Tisdag!

Bestämde mig igår kväll/natt när jag gick och lade mig att dte verkligen skulle behövas tvättas idag. Men ärligt talat har jag inte slängt in en enda maskin än så länge. Efter att sprungit maraton in till Kidh inatt som är förskyld och haft en klätterapa sovandes brevid mig vart det inte mycket sömn till övers för mig.. Så när Kidh och jag kört storasyster till Dagis lade vi oss och somnade för någon timme. Skönt! Nu blire det Kaffe för min trötta kropp och sedan ska jag väl orka åka iväg till Öpnna förskolan med barnen i eftermiddag. Träna ska också hinnas!!. JAjja, det där med tvättningen får helt enkelt bli imorrn då :)


PLAYDATE MED ALVBÅGES!

Blev en härlig playdate med Liza och barnen innan kvällens klädparty.. Känns som evigheter sist vi sågs, dom har drabbats av sjukdom efter sjukdom. Men nu äntligen! :D


Prinsessor skulle dom vara, även Logan! Såklart!







Tack för idag Liza. Skönt att få prata av sig lite om allt som sker!! Vart ska jag ta vägen när ni flyttar??


Lördagen!

I lördags var det då dags för lille Kevin att döpas, Natahlies lillebror. Har räknat ut att jag minst ska på 6 dop detta år. Babyboom eller vad??
Fick tyvärr inte med några kort från dopet, då jag i all hast lyckades glömma den på hallgolvet! Så kan det gå när man stressar. Så kom man ju också in 1 minut innan dopet började. Jag i ett nötskal som tror jag har mer tid på mig en vad jag egentligen har! att man aldrig lär sig :) Men jag han ju iallefall och inte var jag sist heller :D
förutom ett fint dop blev vi bjuda på massor av smörgåstårta samt vanlig tårta, och jag menar verkligen massor. Får gissa att dom fick ett par tårtor över!!

Efter dopet var dte bara att lämna av barnen hemma hos sin Farmor för mys över natten och snabbt hem för att fixa iordning för middag och förfest här hemma. Blev riktigt lyckat! Körde lite musiklekar osv som var mycket uppskattat av dom flesta. :D










Musiklekarna i fullgång!







 
Tack för att ni förgyllde min kväll och tack för alla fina presenter <3


Jag lever!!

Ni måste trott jag gått under jorden med denna dåliga uppdatering här på bloggen. Får skylla på att det varit mycket just nu!
I Lördags var dte först dop, sedan födelsedagsfest för mig här hemma. Söndagen spenderade jag förmiddagen i sängen. Måste erkänna att jag inte mådde allt för bra efter natten på krogen :) Hämtade upp trollungarna framåt eftermiddagen och for sedan iväg hem till Pappa/Morfar och Karin för söndagsmiddag! Vilket lyx!
Och idag måndag har jag fixat och donat här hemma samt haft playdate med finaste Liza och barn, plus hunnit med att ha haft ett klädparty här hemma nu ikväll. Fullt upp som sagt! :D


FREDAG!!

Jäääsp. Fredag idag, veckans härligaste dag! Sovit några enstaka timmar inatt mellan krångel från båda barnen. Hade jag inte lovat Svägerskan att träna på Friskis såhär på förmiddagen hade jag legat kvar i sängen hela dagen tror jag :)
Men likabra jag kom upp, då det ska hinnas massor idag.
Inhandla doppresent, det sista till mogondagens födelsefest (för mig), färga håret, städa, sola och mer där till.. Heja Heja!!!

Ha en UNDERBAR Fredag alla älskade läsare. Ni berör mig SÅ mycket! Tack för att ni finns! <3


SNÖ OCH GRÄS I BACKEN!

Igår kom det äntligen lite snö. Så pass mycket att jag och Ellah kunde gå ut och nytta den lite. Det blev både Snowracer och skidor för hennes del. Snowracer räckte för mig :)
Måste säga att jag är sjukt imponerad av Ellah som åkte en bra bit i backen med skidorna några gånger, utan att ramla. När hon väl ramlade skrattade hon och hoppade upp igen. Inte alls lika harig och rädd som sist :D Börjar ta sig till Sälen resan Vecka 11 :)


Påväg till backen..






KROSSAT HJÄRTA!

