Ellah sover så sött..

Ska strax iväg o träna.. Ellah sover för natten och Kim är här för att kolla till henne när jag tränar..
Haha blir nog en väldigt lugn kväll för honom. Tror inte hon kommer vakna förens inatt och vilja ha mat..
I eftermiddags var jag och Ellah på babymassage.. Tror hon tycker om det :) Gud vad hon har börjat snacka. Dom andra föräldrarna bara skrattar åt att hon låter så mycket hela tiden...
Nej nu måste jag byta om och åka till träningen....

ont ont :(

Har så sjukt ont i ryggen och nacken idag :( har så ont att jag mår illa och känner mig sjuk. Är väl något som sitter i kläm.. Hade jag haft pengar hade jag bokat tid direkt till en massör. Men har man inga pengar så får man väl stå ut med helvetet :(
Ne nu ska jag hoppa in i en varm dusch, kanske kan bli lite bättre då??
Ellah är inne i tvns värld.. Haha när hon upptäcker tvn får man inte kontakt med henne :)

Långt kvar..

Har fortfarande en del jobb framför mig med att komma ner till min normalvikt.
Haha men nu efter 3,5 månad kan man verkligen se skillnad.. Kolla in hur stor min mage var 4 veckor innan Ellah föddes.. Nu har jag sladder mage istället.. Men den ska jobbas bort :)

Så såg min mage ut 4 veckor innan Ellah föddes.

Nu har jag denna underbara sladder mage. Haha snygg va?
Men det är verkligen värt att ha sådan här mage. Med tanke på att min lilla prinsessa låg där inne i 9 månader..
Men till i sommar vill jag ha tillbaka min mage.. Det ska jag ha, Eller?

Badat..

Ellah tyckte det var lika kul att bada som dom andra gångerna.. :) Hon kanske kommer bli en liten simmerska.?
När vi kom hem från badet fick Ellah smaka lite gröt.. Haha kan inte säga om hon får i sig speciellt mycket eller om hon tycker om det.??. Sen fick hon pjamas och fick snutta lite mat.. När hon hade ätit klart lade jag bara henne i sängen och hon somnade som en stock.. Så nu har hon sovit sen kl 18.. Nu när hon somnar så tidigt om kvällarna känns det så ensamt. Sitter själv framför tvn och det är så tyst :(
Tar nog ett tag innan man vänjer sig..
Ska kolla Idol och Desperate housewives ikväll :) Sen blir det att sova på stört, är så sjukt trött efter badet att jag skulle kunna somna här sittandes..
Här kommer några bilder från badet...


Har kul med Pappa..


Ellahs fina badtrosor..

Ellah och Nathalie åker lite båt..

Haha så kul att bada


Nathalie och Ellah busar <3

Pappa och jag busar <3


Bästa kompisarna hihi..


På väg hem från badet var Ellah så trött att hon somna för en stund.
Mammas lilla älskling!!

Imorgon är det babymassage. Får se om vi går dit. Men tror det blir så iallefall. :)

Hur får man pengar??

Skulle precis hoppa in i duschen.. Ställde mig i duschen och drog på vattnet.. Tror ni det kom något vatten?
Nej jag hade såklart glömt bort att vattnet är avstängt idag till kl 14 :( Hur ska jag nu kunna laga mat?Borsta tänder? Får bli att vänta till kl blir 14..
I eftermiddag ska jag, Kim, Ellah, Maria , Hebbe och Nathalie åka och bada :) Kul att Kim kommer följa med idag.. Då får han se hur kul Ellah tycker det är att bada..
Kollade nyss på mitt konto. Hmm inte mycket pengar där efter jag betalat räkningar. Då ska jag klara mig hela månaden och så har jag inte storhandlat en :( Om jag nu kommer ha råd med det...
Hmm känner mig lite små stressad. Nu klarar jag mig precis ekonomiskt. Det är för att jag tar ut full föräldapenning.. Vill inte göra det efter jul. Vill kunna vara hemma lite längre med Ellah. Vill inte att hon ska börja dagis mitt i sommaren när hon fyller 1 år.. Man kan nog inte ens skola in barnen mitt i sommaren..
Åhhh hur ska detta gå?? Hur ska jag och Ellah klara oss? Någon som vet vart jag kan jobba extra efter jul? Så jag kan spara mina föräldradagar...
Nej nu måste jag byta på Ellah.. Hörde hur hon sket på sig,, haha..


Nyss kommit hem..

Kom nyss hem från träningen.. Nu ligger jag i sängen o kollar runt lite på nätet.. Ellah har sovit sen kl kvart över 6, så Kim har haft det lätt ikväll.. Men nu har hon vaknat och ligger och tittar på mig med största flinet.. Hoppas hon snart somnar om.. 
Ösk spelade ju match ikväll. Kunde tyvärr inte se den, men bra är väll det.. Hur kunde vi förlora med 3-0? Spelade vi så himla dåligt?? Blir att kolla sporten och se om dom visar något från matchen...
Nej nu ska jag kolla om jag hittar nått bra avsnitt på datorn jag kan kolla på innan jag ska sova..
Om nu Ellah vill somna såklart.. Hon leker o skrattar o slår på mig... Lilla busfröt.

Intresserad eller inte??

Har precis duschat och ringt angående lägenheten. Nu skulle hon iväg o jobba, så det kanske passar bättre imorgon sa hon.. Hon verkade inte ett dugg intresserad av att byta lägenhet.. Varför hör man då av sig från första början?? Hmm skum tjej eller kärring kanske det är?? haha
Så nu sitter jag här i soffan, Ellah sover och jag kollar lite skit på datorn..
Ellahs Pappa kommer nog snart. Han trodde han skulle sluta jobbet vid halv 1 tiden.. Undrar vad vi ska ta och hitta på när han kommer. Öppenförskola eller åka o bada kanske??


Vart har jag hjärnan??

Ja, vart jag har hjärnan kan man verkligen undra.. Haha Imorrse när jag tänkte ta och göra mig frukost öppnar jag kylen. Och vad står där inne? Om inte min goda Ben&Jerry glass. Måste på något sätt igår lyckats stoppa den i kylen istället för frysen.. Så nu kan man inte äta den inte :(
Just nu sitter jag och äter frukost och kollar in Ellah som har full koncentration på babygymmet :)
Vi ska snart iväg och kolla på en lägenhet, bara några gator här ifrån.
Om jag kommer tycka om den lägenheten får man verkligen HOPPAS att hon kommer tycka om min. Så man äntligen kan göra ett byte, och Ellah får ett eget rum :)
Sen ska vi kanske iväg på öppenförskola. Men får se hur det blir med det?
Ikväll får jag ta hand om träningen själv då Sandra är hemma och är sjuk.. Som tur är får Ellah vara kvar här hemma med Pappa Kim som lovat vara här ikväll..  :)

Gröt dags :)

Haha Ellah provade att äta gröt för första gången... Kan inte säga om hon tyckte om det eller inte, men roligt såg det ut. :)


Haklappen var en spännande upplevelse :)


Haha kladdig tjej..

