SKÅNE LAND.

Igår (Onsdag) spenderade vi hela dagen i strålande solsken på Tosselillas Sommarland. En helt underbar park som har ALLT. Djur, lekparker, vattenland, tivoli, och annat härligt. Barnen hade SÅ himla kul och det värmde i hjärtat av se deras stora leenden hela dagen.. Trötta for vi mot kvällen hemmåt till stugan, där ungarna fick lägga sig direkt. Vi vuxna gjorde middag och gotta oss med prat enda intill midnatt. Varken datorn eller internet vill samarbeta med mig här nere. Därför konstiga inlägg och inte så mycket bilder.. Idag Torsdag är det dock sämre väder. Istället för bad på stranden som planerat, åker vi istället in till Malmö för lite shopping.. På väg tillbaka stannar vi till och plockar med oss lite jorgubbar från självplockningen :)

Måndags kväll.

Två nyduschade trollungar som myser innan läggdags <3

En dag i Malmö.

Vi vaknade upp till gråmulet väder med regn hängandes i luften. Att stanna inne i stugan hela dagen med 5 barn var totalt uteslutet :) Istället får vi in till Malmö för lite spring i butiker. Till barnens STORA glädje hittade vi en butik där man gör sin EGEN Nallebjörn. Ellah lyckades efter lite tänkande komma fram till vilken hon ville ha. Sen fyllde hon den med skumm, med lite hjälp av personalen och lade sist in ett hjärta i nallens kropp. Efter lite olika namnförslag från min sida, valde Ellah att Nallen skulle heta WILMA... Tror ni ungarna har gått runt kramandes med sina nallar ikväll?? ÅHH JAA!! Innan vi far hemmåt till stugan igen, stannande vi till vid en stor lekpark så barnen fick springa av sig lite av sin energi... Har tyvärr inte lyckats ladda upp några bilder. Hoppas att vi kan lösa det undre veckan..

På väg...

Då gör vi ett försök att slänga upp ett blogginlägg från mobilen. Sitter i bilen och är på väg ner till sommarstugan. Det är dryga 10mil kvar och regnet har öst ner sedan vi lämnade Örebro för flera timmar sedan. Får verkligen hoppas på bättre väder i veckan. Ungarna har varit jätteduktiga den långa tiden i bilen. Inte ens lite gnäll från någon av dom. Våra älskade guldklimpar! Det gjorde nog sitt att få komma ut, röra på benen, äta och kolla på hur dom gjorde polkagrisar i gränna :)

Underbara vänner!

Det blir att vi nu får spendera hela kvällen till packande och fix inför morgondagens resa. Vi hade så underbart trevligt hemma hos John och Liza att vi valde att stanna där hela dagen för spring och bus. Vi blev även kvar över kvällsmiddagen! Som förövrigt smakade mums!
















Nyplockade hallon till som Papporna och barnen var iväg och plockade!


Hittat ett intressant kryp.







Vi tog oss promenad ner till sjön och Kidh sov så gott nästan hela tiden!




Sitter på bryggan och kollar efter fiskar.





Här vid datorn har jag som sagt inte tid att sitta. Packa var det :)


Där satt den!

Äntligen lyckades jag fånga Kidhs leende på bild!








LÖRDAG!

Idag kommer dagen bestå av mycket packade och fixande inför morgondagens resa ner till Smygehuk där vi ska spendera en hel vecka :)
Men först tar vi en playdate hemma hos Fam Alvbåge!


GODASTE SAFTEN!

Här om dagen fick Ellah sin årliga flaska med egengjord saft av sina gudföräldrar. Saften heter inget mindre än Ellahs sommarsaft!



Tack Tommy och Rebecka! <3


En dag i Pålsboda!

Vi blev bortskämda med både lunch och nybakad sockerkaka och kladdkaka med grädde hemma hos Sofia. Riktigt fredagsmys! :)
Medans barnen lekte uppe på övervåningen eller ute i trädgården satt jag och Sofia på nedervåningen och hade långa pratstunder. Blev b.l.a mycket snack om våra förlossningar. Sådant kul prat som roar Mammor emellan :)
Påväg hem hade jag sedan två barn som tvärslocknade efter en mycket bra och busig dag..



