VATTENKOPPOR!



Upptäckte några blåsliknande prickar igår kväll på Ellah. Förstod nästan på en gång att det rörde sig om vattenkoppor, då det är några på Ellahs dagis som haft det för precis 2 veckor sedan.
För våran del gör det inget, då det kan vara skönt att få det avklarad. Men vi var och umgicks med två härliga mammor med barn från Ellahs föräldragrupp igår. Dom kanske inte uppskattar lika mycket att eventuellt nu har blivit smittade! Vet om två veckor om dom klarat sig eller inte..
Undra om Kidh kommer bli smittad? Och Kim vet inte om han haft vattenkoppor, blir inte vuxna väldigt sjuka??? Kanske får passa upp på alla här hemma, då bara jag verkar haft vattenkoppor!!





Kommer fler och fler prickar. En så länge har hon klarat ansiktet! Peppar Peppar, då vi ska fotograferas imorrn. HAHA


Kommentarer
Postat av: sofia

Tror det är ungefär som med barnen på vuxna, en del blir väldigt dåliga medans andra klara sig bra. Jojo hade ju vattenkoppor förra vintern när deras och våra barn hade det. Men hon fick bara ett par stycken prickar. Här hemma var det värst för Anton vad gäller prickar. Men Wilma fick mer feber och hade det jobbigt med det. Elias brydde sig inte nämvärt om prickarna. Det var en stor rackare på ryggen som han kliade länge på bara. Ju större prickarna var, desto längre tid tog det för dom att försvinna helt. Våra klarade sig rätt bra från ärr iallafall, Ngt litet på varje barn, tack och lov inte i ansiktet dock.



Vi hade ju också sån tur att alla tre fick det samtidigt, men en dags mellanrum. Annars hade det kunnat hållt på länge här hemma. :)

2011-11-24 @ 18:06:21
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0