Gott nytt år!

Idag är det Nyår och sista dagen på 2009. Jag och Ellah ska vid 13 tiden åka ut till Pappas sommarstuga ute vid Leken. Där ska vi fira nyår HELA dagen, med familj och släktingar. Vi ska börja dagen med tävlingar, så som vinter OS :) Sedan fortsätter dagen med trerättersmiddag. Vi är uppdelade i 3 lag, och mitt lag ska laga huvudrätten. Kommer bli en smaskig rätt :) Sedan kommer kvällen fortsätta med trevligt sällskap, tävlingar och fyrverkerier!!
Gott nytt år!!!!

Får frossa i mig av onyttigheter ikväll, för imorgon börjar det nya och nyttiga livet :)

Ikväll blire Lotta och Coca cola.

Har sovit en 2 timmars middag med Loppan. Underbart!! Jag var såå himla trött, men nu känns det bra igen.
Ikväll blir det mys framför tvn. HAHA jag ska spela Bingolotto. Hoppas på STORvinst! Kim ska mysa här med oss ikväll. Dock ska han INTE spela bingo.. Inget för honom säger han :)
Nu ska jag plocka ur i diskmaskinen och sen ska Ellah och jag gå till affären och handla coca cola :)

Hoppas ni alla får en mysig och varm Onsdagkväll :)

Oj vad det händer grejer.

Nu händer det saker HELA tiden med Ellah. Imorrse så kröp hon i sängen :) HAha just nu ligger hon på golvet och försöker att krypa, men det är lite svårare med kläder och halt golv. Men framåt kommer hon, även om det inte blir mycket krypande :)
Vi har precis vart med Kim på Willys och storhandlat. Ussh man vill inte gå utanför dörren. Hur kan det vara så kallt? Och kallare ska det bli :( Blääää!
Nu ska här ta och lagas lunch.
 Bilder från imorrse!

Åhh det var något spännande på tv.




Morgonbad!


Får det vara så kallt??

Brrr vad kallt det är ute, är det verkligen tillåten att vara så kallt? Borde inte får vara det.. Man fryser ju arsl-t av sig.
Vi kom precis hem ifrån Kims Farmor och Farfar. Vi blev bjudna på fika och fick Julklappar.. Tack :)
Ellah fick jättefina kläder och en bilratt man sätter på barnvagnen som låter och blinkar. Den vart populär hos Ellah, så den får vi ta och sätta fast imorgon :) Jag och Kim fick varsin trisslott, som vi faktiskt båda två vann på. Haha hur vanligt är det?? Sen fick vi massa pengar också.. :)
Ellah blir bortskämd av alla paket som hon får ifrån folk. Men ingen är nöjdare en Ellah <3
Innan vi åkte ut till Kims Farmor och Farfar var vi på stan och åt lunch med Tommy och Becka (Ellahs gudföräldar) det är så trevligt så!

Varje vecka så skriver jag ett papper på vad som ska göras varje dag.. HAHA jag måste göra det för att kunna sova på nätterna, är rädd för att glömma saker som ska göras. Man får saker lättare gjorda om man har det på papper och kan stryka det när dte är gjort. Så här ser dagens lista ut.
Måndag:
Ringa Skandia.
Ringa Melins.
Träffa Tommy och Becka.
Boka tvätttid.
Städa.

Så det är väll bäst att jag sätter igång med städningen nu då.. Så jag kan stryka det sista på listan. Sen ska jag äta kvällsmat och tända ljus och bara mysa med Ellah.. <3


Roligt barnprogram

Nu är man mätt och belåten efter en god frukost :) Ellah har lekt och härjat hela morgonen,men just nu sitter hon knäpptyst på sin lekmatta och kollar upp på tvn. Det är barnprogram som går. Något som verkar vara väldigt intressant. :)
Idag ska här städas och sorteras bland alla Ellahs leksaker som ligger utsprida över hela lägenheten
Vi ska även ta och åka med Kim ut till hans farmor och farfar. Dom vill självklart träffa Ellah kring jul dom också :)
Ne om jag inte ska ta och ringa och boka en massagetid för presentkortet jag fick i julklapp av Ellah <3 Har så sjukt ont i ryggen, och det skulle vara SÅ värt att få massage.

Nu är det bara 3 dagar kvar till 2010. Då börjar mitt NYA nyttiga och hälsosamma liv.. Beach 2010 här kommer jag! HAHA

Busiga Ellah

Haha Ellah kan inte vara stilla i ens 1 sekund. Nu gör hon allt för att försöka krypa och dra sig upp längst saker. Börjar bli lite farligt här hemma. Man får hålla koll exakt hela tiden.. Sen har hon börjat med ett konstigt ljud så det låter som om hon inte får någon luft. Låter jätteotäckt, precis som om hon satt något i halsen.. Jag blir rädd, men Ellah bara flinar.. Mammas lilla huligan..

Nu ska jag ta och åka hem till Maria.. Bjuden på mat bli man också :)




Några bilder på min fina dotter <3

Slappar morgon framför Saltkråkan.

Hela förmiddagen har jag och Ellah lekt, busat och legat i soffan. Så underbart med slappar dagar ibland. Var välbehövligt efter ALLA dom här dagarna med julfirande. Vi har fortfarande på oss Pyjamas. :) Men jag tänkte att vi ska hoppa ner i ett bad tillsammans snart. Skulle vilja gå runt i Pyjamas hela dagen, men ska hem till Maria i eftermiddag. HAHA tror inte hon skulle uppskatta om vi kom dit i pyjamas.

Igår eftermiddag när jag och Ellah åkte ut till Pappas sommarstuga ute i Leken för att fira Karin (Pappas fru) var jag livrädd. Det var verkligen snorhalt, och inte nog med det så vart det världens snöoväder.. Satt spänd hela resan dit och hela resan hem.. Ussh hatar verkligen att köra bil när det är så himla halt ute. Förr brydde jag mig inte, men sen Ellah kom så är jag livrädd att något ska hända henne. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om något skulle hända henne. Älskar henne så det gör ont!! Antar det är därför jag blivit så rädd att köra när det är halt. Nu har jag inte bara mig själv att tänka på, utan även världens finaste och bästa lilla prinsessa!!

Busbilder från igår kväll!




Sommarstugan i Leken..

Har precis kommit hem ifrån stan. Jag, Kim och Ellah har vart ute hela förmiddagen :)Bruu vad kallt det är!  Köpte lite saker. Men idag blev det saker till mig :) Utnyttjade en del av mitt presentkortet jag fick i julklapp.
Nu ska jag bara ta och byta om och sen sätta mig i bilen. Jag och Ellah ska åka ut till min Pappas sommarstuga och äta Tacos :) Hans fru Karin fyller år imorgon, så det är lite firande av henne idag..
Åhh vad jag längtar till solen och värmen i Thailand.. Snart kommer vi :)

Massor av Paket till Loppan.

Nu när alla dagar av julfirande är över så packade jag upp alla Ellahs presenter och lade ut på golvet!
Herregud, det var inte lite hon hade fått. TACK all familj och släkt för alla paket :)
Några av dom saker Ellah fått är:
Elefantgunghäst.
Massa kläder.
Tavlor.
Matta.
Pulka.
Overall.
Gosedjur.
Docka.
Massa leksaker av olika slag.
Böcker.
Cd-stereo.
Namnnappar.


Försökte ta kort på alla grejorna förut. Blev inte så bra bilder och allt kom inte med. Men här har ni det mesta av det hon fått.




TACK SÅ MYCKET!
<3


Julfirande och Shopping.

Morgonen började med mellandagsrea :) Medans Kim och jag sprang runt och shoppade fick Elllah vara hemma och leka med Mormor. Skullle inte vara roligt för henne att fara och flänga från butik till butik. Roligare att leka med Mormor. Blev en del köpt, men som vanligt mest till Ellah :) Men jag köpte iallefall några plagg till mig själv. Men presentkortet på Gina Tricot kunde inte utnyttjas. Jag värgrade jag gå in där. Det var flera timmars kö. Tror varenda fjortis i Örebro var där och handlade. Får ta och åka dit någon annan dag.