Wilma


Elias


Nelly


Ellah


Kidh

Fick tyvärr inte med Sofias äldsta barn Anton 5 år på kort. Annars har vi alla barnen med.






Kidhan gosar med Sofia.

För er som inte vet vem Sofia är så är det förutom en vän även Tommys syster (Ellahs gudfar). Dom har även en gemensam syster (Ida) med min Kim.. Kim och Ida har samma Pappa, och Sofia, Tommy och Ida har samma Mamma.. Någon som förstår? :) Ni hittar Sofias blogg länkad här nere till höger på min bloggsida!


Mammalyx!

Fick mig idag lite lyxig ensamtid med en shoppingrunda ute på Mariebergs köpcentrum :) Handlade för ovanlighetens skull bara till mig själv. Ja, förutom en keps till Kidh. Barnen var undertiden hemma hos snälla Mormor. Dom hade gått till en närliggade lekpark och busat..
Väl tillbaka efter några timmar för att hämta upp mina barn, blev vi istället kvar på middag. Och den middagen slutade sedan med en sovstund för mig och barnen och sedan fika, så vi var inte hemma förens nu sent ikväll..
Likabra att vara borta och ha det gött. Karln är ju ändå nere i Helsingborg på jobb!!


ESKILSTUNAS DJURPARK!

Vi lyckades få perfekt väder för en dag på Djurparken. Sol med moln= varmt men inte för varmt så man svettas ihjäl.
Våran dag kan man verkligen kalla lyckad. Kidh sov sig nästan igenom hela dagen, förutom en stund på eftermiddagen då han blev lite extra sällskapssjuk och ville bli buren.
Ellah var nöjd bara av att få ha en hel dag både med Mammsen och Mormorn. Sen att få se en massa olika djur och därav klappa en hel del gjorde dagen bara än o bättre. Konstigt nog blev förutom aporna, grisarna favoriten. Haha, kunde allså bara åkt till närmsta bondgård för att fått henne nöjd :)
Både före och efter vi kollade på djuren spenderade vi nere på tivolit. Där fick vi springa in och ut på varenda karussell. Ellah fick inte nog och ville bara åka fler och fler gånger. Tur att åkbandet utnyttjades :) Hon är precis som jag, älskar att åka karusseller!!

Tack underbara Mamma/Mormor för en fantastiskt dag!















Utslagen hjälte :)










Myrslock med sin unge på ryggen.




Ellah kollar på små apor som sprang fritt.










Knubbisen med Mormorn.




PARKEN ZOO!

Nu är det högtid att gå och lägga sig. Imorgon bitti åker jag, barnen och Mamma/Mormor iväg på en liten utflykt, Nämligen till Parken Zoo. OM Ellah längtar. Hon har tjatat hela kvällen om Apor, Elefanter och att åka Karusell. Älskade Prinsessan. Hon kommer ha SÅ roligt!!


LJUVLIGT!!

En Helt ljuvlig dag har vi haft ute i Frövi. Den Innehöll allt en perfekt dag har att erbjuda. Supergod mat, nöjda och glada barn, bad, bus, sol,  och massa härligt prat och umgänge för oss vuxna :)


Hittade Ellah i lekrummet iklädd denna High school musical klänning. :D














I Mormors famn.






Jag och mina två fina skatter <3










Vi blev kvar hela långa dagen ute i Frövi. Direkt därifrån åkte vi och hämtade upp Pappa Kim som slutat jobbat och for vidare hem till Familjen Alvarsson/Svensson där vi åt middag och planerade våran semsterresa ner till Skåne. Vi åker på Söndag och blir borta en vecka. LÄNGTAR!!


ÄLSKAR!

Har en liten kille här hemma som älskar att bada. Så fort jag sänker ner honom i det varma vattnet får man ett stort leende tillbaka.
Man riktigt ser hur han njuter!


Nybadad


Ut på landet!

