Tummen ner!!

Två stora tummar ner för specialistmödravården. Barnmorskan jag fick prata med var jordens surpuppa, himlade med ögonen och verkade inte ta mig på allvar.. Vissa kanske har valt fel yrke??
Förstod redan från början att jag förmodligen inte skulle bli beviljad igångsättning. Vi alla vet ju att det är bäst om naturen har sin gång. MEN jag trodde ändå hon skulle låsas att bry sig och iallefall lugna mina nerver en anning. Istället mår jag sämre en vad jag gjorde innan besöket.  Jag berättade om min oro att behöva lämna min nyfödda för att åka ner på operation, precis som sist.. Vad tror ni hon säger?.. Ja, det är ju inget jag kan göra nånting åt, och tyvärr är det så att fastnar moderkakan en gång brukar den oftast göra det varje gång! Tack för den!! Var precis vad jag behövde höra, eller INTE!  .



Kommentarer
Postat av: Emma

Tråkigt att dom inte kan ta en på allvar :(

Min första förlossning var inte alls heller som man hade tänkt sig. Där fastnade även min moderkaka och det blev operation och jag förlorade mycket blod. Jag hade under hela andra graviditeten detta i tankarna, men jag kanske kan lugna dig med att min kom ut utav sig själv denna gång. Jag har fått till svars att det INTE är vanligt att den fastnar fler gånger bara för att det händer en annan gång. Hoppas det löser sig för dig :)

2011-05-11 @ 21:09:33
URL: http://emmagranstedt.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vad trist för dej Therese, som du säger dom kanske kunde låtsas bry sig iallafall: :(



Nu håller jag alla tummar och tår för att allt går bra och att Kim är i närheten!



<3

2011-05-12 @ 07:40:56
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0