Nu är kl 18:40 och Ellah somnade redan kl 17:50.. Undrar om hon redan sover för natten?? Tror faktiskt att hon gör det.. Haha pluttan är väl så trött efter helgen i stockholm..
Blir nog en väldigt tidig morgon för mig att gå upp imorrn..
Nu väntar Ben&Jerrys glassen.. :)

Hemma igen!!

Nu har jag och Ellah precis kommit hem ifrån sthlm.. Vi åkte dit med min Farmor och Stellan (låsasfarfar) för att bo hos min farbror och hans fru. Vi var där över helgen för att fira deras sons dop..
Blev tyvärr inget bloggandes i helgen, då jag haft fullt upp.. I fredags när vi kom fram blev vi bjudna på middag. Det smakade jättegott! Natten till lördagen sov jag kanske max 2 timmar.. Det var inte Ellahs fel, utan jag hade bara jättesvårt att somna :(
Hela lördagen dukade vi och fixade för Robins dop som skulle börja kl 16 i kyrkan..
Så hela lördagen gick åt till dopet.. Robin (kusin) var jätteduktig i kyrkan.. Efter kyrkan blev vi bjudna på smörgåstårta och gräddtårta.. Senare på kvällen när allt främmande hade åkte hem till sig blev vi även bjudna på ost och kex.. Haha efter den här helgen behöver jag gå ut och springa varenda dag den här veckan :)
Ellah min lilla prinsessa har vart världens snällaste hela helgen. Glad och skrattar så fort någon pratar med henne.. <3
Ikväll ska jag slappa framför tvn och gå och lägga mig tidigt. Är SUPER trött..
Just det betala räkningar måste jag göra också...

Här kommer några bilder från helgen..


Glad tjej påväg till Sthlm..


Lördag morgon vid frukostbordet.. Min farbror och kusin Denniz.


Ellah vid frukostbordet.. Jätteintresserad av en bit papper :)




Lite bilder på när Ellah och Robin (min kusin) leker.





Tittut..


Finklädd för dopet..


Väntar på att vi ska åka till dopet :)


Robin med Mamma Carro...


Min farbrors familj framme i kyrkan..


Denniz får hälla i dopvattnet till lillebror..


Ellah i kyrkan..


Blir döpt.

Kollar in prellen.. hihi

                        Bilder från dopfikat!!

Ellah hos min kusin Rebecka.






Bilder från idag på förmiddagen!!

Ellah och Robin leker :)




Påvägen hem åkte vi förbi min kusin Tobias med Familjen som tyvärr inte kunde vara med igår på dopet. Min kusin Tobias vann Tv-pucken för någon vecka sedan och hans lag firades igår när Djurgården- Modo mötte varandra..


Min kusin Tobias och Ellah..

Nu ska Ellah få smaka gröt för första gången.. Hihi undrar hur hon kommer tycka det smakar??
Om en timma är det Natti natti för Ellahs del. Då ska Mamma Therese kolla tv och äta god Ben&Jerrys.. Sen blir det inge onyttigt på länge.. :)


Sthlm i helgen :)

Blir inte mycket bloggandes nu, då jag ska åka till sthlm om 10 min.
Ska vara där hela helgen och kommer hem söndag kväll. Min kusin ska döpas :)
Idag har jag och Ellah legat lääänge i sängen. haha gick visst inte upp förens kl 12. Mamma ringde o väkte oss..
Så har jag städat och packat också.. Nej nu måste jag dra..
Bloggar i sthlm
Pusss

Tvätta

Just nu håller jag på o tvättar för fullt. Inte så kul, vill hellre sitta lungt framför tvn nu när Ellah somnat.. Men att tvätta är ju ett måste tyvärr.. Kollar lite på tvn mellan springet till tvättstugan..
Idag var jag först en sväng på stan med Maria och Jessica från föräldragruppen.. Sen möte jag upp min barndomskompis Martina för en fika..
Haha vilka minnen vi pratade om.. Gud vad jag saknar den tiden.. Tänk om man var liten? Man hade inga beskymmer överhuvud taget.. Det hade vart super skönt :)
Nej nu ska jag äta lite kvällsmat, sedan springa ner och hänga upp tvätten..
Lugn ni som undrar om jag lämnar Ellah själv i lägenheten. Ja det gör jag för max 5min och jag har med mig babymonitorn, så jag hör om hon vaknar.. Vad ska man annars göra när man bor själv???
Nej nu blir det mat sedan idol...

Känner mig så seg..

Just nu skulle jag ha vart på Mammagympan.. Men har ont i kroppen och orkar verkligen inte. Ellah har sovit ganska så bra inatt. Men lilla pluttan har vaknat skrikandes imorrse flera gånger :( Det brukar hon aldrig göra, och hon var verkligen jätteledsen. Så hon somnade om och sov till kl 10, så vi skulle inte ha hunnit till gympan idag endå.. Jag ska iallefall upp på stan runt 12. Ska träffa några från föräldragruppen. Vi ska väl shoppa lite och ta en lunch kanske? Om man nu har några pengar att shoppa för?? Tveksamt..
Sen ska ja träffa min underbara barndomskompis Martina och ta en fika.. Har inte träffat henne på flera år.. Ska bli kul att prata gammla minnen. :)
Sedan får jag stressa hem för att tvätta hela eftermiddagen och kvällen..

Kom igen nu!!!

Nu börjar Ösk matchen på Behrn Arena..  Synd att man inte kan vara där :(
Ösk möter Ifk Göteborg. Det här kommer bli en tuff kamp. Men jag hoppas att vi kommer segrande ifrån den :)
Synd att min favorit Roni Porokara är avstängd :( Men hoppas att resten av grabbarna klarar av det här..
Kom igen nu Ösk! Kämpa Kämpa!! 3 nya poäng vill vi ha :)

Ledsen...