Ellah sov till kvart i 9 imorrse. HALLELUJA! :D Nu väntar vi på bästa Mormor som strax ska komma. Vi ska idag spendera dagen ute i Frövi hemma hos Mammas vän Carina med barn, samt Anna med barn.
Det roliga är att eftersom Mamma och jag umgås så mycket (hon är min bäste vän) så blir hennes vänner även mina vänner. :)
Carina är från början en jobbarkompis till Mamma, och Anna är från början min dagisfröken :) Hur roligt är inte det. Hur många är riktigt bra vänner min sin gamla dagisfröken? :)
Mamma och Anna har vart superbra vänner redan från första inskolningsdagen för mig och min bror. Allså si sådär 23 år :D

Hoppas på en rolig och härlig dag med SOL!!!


PAPPAS FLICKA!

KÄRLEK!






BUBBAR.

Ikväll blev vi oerhört sugna på jordgubbar, så Ellah och Pappa åkte iväg för att handla.

Väl hemma igen var det en lycklig Ellah som genast skulle rensa och äta sina jordgubbar.





Pyssel!

Ussh, vilket grått och trist väder vi haft idag. Man blir så oerhört trött och seg, håller ni inte med?
Finns det något bättre en att spendera sådana här dagar inne med att bara vara. Vi har kollat film, pärlat, målat och städat såklart. Det kan man som småbarnsförälder inte komma undan, hur gärna man en skulle vilja :)




Tvätten hänger så vackert på tork i bakrunden :)



Ellah lyckades pärla ihop sin första pärlplatta :) Ser ni vad det är??


DAGENS OUTFIT!

ELLAH



Tights från LINDEX.
Klänning från KAPPAHL.

KIDH


Body från ÅHLENS
Byxor från KAPPAHL



PENSELN I HÖGSTA HUGG.

Jag ska måla hela världen lilla Mamma....






SÖNDAG!

Godmorgon kära läsare. Solen lyser med sin närvaro, men ska tydligen snart bytas ut mot en massa regnmoln. Hoppas metrologerna har fel som vanligt :)
Här hemma sitter jag och gottar mig i soffan med mina två små skatter framför barnprogram. Kim ligger och sover och kommer nog så göra ett bra tag till. Han ska nämligen jobba hela den kommande natten.
Ska plocka undan efter orkanen som flygit förbi i Ellahs rum, sedan åker vi ut till sommarstugan och spenderar dagen där, jag och mina två små.


CYKLA MED BÄSTA PAPPA!

Ikväll när Kim kom hem cyklandes från jobbet, stod där en superglad tjej och mötte honom vid dörren.
Cykla Pappa, cykla  började hon ropa och hoppa när hon fick syn på cykeln.
Snälla Pappan tog med henne på en cykeltur på direkten :)
Gissa om hon blev glad!!






KIDH

Kidh har nu blivit 5 veckor gammal. Han är mer och mer vaken för varje dag som går. Han är envis och kan tänkas att sitta i babysittern en stund, men i en famn vill han helst stå upp. Varför nöja sig med att ligga lixom? :)
Han är lika stark i nacken och kroppen som sin syster var. Vill gärna ligga en stund på magen och kolla läget och på nått konstigt sett lyckas han ta sig framåt. Kim och jag brukar skämta om att han kan ju faktiskt krypa :D
För en vecka sedan gav han ifrån sig sitt första leende, och det till ingen mindre en till sin far. Det tog några dagar innan jag fick se hans leeende, men nu får jag njuta av det varenda morgon :)
Ska försöka fånga det på kort, men det är lättare sagt en gjort!! Han har även börjat göra klena försök till att prata :)
En glad, nöjd, matglad och en rackare på att bajsa, det är våran son och lillebror det!!








SJUKLING!

Konstigt det här!! Inatt var det tredje natten sedan Kidh föddes som jag fick hög feber och frossa. Minns att det var exakt likadant efter Ellahs förlossning. Trodde då först att det var någon infektion efter operationen, men så var inte fallet. Antar att det är samma denna gång? Ingen orsak, utan det bara blir så.
Var iellafall skönt att Kim inte blivit inringd på jobbet än, så han tog barnen imorrse och lät mig ligga i sängen till kl 12.  Underbart!
Känner mig redan mycket bättre i krop och själ, så strax ska vi åka iväg och handla hem lite nödvändigheter så som blöjor, bröd, frukt osv..
Hur vi spenderar resten av Fredagen får bli ett mysterium!!


