Tisdag kväll!!

Har precis kommit ut från en varm och underbar dusch, tagit på mig pjymasen och krypit ner i soffan under ett stort täcke. Nu blir det lite kvällsmys :) Ellah somnade vid sin vanliga tid(19:00) och utan protester. Man börjar bli riktigt bortskämd nu :D Våran lilla tjej börjar bli stor. Hon är så oerhört söt när man lägger henne i sängen. En napp i munnen och minst en napp i handen ska hon ha. Där ligger hon och myser sig till söms. :)

Kim är iväg och parkerar om bilen. Som vanligt hade han ställt den här nere på våran gata. Men han glömmer jämt bort att den inte får stå här natten till Onsdag. Glömsk karl jag har :)

Idag har vi inte gjort nått allt för ansträngande. Men dagen har sprungit iväg ändå. Vi har busat, lekt,myst, badat, lagat middag, plockat undan och promenerat med Becka och lille Charlie :) En mysig dag helt enkelt!! Kändes som både jag och Ellah behövde ta det lite lungt nu, efter alla dagar med så mycket ståhej! 





Älskar verkligen att bada :)


Känns som om Ellah är på bättringsvägen nu. Fortfarande riktigt otäck hosta men hon känns piggare. Vi har fått en tid imorgon bitti, då BVC kommer ringa. Får se om det blir att uppsöka vårdcentralen. Får se vad dom säger imorrn..



Snacka om att vara helt inne i tvn :D Nybadad och kvällsmyser i soffan!

Massa kärlek <3 <3 <3 <3 <3


Kommentarer
Postat av: Catrin

Hon är juh bara för söt lilla solstrålen!! :-)

Hoppas allt är bra med er. Häls Catrin

2010-04-06 @ 20:16:19
URL: http://cattislillablogg.blogspot.com
Postat av: sofia

Hallå,



Ida logger fortfarande sjuk. Har imnte spytt sen imorse, men hon är trött och har ont i magen. Så OM hon blir frisk så är det kanske torsdag som gäller. För sen åker hon på fredag.

2010-04-06 @ 23:08:20
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0