Ni som har mig på Facebook har redan sett nyheten. Nyheten? Kan man säga så?? Ajja, att det är slut mellan mig och Kim!
Är en oerhört jobbig tid som väntas framöver. Jag är sårad, ledsen och frustrerad. Men tror ändå detta kanske kan vara bäst i längden?? Vill inte gå in på detalj om vad som hänt och varför just detta skedde. Det är en privit sak som bara mina närmsta vänner/familj vet om.
Jag älskar KIM över allt annat, ja förutom mina barn då. Och det är otroligt jobbigt att det slutade såhär. Min dröm var att gifta mig, köpa hus och fortsätta med våran familj.. Att det inte blir så gör ONT i bröstet..
Har egentligen varit slut sen innan Jul. Men vi har inte velat sagt något som skulle förstöra våran sista jul tillsammans!! Har under den här tiden försökt lagt alla mina känslor åt sidan och har inte riktigt hunnit känna efter hur jag mår. Gör jag det är jag rädd att jag bryter ihop totalt.
Hur det än ligger till, varför det just är slut mellan oss spelar egentligen ingen roll. Vems fel det är eller inte! Men samvetet gentemot barnen finns där som ett tryck över bröstet.. Det sårar mig nästan mest av allt.!! Någon som är skild där ute som kan tala om att barnen kommer klara sig fint och lätta mitt dåliga samvete!!??
Har SÅ mycket känslor i min kropp så vet inte vad jag känner längre! Försöker intala mig själv om att detta kanske är det bästa ändå? Det måste det vara!!
Snyft, får torka mina tårar.

Kim flyttar ifrån oss 1 mars och kommer bo i Rosta. Han kommer till en början att ha barnen varannan helg. Vi tycker dom är alldeles för små för nått annat. Men han kommer vara här och ha barnen medans jag är iväg på klädpartyn, tränar osv.
Viktigt för oss att ha en bra kontakt för barnens skull. Varför skaffa barnvakt om deras egna Pappa kan ha dom??

Vi har även valt att kunna umgås ibland (som vänner och föräldrar) tillsammans med barnen. Vi tror det är viktigt att barnen kommer växa upp med att se att föräldrarna kommer bra överens och att dom aldrig ska hamna i kläm.
Vissa tycker vi gör rätt och vissa tycker vi är knäppa som tänker ses och ex bada tillsammans med barnen. En del tycker att är det SLUT så är det SLUT!! Men jag/vi tror på det här. Var så jag själv hade det när mina föräldrar flyttade isär. Dom åkte på semestrar ihop, firade julafton ihop osv fast det var slut mellan dom. OCh jag som barn har alltid tyckt det varit fantastiskt. Sluppit suttit på ex jul och ha dåligt samvete för att Mamma firar jul utan oss osv. Förstår ni hur jag tänker??

Får under den här jobbiga tiden försöka blicka framåt och försöka se en ljus framtid! Den måste vara ljus, nått annat finns det inte! Eller??

Tillsammans har vi skapat två helt fantastiska små idivider som vi båda gör allt för!! Och det kommer vi fortsätta med!


Blir ledsen bara jag ser kort på oss alla tillsammans. Blir påmind om att det inte blir så något mer.

Folk får säga, tro och göra som dom vill av att det är slut mellan oss. Men ingen vet egentligen bättre en oss hur vi mår, känner och vad som fått oss till detta!


TIDEN GÅR SÅ FORT!

Snacka om att Kidh är i en utvecklingsfas. Den senaste månaden har det hänt massor av saker. Han känns plötsligt stor. Han kryper utan problem och har så gjort i över en månad. Numera går det riktigt fort, och då menar jag fort :) Han jagar efter storasyster som tycker det är himla roligt. Skrattar så hon nästan kicknar och han efter och låter precis likadant. Älskar att se hur mycket dom tycker om varandra. VILKEN SYSKONKÄRLEK dom har emellan varandra!
Nu måste man vara på sin vakt hela tiden. Kidh vill sällan vara kvar i samma rum som en själv. Och nu försöker han ställa sig mot allt som finns i rätt höjd. Även trappen börjar locka en del. Speciellt då syster sitter halvvägs i trappen och säger, Kom Kidh, kom till mig! :) Ett trappsteg har han lyckats klättra upp på. Tror det är dags att sätta tillbaka grinden. Eller vad tror ni :)

Våran kloka, stora och älskade son!










