Ge inte upp!!

Här har det druckits massor med kaffe hela morgonen. Inatt har man inte fått många timmars sömn. Här hemma har det börjats med en kur som heter ``Sova hela natten`` och en så länge är det en hel del jobb. Varken jag eller Ellah är inte riktigt vana eller insatta i hur det ska gå till. Men vi jobbar på det tillsammans :) Och förhoppningsvis kommer det bli bättre med sömn för oss båda framöver. Dom varnade innan man började med den är kuren att den första veckan får man räkna med LITE sömn. Men man får inte ge upp.. Bara jobba på!! :D

Ellah ligger just nu och sover igen lite förlorad tid. Skulle vara väldigt skönt att sova ett tag, men man hinner nog lagom somna så vaknar Ellah. Så känns inte som någon större ide.. Får bli kaffe istället :)

Får se om det blir någon babysång idag. Känns inte som en höjdare att dra fram barnvagnen i det här vädret. Får nog bli att ställa in, tråkigt nog.. Får se om vi kanske får låna en bil (våran är på lagning) och åka iväg oh köpa grinden som ska sitta i köket iallefall. Ha en mysig inner fixar dag!!!


Morgonkaffet redo för att drickas..

MYCKET trött Mamma.. Bjuder på den här bilden :)

Frukost mackan överallt.

Lite piggare en Mammsen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0