FULLFART HELA HELGEN!

Den här helgen har bara sprungit iväg. Kanske för att vi har vart upptagna i stort sett hela tiden.
Igår (Lördag) var vi hemma hos Mia och Johan med familj och firade lite jul. Vi började dagen med en god fika som hade massor av gott att erbjuda. Vi tog sedan en promenad (allihopa) till affären för att inhandla matvaror till kvällens middag. Det fick bli Tacos. Det är snabbt, enkelt och mycket gott :)
Förutom en massa lek och bus på barnen så delade vi ut julklappar. Ellah fick ett stort paket med leksaksmat. Hon som älskar att leka i kök och låsas äta uppskattade detta mycket..



Leker i Noelias rum.






Vilken tur att jag tycks veta att Ellah ska få precis ett sånt här kök i julklapp. Vad glad hon kommer bli :D





Nu idag Söndag hoppade jag upp tidigt för att åka iväg på gymnastiktävling. Blev sedan en snabb sväng hemma för att fixa iorning sig för att sedan åka iväg på Julkonsert. Vi mötte upp Ellahs gudföräldrar Rebecka och Tommy vid entren, som förövrigt också hade våra biljetter.
Var en bra och mysig konsert, men den lyckades bara underhålla Ellah små korta stunder. Så Kim och jag fick turas om att leka lite, gosa osv för att hålla humöret uppe på henne.

Efter konserten vankades det julmacka och julmust. Då blev det genast mycket roligare tyckte Ellah som hade full shjo med att busa med gudfar Tommy :D

Underbar helg lider mot sitt slut. Är förövrigt helt slut. Så nu blir det en film i sängen sedan natti Natti..


Ellah har haft fortsatt feber både Lördag och idag Söndag. Dock bara 38,5 och den tycks inte påverka henne något. Vilket känns underligt. 38.5 är ändå ganska mycket feber..
Men imorrn ska vi stanna hemma ifrån alla aktiviteter och försöka friskna till.




Kommentarer
Postat av: lisa alvbågeL

åh krya på dig söta Ellah !! Hittat tofflorna kan jag se :) Om hon friskar på sig så kanske vi kan ses i veckan innan fredag då vi åker till Göteborg :)

2010-12-13 @ 13:05:32
URL: http://www.mrsalvbage.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0