Beställa tårta?

Om ni någon gång skulle vilja beställa en tårta till T.e.x Dop, bröllop och födelsedagskalas så kan jag STARKT rekommendera min käre Mamma som precis har börjat baka tårtor som hobby. Hon bakade tårtorna till Ellahs dop och dom var sjukt fina... Så säg till om ni vill beställa en tårta. Det blir mycket billigare att beställa från henne en att beställa från något konditori..
Visst är dom helt underbara??




Bilder från dopet!


Vi och Ellahs gudföräldrar. Morbror Kiffe, Faster Moa och kompisarna Tommy och Rebecka.


Familjen <3


Ellah tyckte om att få vatten på sig :)


Pappa Kim och Mamma Therese.


Ett släktkort :)

Ellah i den fina dopklänningen, som även jag och min mamma döpts i :)

Pappa Kim och Ellah.

Kommer försöka lägga upp mer bilder sen. Jag har tyvärr inte fått alla korten ifrån dopet en. Men när dom kommer ska jag lägga upp dom :)


Vårat lilla underbarn :)

Kan inte riktigt förstå vad duktig våran lilla tjej är. Hon kunde lyfta sitt huvud själv när hon låg ner på magen bara 3,5 vecka gammal. Nu är hon 11 veckor och satt själv för första gången idag.. Helt sjukt. Hon måste vara ett litet underbarn :) Undra när hon tar sitt första steg. 5 månader gammal eller? haha..
Kim är bara orolig, han menar på är hon så här duktig och lär sig saker så snabbt med kroppen så kanske hon inte alls är bra på att tex läsa oxh skriva och sådana saker.. Men vi får hoppas att hon klarar av det också..!
Här kommer några bilder på Ellah när hon flyger flygplan. Det älskar hon :) Och när hon satt upp för första gången!

Flygplanet Ellah påväg :)

Duktiga tjejen. Se så stolt hon ser ut :)


Ellah var så duktig!

Ellah var så duktig i lördags när vi hade dop för henne. Jag trodde hon skulle vara jätteledsen i kyrkan eftersom hon var super trött. Men min lilla prinsessa klarade av det så bra. Hon vart lite irreterad vid ett tillfälle, men det gick över när prästen hällde vatten på henne :) haha jag trodde det skulle bli tvärt om.
Efter dopet hade vi fika inne på församlingshemmet. Gud vad mycket bullar,kakor och tårtor det blev över. Mamma och Karin hade bakat till ett helt kompani.. :) bätttre det en att det tar slut. Så nu har jag både bullar och en massa kakor här hemma. Hur ska det gå nu när jag tänker på vad jag äter?? Jag ska ju gå ner i vikt inte upp. haha..
I lördags kväll efter dopet åkte jag hem till Maria. Där satt vi hela vårat underbara tjejgäng. Äntligen var vi där allihopa, alltid någon som brukar fattas. Vi beställde hem mat och förfestade, sedan gick vi upp till Mia där grabbarna satt och förfestade. Där umgicks vi alla ett tag och sedan tog vi taxi till Strömpis.
Jättekul hade jag, men tyvärr blev det en och en annan drink för mycket för min del på slutet :( Så igår söndag mådde jag inte allt för bra.. Nee ussh kändes som jag hade maginfluensa.. Så nu ska jag inte ut på flera år har jag bestämmt :) haha..
Ellah var helt underbar igår. Gnällde eller skrek inte på HELA dagen. Hon låg nöjd och lekte med sitt nya babaygym och gosade lite med mig och kim ibland.. Haha hon kännde väl på sig att det inte va någon ide att bråka med mamma igår, när jag mådde som jag gjorde..
Just nu sitter jag i sängen och kollar runt lite på datorn. Ellah ligger här brevid och sover middag.. Hon är bara för söt när hon sover :)
När hon vaknar ska vi gå iväg på en promenad för att lämna tillbaka kyrkans nyckel. Ikväll blir det Gymnastikträning som varje måndag. Ikväll är det Ösk match också. Skit att dom alltid ska spelas på måndagar så att jag missar dom :(
Jag är lite nervös. Ellah ska vara hemma hos Pappa och Karin ikväll när jag tränar, för Kim ska självklart på Ösk matchen.. Det klarar dom säkert galant, men e självklart lite nervös. Dom har aldrig haft henne helt själv. Men dom har ju erfarenhet om man säger så. Pappa med 2 barn och Karin med 4. Så varför oroar jag mig?? :)
Ikväll kommer bilderna från dopet. Jag hann själv inte ta några bilder under dagen, så ska få bilder från mammas kamera..