Idag blev det ingen babymassage. Kim kom förbi och ville vara med Ellah ,så vi stannade hemma så dom fick spendera lite tid ihop.. Vi gjorde fler gips tavlor.. Jättefina blev dom :)
Det blir ingen träning för min del ikväll. :( Mår just nu skit efter ett stort tjafs med Kim..
Ussh fy vad man kan må dåligt efter ett bråk.. Förstår bara inte hur han tänker ibland.?? Men så tänker väl han om mig med antar jag..
Jag vill inte använda min blogg för att få Kim i dåliga dagar.. Det är det sista jag vill.!. Jag älskar honom så sjukt mycket.. Men just nu kan han få mig att må så himla dåligt :(
 
Kvällen kommer spenderas med att mysa med Ellah tills hon somnar. Sen blir det tvn/datorn för min del. Ska även dränka mina sorger i god  Ben&Jerrys glass.. :)
Imorgon blir det Mammagympa, sen stan, sen fika, sen tvätta.. Fullt upp imorgon allså...


Tavlorna som jag gjorde idag.. Visst fina :)


Jag vill tacka mina vänner, min familj och även Kims familj som erbjuder sig att ställa upp för mig om jag behöver hjälp.. Det värmer.. Men just nu vill jag försöka klara mig själv så mycket som möjligt! Jag ska vara stark. Jag ska klara det här själv. Även om det inte var min tanke när jag/vi skaffade barn att behöva göra det mesta själv..

Tack mina vänner som får mig att le o skratta, Tack Mamma och Pappa som får mig att känna sig älskad!! Älskar er alla.. VAd hade jag gjort utan er..?? <3

Leka med mamma är det bästa <3

Älskar att busa med Ellah.. Hon skrattar och är så glad att det värmer i hela Mamma hjärtat <3

Mamma sjunger för mig.. Det tycker jag är kul :)


Mamma kittlar mig!!

Älskade dotter! Du är det bästa som hänt mig! Du gör mig SÅ lycklig! <3

God middag!

Ganska nyss kommit hem från min Farmor. Hon bjöd på trerätters middag så här på en Tisdag. Var så man blev lite bortskämmd. Men det ska man väl bli ibland också?? haha
Ellah ligger inne i sin säng o vägrar att somna. Hon somnade som vanligt vid 7 hemma hos Farmor, men hon vaknade när vi kom hem. Och nu har hon svårt att somna om.. Men hon somnar nog snart får jag hoppas :)
Hoppas att hon inte vaknar och vill leka inatt, nu får hon ju lite sen vaken tid endå.. Då leker vi inte inatt då Ellah?? hihi
Imorgon förmiddag skulle jag åka skridskor med Johan. Men han har inte hört av sig en, så vet inte om det blir något..På eftermiddagen ska vi iallefall iväg på babymassage och på kvällen är det träning som vanligt :)


Bästa Farmor i köket..


Karin (Pappas fru) och Ellah.


Ellah myser med sin gammelfarmor.. <3


Ellah myser innan hon ska sova. Gammelfarmor och låsas gammelfarfar Stellan.


Stellan och min Pappa har avnjutit en super god middag!

Nej nu ska jag kolla klart på Hells kitchen!




Hand och fotarvtrycks tavlor!!

Det har vart en underbar dag idag!! Lunchen var god och tavlorna gick bra att göra :)
Vi kom hem för ca 1 timme sen. Ellah har hunnit sova lite middag. Ville dock bara sova 30 min. Det var lite mindre bra med tanke på att vi snart ska åka ut till min Farmor på middag! Hade velat att hon var pigg då, eftersom hon förmodligen kommer i säng lite senare ikväll..
Det blev ingen lägenhets titt:( Hon mejlade mig precis och sa att hon hunnit tackat Ja till en annan lägenhet.
Men har fortfarande 2 jättefina lägenheter i Tybble som jag kan få.. Det negativa är att det är våning 3 och ingen hiss.. Men 2 av mina underbara tjejkompisar bor där med sina barn, så det är ju ett stort plus!!

Hemma hos Jessica och gör tavlor. Här leker Ellah och Meja.


Om jag inte skulle ta och dammsuga innan vi ska åka??

Ussh vilket väder!

Idag är jag sååå himla trött. Känns som Ellah har vart vaken hela natten.. Förstår inte vad hon börjat med? Hon somnar mellan 7-8 på kvällen sedan vaknar hon upp mitt i natten och vill leka.. Hallå Ellah leka mitt i natten? Sluta med det är du snäll :)
Nu ska jag och Ellah precis gå och äta lunch med Mammorna och dom andra barnen från föräldragruppen. Efter det ska vi alla hem till Jessica (en av mammorna) och så ska vi göra barnens hand och fotavtryck i gips :)
Sedan bli det nog en lång promenad hem.. Senare i eftermiddag ska jag iväg och kolla på en lägenhet i västhaga, efter det blir det nog att vi åker hem till min Farmor.  Hon har fyllt år så jag tänkte åka ut med min Pappa och Gratta henne :)
Bloggar igen senare om hur dagen blev.!!
Ussh vilket väder!

Större lägenhet!!

Idag har Kim vart här en stund o vart med Ellah. Han kunde inte vara här så länge idag, då han jobbade hela morgonen och började jobba igen kl 17..
Städat lite har jag hunnit med. Har en del kvar att göra. Men det är mest dammsuga som är kvar.. Det får jag ta och göra imorgon. För strax ska jag iväg och kolla på en lägenhet, en större :)
Sedan blir det gymnastikträning. Ellah får vara kvar hemma. Min mamma kommer hit och är med henne. Eller är och är haha Ellah kommer ju sova. Mamma får väll kolla lite på tv o så...
Nej nu ska jag amma Ellah sen bege mig..

Nu kommer John Blund hem till mig..

Nej nu är det nog dags att lägga sig för att sova.. Ellah vaknar nog tidigt imorgon. Sen kommer hon nog vakna upp mot 2 gånger inatt och vilja ha mat.. Imorgon på dagen ska jag försöka att städa, sedanblir det att kolla på en lägenhet :) och på kvällen är det träning.!!
Godnatt!!!

Söndagsmys..

Nu har jag och Ellah precis kommit hem från Pappa.. M vad gott det var med lite mat i magen.. Det tog nästan exakt en timme att gå dit idag.. Är man inte duktig? haha
Kvällen ska spenderas framför tvn. Är många bra program ikväll :) Skulle igentligen behöva städa lite. Men idag orkar jag verkligen inte.. Man måste bara få sitta vid tvn ibland o skita i alla måsten..
Nu ska jag leka lite med min glada dotter. Sedan blir det mat och natti natti för hennes del..

Ösk spelade match idag borta mot Kalmar.. Helt otroligt dom vann med 1-3. Sjukt bra.. Nu är vi snart med i toppen och strider. Och ingen är gladare för det en jag! Jo Ellah såklart! :) Hon sitter just nu med sin Ösk napp i munnen :)

Bröllops bilder!!


Får man göra så här i kyrkan Kim??


Nygifta :)


Brudparet precis anlänt till festen..


