Börjar bli tokig!

Herregud! Börjar faktiskt få lite smått panik. Våran Prins blir 2 veckor på Fredag och vi har än o inte något namn till honom.
 Mitt förslag ligger just nu på KIM MIOH VINCENT. Men Kim tycker verkligen inte om namnet Mioh, medans jag känner att det är hel rätt för våran lille grabb. Får helt enkelt fundera lite till..

Men visst vore det fint med barnens namn?

KIM ELLAH JOLINE
och
KIM MIOH VINCENT


Kommentarer
Postat av: Sofia

Kan inte tänka mej hur jobbigt det måste kännas när man inte hittar ett namn att enas om. När vi väntade Elias så kunde vi inte hitta ngt tjejnamn som vi båda ville. Jag ville Elvira och Stefan var inne på HEdvig. Den ena kunde absolut inte tänka sig den andras förslag. Elias däremot var vi helt överens om. Så jag blev väldigt lättad när vi fick höra att det var just en Elias som låg och lurade i magen. :)



Vad ni än bestämmer er för så blir det nog ett toppennamn för just er lilla kille. Håller med dej om att Mioh är fint, är det fortfarande Liam för Kim eller?

2011-06-21 @ 22:44:20
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/
Postat av: Åsa

Lugn vi löser namnet på midsommarafton. När Mattias föddes var det likadant. Jag kommer inte ihåg hur många veckor han var innan vi tillslut bestämnde oss. Det lustiga var att vi alla i familjen tillslut fick sätta oss och rösta. Det blev då Andreas, med det slutade ändå med att han fick heta Mattias. Som sagt vi löser det på midsommarafton.

Kram Åsa

2011-06-21 @ 23:40:28
Postat av: lisa Alvbåge

tycker Mioh är skit fint !!!

2011-06-22 @ 09:03:16
URL: http://minbebis.com/blogg/tripptrapptrull/
Postat av: mamma igen

MIloh, en typisk MILOH tycker hela slakten i Asien. pussss

2011-06-22 @ 15:01:59
Postat av: Carolina

Jag tycker Ellahs förslag e bäst, Olleh!!! ;)

2011-06-22 @ 21:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0