Den stora dagen är kommen :)

Han tyvärr inte blogga något igår, då jag hade fullt upp med att fixa inför dopet. Dagen började med att jag tvättade. Sedan kom min käre Pappa förbi och vi åkte iväg för att handla det sista till idag. Sen hemma en snabbis och sedan iväg till lokalen för att duka iordning och göra fint till idag :)
Sen hade jag fullt upp hela kvällen med att göra klart presenterna som vi ska ge till gudföräldrarna..

Idag är det den stora dagen. Ellahs dopdag! Igentligen har jag inte tid att sitta här nu heller haha.. Men man blir lite beroende av att gå in varenda dag.. Nej nu måste jag äta frukost, duscha, sminka, fixa hår, bestämma kläder till mig själv.. Sedan ska jag bada, mata och ta på kläder till Ellah också.. Vart plötsligt lite stressad haha.. Måste fixa nu!! Ses sen i kyrkan ni som kommer :)

Här kommer några underbara bilder på min vackra dotter!!

Har blivit en del kort tagna den sista veckan! Här kommer några av dom!
Se och njut :)


Byxorna talar för sig själv :)

Ellah har börjat tugga en hel del på sina händer, och allt annat hon lyckas får tag på :)

Haha lilla kaninen...











2 dagar har snart gått.

Förlåt att jag inte hunnit blogga på snart 2 dagar. Får skylla på att jag haft mycket o göra :)
Igår skulle jag och Maria (från föräldragruppen) gå ut och gå på morgonen. Duktig som jag är ställde jag kl på 8.. Jag gick upp åt frukost och fick väcka Ellah, för hon ville sova vidare. Haha men när jag ringer tilll Maria så säger hon. Har du tittat ut genom fönstret idag? Och det hade jag såklart inte gjort, det spöregnade ute. Så det blev ingen promenad :( Typiskt, jag som hade ställt klockan och allt haha. Istället lekte jag med Ellah och kollade lite tv, sen gick vi och la oss för att sova lite middag :) Gud så skönt det var.. På eftermiddagen kom Tommy och Rebecka och hälsade på. Dom ville prata lite om dopet som är på Lördag, då dom har blivit valda att bli gudföläldrar tillsammans med min bror och Kims syster.. Dom blev så rörda över att vi hade frågat dom.. hihi det är ju bra det...
På kvällen var det bara för mig att ta på sig träningskläder och åka bort till träningen. Ellah fick följa med denna gång. Hon var så nöjd och lekte så fint till en början. Sedan vart hon lite gnällig, då bytte vi om till pjamas och så blev kvällsmaten serverad. Då blev hon så nöjd så hon somnade min lilla prinsessa. Tydligen jobbigt att titta på när andra tränar Haha..


Idag Torsdag fick jag ställa kl igen, då jag hade massage tid kl 10 uppe på stan. Först fick jag ta en promenad bort till mammas jobb där Ellah fick vara medans jag fick massage. Gud vad underbart skönt det var med massage. Jag njöt hela den LÅNGA (haha) halvtimmen jag fick.. Tänkte boka en ny tid. Men får vänta ett tag, det är ju inte billigt precis. Synd det :(
Efter massagen begav jag mig tillbaka till mammas jobb för att hämta Ellah. När jag kommer in på kontoret ligger Ellah och sover i Mammas famn på skrivbordet haha pluttan var så trött att hon deckade vid tangentbordet...
Vi stannade kvar ett tag på Mammas jobb, det blev att vi åt lunch där. Efter det gick jag och Ellah på stan hela efter middagen. Jag köpte lite saker jag behövde till dopet..
Nu i kväll har vi kollat Sopranos och myst med Ellah.. Nu sover Kim, Ellah och snart jag.. :)
Imorgon ska det tvättas och iväg och handlas till dopet!!


Bvc kontroll.