Brudparet. Tommy och Rebecka.


Middagen..



Kim och Jag...


Det fina brudparet!!!

Kim du får mig att känna som ingen annan fått!

Idag är en dag jag saknar Kim helt sjukt mycket.. :( Saknar allt med oss idag.. Känner mig helt plötsligt som världens ensammaste.. Vill bara lyfta på luren och ringa honom för att få höra hans underbara röst.
Gud vad jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden. Då hade jag tagit vara på tiden vi spenderade tillsammans.. Han fick mig att känna som jag aldrig kännt förut.. Jag får fortfarande fjärilar i magen när jag ser honom.. Ska jag aldrig kunna sluta älska honom? Ska jag alltid behöva känna så här?
Vissa dagar mår jag bra och känner att jag klarar det här, och andra dagar vill jag bara ge upp..
Tur att jag har en underbar dotter som får mig att le om dagarna och som får mig att känna lite lycka.. Vad hade hänt utan henne? Hur skulle jag klara av den här svåra tiden..
Är för stolt för att säga att jag ibland mår skit och inte vill vara med längre. Jag är rädd för att visa mig svag! Jag ska ju vara stark!! Men ibland orkar man bara inte!!
Vill bara tala om till Kim hur ledsen han verligen gjort mig och hur jag igentligen mår.. Men vågar inte säga något till honom. Han skulle nog bara tycka det var jobbigt och jag bara hamnar längre ner hos honom.. Men gud vad jag önskar att han vore här och höll om mig och sa att allting kommer bli bra...
Skönt att jag fått lätta lite på mitt tunga hjärta. Kim kommer aldrig få reda på det här eftersom han aldrig läser min blogg, och bra är väll det.. För vad skulle han tycka om det??
Igår på bröllopet fick jag hålla tårarna tillbaka. Där satt vi i kyrkan och såg hur dom gifte sig, Någon som jag ville göra med kim. Något som jag aldrig kommer få uppleva med honom. Ville bara lägga handen på hans lår och säga att jag älskade honom. Fick nästan sitta och hålla i handen för att den inte skulle glida över till hans knä..

Nej nu ska jag bada med Ellah i badkaret. Sedan ska jag ta en lång promenad hem till Pappa på söndagsmiddag!
Kommer nog må bättre av att vara hemma hos Pappa och slippa sitta hemma o tänka på att det är så tomt här utan Pappa Kim....



Nyss hemkommen..

Kom nyss hem från bröllopet. Har precis nattat Ellah och ska nu ha lite egen tid framför en bra film.. Så det blir mer bloggande med bilder och sånt från bröllopet imorgon..


Bada är kul :)

Ellah och Nathalie tyckte det var jättekul att bada.. Vi var säkert i vattnet i över 1 timme, och lika kul hade dom hela tiden.. Kul att se att Ellah tycker så mycket om att bada. Kanske blir en liten simmerska?? haha..
Träffade ett gammalt dagis barn med föräldrar. Dom tyckte det var så kul att träffa mig igen, och jag desamma såklart. En jättemysig familj.. Men gud vad tiden går fort. Jag hade deras dotter när hon var 1,5 år gammal tills hon vart 2 och nu är hon 4 år.. haha hon berättade att hon här om dagen hade kollat på hennes gammla dagis kort. Och vem var med där på bild om inte jag :) Så hon tyckte det var kul att träffa mig, eftersom hon bara någon dag innan sett kort på oss tillsammans..
Efter badet följde jag med Maria hem. Där väntade jag på Kim som aldrig verkade sluta jobbet.. Men efter flera timmar kom han äntligen och vi kunde åka ut till marieberg för att köpa present..
Sen var det bara att åka förbi en snabbis hemma. Jag sprang upp hämtade Ellahs pjamas och lite fler blöjor. Sen körde Kim oss hem till Mia. Så jag, Mia och Maria har haft lite myskväll. Fick skjus hem av Maria vid 22 när hon skulle åka till jobbet..
Så nu sitter jag här hemma o kollar runt lite på datorn. Ellah sover sen halv 9.. Gud vad svårt hon hade att somna hos Mia ikväll. Hon ville INTE sova.. Hon ville vara med och umgås. Haha tokfia. Hon har bara sovit 30 min på hela dagen. Och då har vi endå badat. Hon borde vara sjukt trött. Det är var hon också, men hon verkar tro att hon missar för mycket om hon sover några timmar. Hon vill vara med HELA tiden och umgås o prata.. :)


Nathalie och Maria har kul :)

Myspys att bada med mammsen!




Haha kul att bada tycker Nathalie..




Efter badet myser vi lite i morgonrocken.. Då blir vi endå lite trötta :)


Påväg hem till Maria så somnar vi :) Det var den lilla sovstunden jag ville sova på hela dagen säger Ellah :)


Bad på eyrabadet..

Jag och Ellah har ganska nyss vaknat.. Gud vad hon har krånglat inatt. Hon vaknade vid 4a inatt. Ville INTE sova hon ville leka istället.. Det ville INTE jag göra kan jag säga.. Efter ungefär 1 timme vart hon trött och ville sova. Men hon krånglade och tappade nappen hela tiden. Så hon somnade inte förens vid halv 8a igen.. Så sov hon till halv 11.. Vet inte riktigt varför det vart så här inatt...
Nu ska vi iallefall packa väskan och gå till Eyrabadet. Där ska vi möta Maria och Nathalie för att busa och leka i vattnet.. Hoppas Ellah tycker om det lika mycket som sist.
Kim kommer och hämtar oss sen när han jobbat klart. Då blir det en sväng till Mariebergs köpcentrum idag också, då vi inte hittade bröllopspresenten inne i stan..

Hänt mycket idag..

Var sjukt jobbigt idag på mammagympan.. Svettades som en gris haha.. Men bra är väl det :)
Efter gympan var det snabbt hem, duscha, äta lunch och amma Ellah. Vi hade tur att få skjus av Kim hem till Maria. Annars hade vi säkert kommit en 30 min försent.
Trevligt hade vi mammor iallefall. Mycket snack om allt och ingenting!!Ni vet ju hur vi tjejer är :) God kladdkaka med vispgrädde bjöds det på.. Mums mums.
Efter vår lilla tjejträff vart det promenad hem. Lade mig i sängen för att mysa och leka med Ellah.. haha hon är så sjukt underbar. Ligger och skrattar och pratar om vart annat.. Min lilla guldklimp!!