Efter shoppingen hämtade vi upp Ellah och åkte ut till Kims Mamma där vi firade jul och blev bjudna på middag.
Tack för god mat och många julklappar!
Nu hade jag tänkt ta en varm dusch och sen sätta på mig min nya mysiga pyjamas jag fått i julklapp. Hoppas dte går något bra på tv ikväll.. Ellah gumman sover sen kl kvart i 9. Så nu är det dags för ensam Mammamys..


Dagens köp till Ellah.

1 Pyjamas och 1 Klänning blev det.

1 lilabody 1par ballongbyxor och 1 Muminbody.

2 par hängslebyxor. Köpta på Cubus. Dom hade 50% på nästan alla babykläder i Marieberg.

1 Kofta och 1 rosabody.

Om ni undrar vart alla kläder är köpta, så är det bara att fråga.

LÅÅÅÅNGT inlägg med MÅNGA bilder.

Har haft 2 underbara dagar med julfirande! HAHA och inte är det över en. Idag kl 14 ska vi fira jul med mammas släkt och imorgon med Kims släkt. STOR familj man har :) <3

Julfirandet hemma hos min Mamma dagen innan Julafton var underbar. Vi åt gott och spelade lite frågequiz. Ellah fick en MASSA paket som hon bara älskade att öppna :) Hon tyckte att alla paket var lika spännande. Så liten men endå så intresserad av att öppna. Trodde hon bara skulle vara intresserad av pappret och snöret, men inte. Så fort hon öppnat ett paket, sträkte hon sig efter ett nytt! Mammas lilla tomtenisse <3
Även Mammsen fick en massa paket :) Tack!!

Julafton började med paket öppning i sängen med Ellah och Kim. MYS! Kim sov här natten till julafton. Han ville vakna upp tillsammans med sin dotter.. Vem vill inte det? :)
Både jag och Kim fick en massa paket av Ellah.. Duktig våran dotter är som shoppat så till oss :) Tack lilla Loppan!
Efter lite familjemys i sängen satte vi på oss finkläderna och åkte hem till Kims Mamma där det väntades frukost!
Vi blev kvar där några timmar, sen var det dags att åka vidare ut tilll Leken. Vi började i Pappas sommarstuga där vi åt lunch och kollade på Kalle Anka.. Direkt efter Kalle Anka gick vi ner till Farmors hus där hela släkten väntade. Det bästa med julen är att få vara med sina nära och kära.. Älskar det verkligen! <3
Under eftermiddagen och kvällen blev det en hel del mat, mys, kul och Paket. Har aldrig sett någon som fått så mycket paket som Ellah fick igår av tomten. Men Ellah njöt. Men efter ett tag var det bara jobbigt att följa med fram till tomten, så Mammsen fick hämta paketen själv. Efter att alla paket lämnats ut och dom öppnats så hade det gått flera timmar. Så blir det med stor släkt :) Vi var hemma runt 1 tiden inatt.
Ska lägga in efter morgon dagen en bild på Ellahs ALLA paket..
Fick en chock igår av min bror. Hans julklapp till MIG, ELLAH och KIM var en resa till THAILAND. Fattar ni? Min bror köpte en Thailandsresa till oss med hotel och hela skiten. Så den 8 onde Mars åker vi. Tack min älskade lillebror!

Nej nu ska jag göra iordning mig och Ellah så ska vi snart åka på ett till julfirande. Men idag blir det iallefall ett firande utan tomte och paket. Idag blir det en massa mat och lekar med kära släkten.

Bilder från kvällen INNAN julafton!

Lilla tomtenissen hemma framför våran gran.


Många intressanta paket.

Far och dotter hemma hos Mormor för att fira jul :)

Sötaste tomtenissen.


I knät på Anders (Mammas man)

Mys med Mormor.

Morbror Kiffe och jag. <3

Ellah får paket. HAha snyggt att ha en munktröja över finkläderna. Men jag frös så mycket.

Kul att öppna paket.


Leker med sina nya leksaker.


Pappa Kim var mycket nöjd över sin Ösk bok.

Efter en mycket intensiv kväll sover man sött i Morbrors famn.

Här kommer bilder från Julafton!

Tomten har lämnat paket i julstrumpan.

Vad kan det vara?

Åhh några bitleksaker.

Hjälper Pappa att öppna hans paket.


Nu är vi hemma hos Kims Mamma för att äta frukost!

Faster Moa och Jag.

Anders (Kims styvpappa) och jag.



Farmormys <3
Nu åker vi vidare ut till Pappas sommarstuga.

Haha vad gör dom??

Vad gjorde Nille kvällen innan, om han är så här trött?

Hjälper Nille att öppna paket.

Nu går vi ner till Farmors hus där släkten är samlad.

Ellah med Mammas kusin Robin 2 månader äldre.

Min farmor i köket som vanligt. :)

Min Kusin , Kusin och Faster.

Släkten.

Nu kommer tomten.

Ellah hämtar paket.


Myser och kollar på tomten.

Min bror och Kusin Basse.



Min kusin Denniz.

Kusin Robin.

Mina kusiner med tomten.

Kusinerna, min bror och Ellah.

Mammsen i knät på Tomten :)

Öppnar paket.


En fin fin tröja.

Fina kläder som Pappa Kim köpte i Barcelona.

Sent på kvällen och Ellah har fått på sig sin Pyjamas och leker lite med presentpapper.


Nu är det dras att dra vidare till nästa julfirande :)



4a julafton, men bara KalleAnka 1 dag.

Nu är granen klädd och alla julklappar inslagna :) Känns underbart!!
Eftermiddagen hemma hos Rebecka och lilla Charlie var mysig. Ellah verkar tycka mycket om Charlie. Hon skulle ligga och pilla på henne hela tiden. Haha Ellah har inte förstått det där med att vara försiktig en, så Charlie fick sig en och en annan smäll.  Men hon var lika nöjd för det :) Tur det!!!
Imorgon börjar firandet av julen. Iår kommer jag fira julafton 4 dagar.. HAHA vet. Men så blir det när föräldrarna är skilda och man har STOR släkt.
Imorgon kväll ska vi fira Jul hemma hos min Mamma. Det blir jag, Kim och Ellah tillsammans med min bror, Mamma, Anders och hans 2 barn. Vi ska äta gott, få julklappar av tomten och umgås :)
På Julafton ska det firas med pappa och hela släkten ute i Leken.
Juldagen firas med Mammas släkt.  Annandagen firas ute på landet hemma hos Kims Mamma..
Tror ni man rullar fram efter den här julen?? åhh JA!!


Ellah i sin fina nya overall!!

Pillar lite på Charlie..


Haha jag drog bort Ellah från Charlie. Och vips var hon där lika snabbt igen.. Ellahs Charlie :)

Prinsessorna <3


Nej nu ska jag kolla på Jul med Anna Anka.. Skrattar så när jag ser henne. Hon har sådana härliga åsikter om allt!

Aldrig som man planerat!

Jag och Rebecka ändrade tiden från 14 till 17. Bra tänkte jag, då hinner jag klä granen som jag påbörjat! Haha tror ni det blev så? Ellah var super trött så jag skulle lägga henne, och självklart somnade jag också. Nu nästan 3 timmar senare vaknar vi..  Hmm jag som skulle klä granen, nu blir det att fixa iordning sig och dra till Rebecka.. Men det var FÖR skönt att sova ett tag, och granen står ju faktiskt kvar :)  Så pyntas innan julafton SKA den iallefall göras. Antar att det blir ikväll.. Haha blir ALDRIG som man planerat när man är småbarnsförälder!
Men nu ska det iallefall bli trevligt att umgås lite.. Men först ska man ta sig dit i det iskalla -20 vädret.. Blää.
Men Ellah har det nog allt skönt i sin åkpåse! Mamma är avundsjuk på dig älskade dotter :)


Knäckbak!!