Gårdagens match.

Våra älskade ungar kollade film och åt Popcorn medans vi vuxna kollade på fotbollsmatchen.
Ett tag roade det dom iallefall, sen var det mest spring i bena på dom :)




KÄMPA!!

Strax ska jag och barnen åka in till Örebro för att möta upp Liza med barn. Vi ska upp till Berhn Arena och kolla på Ösk- Sarajevo = Europa league kval. HEJA HEJA!
Hoppas Lizas man håller nollan i mål ikväll! :D






FILM.

Ellah har kört hårt med Morfar under dom här dagarna i sommarstugan. Han hinner knappt sätta sig förens hon är där och drar upp honom. Kan tänka mig att han och Karin har fått det ganska lungt och skönt sedan vi åkte :)

BÄSTA MORFAR SOM BUSAR OCH HAR SIG!




Sömntuta!

Vilken goding till unge!





Såhär ligger han oftast och sover, våran lille knubbis.


Mini semester!

Efter två underbara nätter ute i sommarstugan, är vi nu åter hemma. Härliga frukostmornar ute på altanen med värmande sol, bad, nakenfis, god mat, lek, trevligt sällskap, en hel del ombytte av kläder, kladd, och mys är några ord som kan beskriva våra dagar.






Skoj med Morfar.






Försöker prata..







Sommarstugan!

Packar med mig barnen in i bilen och åker iväg ut till sommarstugan i Leken för en eller två nätter.
Pappa Kim lämnar vi hemma i Örebro med jobbet sitt..


DAGENS OUTFIT!

ELLAH


Klänning från HM.
Leggings från MEGA.
Converseskor från någonstans i KINA.

KIDH


Body från HM.
Hänglsebyxor från HM.


Många doktorer.

Idag åkte inte Kim och jobbade förens vid 16 tiden. Så i stortsett hela dagen har vi haft tillsammans. Dock har den varit väldigt fullbokad. Först imorrse var vi iväg till Ortopeden med Kidh där dom skulle kolla hans höfter. Läkaren tyckte sig höra ett knackande men ingen instabilitet. Men för säkerhetsskull har vi fått yttligare en tid imorgon för Röntgen av höften. Bäst att vara på den säkra sidan!
Efter sjukhuset for vi vidare på bvc besök där det vägdes och mättes. Kidh växer så det knakar här hemma. Ny vikt och längd blev 55 cm lång och 5345 kg. Våran klimp!!
Direkt efter besöket packade vi in ungarna i bilen igen och for upp på stan för att möta Mamma/mormor för en trevlig lunch.




På sjukhuset!!




SÖNDAGENS OUTFIT!

ELLAH


Klänning från HM.
Leggings från LINDEX.


KIDH

Body från MEGA.
Byxor från HM.
Strumpor från HM.


Söndag med kyrkbesök och middag!

En vacker namncermoni och en fika senare begav vi oss sedan ut till Leken för den vanliga Söndagsmiddagen hos pappa och Karin.
Från tidig morgon till sen kväll blev vi allså borta. Skönt att slippa vara hemma och se tvätthögen växa :)




Försöker underhålla sig i kyrkan med att fotografera sig själv.







Tyvärr får ni ingen bild på ursöta Angeli av respekt för Tommy och Rebecka (Ellahs gudföräldrar). Dom vill inte att dottern ska vistas på internet :)
Tack för en jättefin förmiddag. Vi älskar er!



KYRKAN!

Imorgonbitti väntas det namncermoni för Ellahs gudföräldrars fina Angeli.
Det betyder en tidig uppgång med bad,dusch och val av kläder. Vilket kan ta en evighet med en nyförlöst tjock mamma (kan inte ha några kläder) och två små som gärna inte vill göra som man önskar just när man har lite brottom :D
Men i tid ska vi se till att komma!! :)


Skagern för en dag!