Vart en sväng till Mariebergs köpcentrum idag istället med Mamma. Köpte en fleeceoveroll till Ellah. Börjar bli rikitigt kallt i luften nu, så det behövdes..
Ja man kan säga att jag har haft fullt upp idag. Har allt som allt vart hemma max 1 timme idag.
Ellah somnade så fort vi kom hem. Så nu sitter jag här själv med datorn och tvn med lite god mörk choklad..
Haha man är allt bra rolig. Idag har man tränat och vart nyttig, då tänker man att då är man värd en liten chokladbit. Därför köpte jag riktigt mörk choklad. Har fått för mig att den är iallefall inte lika onyttig. Inte lika mycket socker och så.. Haha får hoppas att det ligger lite sanning bakom det...
Nej nu ska jag mysa med min choklad, min Ramlösa och kolla lite på tv.

HÄR KOMMER NÅGRA BILDER FRÅN NÄR JAG OCH ELLAH LEKTE IDAG!









HAHA sötaste ungen!!


Ingen piggelin!!

Idag är man allt annat en pigg. Börjar bli lite piggare nu med frukost i magen.. Tur är väl det!
Jag hade jättesvårt att somna inatt. Och både jag och Ellah har sovit lite oroligt från kl halv 3 inatt.  Vi vaknade stup i kvarten efter det.. Ellah somnade snabbt om igen, men jag hade lite svårare..
Snart ska jag och Ellah iväg på Mammagympa.. Efter gympan är vi bjudna hem till Maria (föräldragruppen) på fika. :)
Blir bara att gå hem en snabbis, duscha, amma och äta lunch. Sedan blir det lång promenad hem till Maria.
Får hoppas att Ellah somnar i vagnen, så hon kan sova sin middag.


Gud vad tiden går fort. Här på bilden var Ellah inte ens en vecka gammal.
Hon vägde 4340 och var 52 cm lång här..
Idag blir Ellah 14 veckor gammal och väger nu 6160 och är 61,5 cm lång.
Gud vilken skillnad det är när man tittar på bilder från förut och nu!!

Hurtig bullen.

Ellah verkade tycka det var skönt att få massage idag... Haha hon överröstade alla barnen, hon har börjat prata så mycket :) Hon låter för härlig!!
Efter massagen tog jag promenad hem. Jag la Ellah i sängen för att sova lite middag, hon behövde vara pigg eftersom hon skulle med mig till träningen. Hon somnade ganska snabbt som tur var.. Jag passade då på att laga god hemlagad pizza. Mumma!
Efter maten tajmade Ellah in att vakna :) Jag ammade henne och sedan gav vi oss ut på promenad igen, mot träningen!
Var orolig att rutinerna jag börjat skulle brytas ikväll, då Ellah var med på träningen..
Men ikke då. Jag ammade henne och hon somnade i sin vagn strax efter 8a :) Bara badet som inte blev av.
Va hurtig jag känner mig idag haha.. Har gått på massor av promenader fram och tillbaka och har lagat god lunch och middag! Plus poäng till mig idag!! Haha
Ska nog snart gå och lägga mig.. Imorgon bitti är det dags för Mamma gympa igen :) Efter gympan ska vi följa med Maria hem på fika.. Så det blir fullt upp imorgon också..!


Ellah ska precis få massage!


Efter massagen tar vi det lite lungt och leker lite.


Haha Ellah var helt inne med att prassla med underläget.

Det var tydligen väldigt spännande!!


Ellah vill oftast inte ligga ner nu. Så man får ta täcket och kudden och piffa till lite så hon får halv sitta. Då är hon så nöjd. Hon vill ju vara med och titta på allt som händer!!


Mätt och belåten!

Vad duktig jag känner mig :) Var på promenad i nästan 2 timmar. När jag kom hem nattade jag Ellah, så nu sover hon middag. Sedan ställde jag mig och lagade lunch. Det blev potatismos, laxfile och kokgrönsaker. Mm så gott det var!!
Om ca en timme måste vi börja gå här ifrån, för att hinna i tid till babymassagen.. Vad hurtig jag är idag.. Och träning är det ikväll också.. Då ska jag köra lite styrka.. Duktiga Therese haha :)
Min snälla och underbara kompis Johan Graff ska fixa ett gymkort till mig :) Så nu ska han börja träna hårt med mig säger han.. haha bra att någon kör med mig.. Han ska även ta med mig på måndag för att åka skridskor. Haha blir en upplevelse!!  Tack Johan för att du är en så bra kompis som ställer upp för mig!! <3


God morgon!!

God morgon!! Ellah vaknade kvart över 8 imorsse. Så nu har jag ätit frukost och fixat iordning Ellah. Nu är det bara jag som ska duscha och välja kläder :)
Funderar på att ta en lång promenad så här på morgonen.. Vore väll underbart!
Igår blev det inget Mariebergs köpcentrum. Mamma och Anders tog en promenad hit istället. Fika hade dom med och bjöd på också :) Ellah somnade vid 8 igår, så vi 3 satt och kollade på det nya programmet Superstar.
Det var ett ganska så bra program.. :)
Nej nu ska jag duscha och sedan ut på promenad..


Lunch med mammorna! :)

Som sagt idag var jag och åt lunch med några Mammor från föräldragruppen.. Super trevligt var det!
Lill tjejen har haft 38 i feber idag. Men nu är den borta, skönt det.!
Det har knappts märkts att Ellah haft feber. Hon har vart glad och lekt, lite mer trött en vanligt bara!
Efter lunchen gick jag och Ellah på promenad och sedan upp på stan.. Där bestämmde vi träff med Kim. Vi skulle köpa bröllops present till helgen..  Kim var hungrig så vi följde med honom när han skulle äta.. Nu är vi hemma och Kim är här och spenderar lite tid med Ellah..
När Kim åkt hem blir det nog en till promenad eller besök på Mariebergs köpcentrum, om Mamma vill och hinner följa med :) Hoppas hoppas!!
Imorgon ska jag och Ellah på babymassage :) Blir nog en rolig upplevelse!!

Vi tittar på när Pappa äter mat :)


Min lilla tjej så ledsen :(

Igår kväll när jag var och tränade hade Ellah vart jätteledsen. Kim ringde mig flera gånger och frågade saker. Och ussh vad ont det gjorde i Mamma hjärtat när jag hörde ur ledsen hon var.. Tror aldrig hon har skrikit på det sättet som hon gjorde.. Antar att hon mådde lite dåligt och hade ont efter sprutan. Kim gav henne alvedon och efter det vart det bättre och hon somnade.. Men bara efter 20 min ringde han mig igen och sa att hon vägrar somna och bara skriker.. Efter att ha hört henne skrika så kunde jag inte koncentrera mig på träningen längre utan fick lämna stackars Sandra med alla gymnaster och åka hem..
Men jag hann bara ta upp henne och hålla i henne så vart hon tyst. Haha hade väll saknat Mamma sin :)
Sedan la jag henne i sängen och hon somnade på stört!!
Inatt har hon sovit ganska bra, förutom att jag vaknade inatt av att hon spydde ner HELA sängen. haha men hon sov vidare. Men jag vart tvungen att gå upp och fixa nya sängkläder och ta av hennes pyjamas..
Men sedan somnade jag snabbt om igen.. Ellah väkte mig kl 10 imorrse :)

Idag är min lilla tjej pigg och glad. Vi ska iväg och äta lunch med några från föräldragruppen!!
Sen ska jag nog upp på stan och utföra lite ärenden och köpa bröllops present till helgen..

