Fullfart!!

Vilken underbar dag vi haft!
Började med morgonmys i sängen för mig och Ellah, vi mös och busade <3
Vi fixade sedan till oss för att ta en promenad hem till Maria, där också resten av föräldragruppen var. Najs!
Vi vuxna avnjöt en super god bärpaj, medans barnen kättrade, lekte, stojade och gjorde små hyss :). Vi blev kvar där enda framåt eftermiddagen. Påvägen hem tog vi vägen förbi bror/morbor/gudfar Christoffer för att säga Hej. Slutade med att vi satte oss i en park för att njuta av solen. Ellah gungade, skrattade och var allmänt underbar (som alltid). Kim skyndade sig till parken efter jobbet, för att också få sig en skymt av dagens sol :) Så när han kom var Christoffer snäll och bjöd oss på en varsin glass.
Ellah såg väldigt sugen ut på glassen, men Mammsen och Pappsen säger Nej på den punkten. Tycker hon är för liten fortfarande! Hon fick nöja sig med en burk Päronpure, och det verkade inte vara helt fel det heller :D
När vi kom hem sen på sena eftermiddagen var det bara att slänga i sig middagen och mysa lite med Ellah, sen väntade kvällens träning för mig.









Har vart en dag med fullfart och högt tempo. Så som det ska vara :) Hoppas på lika fint väder imorrn, då blir det lek i parken!!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag var inte lika strikt som du. :) Elias smakade sin första 88:an idag. Men det beror nog bara på att Ellah är nummer ett och Elias en nummer tre. :) Med Anton var jag mycket hårdare. Elias vill knappt ha burkmat längre utan samma som oss. Tur att dom snart fyller ett år! ;)

2010-04-14 @ 23:14:05
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0