Vädret skiftade en hel del under dagen. Ena stunden var det kokhett och man ville inget hellre en att hoppa i vattnet, för att nästa stund få sätta på sig en tröja.
Ellah kaxade till sig under dagens alla bad och vågade till slut bege sig så långt ut att hon inte ens bottnade. Hon hängde i sina puffar på armen och ropade, Mamma, simmar. Ja, det kan man ju faktiskt säga att hon gjorde :)
Trötta, mätta och belåtna begav vi oss hemmåt under kvällen. Båda barnen somnade så gott i sina pjymaser i bilen, och det var bara att bära över dom till sina sängar. Kidh vaknade dock snabbt och sitter nu vaken med oss framför tvn :)






Vännerna Mia och Johan med familj var också ute i Skagern. Här är deras minsta sötnos.


Ska såklart hjälpa till ;)





















'

Kusinerna myser på filten. Bara 1 veckas skillnad på dom :)


Kidh ville absolut inte vara med på kort..


Pjymasen på och redo att bege sig hemmåt.


SOMMAR!

Knallblå himmel och solen lyser med sin närvaro. Nu packar vi väskan med badkläder och extra kläder och beger oss till Skagern för en härlig dag med vänner och Kims Mamma med familj.

Önskar er alla en härlig Lördag!


UNDERBART!

Äntligen är Kim hemma från flera dagars jobb. Känns otroligt skönt att veta att han kan ta barnen imorgonbitti och låta mig ligga och slöa i sängen. Såhär efter tre nätter utan någon sömn är man totalt slut som människa. Kunde inte komma läggligare en att han kom hem idag!!

Nu blir det filmmys.. Får dock se hur länge jag orkar hålla mig vaken :)


DAGENS OUTFIT!


Klänning från RALPH LAUREN.


KLIPPNING!

 Ellahs hår växer som ogräs såhär i sommarvärmen. Dom senaste veckorna har luggen hängt och irreterat runt ögonen. Så idag tog jag fram saxen och gjorde mitt bästa. Var dock lite svårt med en tjej som absolut inte ville att jag skulle klippa. Fick tillslut dra med en gammal klassiker som jag sa att jag aldrig skulle göra. Nämligen muta! Men med en lugg mindre och ett kinderägg rikare var det en mycket nöjd tjej som speglade sig och beundrade sin nya frisyr.


Tog extra kort lugg, då håret växer så fort..



Kim tycker hon ser ut som en munk med den nya frisyren :)


FILM.


Det tar på krafterna att vara täppt i näsan!


FILM.

Present av Pappa Kim!


Kan själv!

Den nyinköpta pallen kom snabbt till användning. Ellah känner sig stor och duktig att kunna tvätta sig själv numera! Och så skönt det är för ryggen att slippa hålla henne bärandes över handfatet varje gång det är tvättningsdags.





Ville ha pallen i vit färg. Men den var såklart slutsåld! Den här fick helt enkelt duga :)


Vackra underbara unge!




En glad och småtrotsig 2-åring!!


ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH TILLBAKA!!


DAGENS OUTFIT!

KIDH



Djungelbody från LINDEX.
Kortbyxor från LINDEX.

ELLAH



Djungeltröja från LINDEX.
Kortbyxor från CUBUS.







Matchade så fint idag!


Fyra HELA veckor.

Om nästan exakt 1 timme blir lille Kidh 4 veckor gammal. Kan ni tänka er? 4 hela veckor. Kändes det inte som igår jag gick med magen i vädret?
Innan jag fick barn sade folk alltid till mig. Ta vara på tiden när barnen är små, för den tiden går så fruktansvärt fort..
Förstod inte riktigt vad dom menade med dom orden. Men nu vet jag exakt vad dom menade och kände. För det går verkligen fruktansvärt fort.

Våran fina Prins, son och lillebror!








Storgäddan!

Helt plötsligt när vi var nere och badade, kom grannen förbi och frågade om vi ville ha en gädda?
Ja, självklart sa vi.  Min farbror följde sedan med för att hämta den ny infångna fisken.


 






Ut till sommarstugan!