Grattis Carro på födelsedagen! Hoppas Mattias, Denniz och Robin uppvaktar dig ordentligt idag!! :)


Duktig tjej :)

Det gick jättebra hos Bvc sköterskan idag. Ellah väger nu 6160 gram och är 61 cm lång. 2 sprutor fick hon också. Den första sprutan reagerade hon knappt på men efter den andra sprutan vart hon jätteledsen. Men jag tog upp henne och tröstade, då gick det snabbt över. Sedan fick hon sitta i pappa Kims knä och det var populärt. Han lekte och skojade med henne, så hon blev snabbt glad igen.. :)
Det var skönt att Kim kunde följa med, jag hade inte velat vara själv när hon fick så ont.
Kim har även lovat att sova hos oss ikväll. Då jag inte vill vara själv om hon skulle få feber ikväll eller inatt.
Snart är det dags för mig att åka till träningen. Så jag hoppas att Kim kommer hit snart så jag kan åka.
Ikväll blir det Kim som får köra rutinerna jag börjat med.. Han har aldrig vart med och utfört rutinerna då jag började med dom efter att han flyttat. Så ikväll får Kim bada, mata och lägga Ellah.. Så ikväll får hon nöja sig med ersättning då Kim inte har bröst och kan amma. haha . Tur är väl det!!
Ne nu ska jag leka vidare med Ellah innan jag måste åka.


Första sprutan. Hur ska det gå??

Gomorgon! Jag och Ellah gick upp för ungefär 40 min sedan.. Vi har myst ett tag i sängen. Det är klart det bästa som finns! <3
Nu ska jag snart äta frukost, sedan ska jag nog gå på en lång promenad. Solen lyser ju :)
Kl 2 är det dags för oss att gå till Bvc. Ellah ska på 3 månaders kontroll. Ska bli intressant att se vad hon väger och hur lång hon är :) Sen ska hon också få spruta, ussh ussh undra hur det kommer gå??
Man vill inte se sin lilla prinsessa få ont och skrika, då gör det ont i mamma hjärtat.
Men man får väl stå ut av hemskigheterna haha..
Ne nu kurrar min mage.. Dags för frukost!!

Söndag..

Igår efter min träning åkte jag , Kim och Ellah ut till Ervalla och kollade när min bror spelade fotbolltmatch.
Dom vann med 8-1 :)
Efter matchen släppte Kim av oss här hemma och han åkte vidare hem till sig..
Jag var så himla trött, så jag och Ellah gick o la oss i sängen  för att sova lite kvällsmiddag. Vi somnade runt halv 7 och jag vaknade av kl som ringde halv 8. Men Ellah ville INTE vakna. Jag försökte med allt. Till slut tänkte jag att hon får väl sova vidare.. Och det gjorde hon.!. haha halv 7 somnade hon och vaknade halv 12, då bytte jag blöja på henne och gav henne mat. sen sov hon vidare till kl kvart i 8 på morgonen. Vi låg och busade i sängen 1 timme, sedan somnade hon om och vaknade vid 11 på förmiddagen.. En trött tjej måste det ha varit! :)

Idag är det söndag och Kim kom nyss hit. Han gosar och leker just nu med Ellah. Strax ska vi åka iväg till babyproffset och till netonnet för jag måste inhandla lite saker.. Sedan kl 3 ska jag och Ellah åka hem till Pappa på den vanliga söndagsmiddagen :) Gott gott undra vad det bjuds på idag??

Ne nu ska jag hoppa in i duschen så vi kommer iväg!!


Kim, Ellah och Feffe på fotbollsmatchen.

Pappa Kim och Ellah hejar på morbror Kiffe.

Efter första halvlek blev vi lite trötta och behövde sova :)

Lördag..

Gomorgon.. Här sitter jag och Ellah i soffan och har lite morgon mys :) Underbart!!
Jag ska snart iväg och träna mina gymnaster. Ellah får vara med Pappa Kim medans jag tränar..
Efter träningen kommer Kim och Ellah och hämtar mig i hallen, vi drar sedan iväg ut till Ervalla för att kolla på bror min som ska spela fotboll..  Vad som händer ikväll har jag ingen anning om..
Ne nu är Ellah väldigt trött, så jag ska gå och lägga henne.. <3

Hur många gånger??

Ellah har sovit sen kl 20:30 och jag har kanske vart inne i sovrummet minst 7 gånger för att kolla att hon andas. Haha är man nojig eller.? Ibland vaknar jag på nätterna bara för att kolla att hon lever.. haha kommer säkert göra det så länge hon bor hemma. Man kommer aldrig sluta oroa sig för sitt barn.. Som sagt Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer. Vill inte ens tänka på hur orolig man kommer vara när hon blir äldre!

Idag var jag barnvakt åt Nathalie. Det gick jättebra. Hon är ett litet busfrö :)
Kim har vart här ett tag idag, även min bror. Vi kollade på min kusin som spelade Tv-pucken ikväll.
Gud vad duktig han är.. Han gjorde mål, och blev sedan interljuvad. Han klarade interljuven hur bra som helst. Lät som om han var 25 år och blivit interljuvad hela livet..  Och så är han bara 14 och har aldrig blivit interljuvad i tv förr. Är så man blir lite stolt över lill kusinen när man tittar på honom!
Imorgon går semifinalen kl 13 i tv. Kolla på den och heja på stockholms nummer 16 Tobias Liljendahl!!

Ja vad ska man ta och göra nu?? Är trött men vill inte riktigt sova.. Och inte går det någon bra film på tv heller :(


Nathalie sköter tv kontrollen :)


Efter lite lek blir man trött.. Både Nathalie och Ellah somnade.


Haha en mycker ARG Ellah hos Morbror..

När Ellah är lite trött om dagarna blir hon så himla Mammig. Håller någon annan i henne så ser hon oftas ut så här.. Tråkigt :( Men det går nog över... Det är ju jag som spenderar den största tiden med henne. Så hon känner väl tryggheten att vara hos mig..
Mammas lilla tös!

Barnvakt..

