igen nu Ösk. Nästa match måste vi ta 3 poäng..

Idag är det tisdag, och jag har sovit som en kratta inatt. Ussh och fy säger jag bara. Jag har sjukt ont i hela kroppen. Min foglossning tar snart kol på mig.. Snälla lilla älskade prinsessa, kan du inte komma snart?? Du tar knäcken på mig redan innan du är född. haha..
Idag går jag som en tant på 90 år..haha

Söndag eftermiddag.....

Nyss kommit hem ifrån Pappa. Det vart en trevlig eftermiddag med mycket folk och jättegod fika :)
Karin, Pappas fru hade bakat en massa olika kakor och pajer.. Mmmm så gott det var!!

Några bilder från eftermiddagen!

Pappa öppnar paket.   Kusinerna och Kim.     Släktingar..


Mer släktingar..             Kusin Becka och Faster Åsa.

Nu ska jag återgå till Hockey tittandet. Heja Sverige :)

Hem till Pappa.

Strax ska jag och Kim hem till min Pappa för att fira honom. Han fyllde ju år i fredags, men då jobbade han hela dagen.

Blev ingen Bio för mig och Kim igår. Det var tydligen en väldigt viktig fotbollsmatch på tv som var tvunget att ses.
Men hoppas det blir bio någon annan av dom närmsta dagarna. Var länge sedan jag och Kim kom ut och gjorde någonting tillsammans bara han och jag... Och vi kommer väl ha mindre tid för varandra när barnet kommer.? Man måste ta tillfällena i akt :)

Nej nu är det dags att fara hem till Pappsen....


Vi älskar dig redan så himla mycket! Vi längtar efter dig ELLAH!!


1a Maj. Grattis Pappa på födelsedagen! :)

Idag är det 1a maj och det är dagen då min käre Pappa fyller år.. :)
Tyvärr kunde vi inte fira honom idag, då han var fullt upptagen med jobb hela dagen.   Det blir att fira honom på Söndag eftermiddag istället.

Idag har jag och Kim vart ute i Leken i min Farmors sommarstuga.  Mina kusiner ifrån sthlm var där :) Vi tog en mysig fika i solen allihopa... Underbart väder var det hela eftermiddagen. :)
Fick även träffa min nyaste lille kusin.. Robin snart 1 månad gammal :)

Fikastund i solen. Kim, Stellan och Denniz.           Robin, Denniz lillebror.

Imorgon är det lördag. Då blir det gymnastik träning hela dagen som vanligt.! På kvällen ska jag och Kim förhoppningsvis gå på bio.. Få en stund för oss själva nu innan barnet kommer!! :) Bäst och passa på!! hihi
Sov gott alla kära!!!

Trevlig Valborgs kväll.

Som sagt igår firade vi valborg hemma hos Maria och Hebbe. Vi åt mat och tog sedan en promenad till stan för att kolla in majbrasan. Men när vi kom hade den nästan brunnit ut :( Men en liten skymt av den hann vi se...
Några bilder från kvällen!


Kim och Nathalie.                     Kim och Maria.

Valborg på stan..         Nathalie kollar på raketerna.


RSS 2.0