FILM!




En liten film från Sälen resan. Ellah åker skidor!


FREDAGSMYS!

Har ikväll haft myspys för mig själv. Ätiti sushi nerbäddad i soffan. Underbart!

Snart dags att hoppa i bingen. Imorgon bitti 6:30 ska jag vara på tågstationen och ta emot alla mina små Elitgymnaster. Sedan går tåget mot Göteborg för en helg med gymnastiktävling! Trött och förhoppningsvis nöjd och stolt anländer jag i Örebro på Söndag eftermiddag!!


TRÄNING!!

Tog i eftermiddags ett efterlängtat träningspass på Friskis och Svettis. Får verkligen passa på då jag har möjlighet. Men shit så trött jag blev efter bara en liten stund. Märks att jag inte är helt frisk. Kollade på klockan under hela passet. Kan den verkligen inte gå fortare??


Svettig och redo att hoppa in i duschen..


ELLAHS DAG!!

Hej alla fina! Har ni haft en bra fredag??

Min helg startade med en helt ljuvlig sovmorgon. Kan inte minnas sist jag sov till jag vaknade (av mig själv) :)
Hämtade upp barnen och Kim fram mot lunch. Den här dagen skulle vi spendera som en belöning för Ellah eftersom hon varit så otroligt duktig och slutat med napp.

Först ut var det leksaksaffären, där hon efter lite tänkande till sist valde en ArielBarbie. Sen blev det lunch på Mcdonalds och sist Fredagsgodis hon skulle gotta dig med hemma hos Pappasen ikväll.




Ingen present till Kidh, men lika glad för det :)






HEJA MIG!!

Yeay!! Trots mycket mindre träning sedan Kim och jag flyttade isär går jag fortfarande neråt på vågen. Trodde jag inte- Vilket gör det mer roligt! :)
Totalt sedan i Januari har jag nu gått ner 11 kg :D
Det går sakta, MEN åt rätt håll!!


KLUMP AV ORO!

Sorry kära läsare för dålig uppdatering idag. Men, min bror fick inatt åka in akut med ambulans till sjukhuset under natten. Så min dag har mest gått åt att oroa sig och spenderat härlig tid med Mamma/Mormor.
Kändes skönare efter att fått träffat honom ett par timmar. Men ussh så sjuk han såg ut :( Hoppas proverna under morgondagen ser bra ut och att dom inte hittar något allt för avikande!! Håller mina tummar och tår för dig älskade lillebror <3

Kvällen avslutades med ett klädparty. Precis vad jag behövde. Tänka på lite annat för en stund..


MUNKAVEL??

Spenderade några timmar ute i lekparken igår eftermiddag! Snacka om härligt väder. Vilken värme!
Att ha Kidh nere på marken i lekparken var nästintill omöjligt. Han stoppar allt i munnen. Löv, pinnar, sand, stenar ja you name it!!










SKOJ!

Tur att någon tar våran förmiddag med tvätt med stor entusiastisk..



Medans jag slängde in maskin efter maskin satt denna godisgris och gav mig jordens största leende hela tiden!
Tur att någon tycker det är kul att tvätta! :)


NU ÄR DOM BORTA FÖR GOTT!

NO MORE Nappis här inte!!
Sedan Ellah kom hit i Söndags eftermiddag har hon helt slutat med napp. Klenis till Pappsen gav vika under första dagen i helgen då hon blivit lite ledsen när hon skulle sova.

Men sedan dess har det gått förvånandsvärt bra.:) Det ända är väl att hon haft lite svårare att komma till ro och somna på kvällen. Inte så konstigt då hon haft napp varenda natt sedan hon föddes i stort sett.
Behöver jag tala om att denna lilla Trollunge är helt otrolig!? Stolt så in i norden är jag!! <3

Kim och jag har lovat att ta med en väldigt lycklig Ellah till leksaksaffären på Fredag! Hon ska få välja precis vad hon vill ha. Allt som en stor belöning till vad hon åstakommit!

Ellah: Mamma, jag ska välja en Barbiedocka. En sån vill jag ha! :)
Hon har tydligen bestämt vad hon vill ha!



SÅ STOLT I MAMMA HJÄRTAT!


GALET DYRT ATT VARA ENSAMSTÅENDE!

Vilken ångest!! Hur gör ensamstående föräldrar med ekonomin. Hur får ni saker och ting att gå ihop??