Här har det gjorts knäck på morgonen :) Ska bli gott att svulla i sig ikväll.. HAHA säger bara det, tur att det bara är jul en gång om året. Annars skulle jag rulla fram.
Ellah ligger här bevid på sin fårskinnsfäll och sover. Hon är för söt min dotter <3
Ska ta och hoppa in i duschen, sen ska jag försöka hinna klä granen innan jag ska vara hemma hos Rebecka kl 2.  Vi är dit bjudna på fika. Ska bli kul att träffa henne och lille Charlie :) Idag ska jag försöka fota också!!


Ellah har fått julklappar!

Brrrr vad kallt det är. Känns som minus grader här hemma. Får ta och tända lite ljus och ta på mig en filt, så man blir varm. Kanske en kopp varm choklad också? Mm skulle vara mumsigt!
Ellah ligger och sover sen några timmar tillbaka, så jag tänkte passa på att koppla av och kolla på någon film.
Idag har jag och Ellah vart uppe på föräkringskassan för att hämta lite papper. När vi endå var uppe på stan passade vi på att träffa Mormor (min mamma) som bjöd på lunch. Tack! <3
Sen hann vi lagom hem så kom Kim hit. Vi var hemma här i ungefär 1 timme innan det var dags att åka till Ellahs gudföräldrar Tommy och Rebecka. Dom hade tänt en massa ljus och bjöd på glögg med fika :). Var super mysigt!
Ellah fick en julklapp också! Tack tack <3
Ellah har även fått en tidig julklapp av sin Morfar och Karin idag också. Dom hade köpt en jättefin overall till Ellah. Och eftersom det ÄR så himla kallt så fick hon den lite tidigare. Det är en riktigt tjock och gosig overall (Didriksson). HAHA nu har hon fått både overoll och pulka av Morfar och Karin.  Bra med tidiga julklappar ibland! :)

Tror ni jag hann pynta granen idag då? Nej, såklart inte. Dagarna bara springer förbi. Hinner inte med hälften av vad jag tänkt. Men nu är granen iallefall uppsatt, så imorgon SKA den pyntas!!


Ellah vill gå hela tiden nu.. Kul! men jobbigt för Mammas rygg :)

Så fina fotbollsskor. Fått av Morbror Kiffe!


ACDC ROCKAR!! :D

Fotbollsproffs nästa? Jobbar på bredsidan. Ge mig en boll bara, så ska jag visa er!

Pappagos <3

Hoppas ni sover lika gott som mig :)

ÄLSKAR DIG KIM ELLAH JOLINE WESTLIN WICKMAN! MAMMAS ALLT!

Älskar dig Ellah!

Måste bara lägga in den här bilden innan jag lägger mig :)

Världens finaste Prinsessa. Mammas allt!

När det skulle borras hål i väggarna igår satte Mammsen på hörlurarna!
Det låter så mycket annars!

Är just nu väldigt lycklig!!

Känner mig just nu väldigt lycklig! Så med den här härliga känslan i kroppen tänkte jag avsluta kvällen med att gå och sova. God natt!

Äntligen KLAR, nu ska det mysas!

Underbart, nu är hela lägenheten städad och pyntad. Det är sååå himla fint här :) Nu slipper jag äntligen vakna upp på morgonen och se alla kartonger och oårning. Nu är allt fixat :)
Det har tagit exakt hela dagen att fixa är hemma.. Dum som jag är kom jag på att jag skulle möblera om också haha. Men det vart toppen bra!!!
Kim har tydligen jobbat hela dagen, men kom hit efter han slutat. Då tog vi en kvällspromenad med Ellah i Pulkan och handlade lite mat. Ellah var för söt när hon satt där i sin pulka :) Hon såg så himla nöjd ut! Det får bli en tur imorgon också!
Kvällen avslutades med tända ljus och lite julmat. Det blev köttbullar, prinskorv, potatis, julskinka och ägg. Kunde inte slutat bättre!
Hann tyvärr inte sätta upp granen innan det var dags för Ellah att gå och lägga sig.
Så det får bli att göra imorgon istället. Då ska jag även gå till föräkringskassan och sen på kvällen är vi hembjudna till Tommy och Rebecka (Ellahs gudföräldrar) på adventsfika.. MYS MYS!


Morgonmyser i soffan. Mammas ska precis tända fjärde ljuset i staken :)

Att åka pulka var skojsigt!

Är påväg för att inhandla lite julmat!


Handlat och är påväg hem. Ellah var mycket nöjd över att få ta hand om påsen :)




Fjärde och sista ljuset!

Igår fick jag dom sista klapparna köpta. Känns bra att allt är klart, och att jag nu kan lägga det tänkade åt sidan :) Hann packa upp dom sista kartongerna här hemma och möblera om lite. Nu är det bara att julpynta klart, slå in alla klappar och städa. Jag hann med så mycket igår eftersom Ellahs Morfar och Karin tog hand om Ellah. Det var tänkt att hon skulle sova hos dom också, så Mamma skulle få sovmorgon. Men det slutade med att jag fick åka och hämta hem henne. På kvällen när hon skulle sova var hon SÅ ledsen min lilla snutta. Bara grät och grät och ville inte ta någon flaska. Så Mammsen kom åkandes för att hämta hem min lilla guldklimp! Antar att det kommer gå bättre för henna att sova borta när jag slutat amma. Just nu somnar hon ofta vid mitt bröst, och så helt plötsligt är jag inte där. Hallå vart e mina tuttar att gosa med tänker hon väll? haha Och så blir hon oxtokig!

Nu sitter jag och Ellah och kollar på Bumbibjörnarna :) Eller det är nog mest jag som tittar och Ellah pysslar med någon leksak. Jag ska snart ta och äta frukost och tända det fjärde och sista ljuset i staken :) Snart är det julafton!!
Sen blir det att sätta igång och städa och slå in klapparna så vi kan ta upp Julgranen sen :) Åhh vad mysigt det kommer bli. Får se hur det går med granen. Antar att Ellah kommer vara där och dra ner allt hon får tag på från gåstolen.. Haha Hoppas inte!

Nu kurrar magen, dags för frukost!

Skruvat och skruvat.

Nu är det nog dags för mig att krypa till sängs. Jag har precis skruvat ihop Ellahs byrå. Öj öj vad duktig jag är. :)
Har idag hunnit skruva ihop en stor bokhylla, Ellahs byrå, vart på stan med pappa och bror för att köpa julklappar och bjudit Maria och Hebbe på finmiddag!!  Imorgon blir det en tur på stan med Kim, Maria och Hebbe för att köpa dom sista klapparna. Sen ska Ellah få ta en tur i sin Pulka, sen ska hon vara med Morfar och Karin så Mamma får lite egen tid. Då ska det städas och pysslas här hemma. Det ska vara ordning och reda för på Söndag ska jag klä granen med Ellah. Tradioner ska börjas i tid. :) Kommer nog ta några år innan hon förstår och kan uppskatta det!
Tråkigt att när man har lite egen tid så ska man städa. Men får bli att ta hand om sig och göra något roligt nästa gång jag får egen tid.. :)

Natti Natti!

Älskar dig Mammas Prinssesa!

Ingen tid till datorn!

Igår hade jag ingen tid att sitta vid datorn. Jag hade fullt upp hela dagen. Jag handlade julklappar och försökte fixa med saker här hemma. När jag var någerlunda klar, var jag så himla trött att jag och Ellah gick och lade oss.
Varför är det inte fler timmar på ett dygn? Skulle verkligen behöva det just nu. Jag vill hinna packa upp dom sista kartongerna, och det kan jag inte göra förens jag vart och köpt en byrå till Elllahs rum och en hylla till v-rummet. Kim har lovat mig i flera dagar att han ska hjälpa mig till Ikea. Men nu har han fått jobba hela veckan 4 på morgonen till 8a på kvällen. Så den tiden försvann. Men bra att han får jobba mycket :)
Sen vill jag också hinna julbaka, julpyssla och få upp granen köpa klart alla klappar och allt sånt. Hur ska man hinna det?? Men Pappa och Karin kanske skulle vara barnvakt åt Ellah ett tag på Lördag eller Söndag så Mamma får en hel dag med att fixa iordning här hemma utan att huliganen röjer överallt :) <3

Snart Kommer Anders (Mammas man) hit och ska borra hål, så jag kan sätta upp några hyllor!
Ikväll Kommer Maria och Hebbe hit på middag! Har en MASSA oxfile som jag inte hinner äta upp själv. Och dte är ju synd om det fina och goda köttet går till spillo..
Nej nu ropar huliganen på mig! BYE

Här kommer några bilder från igår!