Idag var jag och Ellah hos bvc sköterskan, hon vägde och mätte Ellah.. Nu är Ellah 58,5 cm lång och väger 5780kg. Haha jag trodde faktiskt hon skulle vara längre och väga mer. Men det gjorde hon inte :) Det är bra det, hon får inte växa för snabbt min lilla tjej. Hon ska vara liten så länge som möjligt :)
Efter Bvc gick vi upp till Mammas jobb på stan och hälsade på ett tag. Sen tog vi sällskap bort till Mammas träning. När jag och Ellah kom hem så kom Ellahs gammelmorfar K-G förbi och grattade Kim. Han kunde tyvärr inte komma när Kim fyllde år. När K-G åkte hem åkte vi iväg för att storhandla.. Det behövdes göra kan jag säga :)
Så nu sitter jag här, Kim kollar fotboll och Ellah sover.. Jag ska nog också lägga mig snart. Jag och Ellah ska ju upp med tuppen imorgon och gå ut och gå med Maria och lilla Cornelia från föräldragruppen..
Här kommer några goa bilder på Ellah när hon gosar med sin älskade mjukis docka och sin favorit kanin.







När Ellah lekt klart och gosat med Kanin brukar det oftast sluta såhär. <3

Föräldraträff!!

Idag har jag och Ellah vart på föräldraträff. Hela vägen till träffen skrek Ellah som en tok :( Hon var så himla övertrött att hon inte somnade. Gud vad arg hon var min lilla tjej:(
Men när vi kom fram gav jag henne lite mat sen fick hon somna i min famn.. Haha stackars Ellah, hon sov kanske 5 min sen vaknade hon av dom andra barnen.. Det var verkligen jättekul att träffa dom andra föräldrarna igen och kolla in deras små bebisar. Såklart var jag den som fick barn sist. Alla vi skulle ha mellan 29-31 maj. Bara jag som fick i juni..  haha så kan det vara, och endå var jag störst av alla med min jätte mage :)
Jag och en till från gruppen bestämmde oss för att gå ut och gå på Onsdag. Blir nog kul att komma upp på morgnarna och ta lite promenad.. :) Vi bestämmde oss för att börja umgås en del. Det skiljer bara ett år mellan oss. Och dom andra i gruppen är 30+. Så vi känner oss lite yngre :)
Direkt efter träffen var det bara att skynda sig hem, slänga i sig mat och skynda sig till träningen.. Så jag kom hem för 1 timme sedan. Nu är jag sjukt trött och ska sova.
Imorgon blir det BVC för Ellah. Ska bli kul och se vad hon väger och hur lång hon är..
Godnatt!!
Alla våra barn. 3 flickor och 3 pojkar.

Milton,Cornelia,Alfred,Milian;Meja och Ellah.


Söndagsmiddag!

Middagen hemma hos Pappa och Karin smakade MUMS. Dom bjöd på Potatis, söndagsstek, sås och en massa olika grönsaker både kokade och ikke kokade.. Efterrätt blev det också :) Chokladpudding med grädde..
Jag och Ellah kom hem vid 7 tiden. Kim tog då och badade Ellah och jag beställde hem Ösk matchen på datorn.
Tyvärr förlorade Ösk ikväll, men jag tycker endå dom gjorde en ganska bra match i andra halvlek. Tyvärr är Elfsborg ett bättre lag och det syns framför allt i deras spel. Vi hänger inte riktigt med...  Bara kämpa och lära sig, så förhoppningsvis blir vi lika bra som dom en dag och kan vara med och strida om sm-guldet!!
Nu sitter Kim och kollar på Barcelona matchen på tv. Barcelona gjorde precis ett mål med assist av Zlatan :)
Blir nog att sova snart. Imorgon ska jag och Ellah till föräldragruppen. Ska bli riktigt kul och intressant att träffa dom andra föräldrarna och deras lilla änglar... Får se om det är stor skillnad i storlek på alla barn. Dom är födda med bara några dagar eller veckor i mellan.
Här kommer några bilder från eftermiddagen hos Pappa och Karin.

Ellah i knät på Morfar :)

I knät på Karins dotter Jossan...

I knät på Karins andra dotter Zara..
Hihi alla vill passa på och gosa med Ellah medans dom träffar henne..


Lördags mys med tjejerna!

