Hur ska man hitta RÄTT vagn!!

Sitter och kollar runt lite på nätet på lite olika syskonvagnar. Har ni någon att rekommendera?
Vi har provat några styckna på Babyproffset.



Känns lite väl lång??


Den här är den jag fastnat bäst för.



Den här verkar också bra, men har tyvärr inte kunnat provköra den än..

Någon som har någon av dessa vagnar och kan säga både + och = om dom???


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vi köpte först en syskonvagn från EMMALJUNGA, men jag sålde den efter två veckor. Så himla otymplig! Och så fick Anton knappt plats under sufletten, detta var när Wilma föddes, plus att den var tung som bly när man skulle lyfta i och ur bilen.



Efter att jag sålt den så köpte jag en Babytravel syskonjogger eller vad den nu heter. :) Och den är jag fortfarande skitnöjd med! Lätt att köra, lätt att fälla ihop. LÄTT att bära i och ur bilen, vilket kändes viktigt för mej, då man har den med sig överallt. Stor plus också att man får bebisen mot sig & HÖGRE upp, så storsyskonet inte kan pilla hela tiden, och styorasyskonet får sitta framåt och se världen. Jag står i valet och kvalet om våran ska få hänga med på sista barnet eller om vi ska köpa en nyare begagnad... Återstår att se.



Såg du förresten mitt mess på FB???

2011-01-19 @ 07:39:27
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej. Jag läste för ett tag sen i en tidning att små o olåsta hjulfram inte va så positivt inte ens när de är sommar, o att suffleterna helst ska va skilda och inte en stor.Tyckte den bruna såg mysigast ut.. Hoppas du hittar nån bra. Grattis till tillökningen!:)

2011-01-19 @ 16:46:24
Postat av: Emmie ♥

Urban Jungle syskonvagn utan tvekan! Den är rymlig utan att vara klumpig och enda vagnen på marknaden (vad jag hört) som du faktiskt kommer igenom de flesta dörrar med. Jag har flera vänner med syskon tätt som har denna och rekommenderar varmt!



Lycka till! ♥

2011-01-20 @ 00:38:27
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: Lisa Alvbåge

vi har syskonvagnen från baby travel jätte bra tycker vi liten att packa samman ...

2011-01-20 @ 11:56:26
URL: http://mrsalvbage.blogspot.com
Postat av: Frida Evaldsson

Hej! Grattis till nr 2! :)

Ang syskonvagn, jag avråder er att köpa emmaljunga twin cerox. Vi hade den till Rasmus och Amanda när de var små, suffletten faller ner hela tiden fast man skruvar fast den jämt. Sen var den tung att köra också. Även dumt med pumpljul, blev även jätte trångt för dem. Så man var mest arg när man var ute och gick med vagnen :P

Vi bytte till en herqules twin raptor 3-spin som är ett syskonmärke med Emmaljunga. Har inget negativt alls att säga om den. Helt underbar att köra. Och snygg är den också.

2011-01-21 @ 11:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0