Valborg!

Ska snart hoppa in i en ordentlig uppfriskande dusch. Segare och tröttare människa får man leta efter :)
I eftermiddag väntar det massage för min del. Åhh, längtar. Kommer bli så skönt. Min massör är toppenbra, helt klart guld värd :)

 

Kvällen kommer hela familjen spendera hemma hos Mamma/mormor för att äta en god middag. Kanske blir det att gå och se en brasa också? Vore inte helt fel. Men det får vädret avgöra :D

Nu kurrar det i magen på både mig och ELlah. Så en god lunch skulle inte sitta helt fel..
Matdags!


Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Strumpor (Bamse) från LINDEX.
Jeansleggings (Name it) från MEGA.
Tröja (Söt) från MEGA.



Pluttan <3


Vart är den??

Ja, jag vet. Jag är SÄMST! Har fått än o en fråga om vart sjutton Ellahs outfit tagit vägen. Ärligt talat har jag inget riktigt bra svar på den frågan. Det har lixom runnit ut i sanden. Men nu lovar jag er. Jag ska försöka komma ihåg att lägga in Outfiten varje dag. Kan dock lova er redan nu, att vissa dagar hinns det inte riktigt med. Men jag lovar er, jag och Ellah ska göra vårat bästa :D


Vilket skämt!

Några fynd hittade man inte ute på Mariebergs köpcentrum. Att kalla det en kväll med galna priser. Vilket skämt!
I varje butik var det kanske rea på 1 eller 2 utvalda plagg. Inget att hänga upp i julgranen allså!
Blev en ganska tidig hemgång trots allt. Inte var det svårt att få Ellah att somna när vi kom hem. Lade henne bara i sängen, så slocknade hon på direkten. Underbart skönt!

Sitter och tittar på Gordons kitchens nightmares, och konstigt nog blir jag hungrig. Hungrig på någon riktigt god kötträtt. Som oxfile. MM vad gott.
Får lungt vänta tills imorgon kväll. Då står nämligen Oxfile på Menyn :D



Nybadad liten Prinssesa!


Shoppingkväll!

Nu är tvätten avklarad. Äntligen!
Ikväll ska jag och Ellah ha en shoppingkväll ute på Mariebergs köpcentrum. Vet inte om dte kommer handlas så mycket. Men dit ska vi iallefall och trängas bland folk. Ikväll har dom nämligen en massa specieall erbjudanden med minst 20% rabatt i alla butiker. Kanske Mammsen kan fynda något till sig själv? Vore inte helt fel :)
Blir att packa med välling och ha på henne pjymas och bädda ner henne i vagnen. Kommer bli rätt sent, så hon får somna för natten i vagnen! Går det med. Hoppas vi :)


Tvättdag!

Ellah är sin far upp i dagen. Gick precis in i hennes rum för ett se om hon somnat. När jag skulle öppna dörren mötes jag av ett starkt ljud. Kan det där ljudet komma ifrån Ellah? tänkte jag. Mycket riktigt! När jag kom in ser jag min lilla Prinssesa liggandes i sängen med vidöppen mun och snarkar som bara hennes Pappa kan göra. Lika som bär dom där två :)



Idag har jag och Ellah en tvättdag och fixar dag här hemma. Ska strax ner i tvättstugan för att slänga in yttligare en maskin tvätt. Sen blir det att sätta på nya sängkläder och bädda iordning sängarna. Finns det något bättre en att krypa ner ny duschad under rena sängkläder. Tror det är ganska svårslaget :)


Onsdag kväll!

NU vill jag att värmen och sommaren ska komma. Vill klä Ellah i sina nya fina sommarplagg och se henne leka i värmen.
 Hon kommer bli så fin :)

Ellah slockande redan kl 18 nu ikväll. Var omöjligt att hålla henne vaken, då hon knappt sovit något idag. Men det måste också vara tillåtet att det ibland blir lite knasigt och att rutinerna bryts :) En ny dag imorgon!

Åkte hem lite tidigare från kvällens gymnastikträning. Har sådan huvudvärk och känner mig konstigt yr. Känns som om jag ska svimma hela tiden. :/ Det gillas inte!


Jeansleggins köpta på Lindex.

Body köpt på Lindex.

Klänning set köpt på Lindex.

Body köpt på Kappahl.

2 kortbyxor köpt på HM.

Hon kommer bli så fin i sommar, våran lilla Sommarflicka!!

Nu blir det att ligga i sängen och kolla ett tv program. Försöka vila stackars lilla huvud.


Onsdag!

Ellah har nyss ätiti mat och ligger nu och sover. Tog kankse 2 sekunder från att jag lade henne tills att hon somnade. Inte bara jag som blir trött utav att hon krånglar på nätterna. Funderar skarpt på att lägga mig för att vila en stund jag med.

Idag ska vi ta oss en promenad upp på stan. Tänkte lämna in lite foton att framkalla, som ska sitta i Ellahs babyböcker. Det ska även inhandlas en hel del snygga kläder till Ellahs sommar garderob! :D

Ne nu har jag gäspat 3 gånger på en kort stund. Nu blir det vila för mammsen också!


Ute dag!

Vad trött i huvudet man blir av att vara ute nästan en hel dag. Känner att jag kommer somna gott ikväll :)
I förmiddags vart det bus och lek i parken för mig och Ellah. Hon låg säkert i över en halvtimme i sanden och lekte med sina leksaker. Hon var helt inne i sin egna lilla värld. Helt omedveten om vad som hände runt omkring. Jag satt länge och väl och beundrade min vackra dotter. Tänk att hon är min? Kan man älska någon så mycket? Tydligen så kan man det :) Efter några timmar i parken var vi tvugna att tänka på refrängen, då vi skulle hem och laga middagen. Ellah höll inte riktigt med mig, och ville nog helst stanna i parken hela dagen.
Men efter en stor portion med mat och efter 1 1/2 timmes sömn var Ellah fit for fight för att bege sig ut igen.

Vi tog oss en promenad längst svartån där vi stannade till för att mata änderna. När jag plockade upp brödet vi hade med oss började änderna och Ellah låta ikapp. Allihopa tiggde efter en varsin brödbit. HAHA Ellah lät precis som en liten anka. Några minuter senare var det både en nöjd Ellah och nöjda änder som glatt tuggade i sig av brödet. :D 
Påvägen hem stannande vi en än gång till vid en lekpark för att leka. Denna gång var Pappa Kim med och lekte :) När vi kom hem hade klockan sprungit iväg, så det var bara att slänga Ellah i ett bad för att få bort all sand och sedan lägga sig i sängen och få sin välling. Nu sover hon gott våran lilla Prinssesa!











Ellah drog snabbt åt sig en bit till sig själv. Inte skulle väll änderna ta allt det goda.