Sähär känner jag för skiten.. Hur ska man ha råd med mat osv??


FANTASTISK HELG!!

Vad ska jag säga om min helg? Underbar, helt enkelt underbar!!
Hade en underbar eftermiddag/kväll/natt i Karlstad tillsammans med mina älskade vänner. Sushimiddag, vin, utgång, mys, skratt ja massor av ord kan beskriva våran kväll.

Under Lördagen jobbade jag på Barnmässan och framåt kvällen begav vi oss tillbaka till Örebro. Väl framme blev det en blixtvisit i hemmet för sminkning ocj klädbyte innan det var dags att åka vidare. Denna gång ut till travet där vi hade övrraskningsfest för min bror som blir 25 år!! Lyckad fest med familj och vänner! :D

Som toppen över helgen kom mina älskade barn hem under Söndags eftermiddagen <3


















IMORGON.....

I be back tomorrow!! Har haft en underbar helg! Nu är jag såååå trött att jag inte orkar göra ett längre inlägg. Återkommer imorgon med bilder mm.

Natti Natti alla fina <3


HERE I COME!

Packat och klar! Snart sätter jag mig i bilen för att hämta upp några tjejvänner och så drar vi till Karlstad! Där ska vi spendera eftermiddagen och kvällen i vänners sällskap (2vänner som flyttat dit) njuta av några glas vin och härligt skitsnack :D

Imorgon blir dte jobb på Barnmässan i Karlstad. Ska ni dit? Kom till Meandi monitor och säg hej isåfall!

Ha en bra helg! <3




INGEN MER NAPP!

SÅÅ härligt det är med denna värme och sol. Hoppas det fortsätter så vi inte får ett bakslag av den kalla vintern.

Imorrse hade Ellah tid hos Tandläkaren. Gick superbra och hon öppnade snällt munnen :)

Efter att tandläkaren rått Ellah till att sluta med napp till efter sommarn tog hon konstigt nog en snabbt beslut om att hon skulle sluta med dom idag. Som det var sagt samlade hon snabbt ihop alla sina nappar och lade i en påse när vi kom hem.  Den påsen ska hon nu ge till lilla Angeli har hon betsämt. Vilken ära, hon måste vara mycket älskad av Ellah. Och av oss också såklart :)





Nu håller Mamma tummarna för dig Ellah!! Ska bli spännande o ringa för att se hur det går. Antar att det kommer bli jobbigt den första tiden. Speciellt då lillebror har napp. Tur att dom är hos Kim i helgen då :D



UTE DAG!

Sitter och skrattar lite för mig själv. Kommer ni ihåg hur det oftast sägs att grannar ska övervinna varandra? Köper grannen ny bil, köper nästa granne en nyare osv.
Kändes lite som samma situation nu i eftermiddags på våran trevliga Radhuslänga. Våra fina grannar till vänster var ute och pysslade i Trädgården när vi kom hem efter Dagishämting. Eftersom vi tänkt spendera eftermiddagen ute, gjorde jag detsamma och började vårstäda i Trädgården. Vet ni vad? Slutade med att två grannar till gjorde exakt likadant. Såg lite roligt ut där vi stod med våra borstar och krattor i högsta högg längst gatan.. :)

Känns skönt med flitiga och effektiva dagar!










Går sakta framåt!

Har fortfarande en bra bit kvar. Men det går iallefall framåt. Minus 10kg sedan januari, och mer ska det bli :)



Största komplexen är överarmarna samt bullmagen som Ellah kallar den :)


Jäsp!

Är så trött att jag snart ser i kors. Jäääsp! Har varit en fullspäckad dag och kväll. Tack Mamma/Mormor och Anders för ni tittade efter mina små när jag var iväg på Klädparty nu ikväll. <3
Neej, nu tar jag mitt trötta fläsk och lägger mig i sängen..

Natti alla fina <3


DAGENS OUTFIT!





Ingenting är omöjligt bara mer jobbigt!

,vad gör man när man är ensam och båda barnen somnar i bilen??
Fick helt enkelt spänna mina muskler och bära in dom båda från parkeringen. KRAAAAMP, men in kom vi och dom landade snabbt i sina sängar :)






Börjar bli stora killen!