Snart kommer Maria hit och lämnar Nathalie. Hon vart tvungen att hoppa in och jobba ett tag, så jag och Ellah ska vara barnvakt :) Kim kommer hit och hjälper till också.. Tur det. hahah
Tvätttid har jag hela dagen också. Kul kul eller inte..
Nu på morgonen har jag och Ellah busat i soffan. Vart en del underbara bilder! <3




















Min lilla älskade Prinsessa!! Du gör Mamma SÅ lycklig!!

Kärlek <3

Min älskade dotter! Mamma älskar dig mest av allt <3



Idag blev Ellah 13 veckor gammal! Gud vad tiden går fort!

<3

Mammagympan idag var jobbigare en vad jag trodde.. Men gud så skönt det känns nu när man kört ett pass som verkligen känns i kroppen.. Längtar redan till nästa vecka :)
Vi mammor i föräldragruppen har bestämmt oss för att gå på Ladies night i Oktober!! Så nu är biljetterna bokade. Blir nog en trevlig och rolig upplevelse :)
Kim har vart här en sväng idag, han åkte redan vid 4a.. Gud så ensam man känner sig just nu.. Här sitter jag med Ellah sovandes i knät och kollar på tv.. Visst hade jag säkert suttit på samma plats om Kim hade vart här.. Men man skulle haft någon att prata och samtala med. Slippa äta middagen själv :(
Men det är bara att vänja sig.. Det är väll så här det kommer vara nu??  Saknar dig Kim.. Saknar allt vi gjorde ihop. Som alla resor, tokigheter, middagarna, kyssarna och myset.. Ussh ne nu får jag sluta deppa.. Har ju faktiskt haft en ganska bra dag idag!!
När Ellah vaknat måste vi gå och handla nere på ica.. Det är slut på både det ena och det andra här hemma..

Ikväll ska jag och Ellah mysa framför IDOL!  Det ni!! hihi :)

Mammagympa!!

Godmorgon , Godmorgon gott folk! :)   Strax ska jag och Ellah iväg på Mammagympa med Maria (föräldragruppen) och hennes dotter Cornelia. Kommer nog bli en rolig upplevelse =)
Men ussh så trött jag är idag. Ellah sover fortfarande väldigt oroligt. Gråter i sömnen och krånglar runt i sängen. Undra vad som stör hennes sömn?? Mycket drömmar antar jag...
Efter gympan antar jag att Kim redan kommit hem till oss. Han kommer för att leka och gosa med Ellah.. Är så glad för att han verkligen spenderar hela dagarna med henne. Finns så många andra föräldrar som till och med bor med sina barn som inte alls umgås eller ger sina barn någon tid.
Men vem vill inte leka och gosa med Ellah?? haha
Hon är helt enkelt underbar!!!!
Ne nu måste jag borsta gaddarna innan vi ska gå upp till Friskis och Svettis!!


Onsdag!!

Idag har jag vart uppe på försäkringskassan och lämnat in en massa papper. Kim har varit här hela dagen och lekt med Ellah. Vi kollade även på ett Supranos avsnitt.. För bra serie :) Och så har duktiga jag städat!! :)
Tyvärr kunde inte Kim ha Ellah ikväll då han börjar jobba kl 3 inatt igen.. Så Pappa och Karin kommer hit och är med henne.. Tur att man har folk som hjälper till!
Har börjat få in en rutin på kvällarna med Ellah. Först badar jag henne, sen ger jag henne mat och sen lägger jag henne i sängen för att somna själv.. Får hoppas att Morfar klarar av det ikväll :)
Nu sover Ellah lite middag så ska passa på och fixa lite saker på datorn innan jag måste iväg till träningen!!


Tisdag..

Inatt har Ellah sovit bättre en igår. Men hon vaknar fortfarande en del och kan inte riktigt somna om på en gång. Hon krånglar runt ett tag och gnäller lite innan hon väl somnar om.  Så imorse var min lilla tös trött. Somnade kl 9 igår och ville inte gå upp förens kl 10:30 idag. Till och med Mamma gick upp före henne hhihi.
Idag har vi vart på Mariebergs köpcentrum med Kim, Maria och Hebbe.
Kim skulle köpa kostym till bröllopet som vi ska på nästa helg. Han ville ha lite smakråd :)
Efter Marieberg åkte vi 3 till en lägenhet som Kim skulle kolla på.. Ussh kändes sjukt jobbigt att han kollade på en lya som bara han ska bo i. Utan mig :(
Men men man får göra det bästa av det.. Tänka positivt!!
Kim tackade iallefall ja till lägenheten, så 1 Nov flyttar han från sin Mamma och in i den nya lyan.. Kul för honom!
Vid halv 5 tiden åkte Kim hem till sig och jag och Ellah gick förbi Mamma och Anders. Dom skulle hjälpa mig att fylla i lite papper. Dom var även snälla och bjöd på middag.. Lyx för mig :)
Senare gick vi även ut på en promenad. Gud vad nyttig jag känner mig nu HAHA..
Nu sitter jag här hemma och ser att jag skulle behöva dammsuga.. Ussh vad tråkigt. Men det får bli imorgon.
Nu ska jag mata Ellah och sen få henne att somna.. Om hon nu kan slita sig ifrån IDOL.. HAha försöker få henne att INTE titta på tv.. Men nej huvudet bara drar åt tvn. Så försöker hon prata med den också. haha undra om hon får några bra svar??
Tur att någon kan göra mig glad!!! <3

Igår fick Ellah följa med på träning. Kim kunde inte ha henne på kvällen då han behövde sova. Han skulle börja jobba 3:30.. Som tur vad hade Sandra med sin son William, Ellah var så nöjd så :)


Kärleksparet!!!


Påväg till Marieberg..