Ellah har blivit så gosig och ska göra såhär så fort man ber om en puss :)

Här hjälper jag Mamma att öppna julkalendern.

Hmm vilken lucka ska vi öppna? :)

Ellah är som nöjdast när hon får stå själv.  Här kollar hon in tvn tror jag :)

Handla julklappar hela morgondagen <3

Nu sover äntligen min lilla huligan. Ellah tycker ALLT är så himla spännande nu förtiden, så hon har knappt tid att sova längre. Alltid något som finns att titta och roa sig med. Tillslut blir hon nästan för trött för att somna. Men hon somnade hyfsat fort i sin säng i sitt eget rum ikväll :) Hon vaknar nog runt 24-01 inatt och vill tutta lite. Då brukar jag låta henne ligga brevid mig och sova resten av natten. Orkar inte ta med henne, amma henne och sedan bära tillbaka henne. Ne då får hon ligga hos mig och mysa :) har säkrat sängen också, så nu ska det väll inte hända en till fall olycka! :)
Imorgon blir det att handla julklappar. Åhh så mysigt! :)Mina pengar kommer inte förens på Fredag, men har fått låna pengar av Kim så länge. Bra det! Eftersom jag nog inte kommer ha tid att handla i helgen. Haha som straff skulle jag få handla hans julklappar också. Det gör inte mig nått, tycker bara det är kul! :)

Ne nu ska jag kolla klart på filmen. Perfect men!! Finns en sådan på riktigt??
Nu får jag se till att börja ta massa foton igen, så jag kan pryda min underbara blogg med. hihi

Huua vad kallt det är!

Säger bara det! Det är tur att man har en barnvagn att hålla i nu när det är så halt ute. Min och Ellahs tur till stan förut höll på att sluta illa både 1 och 2 gånger. Det är verkligen snorhalt ute, och hade jag inte haft vagnen att hålla i skulle jag slagit en rejäl vurpa. Folk hade säkert fått sig ett gått skratt, men tror nog det hade gjort sjukt ont. Hörde precis på nyheterna att Örebro har fått in 26 fall med benbrott idag pågrund av vädret. Det är inte lite det.. Läkarna har nog en hel del att göra just nu!!!
Det är så man blir lite smått avundsjuk på Ellah. Hon låg i vagnen och hade det hur skönt som helst. Medans mamma höll på att frysa ihjäl!! Huua..

Blev en pulka köpt på stan. Ellah skulle fått det i julklapp av Pappa och Karin. Men Karin ringde mig imorrse och sa att hon skickar pengar till mig så får Ellah en förtidig julklapp. För vem vet när snön tänkt försvinna. Så imorgon ska vi ta en promenad i Pulkan :)

HAha vill ni veta en rolig sak. Ösk har en butik där man kan köpa supporterkläder som Tex tröjor och annat. Ellah har en Nalle, Napp, Haklapp och Nappflaska där ifrån. Och varje gång jag gått till butiken har jag sagt att jag tycker dom har dåligt med utbud för bebisar. Jag berättade att tex Aik, Hammarby, Göteborg, Elfsborg och andra sportklubbar har MASSOR att välja på till en liten bebis. Nu när vi är med i toppen och strider tycker jag iallefall det ska finnas en Ösk body.. Mycket bra ide, vi ska se vad vi kan göra har dom alltid svarat med..
Vad tror ni inte jag hittar idag i Ösk butiken?? HAHA jo en Ösk body!! Så gå ut och köp en underbart fin body till era bebisar och tänk på mig!! ;)


nej nu ska jag äta middag! Idag har jag gjort klyftpotatias, smörstekta champinjoner, sås  och Oxfile haha Ingen vanlig Onsdagsmiddag kanske. Men det är ju lilllördag :)

Vill ha pengar.

Ellahs 6 månaderskontroll igår gick jättebra. Läkarn tyckte hon var duktig och väldigt stadig. Det är hon ju också :) Jag hade dock fel på vikten. Hon vägde 7.5 kg och var 66.5 cm lång. Inte 8 kg som jag trodde, men man kan ju inte alltid ha rätt :)

Igår kväll var jag helt slut, så vid halv 9 tog jag med mig Ellah och gick och la mig sängen. När klockan slog 9 sov nog både ja och Ellah. Vi vaknade kl halv 10 imorrse av att Kim kom hit på sin rast med färskt bröd :)
Ellah har dock vaknat ett x antal gånger inatt och vart ledsen. Så man är inte speciellt utvilad idag endå :(
Nu har vi precis avnjutit en god frukost, och Kim åkte precis tillbaka tll sitt jobb.
Hmm vad ska jag och Ellah ta och göra idag? Hade jag haft pengar hade jag gått upp på stan och köpt julklappar. MEn nu får man ta och hitta på något annat istället. Hoppas på att mina pengar kommer snart..

HAHA Ellah är för underbar när hon röjer sig fram i sin gåstol. Hon älskar att komma åt allt hon inte får ta i. Man får kolla upp henne som en hök..


Mitt fina pepparkakshus..

Nu ska vi strax ta och gå ut i vintervädret för att bege oss till Vårdcentralen. Mysigt med så mycket snö :)
Jag är mindre glad på min lilla huligan. Hon får vekligen tag i allt hon inte ska ha tag i nu. Jag som hade lagt ner så mycket jobb, och jag som ville ha det lite julmysigt. Vad hände? Jo hon fick tag på mitt fina pepparkakshus och drar ner i baken. Säger ju det, Ellah har blivit en huligan :) Mammas huligan!


SÅhär ser det nu ut.


Nej nu ska vi ner i tvättstugan och byta tvätt sen måste vi faktiskt börja gå..


Ellah röjer för fullt!

I söndags kväll blev det en sväng hem till Pappa. Vi bakade pepparkakor och drack glögg. Jag där emot drack inget, för det var alkohol i glöggen och då gillar jag det inte. HAHA ska vara saftglögg för min del :) Smakar inget glögg med alkhol i tycker jag, bara en massa sprit. Och det är inte juligt haha..

Igår så fixade jag lite här hemma. Ni vet där där som man gör varje dag plockar undan , lagar mat och diskar.
På kvällen åkte vi hem till min Mamma där det julbakades. Vi gjorde pepparkakshus, knäck och kola. MUMS MUMS! Åhh så mysigt med jul!!

Just nu sitter jag morgontrött i soffan medans min huligan till dotter kör för fullt i sin gåstol och drar i ALLT hon får tag på. Idag ska här tvättas och pysslas. Ska ta fram resten av alla mina tomtar också :)
Vid 14 ska vi ta oss till Karla vårdcentral där Ellah ska på sin 6 månaders kontroll. Ska bli kul att se hur lång hon blivit och vad hon väger. Tror nämligen hon väger en del nu. Mammas älskling har blivit en liten knubbis. Jag gissar på att hon väger över 8 kg nu. Får se om jag har rätt :)
Ser ni? vad mycket snö det är ute. Jag älskart! Hoppas den ligger kvar hela julen.  Synd att jag inte hunnit skaffa en pulka till Ellah, då hade vi tagit en promenad med den idag.

Haha ne nu måste jag gå och ta Ellah, hon röjer för fullt!


Haha mitt fina hus.


Lek med Mormor.


Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Tröja från Åhlens.
Leviskjol från Thailand.
Strumpbyxor från Ullared.
Strumpor från HM.


Lång promenad med galna ankor.

