VÅRAN FREDAG!

Igår Fredag på förmiddagen åkte jag och barnen in till stan för att köpa julklappar till kvällens julfirande med våra nära vänner med barn.
Blev också en handling på Ica Maxi påvägen hem. Där träffade vi på Jultomten till Ellahs stora förtjusning.
Hon ropade lång väg - Tomten, Tomten SE mig, Se mig! :D



Efter våran träff med Tomten åkte vi hem för att hämta upp Pappsen som sovit efter nattens jobb. Begav oss in till stan igen, denna gång för klippning av oss allihopa. Ja inte Kidh dock, han har ju ändå inget hår..
Ellah satt förvånatsvärt still och tyckte det var riktigt intressant. Som toppingen på glassen fick hon två färgade slingor i håret. Stolt som en höna/tupp visade hon glatt upp håret för alla hon träffade.





Vi hann lagom innanför dörren efter klipopningen så kom våra vänner och mini julfirandet var i fullgång. Vi skippade dock julmaten, utan körde på Tacos istället. Barnen bytte julklappar med varandra och det var verkligen fullrulle från det att dörren öppnades tills dom åkte. Ellah slocknade på två röda sek i soffan. Tror knappt dörren hann slå igen innan hon hade somnat. HELT SLUT!




Fullfart som sagt :)




Även Johan fick sig en julklapp. Kim kunde inte låta bli att köpa denna spargris där det stod "Till fettsugningen" Dom två driver ofta med varandra att dom gått upp i vikt sedan deras fruar varit gravida :)


Även jag lyckades bli bortskämd med en julklapp. Fick denna av fina vännen Mia. Tack<3


Maria och Hebbes senaste. Lille Kevin!

En fantastik dag som avslutades halvsovandes i soffan, totalt slut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0