Matvraket! <3


För min del blir det nu att köra igenom kvällsstyrkan, sedan ta en varm dusch och krypa ner i sängen framför tvn. Ikväll är det bästa tv-kvällen. Kim blir sittandes i vardagsrummet för att kolla fotboll! Tur att man har 2 tv-apparater!






Tisdag!

Snart blir det bus i lekparken för min och Ellahs del. Om hon bara vill vakna vill säga :)

Får se i eftermiddag när Kim kommer hem från jobbet om vi åker och hämtar hem våra cyklar? Kanske tar vi samtidigt en tur förbi en affär för att köpa en cykelhjälm till Ellah.? Då kan vi ta första familje cykeltturen tillsammans om vädret behagar! KUl!

 


Hänt mycket idag!

Idag har vi hunnit med både besök hos Rebecka, svärmor/farmor och lek i parken.

Ellah och jag började dagen med att besöka Rebecka och lille Charlie för en kopp kaffe och lite bus.
Blev en hel del skratt och bus ifrån Ellahs och Charlies sida. Dom är så söta våra små töser! :D

När eftermiddagen närmade sig och Pappa Kim kommit hem från jobbet, åkte vi ut på landet till Svärmor/Farmor för att fira Kims syster Moa som fyllde år igår.
Sakta men säkert började kvällen närma sig och vi begav oss hemmåt för kvällsmys och välling. Men innan vi gick in stannade vi till vid lekparken för att gunga och mata ankor :)
Ellah somnade sen gott efter sin kvällsvälling!




Stora och lilla tjejen.



Hände en liten olycka med Ellahs byxor, då Charlie kände för att lägga en liten Pizza där :)


Söta Charlie!!












Ellahs lunch val tidigare idag blev Kyckling, couscous med tomatsalsa. Samma smak på mat som Mammsen tror jag :)









Hoppas solen stannar kvar!

Har precis suttit och gjort månadens tråkigaste uppgift. Betalt räkningar!.  Man känner sig lite små rik när man först tittar på kontot. Fem minuter senare är man fattig.

Idag skiner solen, förhoppningsvis hela dagen. Ellah ska precis få dagens lunch. Hmm vad ska vi välja idag? Spaggeti och köttfärssås? Kalops?  Farmagryta? Potatis och lax? Eller något annat gott? Ellah har en hel del olika mat att välja på. Idag får hon peka ut en burk själv. Undra vad hon väljer :D

Efter lucnhen  blir det en promenad hem till Rebecka och lille Charlie på en fika, sen vidare ut till lekparken för att leka!
Får packa en väska full med kläder, leksaker och Picknik till Ellah :)


Söndag!!

Har knappt hunnit träffa min lilla Prinssesa idag. Några timmar imorrse och några minuter nu ikväll. Får bli MYCKET Mamma och dotter mys imorgon :) Har spenderat hela dagen i Idrottshuset där våran Gymnastik förening hade en stor uppvisning. Gick bättre en förväntat :D Sen nu ikväll var jag och Kim på Ösk matchen.. Hur skönt är det inte med 3-0 vinst! Helt sjukt underbart!! :D Nu ligger vi på andra plats. Heja Heja ÖSK. Sm-guld nästa??

Nu blir det att spendera resten av kvällen under ett täcke framför tvn.  Blir nog att kolla på Wallander, trots man sett dom hundra gånger :)


Hjärtat och jag i Vintras!

 


Stolt Ellah!

Här om dagen kom Mamma/Mormor förbi med en mugg hon köpt till Ellah. Stolt som en tupp sitter hon nu ofta med sin mugg. Säger man " Vad har du där Ellah".. Då visar hon stolt upp muggen!
Förstår att hon är förtjust i den. Det är ju så lätt att vara duktig och dricka själv ur den :)

Titta Mammsen, min fina mugg!

Texten "Mormors älskling"


Tack Mommo!


Nu blir det film!

Strax blir det att lägga sig i sängen och slänga på en bra Rulle. Undrar vilken man ska välja?
Vi har haft en underbar eftermiddag/kväll här hemma med sällskap av Mamma/Mormor och Anders. Mätt och belåten är bara förnamnet. Blev massor av plockmat och sen efterrätt på det. GOTTI!


Lite av all plockmat vi hade på bordet!





Ellah passade på att busa rejält med Anders ikväll. HAHA, har aldrig hört henne fnissa så högt.
Hon somnade snabbt sen vill jag lova :)

Ellah leker Tittut!






Imorgon ska Mammsen iväg på Gymnastikuppvisning hela dagen. Ellah och Pappsen ska ut och leka i lekparken, om vädret tilllåter. På kvällen blir det Ösk match för Pappsen och Mammsen. För Ellahs del blir det Mormor mys i några timmar <3


Lördag!

Idag har vi varit iväg och storhandlat. Hur mycket mat och blöjor går det egentligen inte åt under en månad?. Helt sjukt! Hela kundvagnen var proppfull med mat och dyligt! :)

Pluttan sover middag och Kim kollar trav. Han hoppas på att det är hans dag att bli miljonär! Heja heja :)

Ska strax sätta igång med middagen. Ska marienera revbensspjäll och slänga in i ugnen. Idag blir det en massa småplock av mat, som revbensspjäll, oliver, bagutter, ostar, jordgubbar mm. Riktigt lördagsmys! Mums. Har bjudit över Mamma/mormor och Anders för att få njuta av maten!


Vilken härlig dag!

Äta på Creperiet måste göras fler gånger! God mat, trevlig miljö och det bästa av allt, en stor lekhörna. Ellah och dom andra barnen i föräldragruppen röjde loss riktigt ordentligt inne i lekhörnan. Roligt att se att dom verkligen blivit små individer och tar för sig mer och mer!









Har nyss kommit hem från Ikea. Blev lite små saker köpta.
Nu ska jag strax byta om till träningskläder för att bege mig till träningshallen. Ikväll håller träningen (bara) på till 19. Ikväll får Ellah äran att följa med och busa :) Hon älskar att vara med i hallen. Men blir allt för sällan nu när vi har träningarna så sent om kvällarna. Men idag så :)



Äntligen Fredag!!

Sitter och mornar mig i soffan efter yttligare en tuff natt. Ellah verkar inte vara besvärad överhuvudtaget, hon röjer loss som vanligt. Just nu dansar hon för fullt till MTV. Hon ser för rolig ut där hon står och guppar med hela kroppen med ett stort leende på läpparna :)
Ellah har krånglat för fjärde natten irad nu. :/ Jag som hade hunnit bli bortskämd med att hon sov HELA nätterna. Hoppas för gudsskull att det bara är en kort period, så man inte får börja om med kuren igen. Det visar sig!