Igår började dagen med att jag åkte iväg på ledarkikoff med gymnastiken. Sedan hem och gosa lite med Ellah, laga mat och sova middag med Ellah :) Var underbart att få sova en stund. Jag var HELT slut.
På kvällen gick jag och Ellah hem till Monika som roligt nog bor i min gammla lägenhet :) Där var också Helena, Ewe och Mia. Vi åt lite snacks och snacka en massa.. Man har mycket att prata om när man inte ses så ofta.. Mycket skvaller att berätta för varandra, hihi..
Nu är det söndags morgon och jag har badat Ellah för en timme sedan. Nu ligger hon brevid mig och ser riktigt trött ut. Kanske dags för att sova middag Ellah?? Jag och Kim ska nog åka förbi Netonnet idag. Kim behöver köpa en gps nu när han jobbar som lastbilschafför...
Sedan kl 3 blir det dags för mig och Ellah att åka hem till Pappa :) Han och Karin har börjat med att bjuda alla barn med respektive på söndagsmiddag varje söndag.. Underbart att slippa laga mat själv!! Sedan är dom nog sugna på att träffa barnbarnet varje vecka hihi, Eller vad tror ni??
Nej nu ska jag äta frukost,magen skriker....
Här kommer några bilder på Ellah som leker efter badet.. Våran lilla nakenfis :)





Katten Engla är nyfiken på Ellah :)

Shopping

Idag har jag vart på stan i flera timmar. Shoppade en del, och det blev bara till mig :) Annars brukar jag bara handla en massa till Ellah och inte till mig, så det var skönt att få lite köpt till mig för en gångs skull...
Jag fick skynda mig hem från stan, för kl halv 5 skulle prästen komma o prata om dopet. Men när kl blev halv 5 kom det ingen präst.. Efter en halvtimme dök han upp. haha Han hade yrat runt här nere och letat sa han.. Stackarn.
Nu är iallefall allt bestämt och fixat till dopet. Bra det :)
Kim är ute och festar ikväll med en kompis som bor i Usa. Han ska nämligen resa tillbaka på söndag. Så det är lite avskeds fest ikväll.
Så jag och Ellah har mys kväll för oss själva. Vi började kvällen med att badat <3 och nu ligger vi i soffan. Ellah sover i min famn och jag ska kanske kolla en film om jag orkar.
Blir att lägga sig tidigt  ikväll, då jag ska upp imorgon på ledardag med gymnastiken..
Ne nu vaknade visst mitt lilla charmtroll. Så jag ska ta och försöka natta henne igen..
Gud vad tiden går fort. igår blev Ellah 10 veckor gammal..

En mycket lat dag..

Haha idag gick jag och Ellah upp från sängen kl 13..  Men endå var jag helt slut hela dagen. Ellah somnade igen vid halv 3 och sov 1 timme och 30 min ungefär.. Då låg jag brevid Ellah i sängen och kollade på lite film :) Så idag har jag och Ellah bara haft en mys dag. Ibland måste man ha sådana dagar för att orka..
Just det, jag och Ellah gick till Mamma och var där ca 2 timmar. Där vart jag bjuden på mat, så det slapp jag laga också Hahah. För bra har jag haft det idag!
Nu ska jag lägga Ellah sen ska jag försöka få tid att lägga in alla Danmarks bilder. Men det tog mer tid en vad jag trodde.

Helt slut i både kropp och själ!

Kom hem från träningen för ungefär en timme sen. Gud vad jobbigt det var att köra styrka idag. Kroppen är verkligen helt slut efter dom här dagarnas träning. Får bli att vila kroppen 2 dagar innan jag ska träna på lördag igen. Haha så som jag kände mig idag blir det nog bra med lite vila...
Bilderna från Danmark kommer nog imorgon istället. Jag har börjat att lägga in dom på bloggen med det är MÅNGA bilder som ska läggas in så det tar ett tag.
Men här kommer iallefall bilder från idag när vi firade Kim!!!

Ellah har på sig kalas klänningen :)

Ellah ger Pappa hans present...

Kim tackar Ellah så mycket <3

Anders och John.

Farmor Nina och Ellah.

Kims Farmor Gullan, Kim och Ellah.

Kims Faster och Kusin.

Tida..

Här kommer några fina kort på Pappa med dotter <3


Ne nu ska jag försöka lägga mig i sängen och kolla på något avsnitt av Sjukan.. Haha för bra serie!!
Kim har åkt till jobbet. Han ska köra till Norge och kommer inte hem förens sent imogon kväll! Hoppas han kör försiktigt!