Hur kunde jag glömma bort att berätta för er.?
Kidhan börjar bli bra stadig i benen nu och kan stå själv allt mer längre perioder. Ja, då han inte är medveten om det vill säga :) SÅ fort han vet att han står sjölv sätter han sig. Men med en leksak i handen som distraherar står han allt längre och längre innan han upptäcker fasan ;D











Den sjukt snygga bodyn är såklart från vårens kollektion av Meandi. Hör av er om ni vill se mer kläder :)

Älskar dig till månen och tillbaka <3


Älskar att handla till mina barn!

Hej alla fina! Har ni haft en bra start på veckan?? Min började hos min sjukgymnast som knäckte rätt min sneda rygg. Underbart skönt!
Äntligen är jag också igång med träningen igen efter den allt för sockergalna semsterveckan. Skönt!! Blev ett lunchpass på Friskis.

Fick idag sålt lite av grejorna jag haft på Blocket. Gjorde snabbt över med lite av dom på vår/sommarkläder till barnen.. Finns det något roligare än att shoppa till barnen. Såå kul! :)

Blev också några korta tights till Ellah..

Detta fick Kidhan!



VÄRMER I HJÄRTAT!

Dessa syskon älskar att busa,mysa, leka och gosa med varandra!!
Behöver jag tala om hur stolt jag är över dessa små varelser??










Vardagen drar igång!

Den underbara veckan i Sälen är slut för iår!! Så skönt det varit med frisk luft och strålande sol varenda dag. Det jobbigaste på resan var väl att Ellah plötsligt fått för sig att gå upp kl 5 om mornarna.. Kunde ju startat dagarna bättre :) Men oj så skönt det varit att komma bort för en stund. Men det ska faktiskt bli lite skönt på sett och viss att komma tillbaka till verkligheten och vardagen igen. Man hoppar lixom in i en liten semsterbubbla och allt som ska göras, görs inte utan det får komma i efterhand. Men denna semester har jag och barnen varit värda! :)

Bilder ifrån dom sista semesterdagarna.




















Högst upp på toppen för att hälsa på snögubben!









Imorgon får jag starta igång med träningen igen samt få bort sockerberoendet jag lyckas skaffa mig under semsterveckan. Så mycket fika och godis man lyckas trycka i sig..


Gå in och fynda!!

Var precis inne på www.Campadre.se och fyndade en stor resväska till Kidh. Ellah har en liknande sedan tidigare i nasse och dom är verkligen toppenbra!!


Liten 1 åring!!

Åhh, nostalgi!! En gammal gymnast till mig lade upp gamla bilder på en liten Ellah inne på Facebook, då vi var på träningsläger i Italien!











Visst var hon liten min lilla Sessa.. Men visst finns det likheter syskonen i mellan??


Snart hemgång!

I know, dålig uppdatering! Men jag är åter tillbaka imorgon. Kommer då lägga ut lite bilder osv :)
Snart Natti Natti. Imorgon måste vi vara utchekade kl 10:00. DÅ ska det vara packat, städat och klart :D



Galen och rolig tös!

Kan inte sluta le åt hur kul Ellah har här i Fjällen. Hon har njuter i fulla drag..Leker och skojar med mina småkusiner Denniz och Robin, åker Bob, skidor, leker, busar, äter massa gottis och roligast av allt Afterskin.
Haha, hon är galen där inne. Lite blyg men ändå galen :) Det roligaste på hela dagen säger hon. Idag hoppade hon till och med upp på scenen tillsammans med bandet som spelade. DOm frågade om det var några barn som var sugna att komma upp och sjunga med dom. Ellah som var minst av dom alla var snabbt uppe på plats.. Vem kan hon brås på? Inte är det jag iallefall, eller??

Har lovat attt det blir afterski imorgon också. Annat kan man inte när man ser hur kul hon har!!


Mammisen!



Här är en mycket trött men glad Mamma påväg till skidbacken imorrse. Barnen har valt att vakna mycket tidigt, sådär vid 5 tiden... Gaahh galna är dom!!


ÖNSKAR DU VORE HÄR!!

Det här med att vara ensamstående är mycket tuffare en vad man kan tro.. Ibland skulle jag vilja kunna dela på mig och kunna vara på flera ställen samtidigt för mina barn. Då har jag ändå min Pappa och Karin som ställer upp och hjälper till.. Friskis och svettis kan slänga sig i väggen. Dra Kidh i vagnen och Ellah bakom på bobben i värsta tösnön. Hujeda mej. Pusst och stön! Men trots att det skulle vara skönt med pappan här så har vi det såklart superbra och njuter för fullt!!! Vill inte åka hem :)




Åker med Morfar.