Jag fick på Ellahs första tofs idag! Så lite hår måste hon iallefall ha :D Får dock bli att köpa nya små tofsar. Ser lite dumt ut med en hyfsat stor tofs och knappt nått hår. Men söt blev hon Prinssesan. Nu kanske folk slutar fråga om det är en liten pojke vi har. Måste man alltid ha klänningar eller Rosa kläder för att folk ska förstå att Ellah är en flicka? Vad är det för fel med Hängslebyxor och Jeansjacka?? :D


Nu väntar det en dag med fullfart. Börjar med lunch på stan, sen vidare ut till Ikea, sen där ifrån vidare till kvällens gymnastikträning.. Efter den väntar det Fredagsmys <3


Besök!

Nu ikväll har vi haft besök av Ellahs underbara gudföräldrar Tommy och Rebecka. Tack för en mysig kväll :)
Vi tog oss en trevlig fika och planerade redan våran nästa träff!

 

 

Imorgon blir det lunch på stan tillsammans med några mammor i föräldragruppen. För första gången ska jag prova på att äta på Creperiet. Får se om det blir någon smakupplevelse! Efter lunchen bär det av ut till Ikea med Rebecka :)


Ellah blivande dansare??

Tror att jag spricker snart, är SÅ mätt. Vi har precis ätit Tacopaj. Mm, så gott. Blev en lugn och pratsam middag för Mammsen och Pappsen. Lilla busfröt sover middag!

Har haft en super trevlig förmiddag med Ellahs Farmor. Ellah spelade pajas i stortsett hela tiden :D. Den ungen vet hur hon ska få uppmärksamhet :) Grimaserar hela ansiktet så man viker sig av skratt, dansar och hoppar som en tok till musiken. Hon är för go helt enkelt våran dotter <3


Dansar med Farmor :)



Hoppar och studsar!


Fullfart, som vanligt :D



Vad tänker du på gumman??



Torsdag!

Sitter i soffan, fryser så jag hackar tänder. Ändå sitter jag under ett stort varmt täcke. Fy för det här vädret. Var det bara jag som trodde att våren äntligen var påväg??
 Tänkte hoppa in i en varm dusch och värma mig. Bäst att passa på medans huliganen sover middag :)  Om ca en timme får vi besök av Ellahs farmor. :)


Nu är det kväller!

Dagens middag var klart godkänd. Får bli att göra flera gånger :)
Efter några timmar här hemma i kväll har Kim kommit fram till att den nya möbleringen vart mycket bättre. Tog tydligen ett tag för honom att känna av och vänja sig :)









Ellah har blivit sjukt mysig. Lägger huvudet mot mitt, och bara ligger och myser. Ska vara nära och vill gärna ha massa pussar och kramar <3


Nu är jag både trött och hungrig, efter att nyss kommit hem från kvällens gymnastik träning. Så nu får det bli kvällsmacka och sen lägga sig i sängen och se på tv.



Knäppa jag!

I vanlig ordning får jag mina möblera om ryck. Trots att jag inte sovit inatt, lyckades jag möblera om i vardagsrummet och i Ellahs rum. Spontant tyckte jag det vart MYCKET bättre. Men Kim kom precis innanför dörren och frågade vad fasiken jag hade gjort. "Det här var inge bra" sa han.. HAHA karlar kan charmen med att berömma en :D. Men nu får det bli såhär. Ett tag framöver iallefall :D

Middag står i ugnen, så snart blir det middagsdags här hemma. Ska bli spännande och se hur det smakar!


Onsdag!

Vilken morgon!! Vaknar, tröttare en tröttast efter att bara sovit ett par timmar inatt. Vet inte vad det var för ond demon som krypit in i Ellahs kropp. Inatt ville/kunde hon inte sova, bara skrek och skrek. Till slut efter bråk och skrik från 24:00 somnade hon äntligen vid 4. Trodde då hon skulle välja att sova lite längre imorrse. Men shii fick jag. Kl 7 (som alltid) vaknade jag av att hon satt och pratade för sig själv i sängen. Prinssesan!

Idag blir det en inne dag med lek och bus. Inget vidare väder ute. Helt otroligt, det är snart maj och det snöar. Vad händer?

Till middag idag ska jag prova något jag aldrig lagat förut. Det låter och ser riktigt smarrigt ut.
VARM SMÖRGÅSTÅRTA!


Lilla skruttan!

Bytt massvis av blöjor, myst under ett täcke framför tvn och dansat till superbra barnmusik. Så har våran dag sett ut än så länge.
Just nu sitter jag här en snabbis och Ellah leker i sitt rum. Smyger på henne för att se vad hon gör, hon är så söt där hon sitter och leker med sina leksaker. Klappar sin lilla docka som om det vore en liten bebis. Härjar runt med pusslet som om det vore något ont. Tuggar och kastar bitarna så lång hon bara kan.
Hon börjar bli stor våran lilla tjej.

Ska väl snart ta och laga dagens middag, så den är klar när Kim kommer hem. Idag blir det något med fläskfile, har inte riktigt bestämt vad en :)
Sen i eftermiddag blir det ute lek och promenad för hela familjen <3


Sötnosen!


Tisdag..

Tisdag morgon, och idag är inget planerat. Riktigt skönt :) Ser ut att bli bra väder, det tackar vi för. Blir nog att vi spenderar en stund i lekparken, kanske en promenad också?

Har lite funderingar över vad jag ska tilllaga till middag. Är sugen på att laga något riktigt gott, lite festligare måltid. Får se vad jag bestämmer mig för.

Nu är det dags att lägga Ellah för att sova middag. Får se om hon håller med om mina tankar..


Underbar avslutning på kvällen!

Kvällen kunde inte slutat bättre. Ösk stred och kämpade sig till 3 härliga poäng borta mot Gefle. Ösk spelade så sjukt bra ikväll, fick rysningar genom hela kroppen!! Varför har ni inte spelat så här hela tiden?? UNDERBART!!

Kims vän Dala var här och gjorde oss sällskap ikväll. Alltid trevligt att ha folk här hemma. Även han tyckte bullarna var sjukt goda :D Kanske skulle ta och öppna ett kondis? :D

Ellah somnade ovaggad ikväll. Hon är så trött nu förtiden på kvällarna. Antar att det har med att göra att hon håller igång i stortsett hela tiden om dagarna. Lilla Huligan unge <3 Massor av kärlek till dig älskade dotter <3

 

 


GODAST! Vaniljyougurt med frysta blåbär, äter både jag och Ellah till frukost!! Prova om ni inte gjort det. FÖR gott. Nyttigare en yougurt med massa socker också. Toppenbra :D


Kan Kim få en bättre tjej?? :D

Kim är då bra bortskämd :D Medans han var på jobbet har Ellah och jag tvättat, städat, sorterat i garderoben, lagat middag så den stod klar på bordet när Kim kom hem :) Och nu har jag precis bakat. Vart en massa krämbullar och kolakakor!! Kim tryckte i sig 2 krämbullar så fort dom blev klara. Högsta betyg fick dom ! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och skura bort allt mjöl och liknande. Sen bär det av för att lämna in en jobbansökan. Hoppas på att jag får det, men är nog en hel del som söker det här jobbet, Tyvärr :/


Kolakakorna!