HJÄLREDAN!

Skönt, nu slipper jag tvätta i fortsättningen. Kidh tog mer en gärna över den uppgiften. Han ser det som riktigt roande :)




Liten titt!

Lovade er en liten tjuvtitt på Vårens Me&i kollektion som släpps imorgon!
Här kommer lite bilder :)



Lilla Lejonet!








Vårens tema är CIRKUS.
Vårena trender kommer gå mycket i Retro, brunt, orange vilket passar Me&i som handen i handsken :D
Våra efterlängade Molnkläder kommer vara tillbaka!! Jippi!

Det här var bara ett litet uttbud av vad vi har att erbjuda!


VILKEN UNDERBAR HELG!

Vart ska jag börja?? Har haft en super härlig helg i Stockholm. Jag åkte upp redan i Fredags eftermiddag för att spendera en kväll helt själv i lugnans ro på hotell. Provade på gymmet och sedan betällde jag in ett glas vin in till rummet och där låg jag sedan hela kvällen framför tvn.!! UNDERBART!
Började Lördagen med härlig hotellfrukost och strosade sedan runt inne i City tills det var dags att bege sig tillbaka till hotellet för att möta upp alla mina härliga Me&i kollegor. Var ju därför jag överhuvudtaget var i sthlm :)
Undre kvällen åt vi trerättersmiddag och minglade lite i baren. Jag lämnade sedan brudarna och drog in till stan där jag mötte upp fina vännen Samuel. Han drog med mig till Berhns vilket var superkul. Länge sedan jag var ute :)
Kan lova er att jag var lagom trött på Söndagsmorgon efter bara 2 timmars sömn och själva Kickoffen satte igång. Men det gick hyfsat bra ändå :)
Måste bara säga att vårens kläder är heeeeelt underbara!! Har ni inget party bokat än så gör det!! Ska visa er en lite tjyvskick sen :D Då kommer ni förstå!!

Var en trött Therese som anlände hemam kl 19 på Söndagskvällen. Men oj vilken toppenhelg jag haft! PRECIS vad jag behövde!


Påväg till gymmet.






Njuter av lugnet :)




Lördagens frukost!


Vi brudar..




Iväg med Samuel under Lördagsnatten.




Kickoffen under Söndagen!


Våran försäljningschef tillsammans med Hannah Graaf som vi ska börja samarbeta med..


Efter en kanon helg möttes jag hemma av två superglada barn som sprang/kröp mot mig.. Åhh mina fina barn var i min famn igen <3 Ellah och jag åkte till affären för att hämta ut den nya kollektionen som väntat på mig ett par dagar. Sedan roade vi oss att slita upp alla plagg när vi kom hem. Ellah provade plagg efter plagg, och jag med för den delen :)


GALNA UNGAR!

Tycker liiite synd om mig själv idag. Ellah envisades att gå upp kl 03.23 inatt. La tillbaka henne i sängen och därinne låg hon och gapade i flera timmar. Lillebror lyckades såklart vakna så där låg dom båda och gapade ikapp med varandra..Sprungit skyttetrafik in till deras rum. Gäääsp, 2 timmars sömn kommer man inte långt på..
Sitter just nu med en stor kopp kaffe. Ska strax köra iväg Ellah till dagis och sedan åker jag och Kidh vidare för att möta upp Rebecka (Ellahs gudmor) med dottern Angeli. Vi tänkte gå på Öppna förskolan och sedan ta en lunch på stan. Efter det väntas 1 timmes massage för min del.. Så jag ska nog klara igenom denna dagen ändå :)
Avsluta med ett träningspass ikväll osså :D
Ha en underbar dag <3


Vilken ångest utan träning!!

Min lediga dag från träningen blev en dag med ångest. Å så vart det en liten fika på det också. Ajabaja! Men förutom ångesten över träningen så har jag haft en mycket trevlig dag :) Åkte hem till underbara Sofia och Meja ifrån Ellahs föräldragrupp efter Ellahs dagis. Där blev vi kvar några timmar för lek samt fika.




Lekkamraten Meja!