Nu sitter man här frusen i soffan efter att ha vart ute på en lång promenad.
En så länge har den här dagen vart super mysig. Jag, Kim och Ellah har vart ute och gått, vi matade ankor, gungade och var på julmarknad i Wadköping.  Det var en populär upplevelse att gunga tyckte Ellah. HAHA hon skrattade hela tiden.
Efter att ha vi vart ute i några timmar var vi helt sönderfrysna, så vi gled in på Hälls och tog en varm kopp med Chai latte. Mumma! Ellah fick i sig lite Päron-Banan yougurt. Det gillar hon. Mums mums.


Får se om det blir något peparkaksbak ikväll hos min Pappa. Beror på hur länge hans jobb drar ut på tiden. Han jobbar på Örebrotravet och det är tydligen någon stor tävlingdag där idag.
Blir det inget bak ska jag iväg till gymnastikhallen och kolla på en gymnastikuppvisning.. Kul det med :)


Ellah kollar in alla ankor. Det var spännande :) (inte jag i bakrunden)

Gungpremiär!! :)


Sankta Lucia..

Nu har jag precis tänt det tredje ljuset i staken :) Åhh nu är det inte långt kvar till julafton. Men tiden fram till julafton, men julstök, bak och pyntning är nästan bättre en själva julafton. Själva julafton tar slut så fort tycker jag, och då är allt det där julmysiga redan över.
Vad är det för en dag idag?? Jo Lucia. HiHi och min lilla prinssesa springer runt i sin gåstol och `sjunger` Luciasånger för mig :) Jag vill tro att det hon gör är att sjunga :) Låter så underbart. Joller joller och mer joller. Mammas prinsessa!

Nu ska här ätas frukost och mysa med Ellah tillsammans med dom tända ljusen och bara njuta av att man har varandra <3
Att en så liten männikska kan skapa så MYCKET kärlek.
JAg älskar dig Ellah.


HAHA kolla in Ellah som precis sprungit fram till tvn. Blir många gånger om dagarna man får ta bort henne därifrån. För inte vill man att Ellah ska få fyrkantiga ögon HIHI. VAr det inte så ens föräldrarna sa om man tittade på tv?

Ellahs outfit 2 !

Kvällens outfit!

Klänning från Lindex.
Bolero från Kappahl.
Strumpbyxor från Ullared.
Lackskor från HM.


Ellahs outfit 1 !

Dagens outfit!

Tröja från Intersport.
Byxor från Intersport.
Strumpor från Lindex.


Världens finaste prinsessa!

Ellah vart så himla fin i sina kläder hon hade ikväll. Hon såg ut som en liten prinsessa. Mammas Prinsessa :)
När vi var påväg hem från stan tidigare idag så började det snöa. Underbart vill ha MER snö. Men det blir väll ingen vit vinter iår heller skulle jag tro. Men jag HOPPAS!! För snö ska det vara i jul. Eller vad säger ni?

Kvällen ute på Lanna golfbana med en STOR julbuffe blev succe. Kims Farmor, Farfar, Fastrar, Farbröder och kusiner är så lätta att prata och umgås med. Det gillas, eftersom man sällan träffar dom. Vi hade iallefall en underbar kväll. Ellah höll lådan för HELA resturangen. Haha folk bara skrattade åt henne. Hon vet verkligen hur hon ska charma folk. Så fort någon bara säger Hej till henne så lägger hon av största leendet :)

Här kommer det en massa bilder från dagen och kvällen.


Påväg upp på stan.

Glada tösen <3

Försökte oss på burk mat idag igen. Men som ni kan se så är det ingen höjdare tycker Ellah.

All mat hon fick i mun, spottades snabbt ut igen.

Efter ett X antal försök fick vi slänga maten och göra iordning gröt istället. Och det åt hon faktiskt idag. En hel portion, sen vart det blåbärspure till efterrätt. HAhA sen fick det bli ett bad. För ussh så hon såg ut. Mat ÖVERALLT!

Haha Hot Mama. Fixad och klar inför julbordet.

Ellah och Pappa Kim.

Kims Farmor och Farfar. Tack för Julbordet :)

Kims minsta kusin Fabian och Ellah `pratar` med varandra. Fabians storebror försöker charma Ellah.

Kims kusin Anton och Ellah gosar med varandra <3

Myser med Gammelfarmor.

Mammamys..

Älskar dig min lilla Prinssesa <3

Pappamys.

Ellah börjar bli en tröttis.

Imorgon blir det förmodligen Julmarknad i Wadköping med Ellah och Kim. På kvällen blir det kanske pepparkaks bak hemma hos min Pappa. HOPPAS :)


Ellah känns bättre..

Har haft en underbar natt. Ellah har sovit nästan hela natten, bara vaknat för att äta. Nu springer hon runt för fullt i sin gåstol och är världens gladaste. Tror min lilla prinsessa är på bättringsvägen :) Hon är fortfarande jätteförskyld, men tror febern är borta. Och det gillas av Mamma Therese :)
Hade tvätttid imorrse, men den sov jag och Ellah bort. Hade verkligen behövt tvätta, men får bli att boka en ny tid och hoppas på att det finns en tid så fort som möjligt.

Min mobil är helt död, den dog igår kväll. Inte har jag hittat laddaren heller. Så om någon försöker få tag på mig så går det ej på tele. Försök med msn eller facebook.
Ne om jag ska ta och plocka undan från igår kväll och sen bege mig upp på stan ett tag. Behöver köpa mig ett par strumpbyxor till ikväll då vi ska på julbord. Ellah kommer bli SÅ fin i sin klänning, bolero och sina fina lackskor. Tar kort ikväll och sen får ni se på världens sötaste prinsessa!! <3

Bilder från igår..





Kärlek mellan Pappa och dotter <3

Igår eftermiddag skulle jag försöka byta en lampa i taket. Och vad tror ni händer? Jag ramlar! AJ AJ vad ont jag fick i benet. Och så här såg dte ut igår kväll..

Syns tydligt vart jag skrapade i benet. Ser lite roligt ute med ett avlångt blåmärke, men det känns mindre roligt kan jag tala om ;/
Men det kunde ju blivit värre så man får väll vara glad för det lilla som hände.

Tacos och Idol med en sjuk Ellah.

Uj uj nu har jag och Kim fixat och trixat exakt hela dagen i lägenheten. Nu ser det iallefall hyfsat ut :) Det tar fasiken längre tid en vad man tror att packa upp och göra fint. Det blir inte bättre av att Ellah har fått feber och är gnälligare en gnällast om man inte bär runt på henne. Mammas lilla tös. Du får ta och bli frisk nu, så vi får tillbaka våran glada och nöjda tjej :)
Nu blir det snart Tacos och Idol med Vidar, Emma och KIm. Haha Kim ville vara med oss ikväll, det är nämligen hans kompisar också och han hade endå inget bättre för sig.. Mig gör det inget. Tycker bara det är kul :)

Har inte tid just nu, men ska lägga upp lite mysiga bilder på Ellah och Kim senare..

Min lilla huligan...

Min huligan till dotter har hållt sin stackars Mamma vaken i stort sett HELA natten.. Så idag är man ingen pigg människa inte. Ellah däremot är pigg och springer runt i sin gåstol och ska ta ALLT som hon ser och får tag på. Gud vad snabbt det går. Idag är hon 6 Månader gammal. Känns som om hon nyss låg i min mage.
Det händer verkligen saker VARJE dag med Ellah nu, det är så himla kul att se. Hon lär sig något nytt varje vecka :)
Ne om jag inte ska ta och sätta igång och göra fint här hemma? Får ju besök ikväll och då vill jag ha hunnit fått ordning! Kim kom precis hit, haha Ellah blir så glad när han kommer. Hon skiner upp som en liten sol!


Svar på frågor.

Vad tråkiga folk är.. Är det så att alla ni 50-100 som läser min blogg dagligen inte har 1 enda fråga till mig?? Vet ni verkligen allt ni vill veta om mig och Ellah. TRÅKIGA läsare!! HAHA
MEn jag fick iallefall några frågor, och dom ska jag nu svara på :)

Läste i ett gammalt inlägg om att du fått godkänt att starta en egen förskola. Hur blir det med det??
Just nu ligger det lite på is sen Ellah föddes. Men det är fortfarande min dröm att starta en egen förskola. Tyvärr är det VÄLDIGT svårt att få tag i någon lokal att ha dagiset i, kommunen har väldigt dåligt med sådana utrymmen :( Jag har till december nästa år på mig att hitta en lokal. Hinner jag inte få tag på någon bra lokal så måste jag ansöka igen.