Krämbullar!



Ellah sover, bäst att hoppa in i duschen!! Kim är iväg och klipper sig. Skulle en annan också behöva :)


Måndag!

Sen 8a imorrse har Ellah och jag vart nere i tvättstugan ett flertal gånger. Snart ska vi ner igen för att slänga in yttligare en maskin. Mycket tvätt blir det!! :)

Förutom att tvätta idag, så blir det nog lek i parken. Ser ut att kunna bli riktigt bra väder! Hoppas :)
Kvällen kommer vi spendera framför tvn för att Heja fram Ösk till en o en vinst! Möjligtvist kommer det över några vänner och håller oss sällskap! Vore trevligt!! Får se hur det blir!


Gårddagen Söndag vart det inget bloggandes. Var full rulle hela dagen i stortsett. Vaknade upp tröttare en tröttast efter att bara ha sovit 1.5 timme. Får skylla mig själv eftersom jag valde att följa med mina vänner ut på krogen i Lördags. Men skoj hade vi allt! :D  Efter att vi fått på oss lite kläder här hemma gick vi iväg på en LÅNG promenad för att hämta hem bilen. Eftermiddagen spenderade jag i gymnastikhallen, sen hämta upp familjen för att åka hem till Pappa/Morfar på Söndagsmiddagen! Somnade sedan ovaggad på kvällen :)

Kvällsmys med Pappsen!



Nu är det dags att bege sig ner till tvättstugan igen. Ellah hänger med på armen :)


Lördag!

Ska strax försöka mig på att blondera mitt hår. Hoppas det blir bättre en sist. För Orange är ingen fin hårfärg. Eller hur? :D
Förmiddagen har vi spenderat uppe på stan hela familjen. FY, attans vad det blåser ute. Stórmvarning!
Köpte en vårjacka till både mig och Kim, Mössa till Ellah och lite nytt smink till mig.

Kvällen får Ellah och Kim spendera själva. Jag ska hem till en vän som fyllt år, på middag! :D

Nu har det kommit, ÄNTLIGEN! Mamma, Mamma har Ellah sagt hela dagen :) Nu har hon däremot inte sagt Pappa på några dagar. HAHA YES YES!! <3 Mamma, är bäst!


Nu i eftermiddag har Ellah inte riktigt vart sig själv, väldigt trött och blivit lätt gnällig. Så vi hoppade ner tillsammans i Ellahs säng för att MYSA <3

Pappa Kim kom in och överraskade oss med kameran.





Antar att det är tänder som är på G. Tuggar på allt.


Nya mössan. Köpt på Polarn och Pyret!


Fredagsmyset i fullgång!

Här hemma har fredagsmyset börjat :D Ellah sover sött, Kim och jag myser i soffan framför tvn! Fredagar är helt klart underbara!
Ellah och jag hade en förmiddag ute i lekparken. Dock så blåste det en hel del, inte alls skönt :/ Tur att solen tittade fram då och då och värmde lite :)

Vart inte mycket köpt ute på Mariebergs köpcentrum i eftermiddags. 2 cd-skivor till Ellah vart det iallefall köpt. Så nu sprudlar det härlig barnmusik från högtalarna i bilen. Jag sitter glatt och sjunger med :D
Vårjackorna till Mammsen och Pappsen får bli en annan dag. Kanske upp på stan ett tag imorgon??


Lilla Pluttan i stora parken.
















Solen tittade fram lite till och från idag!

Nu ska det poppas Popcorn här hemma och Fredagsmysa i högsta grad!!

Älskar min underbara Kim och våran bästa dotter! <3


Äntligen Fredag!!

Ellah har precis sovit klart sin middag, så nu blir det lekparken för våran del :) Solen skiner, men blåser och är ganska kallt. Får bli varma kläder på!

I eftermiddag när Kim kommer från jobbet, blir det Mariebergsköpcentrum för hela Familjen! Kim fick sin lön igår, och tack vare att han jobbat mycket extra vart det lite mer kossing i pengakassan :D Så det ska handlas vårjacka till både mig och Kim. Och Ellah ska få lite nya badleksaker :D


Torsdag!!

Ikväll kan man gå och lägga sig med ett riktigt gott humör. Ösk tog hem 3 färska poäng, YES :D Äntligen!!

Blev tyvärr ingen lekpark för mig och Ellah idag, och det är självklart mitt eget fel. Istället började jag storstäda här hemma med att skura golv, damma osv medans Ellah sov sin middag. När hon sen vaknade pigg och glad, var jag inte riktigt klar, så jag fortsatte klart med det sista. Sen lagom när vi tog på oss kläderna och skulle ut kom Pappa Kim innanför dörren. Blev att vi stannade kvar inne och åt dagens middag och for sedan ut till landet för att sätta på sommardäcken. Men där passade vi allt på att vara ute och få lite frisk luft.
Hoppas på riktigt bra väder imorgon med mycket sol. Vem gör inte det?? :D

Sitter och kollar på lyxfällan som just nu går på tv. Hur kan folk utsätta sig för sånt?, hur kan man se till att hamna i den sitsen?? Helt sjukt!!


Torsdag!

Tror det är sovtajmn för Ellah snart. Blir mycket gnäll för små saker. Ska passa på att plocka undan lite här hemma medans hon sover. Har inte blivit så mycket av det, då vi vart ute hela dagarna. Sen hoppas vi på att solen och värmen kommer snart, så vi kan gå ut och njuta av dagen utomhus i parken.

Läggdags för gnäll Ellah var det ja! :D


Fullfart!!

Vilken underbar dag vi haft!
Började med morgonmys i sängen för mig och Ellah, vi mös och busade <3
Vi fixade sedan till oss för att ta en promenad hem till Maria, där också resten av föräldragruppen var. Najs!
Vi vuxna avnjöt en super god bärpaj, medans barnen kättrade, lekte, stojade och gjorde små hyss :). Vi blev kvar där enda framåt eftermiddagen. Påvägen hem tog vi vägen förbi bror/morbor/gudfar Christoffer för att säga Hej. Slutade med att vi satte oss i en park för att njuta av solen. Ellah gungade, skrattade och var allmänt underbar (som alltid). Kim skyndade sig till parken efter jobbet, för att också få sig en skymt av dagens sol :) Så när han kom var Christoffer snäll och bjöd oss på en varsin glass.
Ellah såg väldigt sugen ut på glassen, men Mammsen och Pappsen säger Nej på den punkten. Tycker hon är för liten fortfarande! Hon fick nöja sig med en burk Päronpure, och det verkade inte vara helt fel det heller :D
När vi kom hem sen på sena eftermiddagen var det bara att slänga i sig middagen och mysa lite med Ellah, sen väntade kvällens träning för mig.