Clownen i egen hög person :)







Åkte sedan påvägen hem förbi hos Mormor och Anders. Anders son Sebban fyllde år, så vi stannade till för att gratta honom. Blev kvar en stund och pratade och Ellah busade för fullt med Anders. I bilen påväg hem hade jag sedan två sovande pjymasklädda ungar <3










Mina FINA skatter i plastmorfars knä <3


SER FRAM EMOT!

Åhh, så skönt det ska bli imorgon med en dag ledig från Träning. Min kropp skriker efter det just nu!
Har jag berättat att jag ska till Stockholm i helgen? Det ska jag iallefall och oj vad jag längtar.! Det är vi på Me&i som har blivit bjudna på Kickoff. Vi ska sova på hotel, äta middag, och mingla under Lördagen. På Söndagen väntar själva Kickoffen och det innebär också att vi ska få se den nya kollektionen! Längtar! :D
Ska bli otroligt skönt att få komma hemmifrån för en stund. Pusta ut ifrån allting som sker runt omkring mig just nu!

Vad ska ni göra i helgen? Några planer?


STORHANDLING!

Passade på att storhandla medans Ellah var på Dagis.



Nu ska jag bara leta rätt på lite goda och nyttiga recept :)

Har för er som inte vet börjat på mitt projekt "Få tillbaka kroppen".
Efter 2 veckor har jag gått ner -6.5 kilo och har skaffat årskort på Friksis och Svettis!  Riktigt stolt över mig själv. (klapp på axeln) Har tränat så gott som varje dag, och min nuvarande träningsvärk är inte och leka med. Kan inte ens växla i bilen, så ont har jag i armarna.  Om bara en liten stund ska jag iväg på yttligare ett träningspass, idag Afrodans. Sen tar jag Onsdag som vilodag! Känns som om det behövs! :)


SÖNDAG!

Gäääsp! Sen kväll igår och en krånglig Kidh inatt gör att man inte känner sig speciellt pigg! Men med en förmiddag i soffan under en filt har man hunnit vila sig lite.. Nu blir dte strax söndagsmiddag hos Pappa/Morfar och sedan blir det två träningspass på Friskis och Svettis för min del. Japp, ni läste rätt Två på raken.. Heja heja! Nytt år, ny kropp!! Har fått mina 2 underbara varelser till barn så nu är det dags att ta tillbka makten över min egen kropp :) Skämtosidå!



trött eller vad??


BAD!

Blev succe i badhuset igår. Kidh som aldrig tidigare badat i pool tyckte det var uskönt och höll på och somna i famnen på mig :)
Ellah där emot var hur harig som helst första 20 min i badet. Höll mig hårt om halsen och satt fastklistrad som en apa och ropade att hon ville hem!
Efter mycket lek släppte det och så fort hon kände att hon faktiskt nådde botten blev hon som förbytt. Sprang runt själv i badet och sa tripp tripp tripp. (hon trippade på tå) och hon ville absolut inte gå upp när det var dags. Kul :) Får åka snart igen så hon inte hinner bli rädd!







Mormor och Kidhan.









Kidhs russin fötter :)

Våran Lördag fortsatte sedan med massa skoj och vi var inte hemma förens 24:45 på natten.



LÖRDAG!

Lördag morgon 14 jan och tittar man ut genom fönstret här hemma ser det ut som vår. Blå himmel, sol och bar mark.
Jag vill ha snö, iallefall för ett par dagar så man kan åka pulka, skidor osv.

Ska strax åka till Mamma/Mormor för att hämta upp henne och Ellah, som sovit där inatt. Jag fick minnsan INTE sova där, enligt Ellah. Nähä!! Snopet! Egen tid med Mormor skulle det vara. Har hört rykten om att dom ätit Pizza, godis och kollat film. Mys Mys!
Vi ska spendera förmiddagen på badhuset. Något som Mormor lovat Ellah. Ska bli spännande att se hur Kidh reagerar, nämligen första gången för honom :)

Du får ha en underbar Lördag! Var rädd om dig!!


Klippte lugg på Ellah igår. Kunde inte låta blir, trots att vi skulle spara ut den. Ungen kan ju för sjutton inte se nått. Går och slänger håret åt sidan hela tiden.. :) NU är det fixat!


KOMMENTAR!

Fick en sådan härlig kommentar ifrån en av mina läsare!

