Ska det vara så här??

Ellah har fortfarande över 40 graders feber.! Idag tog vi en tur ute upp på stan i friska luften. Ellah låg och njöt i vagnen. Antar att det var skönt att få komma ut i friska luften!
Kl 17:15 sent i eftermiddags hade vi en ny tid hos Doktorn. Det togs blodprov och en del andra prover. Det visade sig att sänkan var högre en vad den ska vara. Men dom trodde (inte) det var någon fara, för dom har inte hittat någon bakterie på proverna dom tagit.. Nehe, och ett sånt svar ska en förälder bara ta? Känns inte så kul när man haft en dotter som varken velat ätit eller druckit på hela dagen :/ Läkarna tror att allt är bra och att febern kommer försvinna inom kort tid. Men det trodde dom för 2 dagar sen också! :/!! Bara att vänta yttligare några dagar, och hoppas på att den släpper. Har den inte gjort det, har vi redan fått en ny tid till doktorn på Lördag.. Vad dom ska ta för prover eller göra annorlunda mot idag, förstår jag inte riktigt! Blir knäpp på läkarvården!!

Aja, nu sover Ellah iallefall gott i sin säng. Ska in och kolla till henne, Sen blir det sova för min del också. Är fortfarande inte helt frisk.

Lilla gumman hos doktorn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0