Har vart en dag med fullfart och högt tempo. Så som det ska vara :) Hoppas på lika fint väder imorrn, då blir det lek i parken!!


VÅRAN kväll!

Tisdagskvällar är en underbar tv kväll för alla Sveriges Kvinnor :) Då är det våran kväll, det är då vi bestämmer över tv-dosan.  Yes, yes! :D

Imorgon förmiddag blir det att besöka Maria (föräldragruppen) och få sig en kopp kaffe. Tror dom flesta från föräldragruppen kunde komma, så det blir nog super trevligt! Så kul att se alla barn hur dom tar för sig och (leker) med varandra. Leker och leker? Dom leker iallefall på sitt egna lilla vis, med att ta varandras nappar, slå varandra, ta varandras leksaker osv. :D Mysigt!!

Nu ska jag fortsätta tjejkvällen med att kolla på Christine.


Parklek!

Precis kommit hem från en eftermiddag/kväll i lekparken. Ellah är helt slut, ligger just nu och slurpar i sig sin kvällsvälling. Antar att hon kommer somna på 2 röda sekunder sen. Tar på krafterna att vara ute och röra på sig i solen. Speciellt när man är som en liten michelin som inte kan röra på sig :)

När Ellah somnat blir det att avnjuta en sen efterrätt för Pappsen och Mammsen :) Blir Marängswiss. Säger bara, MUMS!!










Nu har Ellah druckit upp hela flaskan. Så nu säger vi Natti Natti, för nu är det läggdags för hennes del!


Snart är det middagsdags!


Jag har precis tilllagat middagen, som nu står i ugnen. Lasange bjuds det på idag, en av Kims favoriter :)
Ellah slocknade nästan på en gång vi kom hem från promenaden. Visste inte att det var så jobbigt att bli runt körd i en vagn :) När vi ändå var ute och gick, så tog vi vägen förbi en leksaksaffär och köpte på oss lite uteleksaker till Ellah. Nu när vi är ute och leker så gott som varje dag, kan det vara roligt med lite leksaker också. Dom sista pengarna vi hade kvar gick till Ellah. Som alltid :D Den bästa ska ha det bästa!! Tur att Kim får lön om 2 dagar!!
Kanske kan det då bli en klippning till mig själv? Det skulle verkligen behövas!
Och det är jag väll värd! ?? :)




Tuffing ute i solen!

Massor av fina blommor såg vi påvägen.



Ute leksakerna Ellah fick idag!!

Snart är nog Kim hemma från jobbet, då blir det middag och sedan lite lek i parken! :)


Tisdag!!

Idag blir en dag att spendera ute. Bäst att passa på medans det är fint väder, vet aldrig hur länge det håller i sig.
Blir en promenad upp på stan för att framkalla lite kort som ska in i Ellahs babyböker, sen blir det stoj och lek i en lekpark. Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte en. Får se vad som väntas :)


Bild tagen i vintras!


Orden bara kommer!

Ellah lär sig nya saker varje dag verkligen. Man blir helt paff, det bara kommer från ingenstans. Från ena dagen till den andra kan hon ha lärt sig en massa nya saker.

Just nu är det vinka som gäller. Gärna länge och ofta, för att visa att man verkligen kan :) Säger man, Ellah kan du vinka?. Då vinkar hon minnsan stolt som en tupp!  :)

Igår vaknande hon upp och lät på ett helt nytt sätt. Gjorde ljud och toner jag aldrig hört förut från henne. Låter som om hon försöker forma ljud till olika ord.. Snart kommer det väl en hel ordbok ifrån henne :)
Att säga PappaPappa har vart Ellahs grej nu i några veckor, men igår minnsan började hon med ett nytt ord. Titta, titta är Ellahs nya grej.. Hallå, när lärde sig Ellah säga ord?? Man slutar aldrig förvånas vad snabbt det egentligen går. Är så man blir lite ledsen i ögat!  Men varför säger hon inte mamma? Något fel måste jag ju gjort? haha. Bara Pappa och Titta som sägs! Mamma ligger lite dåligt till känns det som!!!
Pappas flicka minnsan!!

Vink, vink!


Solig dag!!

Denna härliga dag har haft massor att bjuda på! :D
Bvc besök, solig promenad, lunch på stan, matat ankor, busat, besökt mamma/mormor och sist men inte minst DÅLIG fotboll.

BVC besök: Ellah hade växt från 69.5 cm till 70.5 cm på 2 månader, det var lite lite tyckte både jag och Kim. Så vi var inte i närheten av att gissa rätt på längden, men däremot vikten gissade vi båda rätt på. Nu väger lilla knubbisen 8.9 kg, sist vägde hon 7.8 kg, så lite mer en 1 kilo på 2 månader. Bra jobbat Ellah :D
Vart en lång och härlig promenad på stan med Rebecka efter bvc besöket. Vad glad och lycklig man blir när det är så soligt ute! :D Vårkänslorna sprudlar i hela kroppen!

Efter Ellahs middagssömn gick vi ut för att mata ankorna som bor här brevid vid svartån. Det var massor av fåglar som kom flygandes och ville ta del av det goda brödet. Även Ellah lyckades dra åt sig en bit :)


GÄSP!!

Helt inne i att titta på ankorna :)


Ellah var snabb att sno åt sig en bit till sig själv..



Mammas hjärta!!


Nyss har jag och Kim kollat på Ösk matchen på datorn. Har verkligen inga ord för hur dåligt det går just nu för Ösk. :/ När ni nu lyckas få till en massa avslut på mål SKA bollen sitta!! Ska det vara så jädrans svårt!!!

Nu ska jag lugna ner nerverna och kolla på nån bra film innan det är sängdags.


Måndag!!

Underbart att vakna av att solen strålar in genom fönstret. Kan man vakna bättre?
Snart väntar ett besök på BVC, för mättning och vägning av Prinssesan. Ska bli riktigt spännande. Var så länge sen vi var där sist, och jag tror hon lagt på sig en hel del. (Äntligen! )
Jag och Kim brukar alltid ha en liten gissningslek när vi ska dit, om hur mycket hon växt. Får se vem som vinner idag :)

Efter kontrollen på BVC blir det en härlig promenad ute i det helt underbara vädret med Rebecka och lilla Challe!


Söndag!!

