GALEN I NAPPAR!

Ett tidigt tecken på att Trollungen börjar bli trött.


En napp i munnen och minst en under näsan.
När Ellah ska lägga sig i sängen för att sova ska alla nappar vara med, sisådär 15-20 stycken. Fy på mig om jag skulle glömma någon :)



Undra hur det ska gå när det är dags att sluta med dom? Vi funderar på att ge dom till Påskharen i ett litet ägg. Hur har ni gjort??


Kommentarer
Postat av: Emma

Vi skulle också ge till påskharen. Men så la vi ut den och i utbyte skulle man få ett ägg med godis. Men hann inte mer än in så rasade världen samman :) Så hon fick ta in den igen och sen gick det ett par dagar högst en vecka, så sa hon att jag är stor tjej :) sen dess har vi inte haft napp :) Så hon löste det bra själv. Tror inte man ska greja för mycket utan dom är redo när dom är redo. Bror hennes har ju fortfarade och när hon var lika gammal var hade hon varit utan napp i fem månader. Så Ellah slutar nog med nappen när hon är redo :) Tror man får prata mycket om det innan också, det gjorde vi. Lycka till :)

2012-01-11 @ 14:02:19
Postat av: Anonym

Våran tjej gav sina nappar till tomten efter att vi pratat om det med henne ett bra tag innan. Tomten lämna ett paket på trappen till henne som tack när han gick:-). Visst tyckte hon det va jobbigt första kvällen men sen gick det super bra:-).

2012-01-11 @ 18:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0