Lilla Kidh har blivit sjuk :/ Inatt var han supertäppt i näsan, vilket gjorde att han inte kunde sova. Ända gången han var någorlunda nöjd var när han fick ligga på mitt bröst och bli gungad.
I samma veva som Kidh lyckades somna in vid 6 tiden, så vaknade Ellah och ville gå upp. Det är sådana här dagar jag önskar att Kim vore hemma på morgonen. Jajja, sova får man göra när man blir gammal helt enkelt :)

Om en stund ska jag iallefall ta med mig barnen ut till sommarstugan. Där har jag flörtat till mig middag ikväll hos Pappa och Karin. Skönt att slippa det en sån här dag. Och så väntas det massor av bus för Ellah med min lillkusin Robin. (Bobbin som Ellah säger)


För er som inte förstått det här med sommarstugorna ute i Leken. Det är allså så att min Farmor och hennes man köpte en stuga där för flera år sedan. Sedan dom blev pensionärer har dom flyttat ut dit på heltid. Även min faster med familj har sommarstuga i Leken. Mitt emot min farmors för att vara exakt :) Och en bit där ifrån har allså min Pappa och frugan Karin en stuga.. Så då kan ni förstå att vi alltid är en massa folk där ute. Supermysigt!



DOPDAGS!

Nu är datumet satt för Kidhs dop! Det blir Lördagen den 10 sep.
För er nära och kära det gäller, väntas såklart en inbjudan på posten. Inbjuden kommer dock inte komma förens i slutet av sommaren..

Så håll utskik i brevlådan i Augusti! :D


Grillkorv till lunch.

Idag har vi haft besök av mina vänner Helena ,Maria och hennes dotter Nathalie. Solen kom fram lagom till eftermiddagen, så vi spenderade hela dagen ute. Ja, förutom barnen som hade lite svårt att bestämma om dom ville leka ute eller inne. :)


Kidh trivs i Helenas famn.




Tyvärr var det lite mycket bråk och gnäll mellan barnen idag.
Hoppas att det bara är värmen som spelat dom ett spratt..



Funderar på om Kidh är lite dålig, eller om det är värmen som spökar. Hela dagen igår och mestadels idag har han mest velat ligga i famnen. Och inatt gnällde han så fort han inte fick ligga intill bröstet och tutta.
Hoppas att det blir bättre snart, för han är inte sig själv!


Kvalitetstid med mannen!

Funderar på att överraska min underbara Kim med en kväll bara vi två. Ut och äta på någon vacker resturang och kanske mysa med en bio. Hur tycker ni det låter??
Så har vi någon/några frivilliga på att ta hand om två helt bedårande barn en kväll någon helg? :)


Slänga bebisnapparna!

Kidh har haft svårt att få något bra grepp på sina nappar. Ibland har vi trott att han inte velat haft dom, då han spottat ut dom trots massvis av sugbehov. Men här om dagen lyckades storasyster förstå vart problemet låg. Hon hämtade en av sina nappar och stoppade så fint i sin brors mun. Den nappan älskade han från första suget.
Så några babynappar vill minsann inte våran glupska son ha. Här ska det vara stora nappar på en gång :)
Vilken skillnad det varit med dom nya napparna. Dom här får han riktigt bra grepp om och kan ligga och tutta så nöjt!

Nappen tar upp hela ansiktet :)


Storasysters napp är god!

Hur har era barn varit med nappar? Stora eller små?


Fyller magen!

Lite kvällsmat innan läggdags!




Tisdag!

Nu har jag blivit gräsänkling. Kim har lämnat oss för några dagars jobb. Får helt enkelt se om han kommer hem imorgon eller övermorgon. Mycket körningar nu när det är många på semester.

Jag tänkte ta med mig barnen in till stan för att äta lunch med Mamma/Mormor och hälsa på hennes jobb. Hennes jobbarkompisar tjatar tydligen om att få träffa lilla Kidh :)
Vad resten av dagen bjuder på får vi se..


Grattis Gumman!