Vilken dag!! I stortsett hela dagen har jag spenderat i gymnastikhallen. Blev en lång dag med mycket träning :)
När jag kom hem stod det middag på bordet. Tack hjärtat! <3 Jag njöt riktigt ordentligt av maten, då jag inte ätit på hela dagen. Mums! Sen var det baddags och nattning för Ellah. Sen satte sig jag och Kim framför en film med en stor skål popcorn och hade lite myskväll. Aldrig fel!! :D

Förstår inte vad som händer just nu. Ellah vaknar kanske var 15 min, skriker och skriker. Sen somnar om och så samma visa om och om igen!! :/ Antar att hon är övertrött, då det tydligen inte blev någon middagssömn för henne idag. Pappa Kim och Ellah hade fullt upp med annat, så det hade inte blivit av...

Nu är det Wallander för Mammsens del, Pappsen sover och Ellah krånglar. Hoppas hon somnar djupt snart!!

Grattis älskade lilla Ellah på din 10 månadersdag!!


Lördag kväll!

Mätt och belåten sitter jag här framför tvn. Ikväll blir det mys för mig själv, då Kim följde med Dala hem för att se på EL CLASSICO. Och det slipper jag så gärna :)

Både Tacopajen och Browniekakan vart succe. Smakade underbart gott! Vi allihopa åt tills vi nästan sprack. Funderar på att baka imorrn också. Då blir det nog en massa krämbullar, som vi fryser ner.

Nej, nu ska jag kolla klart på en film som går på tvn. Sen hoppas jag att det är nått mer bra på tv ikväll. Någon som har nått att rekommendera??


Såhär blev den :)

Den här goa biten tillsammans med en kopp Kaffe smakar mumma kan jag lova er!


Lördag!!

Fick en välförtjänt sovmorgon imorrse, efter att Ellah konstigt nog krånglat inatt. Förmodligen för att hon somnade senare igår och att vi drog lite på rutinerna. Tänk vad stor skillnad det kan göra!!
Kims kompis Dala är här idag och gör oss sällskap :) Så vi alla gick iväg på en promenad i förmiddags. Vi stannade till vid en park så Ellah skulle få leka lite. Hon gick lös och älskade det totalt! :D Men det var ingen nöjd liten tjej när vi skulle gå därifrån. Hon hade nog velat härga runt i sandlådan ett bra tag till.. Kungen av Sandlådan är Ellah! :D

Nu sitter Dala och Kim och ger Ellah middag, sen blir det sömn för hennes del. Själv ska jag strax ta och baka en god kaka till oss som vi kan njuta av tillsammans med en kopp kaffe.. Mumma!























Nu ska här lagas middag och bakas!!


Krokodiltårarna på en bestämd dam!!

Våran lilla prinsessa har verkligen börjat att testa oss här hemma. Kommer vi dra på gränserna? Eller håller vi på dom? hihi..
Ska hon ta något hon inte får, så säger vi AJ AJ!! Förr tog hon bara bort handen och slutade med det hon gjorde utan att ens bry sig eller bli ledsen. Nu mera så börjar hon störtböla så fort hon inte får som hon vill. Snacka om att klämma fram krokodiltårar för att få som man vill.. Hon gör allt för att Mamma och pappa ska ge med sig.. Titta på mig, visst är det synd om mig?? Snälla får jag som jag vill nu?? NEJ, Älskade dotter ett Nej är ett Nej! <3


Imorrse när Mammsen sa AJ AJ!

Kan lova er att det är väldigt svårt att motstå dom här tårarna. Hon vet vart man ska klämma, rätt in i Mammas hjärta!!


Fredag med Kalas!

Dagens massage var helt ljuvlig! Kunde ligga kvar där hela dagen om jag hade fått :)
Nu ikväll åkte jag och Ellah med Mamma/Mormor för att Gratulera min kusin Sara som fyllt år. Grattis! Hon passade också på att ha lite inflyttningsfest tillsammans med sambon Mats!! Var massor med folk, så vart lite trångt med plats. Men finns det hjärterum finns det sjärterum :D
Vart att vi åkte hem lite senare en vad som var tänkt, så Ellah slocknade i bilen. Tur att jag hade förberett med att byta blöja och sätta på henne pjymasen innan vi begav oss hemmåt!!

När vi kom hem så väntade det tydligen en liten överaskning till Ellah. Karin (pappas fru) hade vart förbi med ett jättefint regnställ till Ellah. Tack snälla Karin!!

Nu ska det bara mysas i soffan med Kim, innan sängen kallar!!


 KÄRLEK MELLAN MORMOR OCH ELLAH!

Pussmunnen!

Mm, gott med frukt!

Massor av god frukt!

Vinkar :)



Älskar dig min lilla Prinssesa!

Grattis Sara!!

Presentöppning.

Ellah tog hand om alla snören!

Ellah och Theo.

Båda är ombytta och redo för att sova. Mysigt med pjymas!



Mm, vad gott med snören!!








Dom här fina regnkläderna fann vi när vi kom hem! Tack än en gång!! Får kanske bli att inviga dom imorgon?


Snart så...

Om ca en halvtimme ligger jag på en brits och får underbar skön massage! Lovley :D Ska bli så himla skönt och avslappnande. Kan jag behöva efter denna morgon :)


Vilken jädra morgon!!

Har suttit nu i säkert 2 timmar och uppdaterat Ellahs barnböker. Det är inte bara en hon har, utan tre :D Händer grejer hela tiden här hemma. Har man inte uppdaterat boken på någon månad, så är det MASSOR av nytt att fylla i. Spännande!!

Den här dagen började så dåligt som en dag bara kan börja ,med att jag fick två tråkiga brev. Ett från skatteverket, där det stod att jag hade restskatt att betala på 2600 kr.. Blää :/ Sen ett från försäkringskassan där det stod att mina dagar tar slut redan 12 Maj.. Hallå varför denna tragiska morgon??
Så nu har jag ett STORT beskymmer. Vart i helsike ska jag få pengar ifrån?? Inte kan jag börja jobba en, då Ellah inte kan börja på dagis förens i höst. Vi har verkligen inte råd att bara leva på Kims lön. Snacka om att detta förstörde hela helgen :/ Blir att fundera mycket på!!







Nu ska jag inte försöka tänka allt för mycket på det stora pengaproblemet. Allt ordnar sig väl alltid. Eller?
Någon som jobbar på någon matbutik eller liknande som kan erbjuda mig extra jobb? :D  Nästa vecka får jag ta och skicka in en ansökan till alla jobb där man kan jobba kvällar och helger, för inte kan man leva på luft inte!


Baka!

Fick världens lust att ställa mig och baka. Inte såbra kl 23 på kvällen kanske :) Får allt vänta tills imorgon! Men jag vart bara SÅ sugen på att baka denna otroligt smarriga kakan..
BROWNIEFUDGECHEESCAKE!