För det är ingen vanlig dag för det är Kims födelsedag HURRA HURRA HURRA!

I eftermiddag blir det att fira Kim som fyller 23 år. Jag har vart så snäll och bakat världens finaste tårta :)
Just nu väntar jag på Pappa som ska komma hit med lunch. Ska bli mysigt att äta lunch här hemma med pappa.. Han har nog saknat Ellah en del :)
Ikväll efter kalaset ska jag iväg på träning. Haha har sådan sjuk träningsvärk att jag knappt kan gå. Hur ska det gå ikväll tro??
Ellah blir kvar här hemma med Kim när jag ska träna. Hoppas det kommer gå bra. Ellah kan vara lite grinig på kvällarna, då hon är så trött och vägrar att somna :) Hoppas hon inte bråkar med Kim ikväll. Det är ju faktiskt hans födelsedag!! hihi
Ska lägga in bilderna från Danmarks resan idag också :)

Den otroligt fina tårtan jag gjort till Kim, med lite hjälp av min underbara Mamma :)

Ellah i sängen imorrse när vi lekte lite <3


Ellahs önskelista!!

Många har frågat vad Ellah vill ha i doppresent. Här kommer nu lite olika förslag som jag kommit på.

Kläder strl 68 och uppåt.
Olika leksaker från 2 mån och uppåt.
Fina saker till ett barnrum, tex mättsticka, tavlor, mattor och annat fint.
Saker som är lite dyrare som man kanske kan gå ihop några på.
Hoppgunga
Gåstol (tror jag det heter)
En vinter åkpåse till vagnen. Helst i svart.
Någon rolig lära gåvagn.

Just nu kommer jag faktiskt inte på mer saker. Men jag har tappat bort hjärnan ibland känns det som, så jag har säkert glömt en hel del saker som jag tänkt på..
Men Ellah blir nöjd med allt :) Tips att spara kvitto bara om man får 2 av något!!

Jag blir glad bara ni kommer på mitt dop, säger Ellah :)



Ösk möter Djurgården...

Ikväll möter Ösk Djurgården hemma på Bern Arena. Jag kan tyvärr inte vara där eftersom våran gymnastik termin startar ikväll. :) Imorrse blev Ösk målvakt John Alvbåge Pappa för andra gången till en liten son vid namn Logan. Grattis!!
Men John ska stå i mål ikväll endå, och det är verkligen bra för utan han ligger vi dåligt till. Den andre målvakten i Ösk är nämligen SÄMST. Men det förstås han e ju en gammal gubbe hahah. Kämpa Ösk, för ikväll måste vi ta 3 poäng!

Nu måste jag byta om och göra både mig och Ellah redo för att åka på träningen..
Just det för alla som undrar vad Ellah vill ha i doppresent, så ska jag tänka på det och lägga ut en önskelista antingen ikväll eller imorgon!

John Alvbåge ösk målvakt! Se till och hålla nollan ikväll :)


Trötter..

Har precis vaknat efter en liten tupplur med Ellah. Det behövdes verkligen kan jag säga. Har vart helt slut idag. Först tränat hela dagen, sedan direkt till Willys för att storhandla. Sen har man inte sovit så mycket dom sista 3 nätterna. Men så är det ibland om man har barn :) Då får man ta igen sömntimmarna när man kan..
Nej nu ska jag gosa och leka lite med min underbara dotter..

Haha Ellah somnade i gymnastikhallen. Inte bara Mamma som blir trött av att träna!

Låångt träningspass!!!

Nu är kl 22:00 och jag är helt slut efter den låånga tränings dagen. Men kul var det :)
Det gick bra för Kim att ha Ellah själv ett tag också. Han kom och lämnade henne vid 14 tiden i hallen. Hon var så nöjd över att få vara i gymnastik hallen  ett tag (självklart hon vill väl också bli en gymnast!)  hon tyckte om att få mycket uppmärksamhet av tjejerna och så mös hon en del med Sandras son William. Sandra är allså den andre tränaren i gruppen. Hon fick barn för 4 månader sedan.. haha vi håller igång o tränar våra gymnaster även om vi har småttingar :)
Imorgon är sista dagen på lägret. Sedan drar terminen igång som vanligt på Måndag..
På Onsdag fyller Kim år :)
Här kommer lite bilder på några av mina gymnaster som voltar lite...





