BLIR GALEN!!

Åhhh vill bara skrika ut min frusteration. ALLT verkar gå sönder samtidigt. Först bilen, som kostade oss massor av pengar vi egentligen inte har. Sen nu har tvättmaskinen gått sönder och tydligen räcker garantin bara ett år. Och typiskt nog är tvättmaskinen 1 år och 3 månader gammal. Glad man blir?? NEJ, verkligen inte..
Råd till en ny finns just nu inte på världskartan..
Sen från ingenstans fick vi hem två räkningar, vi tydligen inte betalt förra månaden. Vilket jag tycker är superkonstigt. För vi sitter ner och betalar alla samtidigt, konstigt att två bara försvunnit. Men dom ska iallefall betalas NU för att inte yttligare extra avgifter ska komma till..
Tur månad?? Verkligen INTE. Som droppen över isbärget har Kim inte fått jobba på snart 1 månad...

Bitter?? JA verkligen!!!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Faan vad trist!!! :(

Här packade ju torkskåpet ihop, och nu ska det investeras i både torkskåp, torktumlare, kyl och frys (dom har tjugo år på nacken, vågar inte chansa på att dom håller mycket längre till). Pengar som jag helst skulle slippa betala. :( Men det blir att bita i det sura äpplet och snåla hela våren.



Står ni själva för tvättmaskin alltså? Har ni tillgång till tvättstuga annars eller hur funkar det??? Hoppas det löser sig för er!!



Och att Kim snart får jobba igen!

2012-01-04 @ 15:22:30
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/
Postat av: a

Lider med er, o hoppas han får jobb snart o att ni kommer på fötterna snart!

En olycka kommer sällan ensam sägs det, o typiskt är väl det! =(

2012-01-05 @ 15:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0