Visst ser den riktigt god ut??

Gå in på Viktorias blogg där ni hittar alla möjliga goda mat och bakrecept!!
http://www.bloggfamiljen.se/category/matplatsen
Där hittar ni även receptet på denna smarriga kaka!

Tack Mattias och Carro för tipset om Viktorias bloggsida :D


Torsdag!!

Jag och Ellah tog en promenad i eftermiddags. Vi passade då på att gå förbi min bror Christoffer för att kolla in hans nya lägenhet, för att se om det hänt nått sen jag var där sist! Tyvärr hade han en massa jobba att göra på dator., men lite trevligt prat med mig och gos med Ellah tog han sig allt tid för :) Skönt att komma ut på lite promenad, blir lätt att man blir sittandes här hemma annars, om man inte har något planerat vill säga!. Men tyvärr gick solen i moln och det började regna istället ;/ Bättre lycka med vädret nästa gång kanske!! :)

Längtar tills imorrn. DÅ har jag en massagetid att uttnyttja. Ska bli SÅ skönt!!

Skulle vilja åka och handla regnkläder till Ellah, så vi kan gå och sätta oss i en sandlåda i någon trevlig park och leka lite om dagarna. Men just nu har vi inte direkt råd till det. Så jag räknar ner dagarna tills Kim får lön. Då ska det även inhandlas lite nya badleksaker till Ellah!!



Nu sover Ellah för natten, och det betyder lite ensamtid med Kim <3
En film kanske??


Onsdag!!

Idag har det vart en riktig slappar dag här hemma hos Familjen Wickman/Vestlin. Jag och Ellah började dagen med att ta världens längsta sovmorgon :) Sen har dagen fortsatt i samma tecken. Varken jag eller Ellah har haft någon ork att göra saker. Så blev mys och bus i soffan i stortsett hela dagen. Laddat varandra med MASSOR av kärlek <3 Älskade lilla unge, du är helt underbar!! Mamma älskar dig!!

Ända jag orkat med idag, är att träna gymnasterna nu ikväll och tilllagat dagens middag :D Idag var jag riktigt trött och lat! Kändes bra!! :D

Imorgon är en ny dag, men nya tag!! Heja heja!


Tisdag kväll!!

Har precis kommit ut från en varm och underbar dusch, tagit på mig pjymasen och krypit ner i soffan under ett stort täcke. Nu blir det lite kvällsmys :) Ellah somnade vid sin vanliga tid(19:00) och utan protester. Man börjar bli riktigt bortskämd nu :D Våran lilla tjej börjar bli stor. Hon är så oerhört söt när man lägger henne i sängen. En napp i munnen och minst en napp i handen ska hon ha. Där ligger hon och myser sig till söms. :)

Kim är iväg och parkerar om bilen. Som vanligt hade han ställt den här nere på våran gata. Men han glömmer jämt bort att den inte får stå här natten till Onsdag. Glömsk karl jag har :)

Idag har vi inte gjort nått allt för ansträngande. Men dagen har sprungit iväg ändå. Vi har busat, lekt,myst, badat, lagat middag, plockat undan och promenerat med Becka och lille Charlie :) En mysig dag helt enkelt!! Kändes som både jag och Ellah behövde ta det lite lungt nu, efter alla dagar med så mycket ståhej! 





Älskar verkligen att bada :)


Känns som om Ellah är på bättringsvägen nu. Fortfarande riktigt otäck hosta men hon känns piggare. Vi har fått en tid imorgon bitti, då BVC kommer ringa. Får se om det blir att uppsöka vårdcentralen. Får se vad dom säger imorrn..



Snacka om att vara helt inne i tvn :D Nybadad och kvällsmyser i soffan!

Massa kärlek <3 <3 <3 <3 <3


Det är Tisdag och INTE Måndag!!

Försöker komma underfund med att det faktiskt är Tisdag idag och inte Måndag. Har kommit på mig fler gånger med att jag fortfarande tror att det är måndag. Lustigt det där. Jag går ändå hemma varje dag, och borde inte veta om det är Tisdag eller Onsdag.  Men trots det så är favoritdagarna Fredag och Lördag :) Känns verkligen ändå att det är helg. Sitter uppe lite längre och kvällsmyser med Kim.. Lovley <3

Har en telefon tid bokad med Bvc i eftermiddag. Får se om hon tycker vi ska komma imorgon och lyssna på Ellahs lungor. Hon har en rejäl och otäck hosta. Slem i hela halsen :/
Annars blir det inte mycket gjort idag. Slappa i soffan, leka med Ellah, laga middag och en promenad med Rebecka :)


Annandagpåsk!

En mycket händelserik påskhelg håller på att dra mot sitt slut. Kim och jag sitter i soffan och har noll ork i kroppen. Vi har precis lagt Ellah för natten. Hon somnade som vanligt på 2 röda sekunder!

Idag har vi inte gjort nått, mest slappat framför tvn och kollat på Ösk matchen såklart. Som dom däremot vann med 1-0 mot Aik. Yeey!
Det var planerat att vi skulle umgås med Tommy och Rebecka (Ellahs gudföräldrar) men efter att ha vaknat av att Ellah hade krupp imorrse, så ringde vi och ställde in det. Får se hur det blir inatt, om kruppen kommer tillbaka. Har hört henne andas riktigt tungt dom sista nätterna, så får se om det blir att ringa sjukhuset inatt. Första gången hon har fått krupp, och jag tycker det låter riktigt otäckt och hon får knappt någon luft. Stackars Mammas lilla tösabit!!

Nej, nu får det allt ta och bli en bra film tillsammans med Kim innan han ska sova. Får bli att springa mellan filmen och tvättstugan..


Sjukis och tröttis myser i soffan!!


Påskdagen!

En mycket trött mamma vaknade vid halv 7 efter bara 2 timmars sömn av en mycket hostande liten Ellah. Lät som krupp :/ Hon fick lite välling, men kunde sen inte somna om. Så min dröm om att få somna om försvann upp i rök. Istället försökte jag underhålla Ellah i hennes rum för att inte väcka någon annan. Men efter mycket lekande och bankande med leksaker, vaknade Kim. Haha bakfull och med huvudvärk. Själv mådde jag riktigt bra förutom tröttheten då. Jag drack bara några glas vin, jag visste ju att vi faktiskt hade en morgon dag också :)

Efter frukost lämnade vi bror och Madde som sovit på soffan här hemma för att åka ut till Leken på 1-års kalas!!  Min lille kusin Robin med familj från sthlm var här i Leken och hälsade på. Vi i släkten passade då på att fira honom eftersom han fyller år i veckan.. Mycket god tårta bjöds det på som Farmor/gammelfarmor hade bakat. Massa lek,bus och små slagsmål bjöds det också på :D

Påvägen hem från Leken åkte vi förbi hemma hos Kims Mamma, och vart då bjudna på fika än en gång. Efter några timmar var det dags att bege sig hem. Jag var verkligen helt slut efter en hektiskt dag och med lite sömn. Väl hemma skulle vi bara låsa upp dörren och jag skulle slänga mig utmattad i soffan. Men den drömmen försvann också :( Vi hade nämligen ingen hemnyckel.. HJÄLP!! Jag och Kim missuppfattade varandra, så vi fick inte med oss någon nyckel. Och bror hade låst och sedan slängt in nyckeln i brevinkastet som han hade blivit tillsagd.. Efter MYCKET knep och knåp med olika instrument och med Mammas snälla hjälp, fick vi äntligen upp nyckeln. Vi öppnade snabbt dörren och hela familjen slängde sig i soffan och somnade sen ovaggade på bara någon timme. Blev en tidig kväll för oss alla!!!!  