Känner dig inte tyvärr, men måste få säga vilka underbara barn ni har! Ni verkar ha det så mysigt tillsammans hela familjen. Blir alltid lika glad när du har uppdaterat bloggen så man får läsa om vad som händer i ert lilla hus =) Grattis!

Tusen Tack! Det värmde i hjärtat! :)



SKRUTTISAR!

Några kort på jordens gladaste kille. Alla som träffat honom undrar om han nånsin kan vara ledsen?? Jodå det kan han, men väldigt sällan.










Storasyster är också glad för det mesta. Även om det blivit en hel del 2 års trots med arga miner och mycket gnäll emellanåt..




Trollungen <3


Som dom älskar varandra dessa ungar!
Bus, lek och kärlek till varandra var eviga dag! Ellah kramar om Kidh varenda dag och säger att hon älskar honom. Man vill ju bara gråta. Är dessa underbara varelser mina??
JAAAAA!! :D


TRÄNING OCH ISHALL!

Tjohooo idag invigde jag mitt Träningskort jag fick igår. Shiiit vad jobbigt det var, men sååå kul! Nu har jag kollat ut en masssa härliga, roliga och svettiga pass jag ska köra om veckorna. Kommer bli bra det här!
 Efter träningen hämtade jag upp Kidh och Kim så åkte vi och hämtade hem Ellah ifrån Dagis. Sedan tog vi en tur direkt till ishallen för att åka lite skridskor. Mina är tyvärr borta, så Ellah och Kim fick åka själva.
För att vara första gången Ellah provade ett stå på ett par skridskor var hon riktigt duktig. Lite väl harig ibland kanske :) Rädd för att ramla.
Försökte tala om att det inte gör något ifall man ramlar. Man SKA ramla för att lära sig åka. Men det ville hon inte lyssna på :D








Hejade på systern från kanten!


Nu väntas det Möte med Gymnastiken som snart drar igång igen!!


MIN dag!

Blev uppvaktat med både blommor och presenter igår. Av Kim, barnen och min familj fick jag ett årskort på Friskis och Svettis. Tusen tack <3
Har drömt om att börja träna där nu, till detta år. Men har tyckt att nästan 3000kr är alldeles för dyrt för att läggas på mig. Så än en gång. Tusen Tack!!
Min underbara vän samt Ellahs gudmor Rebecka kom förbi under dagen med ett fång blommor och med ett kort som rörde mig till tårar. Vilken fantastik människa. Kärlek till dig och din familj <3







Marängtårta med choklad och gräddfyllning. Smakade Säkert HUR gott som helst. Men har startat mitt nyttiga liv, så tittade på när dom andra högg in! Duktig Therese :)






Ellah passade på att dra fram sina frisörgrejor och började styla om i Jossans hår (Styvsyster)




Ett stort tack även för alla telefonsamtal, sms och Facebook hälsningar! <3


GRATTIS!

Idag är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag! Hurra hurra hurra!




Blev väckt imorrse med sång ifrån Kim och Ellah. Hörde Ellah påväg upp från trappen.
Ellah: Pappa, ska vi sjunga ja må leva??
Kim: JA, kan du den.
Ellah: Ja, den sjunger vi på dagis.
 Och visst kunde hon sjunga minnsan. Högt och tydligt! Må leva. Hurra hurra hurra! :D

Tack <3

Under dagen och kvällen väntas besök av familj och släkt!


GALEN I NAPPAR!

Ett tidigt tecken på att Trollungen börjar bli trött.


En napp i munnen och minst en under näsan.
När Ellah ska lägga sig i sängen för att sova ska alla nappar vara med, sisådär 15-20 stycken. Fy på mig om jag skulle glömma någon :)



Undra hur det ska gå när det är dags att sluta med dom? Vi funderar på att ge dom till Påskharen i ett litet ägg. Hur har ni gjort??


Flygtur!

Ellah tyckte vi skulle flyga till Thailand ikväll.
Planet var snabbt upp i luften och äntligen var vi påväg till Thailand! :)







Åhh s¨varmt och härligt det är här i Thailand. Tackar planet Ellah för den trevliga resan! <3


Tröttis!

Tog en sväng till Ica maxi idag för att köpa hem lite nödvändigheter. Vi hade lovat Ellah att hon skulle få köpa med en film. Den här valde hon!


En trött Ellah hoppade upp i våran säng så fort vi kom innan för dörren för att se på filmen.