Ellah i gymnastikhallen!!

Ellah och William leker medans vi har gymnastik :)

Nu ikväll var Ellah så trött efter den långa dagen, först gosade hon med sin lilla snutte kanin sedan somnade hon så sött :) Hon är så himla underbar och snäll våran tjej. Visst är hon otroligt vacker när hon sover? Som en Ängel!



Nu sover hon sött våran Ängel!! <3
Godnatt gott folk :)

Gomorgon gott folk!!

Nu är kl tjugo i 10 och jag ska strax iväg på träningsläger för att träna mina underbara  gymnaster. Första dagen var igår och dom tränade på riktigt bra :) Får Hoppas dom fortsätter så hela helgen. Idag blir det en LÅNG tränings dag 10-17, så det kommer nog kännas i allas kroppar efter detta träningspasset! Eller vad tror ni? haha.
Ellah ska vara hemma med Pappa Kim på förmiddagen, sedan kommer han och lämnar henne på lägret. Han har aldrig haft henne själv något, så jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att hon vill ta flaskan från honom.
Men det tror jag nog det gör, våran lilla tös är så snäll och glad för det mesta!!
Ne nu måste jag åka!! Ha en underbar dag. Och ni på Pappas släkt ha en underbar kväll ute i Alby. Festa för mig med :) Grattis Hulda!!!

Länge sen..

Nu var det verkligen länge sedan jag bloggade.. Sent i Tisdags kväll kom jag och Ellah hem ifrån Danmark. Vi var där med min Mamma och min moster för att hälsa på min mormor som bor där.
Det var super skönt att få komma bort ett tag på lite semester :) Det tråkiga var att när det fina vädert kom till Örebro åkte vi bort till Jylland på Danmark, och hur tror ni vädret var där?? Sämst som vanligt med regn och rusk..
Jag lovade er att jag skulle lägga in några nya bilder på Ellah innan jag åkte till Danmark, men tyvärr gick inte det då Kim lyckats tappa bort sladden till Datorn.. Men nu är den hittat så här kommer bilderna :)





En arg Ellah hos Pappa!!

Våran lilla tjej bara växer och växer, man hinner ju inte med i svängarna :)
Bilderna från Danmark kommer så fort jag lagt in dom på datorn..!!
I eftermiddag ska jag iväg på Gymnastikläger. Nu är det dags att börja träna mina gymnaster igen, Nu är det slut på uppehållet. Nu är det dags för hård träning till Höstens alla tävlingar.!! 
Nej nu skriker Ellah, nog dags för mat!!


Här kommer vi Danmark!! :)

Igår började vi med att städa lägenheten. Det var nämligen en som skulle komma och titta på den. Vi har lagt ut lägenheten på direktbyte. Jag hoppas verkligen att hon som var här kommer vilja ha våran, hon hade en jättefin lägenhet i Björkhaga.
Hennes lägenhet är som ett litet radhus med uteplats, det skulle jag vilja att Ellah har :) Så vi kan sätta upp en gunga och sånt på tomten.. Nu är det bara att hålla tummarna att hon vill byta..
Sedan vart det en sväng till Gustavsvik, det var ju så fint väder :)

Nu är kl halv 9 på morgonen och här sitter jag nu med Ellah :) Idag ska jag och Ellah bada. Bäst att passa på, snart är sommaren slut :( Känns ju inte ens som om den har börjat...
Ikväll ska jag och Ellah sova hos mim Mamma. För tidigt imorgon bitti tar vi bilen mot färjan och sedan båten över till Danmark :) Vi ska vara i Danmark och hälsa på min Mormor från fredag till Tisdag. Så ni förstår säkert att dte inte kommer att bli något bloggande då.. Men ska blogga så fort jag kommer hem med en massa bilder från resan :)
Nej nu ska jag äta frukost och mysa med Ellah. Hon är så underbar, hon har börjat skratta jättemycket och försöker att prata. Haha kommer så gulliga ljud ifrån henne. Min prinsessa!
Ska lägga in några nya bilder på henne innan dagen är slut :)

Yunus våran grabb :)

Idag har vi rensat ut i källarförådet så vi kommer in med lite kartonger med leksaker i som Ellah har fått :) Det är några av mina gamla leksaker, allt från spel till barbies. Hihi ska bli så kul när Ellah blir så stor att hon och jag kan leka med barbies, bilar eller spela spel..Jag älskar att leka. Jag är som ett stort barn ibland :) Men det tror jag bara är bra. Att man har kvar sin barnasinne.Dom som inte har det kan inte ha det så kul om dagarna. Eller??