Grattis Robin <3

Försöker att smaka lite på tårtan.

Lyckades, såklart :D


Vart en hel del presenter till Robin. I detta paket var det ett flygplan man kunde åka på. Av alla barns glädje, skulla alla försöka åka och klättra på det samtidigt :) Gick sådär!!


Påskafton!!

Dagen började med en lång och underbar sovmorgon för min del :) Hörde hur Ellah och Kim lekte och busade ute i vardagsrummet. Skulle kunna ligga en hel dag och lyssna på dom! <3 När jag väl fick upp min trötta kropp från sängen avnjöt vi en god frukost i köket hela familjen, och diskuterade om allt möjligt!! Efter en lugn och mysig frukost, vart det full rulle här hemma. Vi fixade i iordning oss och gick sen hem till Mamma/Mormor, där även släkten väntade. Det blev en eftermiddag full av god mat, godis och trevligt sällskap :) Tack allihopa!
Det var tänkt att det skulle bli en lugn hemma kväll för mig och Kim, då det har vart full fart här några dagar. Men några kompisar ringde och fick med oss ut på krogen. Det ni! :D Så min käre bror och hans flickvän kom över hit och tittade till våran sovande lilla ängel! Inte mycket jobb dom fick att göra :D Bara slappa i soffan!! SKÖNT!

Trots ingen planering, vart det en super kul kväll ute på krogen. Vilken tur att man har så sjukt underbara vänner som jag har. Massa kärlek till er <3


Lilla prinssesan!




I knät på Mammas kusin Andreas och hans flickvän.

Familjen <3



Jag lever för er, mina älsklingar <3

Spelar piono med Mormor.

Läser lite i noterna :)

Kanske kan det bli något i framtiden?? :D


LÅNGFREDAGEN!

Dagarna är hemma har gått alldeles för fort. Har haft väldigt lite tid till att blogga, Men gudars så kul och trevligt vi haft det :) Tänkte iallefall nu ta och blogga om allt som hunnit hänt, och vad vi har gjort!!

LÅNGFREDAGEN var vi som sagt hemma hos Pappa/morfar och firade lite påsk. Vi fick super god mat i följd av kaffe med efterrätt. Mumma!
 Framåt kvällen var det dags för äggletande! Har vart en tradition sedan vi vart små som fortfarande (självklart) hänger kvar med åren. Det blir man inte för gammal för :)
Vi (stora) barn fick massa gott godis i våra ägg och Ellah fick 2 små goda barndryck och majskrokar (favoriten hos Ellah). Vi kom hem runt 18:30 tiden. Då var det bara för Ellah att få kvällsvällingen och sen lägga sig för natten. Sen lämnade jag mina älsklingar här hemma, för en ensam kväll med tjejerna hemma hos Eve. Blev en super trevlig kväll, med massa gott snacks av olika slag och en massa prat om allt mellan himmel och jord.
Tack mina underbara vänner för en super trevlig kväll, och tack kära Pappa och Karin för en fantastiskt dag <3







Redo för påskmaten..


Pappa Kims tallrik. Som ni ser INGEN fisk. Undviker det gärna. Medans jag älskart!

Mys och bus med Nille.

Tvillingsystrarna Zara och Zandra.

Vems ögon??


Ellah hittade sitt ägg först :D



Åhh, vad får jag i mitt påskägg?

Titta, jag fick favoriten Majskrokar.

Titta, 2 goda drycker också :)

Ser ni vad dom heter?? hihi Ellahs :)

Bus med Morfar.





Påskdagen!!

Förlåt, förlåt har inte riktigt hunnit blogga. Har vart full fart hela påsken. Snart ska hela familjen ta en tur ut till Leken för att umgås med familj och släkt från sthlm :) Bloggar senare i eftermiddag med bilder och om vad som hänt här dom sista dagarna... Är en HEL del :)


Solen lyser och skiner!! Åhh, vad glad man blir. Trots att man bara sovit 2 timmar inatt :D

Långfredag!!

Här hemma har vi spenderat morgonen och fömiddagen i lugn och ro. Njutit med en god frukost och slappat i soffan. Men nu är vi i full gång med att göra oss iordning. Ellah är färdig badad och finkläderna är på :) Jag är duschad men har lite problem med att välja kläder. Och Kim duschar just nu.
Eftermiddagen ska vi spendera hemma hos Pappa/Morfar och ha lite påskfirande. God mat och äggletande tror jag det blir :)

Kvällen ska jag spendera ensam med mina underbara tjejkompisar. Ska bli kul att umgås allihopa och dricka ett glas vin och snacka lite skit. Vi ses alldeles för sällan! Inte lätt då alla är utsprida över hela världen känns det som. Men NU blir det äntligen av! YIPPI!!

Ne, nu är det dags att bestämma sig för kläderna..
GLAD PÅSK!!!


 


Äntligen klar med allt!!

Nu äntligen sitter jag ner i soffan. Har vart full fart hela dagen här hemma :D Har vart handling och städning! Men så skönt det är med rena sängkläder, dammat överallt och vädrat igenom alla rum.. Känns så luftigt och fräscht!

Har precis avnjutit kvällens middag. Ikväll blev det Hackelbakspotatis, lövbiff, beasås och smörstekna champinjoner. Mm så gott!!

Nu ska jag bara ligga i soffan resten av kvällen.Ta fram drickan, påskägget fyllt med godis och njuta framför någon bra film på datorn. Kim har paxat tvn. Är tydligen en viktig match :D Och den vill jag gärna slippa.







GLAD PÅSK!


Skärtorsdag!

Idag har vi mycket på dagens Schema!

Upp på stan och köpa present, pjymas till Ellah och påskris.
Storstäda här hemma med att torka golv och damma.
Boka tvätttid.
Handla på Willys.
Mys ikväll hela familjen med god middag och en bra film :)



RSS 2.0