Hejsan. Ställde en fråga tidigare när du lagt upp en gammal bild på dig och Kim, men fick inget svar. Här kommer det igen:
Fin bild. Den ser ut att vara några år. Ni var ett par rätt länge eller? Jobbigt att du ska behöva va så ledsen och frustrerad. Hoppas du börjar sova bättre på nätterna snart. Är det Ellah eller tankar som håller dig vaken? Styrkekramar till dig!"
Tack :) Vi hade vart  ett par i nästan 2 år när det tog slut. Men vi har vart vänner sen vi var 14 :)Jag hade det jättetufft en tid. Jag mådde verkligen skit. Kim var ju mitt allt och jag blev helt ställd när det tog slut. Just nu mår jag MYCKET bättre. Jag och Kim ses en hel del. Inte bara för Ellahs skull utanför att vi trivs i varandras sällskap. Förr hade det bara kännts konstigt. Men det känns faktiskt riktigt bra. Vi vet var vi har varandra :)
Och jag tycker det känns jätteskönt att kunna umgås tillsammans som en familj även fast det är slut mellan oss. Tror det är bra för oss alla 3 att det fungerar så bra. Ellah är värd 2 föräldrar som kommer bra överens och kan umgås och göra saker utan en massa tjafs.. Bara framtiden kan utvisa hur det blir. Antingen förblir vi vänner eller så blir det vi igen. Bara gud som vet ;)
Hur det en blir så känns det bra!!!
Att jag sov/sover dåligt var att jag hade sjukt mycket tankar som snurrade i huvudet. Självklart var Ellah en stor del att jag sov dåligt. HAHA men vilken småbarnsförälder gör inte det??
Nu när jag mår ganska så bra och försöker att inte stressa över saker och ting så sover jag mycket bättre. Ellah har också fått in bättre sovrutiner. Tack och lov! :) Men nu några nätter har hon vart ledsen. Hon har vaknat många gånger och bara skrikit och skrikit, och det tar ett tag innan man får henne att lugna ner sig. Vet inte varför hon gör så just nu. Kanske en period dom har?? Och så är det ju tänder på G också.. Så snart sover jag nog bra igen!!! Oj Oj vad långt svar du fick Anna. Hoppas du blir nöjd :)

Tack för alla frågor. HAHA 2 styckna. snåla ni är!!


Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Sparkdräkt från SMATTING.SE
Strumbyxor från ULLARED.



Kan verkligen rekommendera att köpa kläder ifrån Smatting.se
Där finns det massor av fina kläder, alla märken är ifrån Danmark.
ALLA kläder är miljövänliga och många utav kläderna är faktiskt gjorda av petflaskor.
Jag köpte flera utav kläderna när hon som har småtting.se hade klädparty.
Rekommenderar det starkt :) Någon som är sugen på klädparty med FINA kläder med danska märken bara hojta till :)


Gosiga Ellah ska pussas.

Vart en Chai Latte och krämbulle på Hälls idag. För gott med Chai latte.!! Var trevligt att få umgås med Rebecka och hennes lilla Charlie :)
Lilla Charlie blev 2 månader gammal idag, och Ellah blir 6 månader imorrn. Så det skiljer nästan exakt 4 månader mellan dom. Framtida bästa kompisar kanske? haha
Efter fikat vart det en tur ut till Mariebergsköpcentrum, Kim ville följa med som sällskap. Det tackar man för :)
Jag köpte en klänning till mig som jag ska ha på Julafton och nu på Lördag då jag blivit bjuden på Julbord av Kims farmor Gullan. Hon hade vunnit pengar på Postkodsmiljonärerna och ville nu bjuda alla sina barn och barnbarn och respektive på Julbord. Hon vet om att jag och Kim inte är tillsammans längre, men hon skulle bli så glad om jag också ville komma. Och självklart vill man göra det :) Då får dom träffa Ellah också. Det händer väldigt sällan tyvärr.. Det blev en fin bolero köpt till Ellah också, en som hon ska ha över sin fina klänning på julafton :)

Imorgon SKA jag fixa det sista i lägenheten. För på kvällen får jag sällskap av Vidar och Emma. Vi ska äta mat och kolla på Idol finalen :)
Mysigt värre!!

Åhh vad jag älskar min lilla Ellah. Hon har blivit så gosig. Ska ligga och trycka ansiktet tätt, tätt intill mitt ansikte. Många blöta  pussar får man allt <3

Två små trötta i soffan..


Ellah min busunge..

Ikväll hade vi avslutingen med gymnastiken. Skönt att få lite jullov nu både för oss tränare och gymnaster. :)
Några av gymnasterna hade köpt presenter. Jag fick en STOR låda med Toffifee (älskar det) och en jättefin julgrupp och en chokladtomte. Tack älskade gymnaster <3

Ellah ligger just nu i sängen och sover för fulla muggar. :)
Nu några dagar har jag försökt att ge Ellah vällling. Det går ju sådär kan man säga. Hon spottar bara ut den och verkar verkligen inte gilla det :( Hmm jag ammar fortfarande, men känner att hon behöver mer en bara min mjölk. Några tips på vad man ska ge istället för välling? Vet att när jag var liten så HATADE jag välling. Jag fick äta gröt på kvällarna istället. Försöker ge Ellah gröt också, haha men det går sådär med det också.
Både, välling, gröt och matpurer går kanske 2-4 skedar sen spottar hon bara ut resten. Fruktpure och yougurt älskar hon. Men det kan hon ju inte precis leva på. När jag slutar amma, vad ska hon då äta om hon inte tycke om varken gröt eller mat??
Bara mammas tuttar som verkar duga.. Men dom vill jag snart ha tillbaka :)

Nu ska jag ta och kolla på Oskyldigt dömd på datorn hade jag tänkt. Några Toffifee glider nog er också skulle jag tro hihi..
Imorgon blir det en stund på stan. Ska inhandla en kofta som Ellah ska ha över sen julklänning och ska även titta om jag hittar något till mig själv. En fika med Rebecka ska hinnas med också :)

Här kommer lite bilder från veckan.

Badgrodan i fullfart.

Haha skvätt ner HELA ansiktet.



Både Mamma och dotter är nybadade <3

<3

Tröttis myser i soffan.

Myser...

Kvällsmys med Pappsen.

Puss på dig älskade dotter <3

Linslusen..

Morgonmys... Ellah somnade för en liten stund.. MYS!

haha tog tydligen inte lång tid innan jag också somnade.

Ellah älskar nu mera att stå längst soffkanten. Höjdounkten på dagen :)

Min lilla gris unge :) Mammas hjärta!


Titta så duktig jag är...


Det är så himla kul att se att Ellah är SÅ himla medveten om kameran nu. Så fort jag tar fram den så tittar hon in i kameran och lägger OFTAST av ett stort leende.. Haha så liten men endå förstår Så mycket!! Love you Ellah!


Gnäll Ellah.

Dagen blev inte riktigt som planerat (när blir den det?). Jag hade tänkt packa upp allt som är kvar och fixa mysigt här hemma. Men istället har jag fått gjort allt möjligt för att inte Ellah ska vara gnällig. Så fort jag lagt henne ner för att leka så har det funkat i kanske 10 min, sen vill hon bara vara med Mammsen :) Är väll jobbigt att vara förskyld och att det kliar så i munnen. Min lilla Prinsessa <3
Kim var snäll och kom hit och skulle hjälpa mig att packa upp några kartonger. Haha men det slutade illa. Första kartongen han packade upp så skar han sig på ett glas. Kan säga att han blödde igenom både 1, 2 och 3 plåster. Till slut fick jag sätta på ett bandage för att det skulle sluta blöda. Efter den lilla incedenten fick jag torka bort blod både från vägg och golv. Haha Kim man ska inte skaka runt på en skadad hand. Kom ihåg det nästa gång!