Igår spelade Ösk hemmamatch, och självklart var vi där..
Ellah är så himla duktig på matcherna, skriker aldrig när vi är där. Haha är väl för hon älskar Ösk lika mycket som sin Mamma och Pappa.
Ösk spelade riktigt bra första halvlek. Dom hade sjukt många mål chanser, som dom tyvärr missade.:(. Men om dom hade satt dom chanser dom fick så hade vi vunnit med minst 5-2. Men istället blev det 2-2 och det har vi tyvärr Örgryte att tacka för. Dom gjorde 2 självmål, annars hade vi fölorat denna match. Tack Örgryte för poängen vi fick med oss..
Men va fan Ösk, kom igen nu. Ni skulle ju vara med i toppen och strida, vad har hänt? Örgryte ligger klart sist i tabellen och dom ska vi lätt vinna mot. Nu höll vi på att förlora istället. Jag hoppas vi förlorade för att allas spelares tankar är på VÅRAN Yunus, som just nu ligger på sjukhuset. För dom som inte vet så är Yunus en spelare i Ösk som just nu ligger på sjukhuset efter en stroke. Stroke tänker ni, drabbar inte bara det äldre människor? Jo men stroke kan också bero på stress och som många redan vet så har Yunus vart i Sverige i 6 år. Han och alla spelare gör allt för att han ska få stanna och spela i Sverige, men tyvärr får han inte uppehållstillstånd. Tragiskt tycker vi. Han har redan lärt sig flytande svenska och har ett kanon jobb som spelare. Han har ingen familj och ska bli hemskickad. Jag tycker det är fel att vi i Sverige skickar hem en ung kille utan familj, som kan flytande svenska och har ett kanon jobb. Och så låter vi krigsbrytare få stanna kvar i Sverige. F-n vad fel det är. Skicka hem dom och låt såna som Yunus stanna!!!
Fattar att han får en stroke. Fatta vad stressande det måste vara att inte få veta vad som kommer att hända med en själv. Att inte kunna göra någonting för att rädda sig själv.. Ne ussh.. Låt Yunus stanna i Sverige och få spela för vårat underbara Ösk!!!

Oj nu är kl 7 och jag måste till ikea innan dom stänger... Hejdå...

Underbar kväll!

Jag hade en riktigt underbar och rolig kväll igår med mina vänner :) Först var vi hemma hos Mia och Johan där vi förfestade. Vid 24:00 tog vi taxi upp till Strömpis.. Det var sjukt mycket folk ute, antar att det beror på att alla fått lön. Träffade även min käre bror ute på krogen. Han var ute med hela Plättlätt gänget, ett j-vla liv var det på dom. Haha som vanligt antar jag...
Hade iallefall en sjukt trevlig kväll igår.. Men jag är inte riktigt van att festa längre, så idag e jag väldigt trött. haha blir väl så..
Blir att lägga sig tidigt ikväll.! Vi ska ju upp tidigt imorgon för Ellah ska på läkar kontroll. Får hoppas det går bra och att hon klarar alla test :)

Maria och Helena

Maria, Mia, Helena, Jag och Ewe.

Haha dansa blev det framåt kvällen.

Haha snygg jag är..


Jag, Jessin och Johan..

Haha johan och Johan kanske skulle vart på Pride istället??

Krogen..

Tro det eller ej, men ikväll blir det krogen för min del :) Ska ut med mina tjejkompisar som jag inte vart ute med på år och dar.. Kommer nog sakna Ellah hela kvällen..  <3 Men ska försöka att ha så kul som möjligt. Blir inte mycket man är ute nu för tiden. Bäst att ta vara på den lilla tid man får för sig själv ibland.

Tack Mamma för att du blonderade mitt hår idag :)

Haha just nu sitter jag och dricker en iskall sommar cider. Mums vad gott och svalkande det är. Har glömt bort hur gott det kan smaka :)

Har hänt en del på sistonde, ska blogga om det så fort jag orkar...

Älskar dig Ellah mest av allt! Mamma kommer tänka på dig hela kvällen.

RSS 2.0