TRÖTT Mamma.

Inatt var jag en väldigt trött och irriterad Mamma. Ellah har krånglat exakt HELA natten. Hon somnar och vaknar efter en kvart, gråter och man får knappt tyst på henne. Sen somnar hon om, och samma visa igen.. Hon brukar aldrig göra såhär. Vet inte varför hon inte kunde komma till ro. Kanske påväg att bli sjuk? Tänder påväg? Eller drömmer en massa? Hmm vem vet!! Önskar hon kunde tala om vad det är för fel! Mammas Prinsessa!

Just nu är Ellah hos Mormor och leker och gosar. Hon ska vara där i 2 timmar, så jag kan fixa det som ska fixas här hemma. Har inte kommit så långt med det som ska göras. Ellah har blivit så Mammig och vill vara uppe i famnen och gosa och leka mest hela tiden. Då är det lite svårt att komma någon vart här hemma.
Så nu ska jag sätta fart och göra klart här hemma, så jg kan åka och hämta Ellah sen. HAHA antar att hon skulle vilja vara hos Mormor hela kvällen, där blir hon riktigt bortskämd. Får gosa och leka HELA tiden, utan att Mormor måste göra massa tråkiga saker som städa och diska. :)


Nej nu ska här fixas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0