Tog inte lång stund förens hon somnade.



Får se om filmen tillsammans imorgon :)


NATTBESÖK!

Igår kväll fick vi besök av fina vännerna Johan och Mia. Dom hade barnvakt till barnen (utom den minsta) så det blev ganksa sent. Vi pratade och skrattade till klockan slog 2:30, då kom deras taxi och vi gick direkt till sängen :)
Lagom mör var man imorrse, men jag hade turen att få ligga kvar. Kim gick upp med barnen! :)
TACK för en underbar kväll!


VÅRAN MINSTA SKATT!

Kim Kidh Vincent, våran älskade son och lillebror!
Helt klart Ellahs ögonsten. Hjälper honom mycket och talar ofta om att hon älskar honom. <3





Älskar dig till månen och tillbaka!!


LördagsBio!

Efter att jag legat i sängen alldeles för länge idag. Kände jag att något behövde hända. Skidskohallen var stäng så det fick bli Bio istället. :) Det blev Lejonkungen i 3D. Kidh hade turen att få vara några timmar med min styvsyster Jossan så länge. (Tack)
Filmen har man ju sett ett flertal gånger sedan man var liten. Men mycket Roligt med 3D. Ellah satt still hela filmen 1 timme och 40 min samtidigt som hon njöt av sina popcorn o dricka. Det är lixom höjdpunkten med att gå på Bio tycker Ellah. Helt klart det viktigaste av hela upplevelsen!!


Fredagshäng!

Fredagshäng hos Fam Alvbåge!
Barnen förvandlades till Prinsessor och Spindelmannen, och när John kom hem med tåget ifrån Gbg fövandlades han till ett Monster som jagade barnen till deras stora glädje. :)
Underbara Liza lagade ihop middag vi fick njuta av och efteråt samlade John ihop barnen för att lämna en liten överasskning han köpt med från tåget. Barnen hoppade av ivrighet och när dom sedan fått sin överasskning (godis) hoppade dom upp i soffan en stund framför en film..






Gömmer sig för Monster John..






Kidh tog sig en vilopaus i Millis vagn..


Ivriga på att få se vad John har med sig i påsen.



Tack för härlig kväll. Vill för en stund ignorera att ni faktiskt snart flyttar härifrån :(


FYNDA!

Vill passa på att berätta att vi just nu har 70% rabbat på ALLT i våran webbshop.. Skynda att fynda!!
www.meandi.se


Häng hos Mormor.

Hej alla goa! Har du haft en bra dag??
 Ellah och jag åkte sent i eftermiddags hem till Mamma/Mormor för att mysa och leka., Pojkarna fick stanna hemma som Ellah så glatt sa :)
När klockan närmade sig 22 tyckte jag det var god tid att bege sig hem, även om Ellah har jullov kan man inte vara vaken allt för länge. Ellah höll dock inte med mig och protesterade genom att hoppa upp i Mormors famn och började gråta.. Snälla Mormorn lovade att Ellah fick komma dit nästa helg och sova kvar där..
En lycklig och glad Ellah kunde nu ta på sig overollen och följa med hem :)



Tack till min fantastiska familj <3


Händer grejor!

Det har skett tidigare att Kidh lyckats krypa, då kanske 3-4 kryp. Idag släppte det helt och han har verkligen fattat sig på det här med att krypa.. :)
Systeryster har även lärt lillebror att stå själv vid bordet. `Mamma, Kidh stå här med mig` Och visste kunde han det, länge och utan problem!! Hon är bra den där systern :)




SÅÅÅ stolt han ser ut!



Så stor han börjar bli vår lilla prins. Snart 7 månader gammal och nu händer det saker hela tiden. Stoppa tiden, tack!!


BLIR GALEN!!

Åhhh vill bara skrika ut min frusteration. ALLT verkar gå sönder samtidigt. Först bilen, som kostade oss massor av pengar vi egentligen inte har. Sen nu har tvättmaskinen gått sönder och tydligen räcker garantin bara ett år. Och typiskt nog är tvättmaskinen 1 år och 3 månader gammal. Glad man blir?? NEJ, verkligen inte..
Råd till en ny finns just nu inte på världskartan..
Sen från ingenstans fick vi hem två räkningar, vi tydligen inte betalt förra månaden. Vilket jag tycker är superkonstigt. För vi sitter ner och betalar alla samtidigt, konstigt att två bara försvunnit. Men dom ska iallefall betalas NU för att inte yttligare extra avgifter ska komma till..
Tur månad?? Verkligen INTE. Som droppen över isbärget har Kim inte fått jobba på snart 1 månad...