Nu är lunchen intagen och nu är det dags att bege sig ute i backen igen.. Får se om Ellah orkar åka nånting mer. Hoppas det, då jag ska få en liten stund till att åka nu..
 

Hörs senare!!





Grattis!!

I all hast har vi glömt bort att gratulera fina Prinsen som fyllt 9-månader.




MORFAR!

Efter heldagar av bus och åkning är det skönt att avsluta dagarna med varm dusch och lite Morfarmys.








Lider mot sitt slut!

Än o en solig och härlig dag har gått mot sitt slut.. Dagens höjdpunkt enligt Ellah var eftermiddagens Afterski. Där fick man ju både dansa, hoppa, klappa händerna men framför allt dricka Coca Cola :)
Ellahs skidåkning går bara bättre och bättre trots en seg och gnällig start imorrse. Men med lite mat i magen samt sovvila blev det fullfart i backen och glada miner :) Jag själv hann inte åka nånting idag. Men imorrn kanske..




Lite lek mellan åkningarna..




Min älskade Farmor.


Taggad brud på Afterski!!



Inga brutna ben.

Jag klarade av eftermiddagens skidåkning mycket bättre en förväntan.. Lite förvånad själv faktiskt :) Kommer dock ha sjuk träningsvärk imorgon..

BRA START!

Hej alla läsare. Har ni haft en bra start på veckan? Måste säga att våran kunde inte börjat bättre. Förutom att Kidh krånglat och jävlats med mig under natten så har båda barnen mått bra och inget mer kräk sedan tidigt igår.
Vi vaknade upp till knallblå himmel och strålande sol! Ellah var ivrig att skynda sig ut och åka skidor. Herregud, ungen är ju bättre på att åka skidor en vad jag är... SKa ta och filma henne någon dag.

Nu är vi inne i stugan för en kort stund för att äta lunch, sedan är det dags för mig att hoppa i pjäxorna. Har inte åkt skidor sedan jag var 12, då kan ni tänka er hur det kommer gå för mig i backen.. Åren efter det har jag bara åkt bräda, riktigt bra faktiskt. Men om jag nu ska kunna åka skidor med Ellah, är det väl bäst att jag lär mig åka igen.. Hejja mig!!







UNDERBART!!!




Tröttisar!

Jobbigt att vara på resande fot. Tog inte många minuter förens båda barnen somnat. Fattar inte varför alla bilder kommer snett när jag bloggar genom telen?

Bilresa

Nu är vi äntligen påväg mot sälen :) mindre kul att vi har magsjuka barn med oss i bilen. men dom har inte kräks sedan 5 imorsse. peppar peppar ..

Pustar ut!

Hujeda mig vilken dag!! Ingen lugn och ro inte.. Fick iallefall ihop en del pengar på Loppisen, superbra fickpengar till resan imorrn :)
Allt är paket och klart. Tror jag iallefall :)

Imorgon bitti direkt efter gymnastikträningen går bilen mot en veckas semster i Sälen. Såååå Skönt!!
Älskade vännen Liza och barnen är i Örebro i helgen. DOm kommer och gör oss sällskap på gymnastiken imorrn. Gissar att Ellah kommer älska överraskningen. Hon saknar dom så mycket!!

Natti Natti!!

Vad tyckte ni om Melodifestivalen? Rätt låt som vann??
Själv tyckte jag Danny var bäst. EN kille som har båda fötterna på jorden och som hade varit supervärd att vinna!!


SAKNAR!

Saknar mina små älskade troll! Inatt sover dom hemma hos Pappan. Ellah hade sett fram mot Fredagen hela veckan. Hon visste att den skulle spenderas i Pappas hem där det skulle Fredagsmysas och inviga nya sängen.

Hon var ändå lite skärrad när jag skulle gå. Men fick höra att det snabbt gick över :)

Själv har jag spenderat denna Fredagskvällen med att samla ihop en massa grejor inför Loppisen imorgon! Ingen sovmorgon här inte trots att ungarna inte är hemma.
Vad har ni gjort??

Nu ska jag krypa ner i sängen med datorn och se en film! <3

Har ni inget för er imorgon, så kom förbi i Golfhallen där Loppisen är. Vore skoj!!


