FIRAR IN JULLOVET!

Ellah firade in jullovet med att åka till farmor i eftermiddags för att leka och sova över. Lillebror skulle promt följa med tyckte Ellah. Vilket Mamman inte direkt sa nej till. Tänk en hel nattssömn, när hände det sist? :) Är i SÅDANT stort behov av det just nu! Känner mig redan som en piggare och bättre Mamma.!!
Innan barnen for iväg var vi på 2.5 års kontroll på Bvc. Himlans kul tyckte Ellah som målade teckning efter teckning. Det ritades skattkartor, fiskar och mycket mer därtill. Irene våran bvc sköterska var så imponerad över att Ellah har varit blöjfri både dag och natt så länge. Är ju Ellah själv som sagt till när hon velat sluta, så vi har inte behövt jobbat så mycket med det. Skönt!
Ellah bella klarade kontrollen galant och fick ett STORT MVG i tal och språkutveckling! Stolt Mamma som sträcker lite extra på sig! :D
Pigg, glad, sprallig och mycket bestämd liten dam, som dock ligger lite under kurvan. Vikt 13.8 kg Längd 88cm. Våran härliga och trotsiga 2.5 åring!!


Älskar dig mitt lilla energiknippe!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Elias gick också igenom förra veckan. :) 13,2kg och 94,5. Han har alltid legat på en lägre kurva på vikten. Men följer iallafall sin kurva, vår lilla tarm <3.



Och sträck på dej ordentligt, för både blöjfritt och språkligt begåvat barn. :)

2011-12-19 @ 23:09:41
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0