VÄRMER I HJÄRTAT!


Var på utvecklingssamtal på Ellahs dagis igår.
Fröken Sara berättade lite hur dom upplevde Ellah och hur hon var som person på dagis. Måste säga att jag är oerhört stolt över våran dotter.
Sara berättade att Ellah var en mycket klok och duktig tvååring.  Hon är tydligen jätteintresserad av samlingarna, vill gärna räkna, sjunga och lära sig färger. Hon väljer oftast att leka med dom som är några eller ett par år äldre, vilket vi redan visste om. Hon leker mycket rolllekar som ex Mamma, Pappa barn.
Fröknarna behövde ibland påminna sig själva om att Ellah faktiskt bara är två år gammal, och att dom i vissa fall inte ska ställa så höga krav. Det behövde dom tydligen jobba med sa Sara..
Hon äter som en häst och gillar det mesta :) Ska absolut gå på toaletten själv. Hon kan själv säger hon :) Vilken hon också kan!
Duktig på att leka både ute, inne och i skogen och hon är sällan den som sitter still och inte vet vad man ska hitta på. Låter fantasin flöda och behöver inga leksaker som hjälp.
Om Ellah är still mycket en dag eller lite gnällig vet fröknarna direkt att något är fel.= Sjuk. För annars är Ellah alltid glad, positiv och sprudlande av energi.
En liten hjälpreda som gärna påminner dom andra barnen om dom gör något man inte får göra! 
Vi är så oerhört stolta över dig våran dotter.
2 år och 5 månader gammal. Kan räkna till 10, kan dom flesta färgerna, pratar nu på som om det inte fanns någon morgondag med en massa meningar och rent tal, blöjfri både på dag och natt sedan några månader tillbaka!
KIM ELLAH JOLINE





Kläderna från Me&i SÅKLART :)


Kommentarer
Postat av: lisa Alvbåge

Duktiga finaste Ellah !! Vi kommer sakna dig så mycket !! Fasen men jag hoppas vi får besöka och att ni besöker oss sedan när vi flyttat. December närmar sig med storm steg :(

2011-11-11 @ 22:29:55
URL: http://minbebis.com/blogg/tripptrapptrull/
Postat av: Nena

Vad kul och höra! Det märks att hon är en trygg tjej <3

2011-11-12 @ 10:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0