SUPERGLAD!!

Ellah, den blivande elitgymnasten blev överlycklig åt den nya gymnastikdräkten jag kom hem med igår.
Att den var rosa och glittrig var tydligen ett stort plus enligt henne själv :D



Hon ser för söt ut när hon övar på att sitta i splitt :)



TORSDAG!!

Det här med att ha en burk full med chokladbollar i kylen var icke bra.. Har gått två dagar irad och småätit därifrån. Ajjabaja!   Känns som om man gått upp alla 9 kilo igen. Även om vågen dock inte visar det, skönt!!
Bäst jag trycker i mig dom sista bollarna så jag inte kan småäta mer, eller hur?? :D

Har varit otroligt ledsen och irreterad under eftermiddagen. Att det ska vara så svårt att kunna ge något tillbaka? Egostilen funkar inte i längden. Förstå det!
Efter att få kommit iväg och träna tjejerna i Gymnastik fick jag tankarna på annat. Precis vad jag behövde!

Shit vad man mår dåligt gentemot barnen med allt som sker. Har otroligt fina vänner och familj som ställer upp och har barnen när det behövs.  Har behövt barnvakt till Kidh några gånger i veckan och idag märkte jag för första gången att han faktiskt blir lite nedstämd. Ibland måste jag verkligen ha någon som ser efter barnen då jag måste iväg på jobb eller något annat viktigt. Tungt för hjärtat när jag ser att Kidh blir mammig och helst vill vara med mig.. ONT, vilken smärta i bröstet!!
Vad ska man göra? Vad KAN man göra??

Några få dagar kvar tills jag och barnen åker till Sälen. En resa vi verkligen behöver!!


HJÄLP SÖKES!

Alla fina läsare. Kan du eller någon du känner fixa en ny header på min blogg? Fattar noll av detta. Eller rättare sagt har inte tiden att lära mig. Är i sådant stort behov av en ny.. Ja ni kanske ser själva? För det första är jag inte 25 längre och numera lever jag som ensamstående..

Hjälp Tack!!

<3<3<3<3


BULLAR BULLAR!

Blev som sagt både Bullar och Chokladbollar bakade under eftermiddagen. Måste erkänna att det inte finsn så jättemånga chokladbollar kvar. Vek ner mig för frästelsen och har gått in i kylskåpet allt för många gånger. Ajjabaja!

Bullarna ligger iallefall i säkert förvar inför Sälenresan. Gott med lite fika under skidturerna.



Mjölet tog slut lagom till utkavlingen av degen. Tur att vi har sådana härliga grannar som lånar ut lite. Som tack fick dom en påse bullar! :D


Härlig dag!

Det här med att våren närmar sig med stormsteg är verkligen underbart. Dock inte att det blir ljust så tidigt. Har en envis dotter som vaknar supertidigt numera pågrund av ljuset och vägrar somna om. Men Mamma, titta det är ju ljust ute nu. Då får man gå upp. Ja ni förstår :)

Haft en underbar dag idag. Den har gått i ett så jag har inte hunnit med att känna något om ensamheten här hemma.
Körde Ellah till dagis och fortsatte sedan mot Willys. Mötte sedan upp mina vänner där vi tog en tur i några butiker och en lunch inne på Ikea.
Under eftermiddagen bakade vi bullar och chokladbollar under en playdate med Maria och hennes barn.
Vad skönt dte är med sällskap under eftermiddagarna. Dom har risk att kunna bli väldigt långa och gnälliga annars :)


Självklart måste man smaka på sitt bakverk :)









Tänk att när man är liten tycker man det är sååå kul att diska. Annat är det nu. Håller ni inte med? :)







Mycket just nu!

Händer massor just nu. Får skriva upp allt för att komma ihåg :)

Onsdag: Tar två flugor i en smäll med en date med vänner i samband med inhandling av grejor hem. Samt storhandling, Träna på Friskis, samt bakning och playdate på eftermiddagen. Jäääsp :D

Torsdag: Tvätta, ringa viktiga samtal, packa inför Sälen resan, träna på friskis samt kvällen avslutas med att träna mina gymnaster.

Fredag: Göra allt det sista i hemmet, packa det sista inför Sälen samt baka det sista. Ska även hinna med ett träningspass På Friskis..

Lördag: Stå på Loppis hela dagen, kvällen blir det Melodimys med vänner här hemma.