Nu har jag precis lagt min lilla prinsessa. HOPPAS hon sover för natten. Men misstänker att hon vaknar om några timmar för att vara vaken ett tag och sedan somna om.
Nu ska jag passa på och vila upp mig och mysa i soffan. Här ska det ätas julskinka och drickas julmyst! MYS MYS.
Just det ska ta och skicka iväg julkorten också. Är det inte dags att man gör det snart??



VÅGA FRÅGA!

Vart inspererad av ett inlägg som min kusin hade på sin blogg. Så nu ska jag härmas och lägga upp en liknande.

Våga fråga mig vad ni vill. Något ni kanske vill veta om mig eller Ellah? Något ni funderar över?
Just nu i detta inlägg får man ställa frågor och jag kommer senare att lägga upp ett inlägg med frågorna tillsammans med mina svar.
Så gott folk, fråga på.....


Sjuk eller tänder påväg?

Hade tänkt gå och lägga mig strax. Men är faktiskt inte så himla trött. Somnade förut tillsammans med Ellah. Haha så kan det bli ibland. Borde stannat uppe och packat upp medans hon sov, men gud så skönt det var med lite middags sömn.
Skulle ha åkt iväg och tränat mina gymnaster nu ikväll, men så blev det inte. :(
Efter att Ellah vaknat upp efter sin middagslur var hon gnällig och kändes lite varm, och hon var hur snorig som helst. Och självklart måste man då skita i att åka till träningen. Vill ju inte släpa med en (kanske sjuk) trött liten flicka. Bäst om hon får vara hemma och gosa med Mammsen :)   Hoppas att hon inte är påväg att bli sjuk, tror faktiskt att det är pågrund av tänderna som hon är snuvig och hängig (HOPPAS). Hon tuggar för fullt på sina stackars händer.
Vi har avslutning med gymnastiken på Onsdag. Jag ÄLSKAR verkligen gymnastiken och att träna mina tjejer, men jag måste säga att det ska bli SÅ skönt med uppehåll ett tag. Bara veta att man inte behöver åka till träningen. Kunna vara hemma och leka, baka och göra vad som helst utan att vara uppbokad 3 dagar i veckan..
Tror alla mina gymnaster också tycker det ska bli skönt att få lite ledigt och att slippa sina tjatiga tränare hihi <3


Letade rätt på min adventsljusstake igår, så då tände vi det andra ljuset och myste i soffan.
Min nya fondtapet i bakrunden, visst fin?? :)

Min nya sjärna lyser upp i fönstret. :)

När jag kommit iordning i lyan tänkte jag ta lite bilder och lägga upp! Så ni får se hur jag och Ellah har det! :)



Ingen bra natt för oss!

Idag är jag en MYCKET trött Mamma. Min natt har vart en mardröm :( Gick och lade mig direkt efter filmen igår, det var väll vid 23:30 tiden. Hann ligga i sängen i kanske en timme innan Ellah vaknade och ville ha lite Tutte. Haha tror hon känner på sig när ja kommer in i sovrummet, för det brukar inte ta så lång tid tills hon vaknar och vill ligga brevid mig och gosa.
Jag och Ellah somnade snabbt om efter att jag var uppe och hämtade henne och hon fått tuttat lite.
Vi hann sova någon timme innan jag vaknade (trodde det var en mardröm) men inte då. Där på golvet låg Ellah och skrek i högans sky. Hon hade ramlat ner. Ussh vad det lätt när hon for ner i golvet. Hur kunde det här ske? :(
Tog upp henne i famnen och efter bara en halvminut slutade hon skrika och somnade om.
Efter den här lilla turen ner på golvet så kunde jag inte sova. Jag låg vaken resten av natten i oro om att det kanske skulle hända igen.
Ni som undrar varför Ellah inte sover i sin säng kan jag bara säga. Hon sover i sin säng ett bra tag på kvällen. Men så fort jag kommer in i sovrummet så vaknar hon och vill ligga brevid mig. När hon somnat om lägger jag henne i sin säng, men hon vaknar snabbt och kan inte somna om. Därför får hon ligga hos mig. För där sover hon hela natten, bara vaknar och vill ha mat. Har väl gjort så för både min och Ellahs skull för att vi ska få någon sömn.
Men nu får jag väll springa upp hundra gånger per natt och lägga henne i sin säng. För jag vill INTE vakna upp på det här sättet igen :(

Idag så verkar Ellah må jättebra som tur är :) Tror inte det vart en så farlig smäll, hon vart mest rädd.
Nu ligger hon och leker för fullt min lilla prinsessa :)
Jag ska ta och hämta mig lite frukost, sen blir det att fortsätta att fixa här hemma!!

Lite julmys i all stress!

Har nästan hunnit klart att möblera och fixa iordning i mitt sovrum, vardagsrummet och i köket.
Bara Ellahs rum kvar. Hittade kartongen med julsaker, så nu har jag det julmysigt :)
Var och köpte lite hyacinter och julsjärnor förut, så nu doftar det ljuvligt i lägenheten!!!
Ellah sover sen nån timme tillbaka, så nu hade jag tänkt spendera någon timme framför tvn innan jag somnar av all trötthet.

Har hittat min julkalender och aventsljusstake. Så idag har jag öppnat luckor och tänt det andra ljuset. Lite mys ska man hinna med i all upppackning!

Har internet här i nya lyan nu, så nu blir det mer bloggande igen :)

Sov gott!

Många dagars inlägg!

Har haft sjukt mycket att göra, så har haft noll tid att blogga.

Fredag: Jag flyttade HELA dagen. Det tog sjukt lång tid, då vi blev färre som hjälpte till en vad vi trodde.
Tack Kim, Hebbe, och Pappa för bärhjälpen :) Och tack Karin för att du tog en heldag på stan med Ellah. Antar att du hade det ganska så mysigt? :)
På kvällen åkte jag Kim och Ellah förbi Maria och Hebbe en sväng. Vi åt mat och sen la vi oss i soffan och flöt ut som en tallrik fil. Satan vad slut man var i kroppen.! Natten spenderades hemma hos Kim. Kanske var det sista natten här? Innan jag och Ellah skulle sova i våran nya lägenhet! :) Hoppas!

Lördag: Hoppade upp tidigt för att göra iordning mig och Ellah och hänga på låset in till Rusta. Var där 10 min innan dom öppnade, så jag och Ellah fick vänta ett tag :) När dom öppnade var det snabbt in och köpa fondtapeter och sen åkte vi och lämnade dom i min nya lägenhet. Där stod Anki en målare och var i full gång med att tapetsera.. Åhh längtade så tills det skulle bli klart!!
Efter att ha lämnat tapeterna var det snabbt hem till Kim för att lämna av Ellah. Jag fortsatte bort mot Idrottshuset där jag spenderade HELA dagen. Vi hade våran årliga gymnastikuppvisning. Mina tjejer körde jättebra. Är super nöjd över dom :)
När kl blev 18 var jag äntligen hemma hos Kim igen. Mer slut i kroppen en någonsin. Hämtade Ellah och vi åkte hem till våran nya lya.
Åhh vad fint det blivit i vardagsrummet. Tapeterna var super fina. Åhh jag vart så nöjd. Var bara att sätta igång och dammsuga och skura golv efter allt slipdamm..
Jag möblerade lite och packade upp. Ellah somnade vid 21, då fortsatte jag ett tag till. Sen insåg jag att någon säng skulle jag inte hinna sätta upp. Så vid 23 tiden åkte vi hem till Kim för att låna en säng och sova i :)

Söndag: Sitter här i soffan ganska så nyvaken och har ätit frukost. Jag och Ellah ska strax åka till våran nya lägenhet :) Idag ska det möbleras och packas upp för fulla muggar! Har lite ärenden att uträtta först. Ska tex lämna tillbaka en tapet som vi inte behövde använda.  Nu ska jag borsta tänder och sen åka :)

 

Tyvärr blir det lite få bilder och inlägg dom närmaste dagarna skulle jag tro. Har MASSOR att göra!

