Ösk förlust :(

Idag har vi försökt att laga våran bil. Den pajade när vi var ute och åkte igår, helt plötsligt slutade bromsarna att fungera. Sjukt äkligt var det för mig som körde, som tur var så körde vi precis in vid en mack när dom slutade att fungera. Jag vill inte tänka på vad som skulle ha hänt oss om vi kom i en korsning eller på mototvägen och vi helt plötsligt inte skulle kunna bromsa.. Får rysningar när jag tänker på det... Det var iallefall en slang med bromsolja som hade gått sönder. Vi lagade problemet, men det har kommit in massa luft så bilen bromsar endå inte så bra. Så imorgon ska vi försöka lufta bilden på luft. Vi får hoppas att det går bra för oss :)
Ja och vad ska man säga om kvällens Ösk match vi var på? Ussh och fy fan vad dåligt dom spelade. Den ända som spelade bra var ju såklart favoriten Roni Porokara, som också stog för Ösk enda mål..
Vete tusan om inte hela laget var bakfulla eller nått. Vad tror ni??
Ellah var iallefall jätte duktig under matchen :)
Hon sov den första halvlek, vaknade i paus och ville ha mat och den sista halvlek satt hon vaken och var så nöjd.. Tur att Ellah kan göra Mamma och Pappa glada när vi är sura över att vårat älskade Ösk har förlorat!

Ellah i sin Ösk body :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0