Söndag: Träna Ellah och småttingarna i gymnastik och sedan går färden mot en veckas semester i Sälen :D


GRÅTEN I HALSEN!

Hej alla goa! Har ni haft en bra dag? Min har varit sisådär. Mååånga känslor efter att Kim flyttat under dagen. Var snäll och hjälpte honom med allt. Tungt för både kroppen och hjärtat.

Kvar här hemma är ett hem i kaos. Blir lätt så när saker har försvunnit och tillkommit. Var under eftermiddagen och hämtade hem min och barnens nya soffa. Kommer bli superfint, men oj så jobbigt att få ihop den. Helt själv dessutom. Men jag är inte den som ger upp i första taget :)

Prio ett blir att fixa ordning och fint här hemma så jag och barnen kan börja om på ny kula..
Utan mina barn vore jag ingenting! Ni är mitt alllt! För er kommer jag ALLTID finnas!

Älskar er till månen och tillbaka.





Mina fina skatter! <3 <3 <3


HALSBAND!

Är just nu med och tävlar hos http://minbebis.com/blogg/tripptrapptrull/. Gör det ni också! :)


NY VECKA, NYA TAG!

Måndag, ny vecka och nya tag! Imorgon flyttar Kim. Det är både med en stor klump i magen samt med en lättnad. Nu får man chans att försöka börja om på nytt. Tuff tid väntas som ensamstående småbarnsförälder. Men tillsammans är jag och barnen starka! Tillsammans klarar vi detta!
Har sådan underbar familj samt vänner som ställer upp till 100% när jag kan behöva barnvakt då jag ska iväg på jobb osv.. Ni är SÅ älskade!!

Måndag idag som sagt. Kidh sover sin morgonmiddag och Ellah och jag busar framför webbcameran. Strax ska jag hoppa in i dushen och sedan beger vi oss till stan för en lunchdate tillsammans med några kollegor på Meandi.









MysPys!

Trötta efter en tids förskylningar och en fullspäckad dag!! Natti Natti. Hoppas ni haft en bra helg <3


BRUM BRUM!

Det ska börjas i tid! Detta var superkul enligt Ellah som fick prova på Hasses minimotorcykel!


FÖRSKYLNINGAR!

I Torsdagskväll efter jag varit iväg på ett klädparty vart jag klubbad av hög feber. Hade sedan en hemsk natt blandat med svettningar och frossa. Nästan så man kunde vrida ur täcket.
Idag Söndag mår jag bättre, men är fortfarande förskyld med halsont.
Barnen är också förskylda och det har dom varit i si sådär 2 veckor nu. Tröttsamt!! Dom har också hunnit haft en släng av ögoninflammation som varit ensvis som attan. Men nu så är den äntligen borta :)
Men men, idag ignorerar jag skiten och åker iväg och tränar mina kära gymnastiktjejer medans barnen får vara hemma hos Morfar och Karin. Där väntas sedan Söndagsmiddag efter min träning. Gött :)



Mycket känslor!

Härligt med Fredag! Hade massor av skoj inplanerat idag, och vad händer? Jag vaknar upp med feber och frossa. Blääää.

Kim har tagit med sig barnen till några vänner och skulle sedan vidare till några andra vänner, så dom lär jag inte se förens ikväll igen. Får passa på att kurera mig ordentligt för imorgon VILL jag vara frisk.

Nu är det bara 4 dagar kvar innan Kim flyttar till sin lägenhet. Vi har pratat med Ellah och förklarat, svårt att veta hur mycket hon egentligen förstår. Hon har inte reagerat något på det förens nu.. Hon har blivit Mammas lill griskulting och blir jätteledsen när jag måste åka iväg på jobb. Hon gråter och skriker och vill inte släppa mig.
Gör fruktansvärt ont i hjärtat. Speciellt då Kim kom och tog upp henne och förklarade att jag snart var tillbaka. Då skriker hon. JAg tycker inte om dig Pappa, bara Mamma.. Ja vad ska man säga? Antar att det är massor av känslor i den lilla kroppen som måste komma ut :( Som Mamma mår man fruktansvärt dåligt!
Har sagt till Kim att jag tror det är viktigt att han spenderar lite ensamtid med Ellah, speciellt nu. Så igår åkte dom iväg och åkte skridskor och hade packat med sig matsäck. :)


RSS 2.0