Bitter?? JA verkligen!!!


FULL AV BUS!

Ellah somnade en stund igår eftermiddags på soffan. När hon vaknade var hon helt förtvivlad och grät efter plastmorfar Anders..Ofta och mycket tjatar hon om att få åka dit. Inte konstigt då Anders ofta har massa hyss i gärningen och är full av bus, vilket Ellah älskar.






Raklöder, precis som Anders..


Grattis Sebastian!

20- års kalaset igår ägde rum i Sebastians lilla, men otroligt fina etta.  Finns det hjärterum finns det sjärterum sägs det väl :)


Födelsedagsbarnet, min kusin!




Kittla, åhh så skoj!



I knät på Gammelfarmor..

Ellah tackar så hjärtligt för alla goda kakor och den stora tårtbiten :)


Sov gott!

God natt önskar Tiger!


2 Jan!!

Ägnat dagen åt uppackning efter resan samt bortplockning av julsakerna. Nytt år nya möjligheter!! Har börjat med en grej som jag inte tänker avslöja riktigt en. Ni får håll er någon vecka :)

Nu: Kalas för kusinen Basse som blir 20 år!!


VÅRAN NYÅRSHELG!

Äntligen fick vi se lite snö!! Under helgens minisemester till Säfsen fick Ellah äntligen inviga sin Snowracer. Som hon tjatat :) Även slalomskidor provade hon på. Gick mycket bättre en jag hade förväntat mig faktiskt. Ska jag vara helt ärlig trodde jag inte ens hon skulle kunna stå på dom. Men hon kunde ta sig fram riktigt bra och åkte till och med lite imellan oss med fart :) Övad och klar till Sälenresan V11!!
Förutom skoj i backen blev det islandshästridning för mig Jossan och Karin. Skoj, men fyyy så kallt. Trodde tårna skulle frysa bort. Dom andra i stugan fick sig ett härligt gott skratt när vi kom in helt röda i ansiktet och kunde knappt gå på grund av smärta från kylan.
Efter dusch och bastu var vi som nya igen.
Under Nyårskvällen intog vi en supergod trerättersmiddag. Förätt: Skagentoast Huvudrätt: Ryggbiff, potatisgratäng, kantarellsås och sallad Efterrätt: Kladdkaka, grädde och hallon! JAMMI JAMMI!
Det blev även musiktävlingar, sällskapsspel, ostbricka, dans, fyrverkerier och massor av skoj! SUperhärlig dag/kväll som gick alldeles för snabbt.
Efter utchekningen på söndagen stannade vi och åkte lite snowracer i backen innan vi begav oss hemmåt i snöovädret. Tog sin lilla tid, men hem kom vi :D

Det här ska banne mig bli en tradition. Att fira Nyår i Säfsen allså. Men nästa år får det bli en hel vecka och inte bara en helg. Dagarna gick alldeles för fort!!

Tack alla inblandade för en fantastikt härlig, mysig och rolig helg!!




Sugen på Morfars Öl..



Fredagsmys i soffan!




Får hjälp av Morfar o Pappa.




Tröttis i Pappas famn.


Prinsen Nyårsklädd.




Madde och Kidhan. (brors flickvän)


Jossan med Kidhan. (styvsyster)




Förrätten




Efterrätten. Glömde såklart ta kort på huvudrätten!
















Bästa Morfar bjuder på sig själv med sin härliga dans!













Trots massor av musik o höga röster (sällskapspel) och Massvis av fyrverkerier så lyckades barnen sova utan att vara minsta berörd! Skönt!
Jag gick o koja redan vid 1, sov dåligt natten innan och visste att barnen skulle vakna tidigt. Pappa o Karin la sig strax efter o dom andra höll på till Sent!

Vi som var iväg var jag, Kim och barnen. Pappa/morfar, Karin och Karins dotter Jossan. Bror Kiffe, flickvännen Madde samt hans bäsate vän Feffe!




RSS 2.0