I Lördags kväll var vi allså bjudna på 25 års fest hemma hos vännen Ewe. Hon är hemma i Örebro över sommaren, annars håller hon hus i London där hon pluggar.
Festen var verkligen kanon. Förutom gudomligt god trerättersmiddag och trevligt sällskap bjöd kvällen på 6-kamp iform av frågesport, ölkubb, ägg på tesked mm. Vissa stunder höll vi på att garva ihjäl oss. Jättebra uppstyrt av Ewe och sambon Oskar. Tack för en fantastisk kväll! <3 


Under kvällen skulle man leta reda på sin bordskamrat utan att prata, bara med charader. Jag och Sara hittade varandra. Vi fick båda Karate Kid på lappen. Syns det? :)




Fina födelsedagsbarnet!










Åkte hem precis innan tolvslaget på natten, då jag kände hur febern började komma. För dom andra hade nog festen bara startat :)


VINNAREN!

Har kollat igenom alla gissningar i tävlingen om hur stor lilla Kidh skulle vara vid födseln.
Och vinnaren är ingen mindre en NINA som gissade på 4600 kg. Vilket var närmast 4835 kg som han vägde.

Du har vunnit två av dom nya chokladkakorna från Marabou att gotta dig med en sommarkväll!





SJUK!

Var igår kväll iväg på 25 års fest. Åhh så kul vi hade! Började dock känna mig sjuk ju längre kvällen gick. Och vet ni vad? Inatt har jag legat i hög feber och svettats som en gris. Trodde jag skulle känna mig bättre efter natten, men det är nästan tvärtom :/ Hatar att vara sjuk!
Kidh var med igår på kalaset, men Ellah spenderade hela eftermiddagen och natten med Morfar och Karin. Vi ska strax åka och hämta hem Prinsessan! :) Ska bli spännande att höra vad mycket roligt hon gjort!

Bilder och mer om festen kommer i ett senare inlägg. Orkar inte nu!


Cykeltjejen!

Igår fredag utlovades det dåligt väder. Så jag passade på att stanna inne med barnen och göra sådant som inte blivit gjort i veckan. Ni vet, så som tvättning, undanplockning och grejor. Tänk att det kan bli så rörigt i hemmet pågrund av fint väder :)
Efter en hel dag inne, upptäckte jag ju att dte faktiskt var supervarmt ute, trots dom gråa molnen på himlen.
Gav glädjande besked till en liten tös som tjatat några dagar om att få cykla. Vi tog oss en kvällspromenad runt om kvarteret.






Tacksam!!

Tack och lov för den underbara familj och släkt man har!
Gårdagen spenderade vi ute i Leken hemma hos min Farmor för lek och bad. Även många andra av mina släktingar var där, då dom är här på semester.
Farmor bjöd på underbar lunch och senare på eftermiddagen bjöds det även på nybakad paj. Ellah hade en superrolig dag, som innehöll en hel del bus med mina småkusiner och bad.
Jag kunde unna mig lite Mammalyx iform av en stund ute i solen. Tänk er, sitta själv ute i solen, blunda och bara njuta! Det ni, det händer inte ofta vill jag lova :) Såklart man passade på när Kidh sov så gott i skuggan och Mattias (min farbror) lekte med Ellah och sina söner.

Härlig dag, precis vad som behövdes såhär innan det ska bli dåligt väder!
























BVC BESÖKET!

Efter Bvc besöket igår kunde vi bara konstantera att jag har tillräkligt med mjölk i tuttarna. Har haft en liten parvel här hemma som gnällt en del vid just matdags i några dagar. Detta har gjort mig lite orolig att han inte fått i sig som han ska. Men med den fina viktuppgången behövde jag inte ora mig bekräftade Sköterskan.
Kidh har gått från 4835 till 5160 på tre veckor och har växt 2 cm på längen, allså från 52 till nya 54 cm.
Förutom att han växt otroligt fint på kurvan så kollade även doktorn Kidhs höfter. Han tyckte sig höra knakande ifrån ena höften, vilket inte är bra. Så nu inväntar vi en remiss ifrån sjukhuset där dom ska kolla närmre på problemet. Förhoppningsvis har doktorn hört fel. Annars kommer Kidh få ligga i en skena. Och det vill vi INTE. Håll tummar och tår!


RSS 2.0