Nu ska sanningen fram :(

Som ni kanske kommer ihåg i ett tidigare blogg inlägg så sa jag att jag hade något att berätta.
Det är precis det jag tänkt göra nu!!
För ungefär 1 1/2 månad sedan förändrades mitt liv totalt. Jag och Kim hade tjafsat lite som alla par tyvärr gör ibland. Men detta tjafs slutade inte med förlåt och en massa pussar igen. Nej det slutade med att Kim kom fram till sanningen att han nog inte älskade mig längre. Jag fick en STOR klump i halsen när han sa det.
Jag kunde inte riktigt förstå hur han bara några dagar innan berättade hur mycket han älskade mig. Han sa att han tänkt en del på det här dom sista veckorna och att han inte längre var säker över känslorna till mig.
Jag blev helt förkrossad grät i floder. Han ville nu lämna oss och flytta här ifrån. Jag kunde fortfarande inte riktigt förstå.
Jag älskar Kim över allt annat på denna jord.! Han var den jag ville leva med för resten av mitt liv.
Jag älskar honom men på ett sätt hatar jag honom. Han tog ifrån mig drömmen om att en dag gifta sig, en dag skaffa syskon till Ellah och leva som den familj jag alltid velat ha.
Alla mina drömmar gick förbi när han sa att han inte älskade mig längre.. Mina drömmar låg i en annans människas hand och tyvärr kommer jag aldrig få denna dröm :(
Om det nu är så att Kim tappat känslorna för mig så kan han ju egentligen inte göra något åt det. Folk tappar känslor så är det bara. Men det gör så fruktansvärt ont!!!
Nu har det gått ett tag sedan Kim berättade det här till mig. Jag har nu börjat leva med sanningen och gör det bästa av den, både för min skull och för Ellahs skull.!
Kim flyttade här ifrån förra veckan. han bor ute i ett hus hos sin Mamma tills han får en lägenhet.
Som ni kanske sätt i tidigare blogg inlägg så umgås vi en hel del. Vi åker och badar och gör saker ihop med Ellah.
Ellah är vårat allt och för henne gör vi vad som helst. Så kommer det nu inte bli jag och Kim igen, som jag verkligen hoppas att det blir så kommer vi endå umgås och träffas så gott som varje dag.
Vi vill att Ellah ska ha båda sina föräldar lika mycket!! 
Kim kommer alltid ha en stor del i mitt hjärta och även jag i hans. Vi kommer alltid vara bästa vänner! Vi har faktiskt skapat en underbart liv ihop. Och för det livet måste vi ta ansvar och visa våran kärlek!!


Vi är gjorda för varandra om du endå kunde förstå det!!

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv! Mitt liv som ensamstående Mamma.
 


Badat i Hagabadet :)

Idag på morgonen åkte jag och Kim iväg med Ellah till hagabadet.
Visste inte hur hon skulle reagera, trodde kanske att hon skulle bli lite rädd eller gnälla när vi kom ner i vattnet..
Men Ellah var super nöjd hela tiden :) Det här måste göras igen!!!







Nu har jag precis kommit hem ifrån Pappa. Vi var där och åt den underbara söndagsmiddagen :)
Jag fick god mat och pappa (morfar) fick en dos av Ellah gos så han klarar sig i veckan hihi..

Nu ska jag och Ellah ta en promenad. Man får passa på medans det är bra väder. Nu för tiden verkar det bara regna och regna :(
Blir nog att vi tar en sväng förbi Mamma (mormor) hörde rykten om att hon hade kräftor hemma :)


Haha Jag och min lilla Tiger igår i soffan!!


Några bilder från veckan som gått!



Ellah när hon provade sin hoppgunga hon fick i doppresent :)



Ellah gör sin dagliga syssla i babygymmet som hon älskar :)


Påväg hem till Mormor i Fredags.



Påväg hem ifrån Mormor. Sover sött!!

Sverige match..

Medans jag tränade gymnasterna idag, var Ellah och Kim ute hos Kims mamma och hälsade på..
Jag passade på att träna lite själv på träningen med lite styrka.. haha man blir alldeles slut bara efter några övningar. Blir nog att träna upp kondisen skulle jag tro :)
Just nu sitter vi och kollar på Sverige matchen på tv.. Ellah avgudar att titta på tv, speciellt fotboll.. Spelade in en film på henne när hon sitter och hoppar i sin babysitter och är  helt överlycklig för att se på fotboll. haha hon känner väll igen ljuden från fotboll från när hon låg i min mage.
Imorgon ska vi åka och bada med Ellah i hagabadet :) Får se vad hon tycker om det :D.. Sen blir det söndagsmiddag hos pappa.. Underbart!!!
Nu är Ellah på väg att somna. Då ska jag passa på och få lite gjort :)
Godnatt!!

När jag kom hem från träningen idag passade vi på att gosa alla tre. Jag, Ellah och katten Engla.


Helt inne i Sverige matchen :)

Haha stora biffen..



Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör :)

Idag har Kim och jag vart en sväng på Mariebergs köpcentrum. Vi började med att äta lunch, för vi båda var sjukt hungriga. Sen vart det lite shoppning till Ellah. Det blev några bodysar och en matstol från ikea. Är bara en månad kvar tills Ellah får börja äta sin första mat.. Ska bli intressant och se hur hon reagerar :)
Kan tänka mig att hon gillar det mitt lilla matvrak!! hihi
Just nu sitter jag hemma hos mor min :) Hon har främmande här hemma, så hon och Anders har bjudit oss på god mat!
Imorgon ska jag träna mina gymnaster. Får nog bli att jag tränar lite själv.. Måste komma i bra form igen!!! :)
Nej nu vaknade Ellah och bara skriker efter mat :)


Ellah min guldklimp!

Idag på morgonen var det tänkt att jag skulle iväg på Mamma gympa med Maria i föräldragruppen. Men så blev det inte, då jag vaknade imorsse och fortfarande hade ont i halsen :(
Men det börjar kännas bättre nu. Så hoppas på att jag kan träna lite själv på lördag då jag ska träna mina gymnaster.
Idag har inte blivit mycket gjort. Lekt med Ellah och kollat Sopranos avsnitt.
Ikväll blir det nog att jag går till Mamma en sväng och hälsar på. Så tråkigt att bara vara hemma.. Men vad ska man annars göra när man inte känner sig riktigt frisk??

Ellah har precis upptäkt tvn. Haha hon är helt inne och är jätteintresserad :)

Någon dag ska jag ta och berätta för er vad som hänt mig nyligen. Det får bli en dag jag har tid att verkligen sitta vid datorn.. För det är en hel del som ska skrivas kan jag lova er!!
Älskar dig Ellah. Du är det bästa som hänt mig!!

Jobbig dag..

Idag har vart en jobbig dag.. :( När jag vaknade imorse mådde jag skit. Halsen var svullen och jag hade jätteont i kroppen. Och på det så har jag inte sovit mycket inatt , då Ellah har sovit jätteoroligt :(
Hade bara velat tagit det lungt idag framför tvn. Men jag var bara tvungen att städa undan här hemma. Det såg verkligen förjävligt ut här. Hade behövt handla nu ikväll , men har inte hunnit då Ellah inte lyckats sova middag på hela dagen och är då sjukt grinig.. Just nu har hon somnat för en stund, men vaknar bara så fort nått låter. Hon sover så himla oroligt, hon kanske också är påväg och bli sjuk ?? :(
Jag hoppas att både jag och Ellah mår bättre imorgon. Så vi får en bra dag.. För idag har det tyvärr inte vart en toppen dag..!!

RSS 2.0