Kom gärna förbi Trumpetaregatan  och hälsa på mig och Ellah i våran FINA lägenhet :)


Ellahs outfit!

Dagens outfit!


Body från CUBUS.

Byxor från SMATTING.SE

Strumpor från LINDEX.


Idag går flyttlasset!

Kommer inte ha någon tid att sitta här och blogga idag. Nu ska jag ta mig till min lägenhet och så börjar flytten. Blir att flytta hela dagen skulle jag tro. Kim, Hebbe, min bror, Pappa och Karin hjälper mig idag :)
Nej nu måste jag skynda mig.. MYCKET att stå i!!


Tryck på länken för att se film!

http://www.youtube.com/watch?v=za5pNK6tCg0
Film på lilla badgrodan!!

Lilla badgrodan!

Efter en mycket jobbig dag med mycket städ och plock sitter jag nu nyduschad framför tvn och tittar på Mammas pojkar! :) Inte bara jag som blev trött av den här dagen. Ellah fick ett bad och sen somnade hon på direkten. Haha så himla kul att se, Ellah ÄLSKAR verkligen att bada. Nu härjar hon runt som bara den i badkaret. Fram och tillbaka far hon, och plaskar som bara den. :)
Nej nu ska jag fortsätta mysa framför tvn, och sen ska jag ladda inför den stora flytten imorrn!!
Är det någon som inte har något för sig imorrn, får mer en gärna hjälpa till! :D



Lilla badflickan! <3


Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Body från Textilkompaniet.

Byxor från Textilkompaniet.

Strumpor från Ellos.


Mammas prinsessa <3


Känns som -20

Ussh vad kallt och kyligt det är i Kims lägenhet. Strax kommer det bli en o kallare, då jag och Ellah ska GÅ till min lägenhet. Ussh fryser ihjäl bara man tittar ut genom fönstret.
Hoppas verkligen att allt i lägenheten blir klart idag. Så man bara har flytten imorrn att tänka på.
Om jag hinner ska jag åka och handla tapeter ikväll :) Ska tapetsera om i vardagsrummet, där var det ända stället med fula tapeter. Mammas jobbarkompis som är målare har lovat att tapetsera åt mig. Blev en rejäl slant att betala för att hon skulle göra det. Men är nog värt det. Haha skulle nog inte se speciellt bra ut om det var jag som utfärdade jobbet?
Nej nu är det väll bäst att slita mig från datorn och bege mig ut i kylan. Ellah kommer ha det skönt nerbäddad i sin åkpåse. Ibland kan man bli riktigt avundsjuk på henne <3 Vad bra hon har det egentligen. Och inte alls medveten om det. :)

Rörigt värre!

Oj oj vad rörigt det var ikväll på gymnastik träningen. Vi håller på att träna inför vår årliga gymnastikuppvisning som är nu på lördag i Idrottshuset. Och eftersom vi bara tränat inför tävling så har vi nu bara haft 1 träning att träna till uppvisningen. Haha så det var minst sagt mycket som skulle kommas ihåg. Men det får bli som det blir :)

Nu är nästan allt färdig packat i min lägenhet. Bara 3 kartonger med porslin kvar. Så imorrn kommer jag ägna dagen åt att slänga skräp och STÄDA i lägenheten.. Ussh låter inte alls kul. Men kommer endå bli ganska skönt, då vet jag att flytten är nära :)
Nej nu ska jag ta och kolla på Oskyldigt dömd på datorn sen blir det att sussa för min del.  Ellah och Kim sover redan sen ett tag tillbaka.

Nej jag och Kim är inte tillsammans igen. Han är bara snäll och låter oss sova här tills jag flyttar in i min nya lägenhet :)

Några bilder från i förmiddags!

Mammas ögonsten!

Provar Pappas hoppgunga..

Ska ut i kylan.

Haha stackarn, kan knappt röra sig med alla kläder som måste på.





God natt på er gott folk!


Det ska vara Pappas säng tydligen!

Gud vad kallt det är idag! Man ville inte gå upp ur sängen, bara ligga kvar under täcket och mysa med Ellah :)
Men upp måste man ju, så nu sitter jag här framför datorn och Ellah leker på sin lekmatta.
Det är lite roligt Ellah har sovit jättebra 2 nätter irad. Igår somnade hon halv 9 och vaknade kvart över 8 imorrse, och då vaknade hon bara 3 gånger inatt för att vilja ligga och tutta lite. Hon verkar trivas att sova här hemma hos Pappsen. Haha ahh om jag sover här också, annars är det bara skrik.
Får hoppas att hennes bra nätter kommer fortsätta. Får bli att stoppa i henne en hel portion med gröt och en halvburk med fruktpure, det verkar göra succe :)
Nu ska jag ta och få i mig lite frukost, sen bada Ellah och sen ska vi ta och gå till våran gamla lägenhet och fortsätta packa. Hoppas att Kim slutar hyfsat tidigt idag så han kan ta Ellah ett tag idag. Lättare att fixa och trixa i lägenheten utan henne.
Mammas prinssesa!


Hittade den här gammla bilden på Ellah. Här är hon bara 3 dagar gammal.


Julkalender=SKIT!

Seriöst ska det kallas julkalender?? Vad är det för skit som dom sänder nu förtiden?. Nee ussh vad besviken jag är. Blir inte att följa någon julkalander här inte!!!
Både Kim och Ellah ligger och sussar för fullt, bara jag som sitter vaken. Jag kollar på Desperate housewives :)
Tänk om man kunde ha det så här varje dag? Vara en FAMILJ! Det skulle vara SÅ himla underbart! Ellah verkar må så bra när hon är med både sin Mamma och Pappa. Hon gosar, leker och skrattar hela tiden <3
Känns bra att jag och Kim kommer så bra överens. Det gör allting mycket lättare. Och vi båda LEVER för Ellah, hon är vårat allt! <3 Mammas och Pappas prinsessa!

Gott med lite kvällsgröt! Mammas monster :)

Imorgon blir det att gå till min lägenhet och packa igen, sen på kvällen är det träning.


Idag öppnar man första luckan!

Har precis kommit hem till Kim efter att ha spenderat HELA dagen i min lägenhet med att packa.. Ajaj min rygg gör såå ont :(
Inte så lätt att packa kartonger samtidigt som man ska roa Ellah hela tiden, men jag lyckas ganska bra tycker jag :) haha

Haha Ellah mitt i flytten. Sitter säkrast i sin säng.


Får leka med det som Mamma inte hunnit packa ner. Det går bra det med :)


Idag är det 1 december. Och det betyder att man ska öppna första luckan i sin julkalander :) Åhh jag vill öpnna luckan, men jag kan inte har packat ner min chokladkalender. Haha jag är som ett litet barn när det kommer till jul. Jag köper kalendrar, pyntar och bakar. I år ska jag till och med försöka följa julkalandern :) Första avsnittet börjar om en kvart ungefär. Hoppas den är bra. Men det vet man ju aldrig. Känns som om julkalendrarna bara blir sämre och sämre. Jag säger bara Sunes jul. Haha bästa julkalendern som gått.

Nej nu ska jag ta fram kvällsmat och sen kolla kalendern :)


Ellahs outfit!

Dagens outfit!

Strumpbyxor från Ullared.
Klänning från Kappahl.


Tack Kim för våran sovplats!

Jag och Ellah har fått sovit hos Kim inatt, och här ska vi få sova hela veckan. Tur är det, för det ser förjävligt ut i min lägenhet just nu. Inget boende varken för mig eller Ellah. Tack Kim för vi får bo hos dig i några dagar :)
Nu ska jag och Ellah strax hem till mig och fortsätta packa. Ska försöka packa ner ALLT det sista idag, så jag kan städa imorgon. Hoppas bara att bygggubben åkt när vi kommer, lite svårt att fixa när han är där..
Nej nu ropar Kim på att han ska köra oss, så bäst att gå!

RSS 2.0