Solig dag!!

Denna härliga dag har haft massor att bjuda på! :D
Bvc besök, solig promenad, lunch på stan, matat ankor, busat, besökt mamma/mormor och sist men inte minst DÅLIG fotboll.

BVC besök: Ellah hade växt från 69.5 cm till 70.5 cm på 2 månader, det var lite lite tyckte både jag och Kim. Så vi var inte i närheten av att gissa rätt på längden, men däremot vikten gissade vi båda rätt på. Nu väger lilla knubbisen 8.9 kg, sist vägde hon 7.8 kg, så lite mer en 1 kilo på 2 månader. Bra jobbat Ellah :D
Vart en lång och härlig promenad på stan med Rebecka efter bvc besöket. Vad glad och lycklig man blir när det är så soligt ute! :D Vårkänslorna sprudlar i hela kroppen!

Efter Ellahs middagssömn gick vi ut för att mata ankorna som bor här brevid vid svartån. Det var massor av fåglar som kom flygandes och ville ta del av det goda brödet. Även Ellah lyckades dra åt sig en bit :)


GÄSP!!

Helt inne i att titta på ankorna :)


Ellah var snabb att sno åt sig en bit till sig själv..



Mammas hjärta!!


Nyss har jag och Kim kollat på Ösk matchen på datorn. Har verkligen inga ord för hur dåligt det går just nu för Ösk. :/ När ni nu lyckas få till en massa avslut på mål SKA bollen sitta!! Ska det vara så jädrans svårt!!!

Nu ska jag lugna ner nerverna och kolla på nån bra film innan det är sängdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0